Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden ihmissuhteet ovat varsinkin esillä maaliskuussa ja muutoksia tällä elämänalueella voi herkästikin sattua. Jotain voi nyt elämästäsi jäädä menneisyyteen ja uudet tuulet alkavat olla ilmoilla. Tosin uuteen suhteeseen ryntäämisessä on nyt omat riskinsä, joten harkintaa ja tietoista otetta on syytä harjoittaa, ennenkuin suinpäin teet mitään kovin äkkipikaisesti. Olet erittäin muutosherkässä tilassa, joten anna ajan kulua ennekuin teet mitään suurisuuntaista.

Harka, Maaliskuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Härille parhaita aikoja maaliskuussa hoitaa romanttisia suhteita esiintyy aivan kuun alkupäivinä sekä juuri ennen puolen kuun aikaa. Jokin yhteinen hanke tai ryhtymys saa hyvää vauhditusta ja saat hyvää mieltä yhdessäolosta. Jotain uutta voi nyt myös sinkuille olla näköpiirissä ja myöskään oma aktiivisuutesi ei mene hukkaan.

Kaksoset, Maaliskuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kuun alkupuolisko lisää kaksosten kontakteja muihin ihmisiin mutta myös velvoitteisia sävyjä on kuvassa mukana. Ota siis järkevä asenne ja kanna oma osuutesi yhteisiin hankkeisiin. Kuun alku voi tosin myös tuoda kritiikkiä osallesi, jollet ole hoitanut tunnollisesti omaa osuuttasi suhteen hoitamiseksi. Kuun toinen viikonloppu voi tuoda myös äkkivääriä tilanteita jonkun toisen taholta ja joudut sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Loppukuukausi tuo taasen hauskuutta kuvioihin hyvinkin yllättävällä tavalla.

Rapu, Maaliskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuu  on rapujen kohdilla muuttuvainen ja vaativa ihmissuhteiden kannalta. Kuukauden alku on vielä sopusointuinen ja tukevuutta tuova, joten tähän ajankohtaan on hyvä sijoittaa tärkeitä kohtaamisia. Kuukauden puoliväli tuo ylimääräistä vastuuta jonkun läheisen myötä ja harkintaa ja realismia vaaditaan. Neljännen viikonlopun käänteet ovat ehdottomia sävyiltään ja joudut herkästi puolustuskannalle. Puhu suoraan asioista jättämättä mitään hampaankoloon, äläkä mene mukaan peleihin. Viimeinen viikko tuo myös muutoksia ja joustavuutesi joutuu koetukselle.

Leijona, Maaliskuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuu takaa rauhaisaa elämää niin sosiaalisissa tilanteissa kuin intiimisuhteissakin leijonille. Kuun alun hiljaiselon jälkeen hereistyt enemmän toisen suuntaan ja sosiaalisuutesi aktivoituu. Ennemminkin ympärilläsi olevien läheisten suhdekiekurat mietityttävät mutta omat lähtökohtasi pysyvät vakaina ja tasaisina. Kuun viimeinen viikko tuo hauskuutta tilanteisiin ja yllättävät tapaamiset ja kohtaamiset piristävät päiviäsi. On hyvä mennä mukaan sponttaanisti vastaantuleviin tilanteisiin ja olla utelias ja avoin.

Neitsyt, Maaliskuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuun alku tuo virityksiä ja hauskuuttakin suhde ilmapiiriisi ja pystyt nyt jakamaan asioitasi muiden myötä hyvin. Runsautta on liikkeellä mutta joku voi nyt esittää sinulle asioita myös hieman falskin perustein. On hyvä olla realisti ja pitää tämän maailman rajoituksista kiinni. Riskinä on mennä mukaan johonkin kolmiodraamaan tai muuten epäilyttävään ihmissuhdekuvioon. Paivät ennen puolta kuuta suosivat jo luotettavammin tilanteita ja pystyt jakamaan realistisemmin aikaasi toisen myötä. Loppu kuluu tasaisesti.

