Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alkupuoli sujuu kommelluksitta ja suhteellisen leppoisasti ihmissuhteittesi kannalta. Neljäs viikko onkin vaativampi ja edellyttää tarkkasilmäisyyttä ja tietoisuutta pinnanalaisista virtauksista. Kuuluta tällöin oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä niin itseltäsi kuin toiseltakin. Puhu suoraan, äläkä oleta toisen ymmärtävän ajatuksen kulkuasi. Vältä sotkemasta rahaa ja rakkautta niin pääset helpommilla kolhuilla.

Harka, Marraskuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Kuun puolestavälistä eteenpäin suotuisat tuulet puhaltelevat suhdetoimissasi. Tilanteet herkistävät sinua hempeyden puolelle ja voit kokea yhteisyyttä saumattomasti. Ota aikaa kaiken kiireen keskellä viettääksesi aikaa läheisesi kanssa ja tee jotain yhteisyyttä korostavaa. Kuun neljännellä viikolla syviä tunteita ja tunteen purkauksia on kuvassa mukana mutta jos omaat hiukankin psykologista silmää tilanteissa niin saat syvennettyä suhdettasi uusille tasoille.

Kaksoset, Marraskuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Tunnelmat ovat paljon tasaisempia tässä kuussa verrattuna viimekuun sotkuihin. Asioiden hoitamiset tuntuvat vievän tarkkaan omaa aikaasi mutta koeta silti ottaa myös lähimmäisesi tarpeet huomioon. Kuun viimeisinä päivinä ei ole syytä kuitenkaan olla turhan luottavainen jonkun suhteen. Tarkista asioiden faktat ennenkuin luot lopullista mielikuvaa olosuhteista ja tapahtumista jonkun suhteen.

Rapu, Marraskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun loppu voi tuoda eteesi jonkun taholta tilanteen, että jotain olisi selkiytettävä perinpohjin. Kuvassa on väkinäisyyttä ja tunnetta että ylitsesi kävellään. Pidä puolesi ja huoli oikeuksistasi ja selvitä suoraan ja rehellisesti oma kantasi oikeudenmukaisesti. Saattaa olla että on myös parasta panna piste jollekin suhteelle, koska koet että et tule kuulluksi. Suhteet, jotka eivät enää palvele kehitystäsi, ovat tulleet tiensä päähän.

Leijona, Marraskuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Ihmissuhteissa parasta aikaa marraskuussa on kuun alkupäivät. Loppukuukausi on herkästi tunteitasi ärsyynnyttävä jonkun läheisen itsekkältä tuntuvan käyttäytymisen myötä. Katso että et hermostu turhista ja käytä itsehillintää. Suuria muutoksia kuukausi tuskin tuo tullessaan, ainoastaan lievää adrenaliinin tason nousua on aika ajoin havaittavissa.

Neitsyt, Marraskuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Kuun puolivälistä eteenpäin saat helpommin säilytettyä ja luotua sopusointua yhteisiin tekemisiin kuin aiemmin tässä kuussa. Vaikka ympärilläsi onkin vielä tilanteita, jotka vaativat syvällistä ymmärtämistä, niin ne eivät enää suoranaisesti koske omia henkilökohtaisia suhteitasi. Voitkin olla toiselle apuna hänen hankalassa tilanteessa ja tuoda näin omaa ymmärrystäsi ja empatiaasi esille.

Vaaka, Marraskuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Jokin ihmissuhde voi tulla siihen pisteeseen, että lopullisia päätöksiä ja ratkaisuja olisi tehtävä. Jos suinkin koet, että joku kävelee ylitsesi ja koet epäoikeudenmukaisuutta, niin nyt on aika ottaa irtiottoja ja tehdä lopullisia valintoja. Varsinkin kuun loppu tuo tämäntyyppiset teemat esiin. Kuun viimeisinä päivinä koet jo helpotuksen tunnetta ja vapautumisen kokemuksia hyvinkin railakkaalla tavalla.

Skorpioni, Marraskuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Ihmissuhteissasi on järjestäytyneisyyttä ja tiettyä helppouttakin. Suuria muutoksia ei kuukausi tarjoa, vaan voit tasaisesti luottaa yhteisten asioiden edistymisiin. Ainoastaan jos olet kovin omaehtoisesti liikkeellä niin voit joutua kuulemaan vastaväitteitä kumppaniltasi liian itsekkäästä käyttäytymisestä. Varsinkin loppupäivät tässä kuussa vaativat syvällisempää otetta yhteiseloon ja yhteisten asioiden hoitamisiin.

Jousimies, Marraskuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäiset 12 päivää ovat suhdetoimintojen kannalta onnistuneimpia ja jopa jotain uutta voi tällä saralla ilmaantua elämääsi. Ole tällöin tekemisissä muiden kanssa niin voit kokea saavasi enemmän aikaiseksi kuin yksin tehdessä. Ensimmäinen viikonloppu lupaa yllättävältä taholta hauskuutta, joten mene uteliaana ja rohkeasti mukaan tarjottuihin tilaisuuksiin. Saat huomiota osaksesi ja koet että sinua kuullaan.

Kauris, Marraskuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kuun 13. päivästä eteenpäin ratkaisut ja tilanteet suhdetoimissasi nousevat erityisellä tavalla pintaan. Voit kokea että jotain merkittävää ratkaisua olisi tehtävä ja joudut miettimään asioita psykologiselta kannalta. Vaadi tilanteissa niin itseltäsi kuin toiseltakin rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta ja vältä liian ehdottomia asetelmia. Kuun lopulla jotain radikaalia voi ilmaantua tunnetasolla. Vältä tällöin äkkivääriä päätelmiä.

Vesimies, Marraskuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Alkukuu on hyvää aikaa ihmissuhteille ja riemastuttavia ja piristäviä tilanteita on riittämiin. Toisen viikon jälkeen voit herkästi toimia turhan itsekeskeisesti ja näin ollen palaute on sen mukaista. Vaikka toimitkin nyt tehokkaimmin omiin nimiisi niin koeta olla huomaavainen myös toisen tarpeille, jotta hän ei tuntisi itseään syrjäytetyksi. Varsinkin kuun viimeiset seitsemän päivää edellyttävät diplomatiaa kannaltasi.

Kalat, Marraskuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Alku kuukausi korostaa vastuunottoa yhteisistä asioista ja ilman yllätyksiä ja muuttuvia tekijöitä tuskin pääset parempaan aikaan, joka alkaa kohdallasi kuun puolivälistä eteenpäin. Loppukuu on suotuisampaa jaksoa ja koet tulleesi paremmin kuulluksi. Toki velvoitteet kaikkinensa tuntuvat vievän niin aikaasi, että ihmissuhteet jäävät väistämättä hieman taka-alalle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.