Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Parasta aikaa romantiikassa oinaille ovat syyskuun ensimmäiset viisi päivää. Tällöin on hyvä panostaa yhteistyöhön ja edistää tilanteita parisuhde rintamalla. Tästä eteenpäin lähinnä työyhteisösi ihmissuhteet ovat etualalla. Toisella viikolla on hyvä olla menemättä mukaan tilanteisiin huhupuheiden perusteella, sillä joku ei nyt välttämättä ole aivan sanojensa takana. Myös jokin asia voi paljastua aivan toisen näköiseksi kuin alun perin sinun annettiin ymmärtää. Ole tarkka siitä mitä nyt sovit.

Harka, Syyskuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Alkukuussa toimit parhaiten yksin ja omaan tahtiisi. Kuun toinen viikko jo suosii ihmissuhteita ja herkempiä puolia elämässä. Tosin joku voi kipeästi tarvita apuasi ja neuvoja, joten käytä empatiankykyäsi. Kuun kolmas viikonloppu on yhteisöllinen mutta vastuu tilanteissa jää itsellesi. Yhteistyö onnistuu mutta organisointi ja käytännön järjestelyt ovat vaativia ja edellyttävät etukäteissuunittelua. Loppukuukausi on rauhoittunut ja tasainen.

Kaksoset, Syyskuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten parasta aikaa romantiikassa ovat kuun ensimmäiset viisi päivää ja viimenen päivä. Toinen viikko varoittaakin virhearvioinneista ja sotkuista ihmissuhteissa. Koeta pitää faktat selkeinä ja vältä itse epäluotettavuutta. Tosin joku voi nyt tehdä oharit ja sotkea suunitelmiasi. Kolmas viikonloppu on velvoitteinen ja vaatii ylimääräistä panostusta tunnelman nostattamiseksi. Kuun neljännellä viikolla toimit parhaiten yksin ja omiin voimavaroihisi luottaen.

 

 
 

Rapu, Syyskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaa suotuisampi jakso ihmissuhteissasi mutta sävynä on toisten auttaminen ja vastuunkanto. Toisen viikon tilanteet vaativat empatian kykyä ja toisten ongelmien ymmärrystä. Toisena viikonloppuna yksinäisyyden tunteet voivat vallata mielialasi mutta yrittämisellä ja tietoisella asenteella voit nyt itse parantaa olosuhteitasi. Kolmas viikonloppu suosii yhteistyötä ja aikaansaannoksia yhdessä tehden vastuullisella asenteella.

Leijona, Syyskuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Leijonille edistystä romantiikassa lupaavat kuun ensimmäiset arkipäivät. Ole itse tällöin aktiivinen,äläkä vietä päiviäsi yksin. Yhteistoiminnallisuus on kyllä loppukuussakin suotuisaa mutta painottuu ennemminkin käytännöllisyyden puolelle ja talouteen viittaaviin ratkaisuihin. Keskustelut neuvottelut ja verkostoituminen onnistuu ja liikut ahkerasti ympäristössäsi. Voit tutustua uusiin ihmisiin ja luoda uusia kontakteja onnekkaasti asiapohjaisesti tai muuten yhteistoimintaa korostaen.

Neitsyt, Syyskuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille kuun ensimmäsestä viikonlopusta eteenpäin ihmissuhteet ovat keskiössä. Toisella viikolla on kuitenkin riskinä mennä mukaan suhteisiin joihin liittyy epäselvyyksiä ja sotkuja. Katso että kaikki on rehtiä ja reilua tällöin. Puolessa välissä kuuta sävynä on selkiyttämisnen ja vastuu suhdetoiminnoissa. Älä kuitenkaan uhraudu liikaa ja ole turhan sinisilmäinen, vaan tarkista kaikessa taustat ja faktat. Loppukuu on edistävämpää aikaa.

