Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Oinailla lokakuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat vaativia ihmissuhteiden myötä. Riskinä on jonkin suhteen päätyminen siihen asteeseen että on aika panna lopullinen päätös tai lopetus tilanteeseen. Loppukuun suhdetoimet liittyvät ennemminkin yhteisten resurssien tai raha-asioiden hoitamisissa ja tässä suhteessa näyttää olevan onnekkuutta kohdallasi.

Harka, Lokakuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Härät ovat lokakuussa varsin suhdekeskeisesti liikkeellä ja jotain voi ilmaantua joka rakentaa olosuhteitasi uusiksi. Jokin uusi suhde voi kiinnostaa tai tarve sanoutua irti vanhasta voi olla päällimmäisenä. On hyvä olla kuitenkin järkiperäisesti liikkeellä ja välttää hetken mielijohteesta syntyviä yllykkeitä. Jokin suhteeseesi liittyvä asia tai tilanne edellyttää kärsivällisyyttä ja malttia ja kaikki ei tapahdu aivan käden käänteessä.

Kaksoset, Lokakuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset voivat rauhoittua lokakuussa pysyvyyden ja olosuhteiden muuttumattomuuden sävyyn ja tukevuutta on nyt vallalla suhteissasi. Keskity rauhassa elämäsi rakentamiseen, sillä muut ihmiset ympärilläsi ovat nyt tukevasti tasaannuttamassa eloasi. Hyvia suhdekuvioita on nyt varsinkin työrintaman taholla ja voit luottaa yhteistykykyyn ja muiden tukeen.

Rapu, Lokakuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Alkukuussa kuulemasi asiat pistävät sinut miettimään jonkun vallankäytön halua ja joudut puolustuskannalle. Nyt ei olekaan syytä suostua kaikkiin vaateisiin, vaan ennemminkin puhua oma kantasi suoraan ja avoimesti. Puolestakuusta eteenpäin tilanteet rauhoittuvat, vaikkakin jonkin verran vastuuta osaltasi vielä edellytetään.

Leijona, Lokakuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Jonkun läheisesi käyttäytyminen voi tuntua itsestäsi turhan itsekkäältä ja ärsyynnyt herkästi tilanteissa. Varsinkin kuun toinen viikonloppu tuo ristiriidat herkästi esiin mutta toimimalla aikuismaisesti ja asioista suoraan puhumalla selvität kyllä tilanteen. Kuun kolmantena viikonloppuna on hyvä miettiä sanomisiaa tarkasti, jotta välttyisit turhilta ristiriita tilanteilta.

Neitsyt, Lokakuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Voit luottaa asioiden etenemisiin ja nauttia nyt hyvistä ihmissuhteistasi elämässäsi. Olet järkevästi liikkeellä, eivätkä kanssaihmiset aiheuta miettimisiä tai päänvaivaa. Loppukuun viestinnät ja keskustelut tuovat iloa elämääsi joten puhu tällöin asioistasi toiselle suoraan ja avoimesti.

Vaaka, Lokakuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Ihmissuhteesi ovat hieman sivussa koska muut vaikeat asiat tahtovat verottaa aikaasi. On hyvä kuitenkin kuun alkupuoliskolla olla tietoinen sanomistaan toiselle, jotta et turhaan aiheuttaisi ristiriitoja muiden paineiden vuoksi. Jos ihmissuhteisiisi liittyvät taloudelliset ajankohtaiset aiheet, niin niitä on hyvä lykätä tuonnemmaksi, kun sinulla on selkeämpi kuva tilanteestasi.

Skorpioni, Lokakuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Kuukautesi on toki hyvin ihmissuhde keskeinen mutta aivan ilman kommelluksia sinua ei tässä kuussa päästetä. Kuun toisella viikolla jotain voi sattua joka kiristää hieman tilanteita. Koeta olla hätäilemättä synteissä asetelmissa, sillä hieman tarvitaan aikaa jotta jokin tilanne taas etenisi suhteessasi.

Jousimies, Lokakuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Tasainen jatkumo takaa rauhaisan jakson ihmissuhteissasi. Voit kyllä tässä kuussa kokea tarvetta toimia ja tehdä asioita yksin ja omin päin, sillä seuranpito ei tunnu nyt olevan päällimmäisenä. Nauti kuiten luotettavuudesta ja hyvistä olosuhteista mitä ihmissuhteesi kuitenkin tarjoavat.

Kauris, Lokakuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Kiireinen ja velvoitteinen jakso vetää energioitasi hieman sivuun ihmissuhteistasi. Kuun neljäs viikko korostaa vastuunottoa ja kärsivällisyyden vaadetta suhdetoimissasi. Kuun viimeiset päivät sensijaan tuovat mukavaa vaihtelua ja yllätyksiäkin jonkun taholta. Ole avoin uusille tilanteille.

Vesimies, Lokakuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Kumppanisi olosuhteet ja keskeneräiset asiat voivat nyt vaikuttaa yhteiselämään hankaloittavasti. Jonkun asian keskeneräisyys kiristää hermojanne ja pinnasi on nyt normaalia kireämmällä. On hyvä suhtautua maltillisesti tämän kuun ajan kumppaniisi ja välttää olemasta liian itsekeskeinen. Pienistä asioista voi nyt tulla asiaa suurempia, joten maltti on nyt valttia.

Kalat, Lokakuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Kuukausi lupaa tasaista etenemistä ihmissuhteiden myötä ja olosuhteissa on hyväksyvyyttä ja positiivista henkeä. Loppukuu tuo hieman vastuuta jonkun tilanteen myötä mutta pienellä harkinnalla ja pohdinnalla selviät kyllä tilanteesta eteenpäin. Aivan kuun loppu lupaa hauskuutta ja piristävää yhteisyyttä yllättävälläkin tavalla.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.