Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Marraskuu tuo herkästi ihmissuhteisiisi muuttuvia tekijöitä ja voit joutua tilanteeseen, jossa ratkaisuja on lopultakin tehtävä. Jonkun ehdottomuus ja päällepainavuus voi ajaa sinua ahtaaseen rakoon ja joudut pitämään puoliasi. Peli on pistettävä poikki, jotta pääsisit tilanteesta eteenpäin. On aika arvioida mikä on oman sietokykysi raja ja mitä valintoja teet. Oma realistisuus ja käytännönläheisyys on nyt tarpee, sillä kukaan muu ei nyt puolestasi toimi asioita edistävästi.

Harka, Marraskuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Kuun ensimmäiset päivät ovat erittäin onnistuneita niin romantiikassa kuin sosiaalisestikin. Tosin viikonloppu tuo jo tullessaan päänvaivaa ja voit huomata olevasi tilanteessa, jossa empatiankykysi tulee hyvään käyttöön. Jokin tilanne voi osoittautua kinkkiseksi ja vaatii syvällistä tiedostamista. Toinen viikko runsastuttaa yhteydenpitojasi ja keskustelut ja sovitut tapaamiset tuovat taas iloa ja mielihyvää. Loppu kuukausi soljuu tasaisemmin.

Kaksoset, Marraskuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Kuun alku painottaa yhteistyössä vastuunottoa ja tahtoa puhaltaa yhteiseen hiileen. Loppuussa saat ymmärrystä ja apua tilanteeseesi yllättävältä taholta ja vaikka omat ongelmasi tuntuvat kaatuvan päällesi, niin ihmissuhteissasi on kuitenkin piristystä ja hauskoja yllättäviä käänteitä. Voit tutustua myös uuteen ihmiseen, joka koskettaa ja herättelee sinua taas henkiin. Ole itse myös utelias ja aktiivinen, äläkä jää hautomaan asioitasi omiin oloihisi.

Rapu, Marraskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alku on parasta aikaa ihmissuhteissasi ja tähän kannattaakin sijoittaa yhteisten asioiden hoitamiset. Kuun puolivälistä eteen päin esiin nousevat mahdolliset kipupisteet suhteissa ja voit huomata että jokin yhteistyö tai kumppanuus vaatii sinulta liikaa uhrautumista ja joustamista. Ole rohkea pitämään puoliasi ja pidä kiinni oikeudenmukaisuuden periaatteesta. Varsinkin kuun neljäs viikonloppu ja viimeinen viikko ovat hankalia tässä suhteessa.

Leijona, Marraskuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Marraskuun kolme ensimmäistä viikkoa on hyvä suhtautua rakkausasioihin maltilla ja kärsivällisyydellä. Tämä aika voi olla velvoitesävyinen ja vaativa mutta panostamalla ja vastuuta kantamalla pääset ajan yli. Työstä asioita ja vältä vaatimuksia ja hosumista. Neljäs viikko tuo hauskuutta jo tilanteisiin ja mielitietylläsi on mukavia yllätyksiä kohdallesi. Voit myös luoda tällöin uusia suhteita ja verkostoitua laajemmalle.

Neitsyt, Marraskuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Kuun ensimmäiset päivät ovat ehdottomasti parasta aikaa suhdetoimissasi ja sopusoinnun ylläpito on helppoa. Voit sinkkuna löytää myös jonkin uuden kumppanuuden, sillä pystyt nyt tuomaan parhaita puoliasi esiin. Toisen viikon loppupuoli sensijaan hiljentää tahtiasi ja kärsivällisyys on nyt hyveenäsi. Loppukuun kiireet ja velvoitteet verottavat aikaasi niin, että seuranpitoon jää vähemmän aikaa.

Vaaka, Marraskuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Olosuhteissa voi nyt ilmetä jotain, joka tuntuu uhkaavalta jonkun läheisen taholta. Voit saada ensialkuun käsityksen että tilannne on mahdoton päästäksesi jatkoon. Pohdi näkymättömiä vaikuttimia ja koeta ymmärtää toista pintaa syvemmälle. Jaa ja keskustele asioista sinua ymmärtävän läheisen kanssa, niin voit saada yllättäviä, avaavia vinkkejä. Toisaalta jokin suhde voi saada lopullisen päätöksen ja on aika jatkaa elämässä eteenpäin.

Skorpioni, Marraskuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäinen viikko vilkastuttaa ihmissuhteitasi ja on positiivisesti tapahtumarikas. Jokin yhteinen ryhtymys tai tekeminen on tuottoisaa ja pystyt toimimaan kimpassa hyvin. Saatkin aikaiseksi nyt enemmän yhdessä tehden kuin yksin puurtaen. Loppukuukausi on tasaisempaa, joskin tilanteet etenevät suunitellusti ja tasaisesti.

Jousimies, Marraskuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Marraskuun alku on tehokasta ja aktiivisuutta korostavaa aikaa suhteissasi mutta pikemminkin velvoitteinen kuin huvipitoinen. Kuun lopulla omat kiireesi ja tehtäviesi hoitaminen vie kaiken aikasi niin, että suhteiden hoitamiseen ei tunnu jäävän pahemmin aikaa. Jokin uusi tuttavuuskin voi toki tällöin syntyä mutta oma aikasi ja jaksamisesi rajoittaa mielenkiinnon heräämistä pidemmälle.

Kauris, Marraskuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden rakkausasiat ovat suotuisimpia marraskuun ensimmäisinä päivinä ja tähän ajanjaksoon onkin syytä kohdistaa yhteistyötä edellyttävät asiat. Kuun puolenvälin jälkeen ristiriitoja noussee pintaa ja voit huomata olevasi painostavassa tilanteessa. Jonkun käytös on kannaltasi epäoikeudenmukaista ja joudut pitämään puoliasi. Katso että itse olet myös rehellinen ja suora niin itsellesi kuin toisillekin.

Vesimies, Marraskuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Olet tässä kuussa sosiaalisesti liikkeellä ja voit jopa luoda uusia tuttavuuksia ja kontaktipintoja. Sävynä on nyt kuitenkin järkevä toimiminen kimpassa ja toisen tilannetta ymmärtäen. Kykenet nyt hyvin ymmärtämään vallitsevat puitteet ja olosuhteet ja näin ollen  pysyt tehokkaasti parantamaan olosuhteita, et vain itsellesi vaan laajemman piirin hyvin huomioon ottaen. Ole rohkea ja tartu toimeen, sillä luovat voimavarasi tulevat hyvään käyttöön yhteisten asioiden tiimoilla.

Kalat, Marraskuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Marraskuun ensimmäiset päivät ovat vilkkaimpia ja suosiollisimpia aikoja marraskuussa ihmissuhteiden kannalta. Ruuhkaa on ilmassa ja aktiivisuus yhdessä tehden on korostunut. Kuun viimeiset päivät voivat muodostua kaaottisiksi ja jonkun käytös lähelläsi vaatii sinulta toimenpiteitä ja uudenlaista asennetta. Ota tällöin käytännönläheinen ja järkevä ote ja ryhdy toimiin vastuullisesti viipymättä ja koeta selkiyttää tilannetta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.