Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun alku voi tuottaa eteesi tilanteen, jolloin joudut asennoitumaan kriittisesti jonkun toimintaan. Ota asiat esille suoraan puhumalla ja älä jätä mitään hampaankoloon. Ole itse rehti ja rehellinen. Voit myös itse käyttäytyä nyt normaalia itsekeskeisemmin ja näin ollen palaute on sen mukaista. Toisesta viikosta eteenpäin on suhdetoiminta rauhaisampaa ja tukevampaa.

Harka, Syyskuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Syyskuu edellyttää nyt vastuullista asennetta ja otetta ihmissuhteissa ja ylimääräistä vaivannäköä ilmaantuu tuon tuostakin. Ensimmäisellä viikolla on mahdollisuus tarttua kiinni vaikeisiinkin asioihin ja käydä rehellisesti asioita läpi. Kuun puolivälissä jokin läheisen yllättävä käyttäytyminen voi tuoda suunitelmiin muutoksia. Vältä reagoimasta sponttaanisti, vaan ennemminkin harkitse tilannetta ja ota vastuuta järkeistäen ja maltilla.

Kaksoset, Syyskuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten syyskuu on ihmissuhteiden myötä tasaisesti etenevää ja suurempia muutospaineita ei nyt ilmaannu. Kuun toisesta viikosta alkaen ilmapiiri on hyväksyvää ja yhteinen tekeminen tuottaa iloa. Olet sosiaalinen ja pystyt puhaltamaan hyvää henkeä tilanteisiin. Kuun loppu tuo onnistumisia yhteisten asioiden hoitamisissa ja voit innostua kumppanin myötä tekemään jotain mielekästä ja iloa tuottavaa.

Rapu, Syyskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Kuun alku on syyskuussa vaativinta aikaa ja ristiriidat ihmissuhteissa nousevat herkästi pintaan. Jos parisuhteeseen on aikojen myötä kertynyt liikaa selvittämättömiä ongelmia, niin nyt on aika tarttua asioihin suoraan ja rehdisti. Toisaalta voi myös syntyä päätöksiä pistää piste jollekin ihmissuhteelle. Älä suostu ylikäveltäväksi ja vaadi oikeudenmukaisuutta asioihin. Loppukuu on jo rauhoittuneempaa aikaa aina ensimmäisen viikon jälkeen.

Leijona, Syyskuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Leijonille alkaa kuun ensimmäisen viikon jälkeen sosiaalinen jakso, jolloin ihmissuhteisiisi tulee runsautta ja uusiakin tuttavuuksia voi nyt ilmaantua elämääsi. Kuun kolmannella viikolla jokin uusi ihminen voi ilmaantua elämääsi aivan yllättäen, joten ole avoin uusille tilaisuuksille. Voit myös ideoida ja keksiä uusia tapoja elävöittää jo olemassa olevaa suhdetta kekseliäästi.

Neitsyt, Syyskuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Kuun alku edellyttää jonkin suhteen syvällistä paneutumista ja pinnanalaisten virtausten ymmärtämistä. Ottamalla asioita suoraan esiin ja olemalla itse rehellinen saat kyllä parhaiten tilannetta eteenpäin. Myös maltillinen ja käytännönläheinen asenne on hyväksi. Parhaimmillaan jokin ratkaisu, jota on jo pidempaaän harkittu, voi syntyä ja vapauttaen näin jatkossa energiaa ei niin vaativiin olosuhteisiin. Loppukuukausi sujuu ongelmitta ja tasaisesti.

Vaaka, Syyskuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Kuun alku voi tuoda johonkin ihmissuhteeseen lopullisen käänteen ja jokin suhde voi nyt saada loppunsa. Nyt ei ole syytä suostua ylikävellyksi, vaan edellyttää oikeudenmukaisuutta ja tasapuolisuutta kaikessa. Voit joutua puolustuskannalle ja nyt onkin hyvä rohkeasti selvittää asioita perin pohjin. Voit myös kokea olevasi tilanteessa, jossa vaihtoehtoja ei enää ole. Loppukuu lupaa jo tasaisempaa menoa ja ongelmat jäävät taustemmalle.

Skorpioni, Syyskuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Syyskuun ensimmäinen viikko on lähinnä käytännönläheisyyttä korostava ja suhteeseen on hyvä asennoitua järkevästi ja aikuismaisesti. Kuun puoliväli voi tuoda yllättävyyttä lähinnä jonkun toisen käyttäytymisen vuoksi. Ole joustava ja avarakatseinen. Sinkkujen on syytä uusien tuttavuuksien suhteen käyttää harkintaa, sillä aika korostaa lähinnä ihmissuhdeseikkailuja. Pidä hauskaa mutta pysyvyyttä aika ei nyt takaa.

Jousimies, Syyskuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten ihmissuhderintamalla on syyskuussa tasaista menoa ja muutospaineita eikä vaativampia tilanteita ole enempi näkyvillä. Kuun ensimmäisen viikon jälkeen suhdetoiminta on positiivishenkistä ja yhteistyö sujuu mutkitta. Varskinkin kuun loppu merkannee hyvää henkeä yhteisiin tekemisiin ja hankkeisiin. Panosta suhteeseen niin saat hyvää mieltä ja piristystä elämääsi.

Kauris, Syyskuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku tuo nyt herkästi kipupisteet esiin suhteissasi ja eteen voi nyt tulla jokin ratkaisu tai päätös. Rakkauttasi testataan ja voit myös nähdä nyt kumppanisi heikoimmat puolet. Ottamalla vastuuta ja olemalla järkevä, saat mahdollisuuden tilanteen selkiyttämiseen. Kuun toinen viikko on jo seesteisempi ja loppukuu on vaativa lähinnä työkiireiden myötä, joka tuntuu verottavan yhteisen ajan löytymistä.

Vesimies, Syyskuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Sosiaalinen elämäsi virkistyy aina kuun ensimmäisen viikon jälkeen. Tapaamisia ja kohtaamisia on helpommin järjestettävissä tästä eteenpäin. Kuun kolmannella viikolla jonkun käytös voi olla ennakoimatonta ja tuottaa itsellesi ihmetystä. Toisaalta voit myös itse tutustua johonkin uuteen ihmiseen aivan sattumalta. Loppukuu on suotuisaa aikaa yhteisten hankkeiden edistämisiin ja yhteistyö onnistuu hyvin.

Kalat, Syyskuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Kuun alku voi tuoda jonkin vakavampisävyisen keskustelun aiheen esiin mutta nyt voit saada asioihin selkeyttä ottamalla puheeksi mieltäsi vaivanneita aiheita. Toinen viikko tuo herkkyyttä ja hempeyttä tilanteisiin mutta nyt on syytä olla olematta aivan sinisilmäinen. Jokin asianlaita voi paljastua toisenlaiseksi kuin olet aiemmin luullut. Loppukuu lupaa tasaisempaa aikaa ja tilanteet selkiytyvät.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.