Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Joudut palaamaan marraskuussa johonkin keskeneräiseen ihmissuhdetilanteeseen, jossa jotain on jäänyt kesken tai loppuunsuorittamatta jo kesän aikana. Pääset kuitenkin toimintaan asian kanssa vasta loppukuusta ja tilanteet syntyvät hyvinkin yllättäen ja hetken mielijohteesta. Loppukuu on muutenkin hyvin sosiaalisesti aktiivinen ja olet monien tahojen kanssa yhteyksissä.

Harka, Marraskuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Vaikka kiire painaakin marraskuun alkupuolella niin koeta antaa aikaa läheisillesi, sillä kuun alku on parasta ja tuottoisinta aikaa ihmissuhteittesi kannalta. Kuukauteen mahtuu paljon myös työhösi liittyviä ihmissuhdetilanteita ja jokin tilanne voi olla hieman hankala ja muutoksen alla. Suurempia muutoksia tilanteisiin kuukausi kuitenkaan tuskin tuo.

Kaksoset, Marraskuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Marraskuu aloittaa aivan uuden jakson ihmissuhteissasi ja jotain uutta voi nyt tällä rintamalla lähteä liikkeelle. Uusi tuttavuus voi nyt olla merkittävä varsinkin kuun loppupuolella mutta on kuitenkin hyvä antaa ajan kulua ja tarkastella tilanteen kehkeytymistä rauhassa. Tarkista huolellisesti jonkun taustat ja tarkoitusperat ennenkuin alat luomaan suurempaa luottamussuhdetta.

Rapu, Marraskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Jokin tilanne ihmissuhteiden selkiyttämiseksi antaa odotuttaa itseään ja kärsivällisyyttä tarvitaan tilanteissa. Yllättävä käänne tulee puskista aivan kuun lopulla ja voi hämmentää itseäsi. Koeta olla joustava ja avoin uusille olosuhteille ja antaa tilaa uudelle tilanteelle, joka on syntymässä. Voit kokea loppujen lopuksi suurta vapautusta hankalaksi äityneille olosuhteille.

Leijona, Marraskuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Alkukuussa voit ärsyyntyä jonkun käytöksen vuoksi ja turhaudut helposti toisen omaehtoisuuteen. Kuun puoliväli palauttaa enemmän tasapainoisuutta ja olosuhteisiin syntyy enemmän hyväksyvyyttä ja helppouttakin. Suurempia muutoksia aika ei kuitenkaan tuone. Loppukuun tilanteet ovat yllättäen hauskoja ja jopa miellyttäviäkin.

Neitsyt, Marraskuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Kuukausi alkaa tasaiseen tyyliin ja suhteesi ovat hyvällä tolalla. Puolen kuun jälkeen toisen tekemiset ja ryhtymiset voivat tuntua ärsyttäviltä ja voit kokea herkästi suuttumustakin tilanteissa. Neljäs viikko vaatiikin asioiden esille ottamista järkevästi ja asioihin on hyvä puuttua aikuismaisesti. Vältä kuitenkin liiallista kritiikkiä ja koeta olla rakentava.

Vaaka, Marraskuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Jokin suhdetilanne, joka on jäänyt auki tai selvittämättä, voi pompahtaa pintaan ja saada uuden käänteen kuun lopulla. Olet kokeilualtis ja tarvitset uusia tuulia romantiikkaan, saadaksesi mielenkiintosi viriämään. Muutosten tuulet ovat ilmassa ja voitkin nyt lähteä seikkailumielellä liikenteeseen. Epävakautta on ilmassa.

Skorpioni, Marraskuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Et ole kovin romanttisella tuulella ja mietit ennemminkin menneitä tapahtumia tai käänteitä. Koet tarvetta miettiä asioita nyt ennemminkin yksin kuin aikaasi toisten kanssa jakaen. Aivan kuun alkupäivät ovat parhaita suhdetoimille.

Jousimies, Marraskuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Elämässäsi alkava hyvä jakso kuun toisesta viikonlopusta eteen päin tuo myös positiivisia näkymiä ihmissuhteisiisi. Sinkkujen on varsinkin  tästä eteenpäin hyvä olla aktiivisesti liikkeellä, sillä jotain uutta voi tällä saralla nyt myös alkaa. Loppukuu tuo mukavia yllätyksiä kohtaamisissa ja tapaamisissa.

Kauris, Marraskuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Tilanteesi elävät ja ihmissuhteissasi on läpikäymistä. Ailahtelua suuntaan jos toiseenkin on kuvassa mukana ja omatkin ailahtelevat tunnelmat voivat tuoda epäselvyyksiä ja muutokia tilanteisiin. Voit saada yllykkeitä päästää irti vanhasta ja tarvita lisää hengitys tilaa itsellesi. Sekavissa tunnelmissa on hyvä kuitenkin välttää kovin äkkivääriä ratkaisuja.

Vesimies, Marraskuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Marraskuussa puolenkuun jälkeinen aika tuo enemmän tasaisuutta ja hyväksyvyyttä tilantesiin. Koeta tätä ennen välttää toimimasta liian itsekeskeisesti, jotta saisit sopusoinnun säilymään. Loppukuu tuo vapauttavia ja hauskoja tilanteita kuvaan mukaan liittyen rakkauteen ja sosiaalisuuteen.

Kalat, Marraskuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Muut asiat tuntuvat vievän huomiotasi niin, että ihmissuhteesi ovat hieman taustemmalla. Muutoksia tällä saralla tuskin on näkyvillä ja tilanteet etenevät vanhaan malliin. Loppukuu on kiireistä aikaa itselläsi, joten koeta muistaa ottaa huomioon tällöin myös kumppanisi tarpeet ja toiveet, jotta et uppoutuisi aivan omien tekemistesi pariin.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.