Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alkupäivät ovat otollista aikaa ottaa puheeksi tärkeitä asioita liittyen suhteenne tilaan. Löydät oikeat sanat ja katsontakannat ja saat näinollen avattua tietä eteenpäin. Kuukauden sävyn muuten ollen hektinen ja suuriakin ratkaisuja täynnänsä, niin luota kumppaniisi ja yhteisen sävelen löytämiseen. Kuun puolesta välistä eteenpäin löydät helpommin aikaa yhteiseen ajanviettoon ja viimeinen viikko antaa sponttaaniudelle ja hauskuudelle jo tilaa. Keksi ja ideoi kuun viimeiselle viikolle jotain uutta yhteistä tekemistä.

Harka, Marraskuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Jos parisuhteessasi on jo tovin ilmennyt ongelmia ja hankaluuksia, niin tämä kuukausi tuo ristiriidat pintaan tavalla, että niihin täytyy löytää ratkaisuja ja päätöksiä. Jokin suhde voi tulla tiensä päähän jos erilaiset näkökannat tilanteeseen ovat voittamattomia. Nyt on todellisen rakkaustestin aika: huonot suhteet katkeavat ja hyvät suhteet vahvistuvat vaikeuksienkin keskellä. Kaikkeen on nyt hyvä ottaa vastuullinen ja järkevä asenne, mitään ei nyt tuoda eteesi ilmaiseksi valmiiksi tarjoiltuna.

Kaksoset, Marraskuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Alkukuussa rakkaudellinen viesti tai yhteydenotto lämmittää sydäntäsi. Kuun kolmannen viikon tapahtumat ovat sekavia ja mieltäsi hämmentäviä ja luottamuksesi toisen toimintatapoihin horjuu. Kaikki ei nyt välttämättä ole juuri sellaista kuin ensivaikutelmaksi syntyy. Ole realisti ja tarkista tilanteissa taustat ja faktat ennen mielipiteesi muodostamista ja ratkaisujen tekemistä. Myös jonkun läheisen ihmisen ongelmat voivat tuntua karkaavan käsistä ja olet tilanteessa, jossa apuasi tarvitaan.

Rapu, Marraskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Jotain merkittävää voi nyt tapahtua ihmisuhteissasi ja lopullisuutta on kuvassa mukana. Koeta itse olla mahdollisimman oikeudenmukainen ja suora eteen tulevissa tilanteissa varsinkin kuun toisella viikolla. Vastuunottoa ja aikuismaista otetta tarvitaan, jotta pystyisit rakentamaan olosuhteista nyt jatkuvuutta ja tulevaisuuteen tähtäämistä. Yhteistyö voi tuntua vaativalta ja raskaalta mutta kykenet nyt järkevästi ottamaan myös muiden näkökannat huomioon.

Leijona, Marraskuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Sitoutuminen yhteiseen projektiin on nyt mahdollista ja onnistut järkevästi panostamaan omasta puolestasi yhteiseen hyvään. Samalla voit kokea että joudut luopumaan jostain mutta eteenpäin katsominen on nyt ajankohtaisempaa. Kuun toinen viikko on merkityksellinen ja ajankohtaistaa muutokset. Kuun neljännellä viikolla joku läheisesi keksii yllättäen yhteistä hauskuutta. Ole joustava ja valmis muuttamaan omia aikataulujasi.

Neitsyt, Marraskuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Suhdetoiminnot ovat reheviä ja tukevia kuun ensimmäiset kaksi viikkoa. Tähän jaksoon kannattaa sijoittaa tapahtumat ja tapaamiset, jotka edellyttävät hyvää yhteisynnärrystä. Kuun kolmannella viikolla sensijaan luottamuspulaa on ilmassa ja voit kokea joutuvasi uhraamaan itsestäsi liikaa toisen eteen. Jotain outoa ja kämmentävää on ilmassa ja sinulla voi olla vaikeuksia suhtautua järkevästi tilanteisiin. Koeta olla realisti ja tee mitä vain pystyt tilanteen järkevöittämiseksi.