Vaaka, Maaliskuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Maaliskuussa vaakojen ihmissuhteisiin nousee herkästi ryppyjä ja taitekohtia. Ennen puoltakuuta jokin rajoite tai este on hyvä ottaa vakavasti ja tilanne vaatii kärsivällisyyttä ja malttia. Jos menneisyydessä on jäänyt selvittämättä jonkun kanssa ongelmia niin nyt on aika ottaa asioita esille tai panna päätepiste jollekin suhteelle. Loppukuun tilanteet ovat myös vaativia ja joudut puolustuskannalla. Joku voi yrittää kävellä ylitsesi tai käyttäytyä epäoikeudenmukaisesti sinua kjohtaan. Sinun tehtäväsi tilanteissa on pitää huoli oikeuksistasi ja raamittaa tilannetta itse. Puhu asioista suoraan, äläkä jätä mitään hampaankoloon muhimaan.

Skorpioni, Maaliskuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille parhaat päivät osuvat maaliskuussa aivan kuun ensimmäisille päiville, sekä kuun puoleen väliin. Koet saavasi positiivista huomiota ja koet että sinua kuullaan. Sinkuille nämä ovat hyviä aikoja aloitttaa jotain uutta ihmissuhderintamalla. On hyvä olla itse aktiivinen ja ryhtyvä ja vähintäänkin viettää aikaa ihmisten seurassa. Parisuhteessa olevat voivat luottaa toisen tukeen ja myös jokin uusi yhteinen hanke sopii kuvaan myös.

Jousimies, Maaliskuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuun alkupäivinä on hyvää ottaa vastuuta yhteisistä asioista ja välttää liiallista itsekeskeisyyttä. Voit myös nyt herkästi saada kritiikkiä läheisiltä jos olet toiminut liian itsekeskeisesti. Harjoita siis diplomatiaa ja ota toisen tarpeet huomioon. Puolesta kuusta eteenpäin tilanteet ovat rauhaisampia ja edistävämpiä. Kuun viimeinen viikko lupaa jo hauskuutta ja mielenkiintoisia käänteitä ja uusiakin tuttaviuuksia voi tällöin syntyä.

Kauris, Maaliskuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Maaliskuussa kauriit voivat joutua kohtaamaan ylimääräisiä velvoitteita joko omia tai toisen . Aikaa ei tunnu jäävän toiselle ja kiireet vievät huomiotasi. Voit nyt myös olla normaalia kriittisempi kumppaniasi kohtaan ja huomaat toisen puutteet normaalia herkemmin. Tuntee voivat joutua pakkasen puolelle ja kärsivällisyyttä tilanteissa tarvitaan. Toisaalta jos suhteeseen on kertynyt aikojen saatossa liikaa selvittämättömiä ongelmia niin nyt on aika kohdata ne. Voit myös tulla jonkun suhteen myötä sen päätepisteeseen ja on aika tehdä uudenlaisia ratkaisuja.

Vesimies, Maaliskuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten tasainen ja rauhaisa sävy ihmissuhteissaan jatkuu läpi maaliskuun. Säästyt suuremmilta ongelmilta ja muutospaineita ei ole kohdallasi. Ympärilläsi olevilla voi kylläkin muutoksia olla näkyvillä mutta ne eivät suuremmin koske omaa henkilökohtaista elämääsi. Voitkin olla nyt hyvänä apuna muille heidän tilanteissaan ja jakaa olkapäätäsi sitä tarvitsevalle. Loppukuu tuo hauskuutta ja uusia tuuliakin mukanaan ja voit solmia uusia tuttavukksia hyvinkin yllättävissä olosuhteissa.

Kalat, Maaliskuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuun alku on kaloille merkittävää aikaa ihmissuhteiden myötä. Voit jopa kokea rakkauden tunnelmia hieman ylimaallisestikin. Jokin yhteydenotto on edukas ja koet että sinua kuullaan. Joitain riskitekijöitä on kuitenkin jossain määrin myös kuvassa mukana. Voit olla tällöin turhan sinisilmäinen ja kaikki faktat eivät välttämättä tule julki. Vältä myös menemästä mukaan mihinkään kaoottiseen kolmiodraamaan. Loppukuu on tasaisempaa mutta myös realistisempaa ja luotettavampaa aikaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.