Vaaka, Syyskuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Luot tässä kuussa uusia kontakteja onnistuneesti mutta ovatko ne rakkaudellisia sävyiltään, jää nähtäväksi. Varsinkin toinen viikko vilkastaa yhteydenpitojasi. Kuun ensimmäiset arkipäivät ovat suosiollisia romantiikassa ja sopusointu on vallalla. Aivan kuun viimeinen päivä aloittaakin sitten vuoden antoisimman jakson ihmissuhteissasi ja sinkkujen on tällöin syytä hereistyä ja aktivoitua oikein ahkerasti. Väliin jäävät päivät ovat tasaisia ja ehkä ennemminkin taustalla olon aikaa.

Skorpioni, Syyskuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Velvoitteinen jakso ihmissuhteiden kannalta jää taakse kuun ensimmäiseen viikonloppuun mennessä ja kevyemmät sävyt saavat tilaa. Jonkin asteisesta toisen auttamisesta on kuun puolivälissäkin kysymys, mutta tahti ei ole enää niin kiireisen sävyinen. Kuvassa on mukana yhteisymmärrystä ja harmoniaa, tosin kuun ensimmäinen viikko voi tuoda ristiriitojakin vielä pintaan. Voit tällöin herkästi saada syytteitä liiallisesta itsekkyydestä ja omaan napaan tuijottamisesta.

Jousimies, Syyskuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Syyskuun ensimmäiset päivät edistävät suhdetoimintaasi mallikkaasti ja voit luottaa yhteiseen hyvään. Toinen viikko on riskialtis ja luottamuksesi toiseen voi horjua. Tarkista kuitenkin taustat ja faktat ennenkuin luot lopullista kuvaa tilanteesta, sillä väärinkäsitykset voivat olla nyt ristiriitojen takana. Toisaalta ei kannata olla nyt kovin sinisilmäinen jos sinulle luvataan kuuta taivaalta. Koeta myös itse olla mahdollisimman suora ja luotettava.

Kauris, Syyskuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Toisen viikon huolet ihmissuhteissa saavat sinut mietteliääksi ja nyt kannattaakin miettiä omia sanomisiaan tarkoin. Voit olla herkästi liian jyrkkäsanainen ja ehdoton näkökannoissasi. Ota hetki aikaa ja mieti asioita pidemmän päälle ennenkuin ryhdyt keskusteluun ja neuvotteluun. Kolmas viikko on jo rauhoittavampi ja tukevampi tunnelmaltaan ja vastuullisella asenteella saat järjestystä ja harmoniaa aikaiseksi tilanteissa.

Vesimies, Syyskuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Kuun ensimmäiset päivät voit tuntea itsesi hieman eristäytyneeksi ja viihdyt parhaiten omassa rauhassasi. Parisuhteessa ilmenneet ongelmat alkavat hieman tasoittua vaativan elokuun jälkeen. Ota kuitenkin vielä maltillinen ja kärsivällinen ote tilanteissa ja hillitse vaatimustasoasi. Toisen viikon keskustelut ja neuvottelut edistävät asioitasi, joten ota tällöin asioita esille ja anna mielipiteesi kuulua.  Aivan kuun viimeisestä päivästä eteenpäin suhdetoimintasi auvoistuu ja helpottuu.

Kalat, Syyskuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kuun toinen viikko on riskialtis kaikenlaisissa ihmisten välisissä kanssakäymiskuvioissa. Kaikkeen ei ole syytä  luottaa aivan  suoraltakädeltä mitä sinulle esitetään ja itsekin voit helposti nyt pettää toisen luottamuksen. Kyseessä voi myös olla sekaannus tai väärinkäsitys ja pahimmillaan ilmassa voi olla kolmiodraamaa. Toisaalta joku voi tarvita kipeästi apuasi ja tukeasi, jolloin empatiankykysi tulee hyvään käyttöön. Vältä kuitenkin olemasta uhrina tilanteissa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.