Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Kuukausi vaatii nyt kaiken diplomaattisen kykysi, että pystyisit selättämään esiin tulevia ristiriitoja ja erimielisyyksiä. On hyvä olla itse oikeudenmukainen ja avoin sekä suora ja edellyttää sitä myös toiselta. Vältä ihmissuhdepelejä ja manipulointia. Kuun puoliväli on vaativinta aikaa ja loppukuu jo rauhallisempaa.

Harka, Marraskuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Kuun kolmas ja neljäs viikko tuovat mahdollisuuksia luoda uusia kontakteja ja tutustua uuteen ihmiseen. Voit myös kokea vanhasta suhteesta vapautumisen tarpeita mutta nyt on hyvä olla kuitenkin harkitseva ja välttää äkkivääriä ratkaisuja ja hetken mielijohteen yllykkeitä. Sinkkujen on hyvä kuitenkin olla avoimin mielin liikkeellä.

Kaksoset, Marraskuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäinen ja toinen viikko ovat ihmissuhteiden kannalta parasta aikaa ja yhteistyö sujuu lutvikkaasti. Suurempia suunnanmuutoksia kuukausi tuskin tuo nyt eteesi vaan voit luottaa hyvään yhteishenkeen ja tilanteiden kehkeytymisiä hyvään malliin. Luota suhteeseen.

Rapu, Marraskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun toinen ja kolmas viikko ovat varsin velvoitekeskeisiä ihmissuhteisiin liittyvissä tilanteissa. Joko omat tai toisen kiireet voi nyt verottaa aikaasi. Toisaalta jos vakituiseen parisuhteeseen on kertynyt aikojen saatossa liikaa käsittelemättömiä ongelmia niin tämä ajankohta voi tuoda päätepisteen suhteelle. Ole ainakin itse rehellinen ja suora suhteessasi ja edellytä toiselta myös rehtiyttä ja oikeudenmukaisuutta.

Leijona, Marraskuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Kuun loppu on riskialtista aikaa ihmissuhteissasi ja voit joko itse tai kumppanisi ilmoittaa tarpeesta irtaantumisiin ja irtiottoihin. Älä tee kuitenkaan mitään äkkiväärää tai hetken mielijohteesta, vaan anna aikaa ja ole maltillinen. Sinkuille kuukausi voi tarjota seikkailusuhteita.

Neitsyt, Marraskuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Kuun viimeiset kaksi viikkoa lisäävät kontaktien ylläpitoa ja vilkastuttavat sosiaalista elämääsi. On hyvä aika tutustua uusiin ihmisiin ja varsinkin sinkkujen on syytä olla kuulolla. Voit kaiken kaikkiaan laajentaa verkostoasi ja tuttavapiiriäsi sekä törmätä uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Ole rohkea ja utelias liikkumaan ja menemään mukaan tarjolla oleviin tilanteisiin.

Vaaka, Marraskuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Kuun toinen viikko voi tuoda herkästi ristiriidat parisuhteessa esiin ja riitaisuutta voi ilmetä. Kuun kolmas viikko vaatii maltillisuutta ja kärsivällisyyttä mutta jos koet että suhteeseen on kasautunut liikaa ongelmia, niin seinä voi nyt tulla vastaan. Älä suostu manipuloitavaksi ja puhu mielipiteesi ja tunteesi avoimesti ja suoraan jättämättä nyt mitään hampaankoloon.

Skorpioni, Marraskuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Toinen viikko suosii ihmissuhteita ja yhteisiin hankkeisiin liittyviä asioita. Kolmas ja neljäs viikko tuovat uusia mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin, joten sinkkujen on syytä olla rohkeasti liikkeellä. Tosin parisuhteeseen voi ilmentyä yllättäviä käänteitä ja itsenäistymis haluja joko itsesi tai toisen taholta. Älä tee itse kuitenkaan liian nopeita johtopäätöksiä nyt .

Jousimies, Marraskuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Sopusointuinen ja tukeva jakso liittyen ihmissuhteisiin ja yhteisten hankkeiden eteenpäin viemisille. Varsinkin kuun toinen viikko korostaa yhteistä mukavaa tekemistä ja saat nyt yhdessä enemmän aikaiseksi kuin yksin puurtaen. Kuun viimeinen viikko voi tuoda hieman vetäytyvyyttä omiin oloihisi.

Kauris, Marraskuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Parisuhteen eteen olisi nyt hyvä nähdä enemmän vaivaa ja antaa tilaa toisen läheisyyteen tietoisesti. Vastuullisuutta jonkin verran tarvitaan varsinkin kuun kolmannella viikolla. Koeta selättää kiireentuntua niin että aikaa yhteisyydellekin jää. Viimeinen viikko keventää jo tunnelmia ja hauskuutta ja mukavia yllätyksiä on tiedossa.

Vesimies, Marraskuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Kuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat suotuista aikaa panostaa suhdetoimintaan. Varsinkin toinen viikko tuo mukavaa yhteistä ryhtymistä ja yhteen hiileen puhaltaminen onnistuu. Kuun viimeinen viikko vaatii joustavaa asennetta toisen tekemisten suhteen. Voit myös itse kokea tarvitsevasi enemmän omaa tilaa suhteessa. Älä tee mitään harkitsematonta.

Kalat, Marraskuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Paras jakso liittyen suhdetoimintaan ja ihmissuhteisiin on marraskuun viimeinen viikko. Jokin miellyttävä mutta yllätyksellinen tilanne tai kohtaaminen voi osua tällöin. Koet tilanteet hauskuuttavina ja piristävinä ja sinkkujen onkin hyvä olla silmät ja korvat auki tällöin, jolloin jokin uusi tuttavuus voi alkaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.