Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Kuun puolesta välistä eteenpäin jokin menneisyyteesi liittyvä ihmissuhde nousee esiin ja vaatii huomiotasi. Ei ole syytä olla kuitenkaan liian uhrautuvainen ja sinisilmäinen tilanteeseen nähden, sillä kaikki ei välttämättä ole nyt aivan avointa ja suoraa. Jokin ratkaisu tai päätös voikin tulla kyseeseen kuun viimeisellä viikolla ja antaa enemmän selkeyttä tilanteeseen. Ole realisti ja katso asioita suoraan.

Harka, Maaliskuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Kuun neljäs viikko kuvaa runsautta ja helppoutta suhdetoimissasi ja saat tällöin helpoimmin onnistumisen ja edistymisen kokemuksia suhteissasi läheisiin. Kaksi ensimmäistä viikkoa ovat ennemminkin velvoitesävyisiä ja korostavat vastuunottoa yhteisesten asioiden hoitamisista. Kolmannella viikonlopulla on hyvä pitää kiinni omasta luotettavuudestasi ja pitää kiinni sovituista säännöistä ja rajoista. Tämän myötä voi myös olla hempeyttä ja läheisyyttä mutta avoimin kortein.

Kaksoset, Maaliskuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäiset 11 päivää ovat tasaista kehitystä ja harmonia ihmissuhteissa on vallalla. Viimeiset kaksi viikkoa tuovat helposti suhteissasi kipupisteet esiin ja olisikin hyvä pitää tervettä järkeä tilanteissa mukana. Nyt ei ole hyvä hetki aloittaa mitään uutta vaan ennemminkin pitäytyä realiteeteissa ja pitää pää kylmänä. Riskinä on kolmiodraamat tai mutoin sotkuiset suhdekuviot. Ole itse luottamuksen arvoinen, joskaan et voi aivan sinisilmäisesti luottaa myöskään toiseen.

Rapu, Maaliskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alku on tasaista ihmissuhteiden kannalta ja tapahtumat ovat herättävämpiä kuun kolmannesta viikonlopusta eteenpäin. Kuvaan tulee mukaan herkkyyttä, empatiaa ja läheisyyttä, mutta vasta neljännellä viikolla saat luotettavaa kuvaa tapahtuneesta. Jotain merkittävää on ilmassa onnistuneesti ja koskettavasti ja pystyt kuitenkin myös näkemään tilanteen realistisesti.

Leijona, Maaliskuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun ensimmäinen viikko voi nostaa ristiriitoja esiin ihmissuhteissa, joten itsehillintä on tällöin paikallaan. Oma tai toisen itsekeskeinen käyttäytyminen voi nousta ongelmaksi. Kuun toinen viikko on suotuisa ja yhteen hiileen puhaltaminen onnistuu paremmin. Kolmas viikonloppu suosii keskusteluja ja neuvonpitoja. Myös jokin retki tai matka tuo piristystä alkavaan kevääseen.

Neitsyt, Maaliskuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Nyt kannattaa ottaa taustoista selvää ja pysyä realiteeteista tietoisena ennenkuin luot todellisuudesta lopullista kuvaa jonkun ihmisen suhteen. Vältä liiallista hyväuskoisuutta ja anna aikaa tilanteen selkiytymiselle. Pidä itse huoli omasta luotettavuudesta, sillä voit hutiloiden luvata jollekin liikoja ja tuottaa näin myös itse pettymyksiä. Jos vanhaan suhteeseen on kertynyt jo aiemmin liikaa paineita niin nyt ne todennäköisesti purskahtelevat pintaan.

Vaaka, Maaliskuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Kuun alku voi tuoda näköpiiriisi uuden tuttavuuden tai ainakin mieltäsi kiinnostavan yllättävän kohtaamisen. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa korostavat harmoniaa ja sopusointua suhteissasi. Loppukuukausi tarjoaa hauskaa tekemistä yhdessä ja voit huomata saavasi enemmäin aikaiseksi yhdessä kuin yksin toimien. Loppukuun yhteydenotto vaatii tietoisuutta omista oikeuksistasi ja kykyä pitää puolensa.

Skorpioni, Maaliskuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäiset kaksi viikkoa edellyttävät kykyä vastuunkantoon ja realismiin ihmissuhteissasi. Suhe kuin suhde vaatii osallistumistasi ja kykyä tuottavasti puhaltaa yhteiseen hiileen. Loppukuu on hempeämpi sävyltään ja antaa tilaa herkemmille tunteille. Tosin joku voi tarvita empatiaasi omissa ongelmissaan ja aikaasi kuluu toisen hyvinvoinnin eteen. Parhaimmillaan aika korostaa läheisyyttä ja hellyyttä.

Jousimies, Maaliskuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäinen viikko on paras ajankohta tutustua johonkin uuteen ja mielenkiintoiseen henkilöön. Tilanne voi syntyä hyvinkin spontaanisti ja yllättäen. Loppukuu sensijaan on niin velvoitteinen sävyltään että romantiikka joutuu koetukselle kaiken kiireen keskellä. Tällöin voit huomata olevasi tilanteessa jossa uhraat itsestäsi turhan paljon toisten eteen. Neljäs viikko voi jopa tuoda lopullisen päätöksen jonkin ihmisen suhteen ja koet tarvetta irroittautumiseen.

Kauris, Maaliskuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Alkukuu voi tuoda jotain yllättävää ihmissuhteisiisi ja joustamista taholtasi tarvitaan. Parasta aikaa ihmissuhteissasi on maaliskuun puolesta välistä eteenpäin. Jotain merkittävää ja suhdettasi syvällistävää voi olla tarjolla, joten suhtudu tilanteisiin syvästi tuntien mutta avoimena ollen. Hempeyttä on ilmassa mutta samalla kykyä sitoutumiseen löytyy helpostikin.

Vesimies, Maaliskuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Sinkkujen on kuun ensimmäisellä viikolla syytä kulkea silmät ja sydän auki, sillä jotain uutta mutta hyvin yllättävällä tavalla voi alkaa ihmissuhteissasi. Osaat esittää nyt parastasi ja tuoda viehättävyytesi muiden nähtäväksi. Myös toinen viikko on suosiollista aikaa ja asiat etenevät haluamallasi tavalla. Loppukuukausi on tasaisempaa ja muutoksia tuomatonta aikaa, joten satsaa kuun kahteen ensimmäiseen viikkoon sosiaalisuutesi ja ihmisläheisyytesi.

Kalat, Maaliskuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Riskinä on tässä kuussa hurahtaa johonkin epärealistiseen tunnekoukkuun, jossa ei tunnu olevan pohjaa käytännön tasolla. Vältä suuria ratkaisuja ihmissuhteissasi suuntaan tai toiseen. Joku läheisesi voi myös tarvita apuasi ja empatiaasi mutta katso että uhrautumisesi on vaivan arvoista. Vältä huonoa tai alentavaa seuraa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.