Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alkupäivät ovat suhdetoimille kuun parhaat päivät. Loppukuu on lähinnä ihmissuhteissa velvoitesävyinen ja käytännön vastuuta merkitsevä. Loppukuussa on hyvä olla tietoinen pinnanalaisista tunnelmista ja on hyvä välttää menemästä mukaan kovin ristiriitoja nostattaviin tilanteisiin. Jotain mullistavaa voi nyt muhia pinnan alla.

Harka, Marraskuu 2021

(20.4. - 20.5.)

Kuukausi on varsin muutosaltis ihmissuhteissa jonkun käytös voi nyt olla yllättävää ja etäännyttävääkin. Kuun kolmas viikko on herkästi mullistuksia esiin tuova niin hyvässä kuin pahassa. Jokin suhde voi nyt loppua, samalla kuin uusi suhde alkaa. Anna itsellesi aikaa ennen kuin luot lopullista kuvaa tapahtumista.

Kaksoset, Marraskuu 2021

(21.5. - 20.6.)

Kuun alku on varsin sosiaalinen ja ihmissuhteissasi on runsautta ja vilkastumista. Sijoita tähän jaksoon tärkeimmät tapaamiset. Loppukuu on tasaisempi. Aivan kuun lopulla suhdetoimet edellyttävät järkevää asennetta. Tällöin onnistuu parhaiten yhteistyötä korostavat suhteet ja yleensä käytännönläheiset yhteiset tekemiset.

Rapu, Marraskuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Puolenkuun aika tuo vilkastumista tunne-elämään ja yllättäviäkin kohtaamisia ja tapaamisia on tiedossa. Mene rohkeasti mukaan tilanteisiin ja laajenna verkostoasi. Voit nyt tutustua johonkin mielenkiintoasi herättävään persoonaan. Loppukuun asetelmat voivat nostattaa suuriakin tunteita pintaan, mutta riskinä on tulla ylikävellyksi tai muuten epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi.

Leijona, Marraskuu 2021

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuun leijonilla riskinä on liialliset vaatimukset ja vastuunkanto suhteen eteen ja huonot suhteet voivatkin nyt saada päätöksensä. On hyvä olla realisti ja kohdata tilanteet aikuismaisesti. Elokuun puolessa välissä syntyneet ovat sensijaan varsin onnekkaita suhdetoimissaan ja jokin uusi suhde voi saada alkunsa tässä kuussa.

Neitsyt, Marraskuu 2021

(23.8. - 22.9.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu aloittaa paremman jakson neitsyille kuin viimekuussa ja keventyneet tunnelmat ovat taas käsillä. Kolmas viikko varsinkin lupaa uusia tuulia ja mukavia yllättäviäkin kohtaamisia, jotka saavat sinut innostuneelle ja uteliaalle kannalle. Ole tällöin valmis kohtaamaan uusiakin ihmisiä, niin yllätyt positiivisesti. Rohkeus on suotavaa.

Vaaka, Marraskuu 2021

(23.9. - 23.10.)

Paras jakso osuu kuun ensimmäisille viidelle päivälle, jolloin tapaamiset ja yhteiset asiat tuovat iloa. Tästä eteenpäin loppukuuta kohti sävy muuttuu velvoittavammaksi ja joko toisen tai omat kiireet tuntuvat vievän kaiken ajan. Ole kärsivällinen ja tee ennemminkin jotain käytännön asioita toisen eteen.

Skorpioni, Marraskuu 2021

(24.10. - 22.11.)

Kiireinen marraskuu pitää kovasti otteessaan ja seuranpito voi jäädä hieman taustemmalle. Kuun kolmas viikko kannustaa kuitenkin seuranpitoon ja läheisiin ihmissuhteisiin. Jokin uusi tilanne voi syntyä hyvinkin mallikkaasti mutta yllättäen ja voit innostua jostain uudesta kohtaamisesta. Hakeudu seuranpitoon ja ole utelias uudelle.

Jousimies, Marraskuu 2021

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille ehdottomasti kuun alku suosii tunne-elämää ja läheisyys ja seuranpito on hyväksyvää ja kannustavaa. Loppukuu ei suurempia muutoksia tuone tilanteisiin, vaan olosuhteissa tunne-elämän kannalta on tasaista etenemistä ja suunnitelmallista. Loppukuun päivät korostavat käytännöllisyyttä toimissa ja seuranpito jää taustemmalle.

Kauris, Marraskuu 2021

(22.12. - 19.1.)

Tunne-elämän merkitys korostuu kuun ensimmäisestä viikonlopusta lähtien ja sosiaaliset suhteet lisääntyvät. Pystyt nyt saamaan huomiota osaksesi. Kolmas viikko tuo mielenkiintoisia uusia käänteitä ja jotain uutta sävyä viriää suhdetoimissasi. Ole utelias tutustumaan uusiin ihmisiin ja mene mukaan yllättäviinkin tilanteisiin.

Vesimies, Marraskuu 2021

(20.1. - 19.2.)

Vaativa ja stressaava marraskuu vaatii veronsa ja seuranpito jää nyt vähemmälle. Toimitkin nyt parhaiten yksin omiin voimiin luottaen. Koeta kuitenkin ottaa huomioon läheistesi tarpeet, äläkä uppoudu pelkästään velvoitteiden hoitamiseen. Kuun ensimmäiset päivät ovat tässä kuussa jakson sosiaalisimmat päivät. 

Kalat, Marraskuu 2021

(20.2. - 20.3.)

Kuun alku painottaa velvollisuuden tunteita ja käytännöllisyyttä suhteissa. Ensimmäinen viikonloppu aloittaa sopusointuisemman jakson aina loppukuuta myöten. Mielenkiintoisin osuus näkyy kuun puolivälissä, jolloin on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja löytää tunne-elämään uudenlaista piristävää sävyä. Älä kieltäydy yllättävistäkään kutsuista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.