Vaaka, Marraskuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Tässä kuussa yhteiset asiat kumppanisi kanssa nivoutuvat yhteen taloudellisiin ja rahallisiin seikkoihin. Kuun alkupuolella on hyvä olla varovainen näissä asioissa ja välttää liioittelua ja ylilyötejä niin itsesi kuin kumppanisikin kannalta. Koko kuukauden kestävä kiireinen ja velvoitteinen sävy ei anna kovin paljon tilaa hempeilylle mutta suurempia muutoksia myöskään suhderintamalla ei ole näkyvillä. Taustalla on ennemminkin sopuisa ja hyväksyvä henki.

Skorpioni, Marraskuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Parisuhdeasioissa on nyt merkittävä jakso käsillä, merkiten aikansa eläneiden suhteiden päättymisiä ja alkamassa olevien suhteiden mahdollisesta muuttumisesta sitoutumiseksi. Nyt on hyvä olla tarkkana ja tietoinen valinnoista, sillä niillä on merkityksiä pitkälle tulevaisuuteen. On aika pysähtyä pohtimaan ja tekemään tärkeitä ratkaisuja vastuuta kantaen. Jyvät karsiutuvat nyt herkästi akanoista ja erittelet tehokkaasti hyödyttömät kuviot pois elämän piiristäsi.

Jousimies, Marraskuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet kohtaavat menneisyyteen liittyvien ihmissuhteiden kautta tilanteita, jotka saavat ajatukset mietteliäiksi. Jotain voi sattua, joka muuttaa ajauksiasi toiseen suuntaan. Kuun kolmas viikko voi hämmentää ja aiheuttaa epätietoisuutta miten asennoitua johonkin läheiseen ihmiseen. Koeta olla järkevä ja realistinen tekemisissäsi, vaikka olosuhteet ovatkin sekavat ja hämärät. Joku voi tarvita apuasi omissa ongelmissaan, joten ole empaattinen ja ymmärtäväinen.

Kauris, Marraskuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Aika on merkityksellinen sitoutumisen kannalta ja jokin uusi projekti voi nyt kiinnittää sinut yhteen ja vaatia samaan hiileen puhaltamista. Olet realisti ja kykenet tekemään oikeita ratkaisuja kohti tulevaisuutta rakentaen. Aika on erittäin kiireinen ja velvoitteet syövät nyt aimo osion yhteisestä ajanvietosta. Koeta löytää aikaa yhteisiin hetkiin, vaikka et välttämättä itse koekaan niitä nyt kovin tarvitsevankaan kiireittesi keskellä.

Vesimies, Marraskuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhteesi vaativat nyt erityishuomiotasi ja aikaasi. Jokin yhteistyön muoto voi nyt saada uuden käänteen ja vaatii itseltäsi vastuullisuutta ja sitoutumista. Jyvät karsiutuvat akanoista ja huomaat tässä kuussa kuka on arvostuksesi ansainnut. Jokin suhde, joka on aikansa elänyt, voi myös päättyä ja jäädä menneisyyteen. Olet myös itse normaalia kriittisempi ja arvioit suhdettasi käytännölliseltä kantilta.

Kalat, Marraskuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Ihmissuhteesi vaativat nyt erityishuomiotasi ja aikaasi. Jokin yhteistyön muoto voi nyt saada uuden käänteen ja vaatii itseltäsi vastuullisuutta ja sitoutumista. Jyvät karsiutuvat akanoista ja huomaat tässä kuussa kuka on arvostuksesi ansainnut. Jokin suhde, joka on aikansa elänyt, voi myös päättyä ja jäädä menneisyyteen. Olet myös itse normaalia kriittisempi ja arvioit suhdettasi käytännölliseltä kantilta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.