Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Rakkauselämä on suosiollista oinaille syyskussa ja tilanteet etenevät jouhevasti. Vaikka virallisten asioiden hoitaminen viekin aikaasi niin nyt kannattaa panostaa henkilökohtaisempien kuvioiden suhteen. Parhaita päiviä ovat kuun ensimmäiset päivät, kuun toinen viikonloppu ja kuun neljäs viikko, jolloin sinnkujen kannattaa olla auki uusille tuttavuuksille. Kaikille neljäs viikko lupaa hauskuutta ja vaikka tilanteet voivat syntyä yllättäen, niin sävy on positiivinen.

Harka, Syyskuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Velvoitesävyinen syyskuu ei oikein anna tilaa hempeilyille, vaan ennemminkin yhteistyö on päällimmäisenä. Tässäskin sävynä on vastuunkantaminen ja velvoitteet. Kiireet ja työtehtävät vievät niin aikaasi että koet tarvetta yksin rauhoittumiseen ja energiasi eivät tunnu riittävä toisen tarpeista huolehtimiseen. Koeta kuitenkin ottaa läheisesi huomioon tietoisesti, sillä itsekkyydestä saat kyllä heti palautetta.

Kaksoset, Syyskuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Suhteet läseisiin ovat nyt hyvällä mallilla ja koet saavasi vastakaikua tunteillesi. Parhaat päivät ovat kuun toinen viikonloppu sekä neljäs viikko, jolloin tarjolla on positiivisia yllätyksiä. Loppukuu edellyttää kuitenkin vastuunottoa suhdetoimissasi ja vakavammat sävyt nousevat pintaan. Tällöin punnitaan kuinka paljon olet valmis työstämään ja satsaamaan suhteen eteen, jotta jatkoaikaa olisi saatavilla. Ole realisti ja koeta ottaa toisen tunteet huomioon niiden vaatimalla vakavuudella.

Rapu, Syyskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Käytännön asioiden hoitamiset tuntuvat vievän niin tarkkaan aikasi, että romantiikka ja herkimmät tunteet pysyttelevät taka-alalla. Suhteesi ovat tässä kuussa ennemminkin sopimus- ja asiapohjaisia, joten läheiset ihmiset ennemminkin ovat läsnä keskusteluissa ja viestinnän kautta. Toisaalta suhdetilanteesi pysyy varmalla pohjalla ja muutospaineita ei nyt ole näköpiirissä.

Leijona, Syyskuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Leijonille ihmissuhteissa on tarjolla merkittävää kehitystä ja nautittavia hetkiä koko syyskuulle. Kuun toisen viikonlopun yhteydenpidot ovat miellyttäviä ja koet että sinua kuullaan. Neljäs viikko tuo yllättävän mutta mieluisan käänteen jonkun läheisen ansiosta. Sinkkujen on nyt hyvä olla kuulolla, sillä jotain uutta voi nyt astua elämänkuvioihin uuden tuttavuuden myötä. Pystyt esittämään nyt viehättävimmät puolesi ja saat hyvää palautetta itsellesi.

Neitsyt, Syyskuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä ihmissuhteet ovat ahkerasti esillä syyskuussa ja uusia ihmisiä on tulossa elämänpiiriisi mukaan. Ole kuitenkin maltillinen ja anna ajan vielä kulua ennenkuin teet lopullisia päätöksiä ja käytännön ratkaisuja ihmissuhteissasi. Jos joku tarjoaa nyt jotain ylimaallisen ihanaa, nniin selvitä ensin taustat ja faktat, ennenkuin päästät ketään todella lähellesi. Joku voi nyt luvata sinulle enemmän kuin loppupeleissä kykeneekään.

Vaaka, Syyskuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaakaihmisille syyskuu tuo uutta mielenkiintoa ihmissuhteisiin ja romantiikassa on edistävä vaihe. Sitoutuneet rakentavat suhdetta edistyksellisesti ja voit yhdessä kumppanin kanssa löytää uutta mielenkiintoista tekemistä. Sinkuille kuukausi on oiva, sillä jotain uutta voi nyt alkaa kehkeytymään tällä saralla ja piristää näinollen mieltäsi. Kannattaakin olla uteliaana liikenteessä ja antaa tilaa uudelle tuttavuudelle.

Skorpioni, Syyskuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Syyskuun sävy ihmissuhteiden kannalta on velvoitteinen ja tilanteet edellyttävät puoleltasi järkevyyttä ja vastuunottoa. Jokin yhteinen hanke voi nyt viedä aikaasi ja kärsivällisyyttä tarvitaan, jotta yhteistyö onnistuisi. Voit kokea herkästi tarvetta vetäytä omiin oloihisi, eivätkä huvitukset tunnu nyt mahtuvan aikatauluihisi. Pinnanalla muhivat ristiriidat voivat myös nousta pintaan ja vaatia  järkevää asennetta ja työstämistä.

Jousimies, Syyskuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Parhaimmat hetket ihmissuhteiden kannalta on syyskuussa kuun puolessavälissä. Vielä kuun neljäs viikko tuo yllätyksellistä hauskuutta kuvaan mukaan ja laajennat suhdekenttääsi onnistuneesti. Loppukuukausi on vaativa tempoltaan ja energiasi kuluvat ennemminkin velvoitteiden parissa kuin seuranpidossa. Hoidat tällöin asioitasi mieluiten yksin, omiin voimavaroihisi luottaen. Älä kuitenkaan unohda ottaa huomioon tarkeitä läheisiäsi kaikesta kiireestä huolimatta.

Kauris, Syyskuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden ihmissuhteet syyskuussa ovat keskittyneinä yhteisten varojen ja talousasioiden hoitamisiin ja tämä tuntuu vievän suuren osan yhteisestä ajasta. Tasaisesti etenevä ajanjakso, jolloin voit luottaa kumppaniisi ja yhteisyyteen. Pyydä siis apua läheiseltäsi ja jaa asioitasi niin saat helpommin edistettyä tilannettasi.

Vesimies, Syyskuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Jyvät karsiutuvat tässä kuussa akanoista ja rajanvetoja ihmissuhteissa on liikkeellä. Jokin ratkaisu tai päätös on käsillä ja viitoittaa tuleivaisuuttasi. Voit kokea vetäytymisen tarvetta tai sitten asiat täytyy nostaa esille ja ratkaista lopullisesti. Loppukuun kohdalla tilanteet jo rauhoittuvat ja saat selkeyttä asioihisi ja suhdetointoihisi. Realiteettien hyväksyminen on vaatinut aikansa mutta pysähtyminen on auttanut hyväksymään tosiasiat.

Kalat, Syyskuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kaloilla ihmissuhteet ovat kasvuvaiheessa ja optimisten mieliala on vallalla. Nyt on kuitenkin hyvä pitää jalat maan pinnalla ja olla maltillinen uusien tuttavuuksien suhteen, sillä jotain ylimitoitettua voi herkästi olla kuvassa mukana. Pahimmillaan olet sotkeutumassa kolmiodraamaan ja sotkuisiin ihmissuhteisiin. Anna ajan kulua ja tarkista taustat ja faktat ennenkuin luot lopullista kuvaa mahdollisesta uudesta kumppanista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.