Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Erittäin merkityksellinen kuukausi rakkaussuhteiden kannalta ja tilanteisiin liittyy lopetuksia ja uudelleen aloituksia. Pystyt olemaan vetovoimainen ja viehättävä ja kuvassa on mukana yllätyksellisyyttä ja suunnittelemattomuutta. Vältä kuitenkin ihmisten ohjailemista ja valtapelejä ja pura tilanteet mahdollisimman suoraan ja rehellisesti. Liiallista itsekeskeisyyttä tulisi myös välttää ja olisi hyvä katsoa että kaikki tilanteet ihmissuhteissasi menevät nyt oikeudenmukaisesti.

Harka, Maaliskuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Maaliskuun 18. päivästä alkaa härkien romanttinen jakso, jolloin voit edetä merkittävästi suhdetoimissasi. Kuun viimeinen viikko herkistää sinua eritoten mutta tilanteessa voi vielä esiintyä liioittelun makua ja virhearviointikin on riskinä. Asennoidu viimeisten päivien tilanteisiin kaikella vakavuudella. Pohdi syvällisesti js rehellisesti tarpeitasi ja tilannettasi ja ota huomioon että valintasi, mitä nyt teet tai sanot, vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen.

Kaksoset, Maaliskuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Panosta maaliskuun ensimmäisellä viikolla parisuhde tilanteisiin, sillä tällöin sinulla on tässä kuussa parhaimmat mahdollisuudet edistyä. Jotain uutta ja yllättävääkin voi nyt tapahtua joka on tunteitasi herättävää. Aika on kuitenkin nyt sen suuntainen että kovin heppoisilla asenteilla ei ole syytä lähteä liikenteeseen vaan onnistuaksesi edistämään suhdettasi on hyvä ottaa suunitelmallinen ja kärsivällinenkin ote tilanteeseen. Maltilla saat parasta rakennettua.

Rapu, Maaliskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Voit kokea painostavaa tunnelmaa kuun ensimmäisellä viikolla ja kumppanisi omaehtoinen käytös ärsyttää. Jotain odottamatonta on kuvassa mukana ja joudut yllättävään tilanteeseen. Ole tietoinen valtapeleistä ja manipuloinnista ja pidä puoliasi. Kolmannella viikolla saat tasaisempaa sävyä jo aikaiseksi ja sovittelu onnistuu paremmin. Toisaalta jotain lopullista voi tässä kuussa olla ilmassa suhteessasi ja jotain voi nyt jäädä menneisyyteen.

Leijona, Maaliskuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Kuun ensimmäisen viikon tapahtumat ovat erittäin mieleisiä ja runsautta on suhteessasi tarjolla. Kumppanisi voi tuoda eteesi nyt jonkin uudistuksen tai parannuksen joka kohottaa elämänlaatuasi. Kontaktoit ja verkostoidut sosiaalisesti vilkkaasti ja keskustelut ovat hedelmallisiä. Kuun kolmannella viikolla alkaa raihaisampi jakso ja omaa vastuuta suhteen eteen edellytetään. Järjestä itse asioita puolestasi kummpanillesi niin vastavuoroisuus säilyy parhaiten.

Neitsyt, Maaliskuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuun ensimmäisellä viikolla on syytä varustautua tarkoin tilanteisiin jotka tulevat vastaan sinulle tärkeässä suhteessa. Ole suora ja rehellinen. Puolenkuun jälkeisinä päivinä myös edellytetään varovaisuutta ja tarkkaavaisuutta, sillä jonkun sanaan ei nyt ole luottamista. 19. päivästä eteenpäin tilanteet ovat positiivisempia ja yhteistyö halukkuutesi tuo tulosta. Rakentavuutta ja luotettavuutta on enemmän kuvassa mukana.

Vaaka, Maaliskuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Maaliskuun ensimmäinen ja toinen viikko tuo ihmissuhteissasi piilevät ongelmat esiin. Jonkun käytös saa sinut helposti hermostumaan ja joudut puolustuskannalle. Nyt on hyvä olla ottamatta mihinkään suuntaan riskejä, sillä joku voi yrittää käyttää sinua hyväkseen. Ota asioita esiin mahdollisimman suoraan ja puhu asioista niiden oikeilla nimillä. Kaikkeen ei tarvitse suostua. Jokin ihmissuhde voi saada yllättävän ja lopullisen käänteen.

Skorpioni, Maaliskuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuun alku sujuu tasaisen varmasti ja suunitellusti ja voit nauttia helppoudesta ihmissuhteissasi. 18. päivästä eteenpäin suhdetoimintasi vilkastuu ja aktiviteetit toisten kanssa lisääntyvät. Kuun viimeinen viikonloppu voi tosin olla hieman ylitseampuva ja joku voi tällöin luvata sinulle liikoja. Pidä realiteetit mielessä, äläkä myöskään itse anna toiselle liikoja lupauksia. Riskinä on tehdä jotain mitä joudut myöhemmin perumaan tai katumaan.

Jousimies, Maaliskuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Kuukauden ensimmäisen viikon tilanteet syntyvät etukäteen suunnittelematta ja suhdetoimintasi piristyy. Mene mukaan tarjottuihin tilnteisiin ja ole rohkea. Jotain uutta on nyt ilmassa ja saat hyvän mielen kontakteista joissa olet nyt mukana. Kuun puoliväli rauhoittaa tilannetta ja vakavan sävyisiä asioita on ilmassa, jotka vievät aikaasi. Tällöin vastuullisempi asenne on paikallaan ja tärkeää on olla realistinen suhteessa muiden kanssa tehtyihin sopimuksiin ja käytäviin neuvotteluihin.

Kauris, Maaliskuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäinen viikko voi tuottaa yllätyksiä suhteessasi ja ärsyynnyt itsekin normaalia herkemmin. Ota joustava ja avarakatseinen asenne vaikka muutoksia suunitelmiisi tuleekin. Omat vaatimuksesi ja ehdottomuutesi vain kiristävät tunnelmaa turhan kireäksi.  Kolmannesta viikosta eteenpäin saat tasaisempaa ja helpompaa jälkeä aikaiseksi suhteessasi. Herkkiä sävyjä on kuvassa mukana ja sopusointu palautuu.

Vesimies, Maaliskuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Miellyttävää vauhdittumista on tilanteissa ja ystäväsi yllättää sinut positiivisesti kuun alussa. Mene mukaan odottamattomiin tilanteisiin ja ole avarakatseinen ja rohkea. Varsinkin sinkuilla voi nyt olla uuden suhteen alun merkkejä kuvassa mukana. Kuun viimeisellä viikonlopulla onkin sitten hyvä pitää tilanteet realistisina, sillä voit nyt olla turhan luottavainen toiseen ihmiseen. Älä myöskään itse lupaa mitään sellaista mitä et voi loppupeleissä toteuttaa.

Kalat, Maaliskuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Vaativahko ajanjakso ihmissuhteissasi, jolloin vastuu lisääntyy itselläsi. Voit joutua miettimään onko suhteellasi realistisia mahdollisuuksia edetä ja karsintaa voi nyt tapahtua. Rakkaustestin makua on ilmassa ja nyt punnitaan onko aitoja tunteita vielä olemassa. Jotain ratkaisevaa voi tapahtua ja päätöksiä on herkästi edessäsi. Kuun viimeinen viikko on sopuisampaa ja tilaa sovittelulle löytyy helpommin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.