Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Oinaille vastakkainasettelut nostattavat herkästi ristiriidat pintaan ihmissuhteissa ja voit kokea tilanteet niin, että joudut toimimaan yksin tilanteissa. Kärsivällisyyttäsi punnitaan ja malttia tarvitaan. Muutkin kiireet ja velvoitteet voivat toki viedä tilaa yhteiseltä ajanvietolta ja sressitekijät vaativat osansa. Ole siis kärsivällinen ja maltillinen. Varsinkin kuun viimeiset kaksi viikkoa ovat kriitilliset.

Harka, Lokakuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Kuukausi tuo epävakautta ja herkästi suunnan muutoksia ihmissuhteisiin ja ylimääräistä malttia nyt tarvitaan jos haluaa että tilanteet säilyvät ennallaan. Toisen tai oma vapaudentarve voi lisääntyä ja voit kokea tunteiden viilenemisiä. Vältä tekemästä hetken mielijohteesta ratkaisuja ja koeta olla diplomaattinen ja suvaitsevainen. Varsinkin kuun toinen viikonloppu tuo ed. mainitut teemat esiin.

Kaksoset, Lokakuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Ihmissuhteissasi on nyt hyvää tekevää positiivisuutta ja asiat etenevät mallikkaasti. Voit nyt olla luottavaisin mielin suhdeasioissasi ja ennemminkin hyvinvointia on nyt tarjolla kuin pettymyksiä. Varsinkin kuun toinen viikonvaihde on suhdetilanteita edistävää ja koet toisen huomion miellyttävänä. Sinkuilla voi nyt myös olla tarjolla tällä saralla jotain uutta ja mielenkiintoista tarjolla.

Rapu, Lokakuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Aivan kuun alku tuo ongelmia suhdeasioihin ja voit kokea että joku kävelee ylitsesi. Ole itse rehellinen  ja peräänkuuluta avoimuutta ja totuudellisuutta myös muilta. Älä suostu tunnepeleihin. Kuun toinen viikonloppu lupaa hauskaa seuranpitoa ja uusia tuulia, jotka piristävät elämääsi. Kuun loppu vaatii kuitenkin jo vastuullista ja järkevää otetta ja jotain täytyy tehdä toisten eteen.

Leijona, Lokakuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Muutosten tuulia on leijonilla tässä kuussa näkyvillä ihmissuhteissaan ja tilanteet voivat alku kuussa olla painostavia ja miettimistä aiheuttavia. Jonkun käytös voi nyt olla äkkiväärää ja tulla eteesi täysin yllätyksenä. Voit myös itse kokea tarvetta rajan ylityksiin mutta on hyvä välttää kovin äkkivääriä yllykkeitä, sillä tilanteissa on seikkailun makua, joka ei takaa pysyvyyttä.

Neitsyt, Lokakuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Kuun toinen viikonloppu voi nyt tuoda elämänpiiriisi uutta suuntaa ihmissuhteiden myötä ja hauskuutta ja uusia tuulia on liikkeellä. Kolmas ja neljäs viikko painottaa vastuullisempaa asennetta ja jonkin verran kärsivällisyyttä on hyvä harjoittaa, jotta tilanteet kehkeytyisivät suotuisasti eteenpäin. Kuun loppu antaa jo tilaa kevyimmille sävyille ja kontaktisi ovat runsaita.

Vaaka, Lokakuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Aivan lokakuun alku on kriitillisin hetki ihmissuhteissa. Kumppani tai ystävä tuntuu järjestävän ongelmia ja voit kokea että omilla haluillasi ei ole nyt mitään merkitystä. Jos suhde on heikolla pohjalla, niin se voi nyt tulla päätrökseensä. Vältä kaikin tavoin pakottamisia ja agressiivisuutta ja pidä huoli oikeuksistasi.

Skorpioni, Lokakuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Suhde-elämäsi voi nyt kärsiä rauhattomuudesta ja levottomista tunnelmista. Nyt ei ole sopiva hetki ryhtyä mihinkään uuteen suhteeseen, sillä oikullisuus ja muutospaineet ovat vallalla. Voit kokea itse, niinkuin kumppanisikin, suurentunutta vapaudentarvetta ja kestävyyttä ja jatkuvuutta on vaikeaa säilyttää. Varsinkin kuun toinen viikko on kriitillinen.

Jousimies, Lokakuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Muutoksia voi olla ilmapiirissä lähinnä lähiympäristössäsi mutta itseäsi asiat eivät nyt varsinaisesti kosketa. Kuun toisesta viikosta eteenpäin viihdyt hieman normaalia enemmän omissa ympyröissäsi ja seuranpito ei ole nyt päällimmäisenä. Voit kuitenkin olla nyt tukena toisille heidän omissa ongelmissaan, joten älä täysin vetäydy omiin oloihisi.

Kauris, Lokakuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Voit kokea alkukuusta ettei sinua huomioida tai ylitsesi kävellään. On hyvä ottaa asioita suoraan puheeksi ja olla jättämättä mitään hampaankoloon. Jo kuun toinen viikonloppu lupaa parempia tilanteita ja mukavia yllättäviäkin käänteitä. Loppukuu vaatii hieman vastuunottoa yhteisistä asioista mutta pääsääntöisesti tilanteissa on jo enemmän kantavuutta.

Vesimies, Lokakuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Kumppanuus voi tässä kuussa olla haastavaa ja voit kokea yllättäviä ja äkkivääriä tilanteita. Nyt ei ole hyvä aika alkaa uuteen suhteeseen, vaan ennemminkin kyse on muuntuvuudesta ja irrottautumisesta vanhoista sidonnaisuuksista. Ole kuitenkin maltillinen ja anna ajan kulua.

Kalat, Lokakuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Tunne-elämä on suhteellisen tasaista ja kantavaakin tässä kuussa. Varsinkin toisesta viikonlopusta eteenpäin yhteistyö onnistuu mutta tiettyä vastuuta kantamalla. On hyvä tietoisesti hoitaa ja kannatella suhdetta nyt, niin huomaat että vaivannäkösi palkitaan.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.