Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun puoliväli aloittaa ihmissuhteissasi erittäin miellyttävän jakson, joka kestää lähes loppukuulle asti. Jotain uutta, raikasta ja yllättävää voi nyt olla tarjolla, joten ole myös itse aktiivinen ja utelias. Neljännen viikon tapahtumat suhdetoiminnoissasi ovat hyvää yhteistyötä korostavia ja kasvavaa mahdollisuutta on ilmassa. Voit saada tilaisuuden lähentyä mielitiettyäsi oivalla tavalla, joten älä vietä aikaasi nyt omissa oloissasi, vaan jaa asioitasi muiden kanssa.

Harka, Tammikuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Tammikuussa härille parhaat  päivät ihmissuhteiden kannalta osuvat aivan kuun alkupäiville, sekä kuun viimeisille päiville. Väliajan toimit parhaiten yksin ja omiin voimiisi luottaen. Vastuunkantoa tilanteissa edellytetään ja kykyä olla diplomaattinen. Neljännellä viikolla läheisesi voi käyttäytyä liioitellusti ja vain omaa parastaan ajatellen. Ole maltillinen ja anna ajan kulua niin huomaat tilanteen menevän nopeastikin ohitse ja normalisoituvan ennalleen.

Kaksoset, Tammikuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu vaatii malttia ja tilanteissa itsehillintää, sillä kaikki ei välttämättä suju nyt aivan suunitellusti. Kolmannella viikolla yllättävät tilanteet muodostuvat suunittelematta ja piristävät mieltäsi. Neljäs viikko avaa jo suotuisasti tietäsi eteenpäin kohti suuniteltua päämäärää. Sen sijaan viimeinen viikonloppu tuo rajoituksia ja esteitä eteen toisen taholta ja luotettavuuskin voi nyt olla kortilla suhteessasi.

Rapu, Tammikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Rapujen kuvioissa rakkauselämä pysyttelee hieman taka-alalla aina neljännestä päivästä eteenpäin. Alkupäivien tapahtumat voivat herkästi pistää sinut ajattelemaan että viihdyt mieluimmin omissa oloissasi. Joku lähelläsi voi yrittää kävellä ylitsesi ja saa sinut puolustuskannalle. Puhu asioista mahdollisimman suoraan ja katso tarkkaan mihin suostut ja mihin et. Varaudu nopeisiin käänteisiin, sillä tilanteet muodostuvat yllättäen ja suunittelematta.

Leijona, Tammikuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Ihmissuhteissasi on nyt erityisen positiivinen kuukausi. Sinkkujen kannattaakin katsella aktiivisesti ympärilleen, sillä jotain uutta voi nyt olla tarjolla. Kuun ensimmäiset päivät ja kolmas ja neljäs viikko varsinkin korostavat uuden alun mahdollisuuksia. Tätä kuukautta ei kannata tuhlata yksinoloon tai yksin tekemiseen, sillä yhteistyö toimii ja piristyt hyvästä seurasta. Ole myös itse aloitteikas ja ole rohkeasti esillä.

Neitsyt, Tammikuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Jotain riskialtista on ihmissuhteissasi ja joudut tarkistamaan asennettasi johonkin sinulle tärkeään ihmiseen. Joku ei kenties ole osoittautunut luottamuksesi arvoiseksi. Ole myös tarkkana siitä mitä sovit läheisesi kanssa ja koeta itse olla mahdollisimman rehellinen. Joku voi tarvita ylenmääräisesti apuasi ja kannattaakin olla nyt realisti, eikä ole syytä uhrautua liiaksi toisen eteen. Varsinkin kuun puoliväli ja loppukuun päivät tuovat ed. mainitut teemat esiin.

Vaaka, Tammikuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Neljännestä päivästä eteenpäin seurallisuutesi on kasvamassa ja ihmissuhteissasi nousee positiivinen henki päällimmäiseksi. Kolmannen viikon tapahtumat ovat yllätyksellisiä ja hauskuutta on kuvassa mukana. Lämpimiä tunteita on myös vallalla neljännellä viikolla ja koet helppoutta suhdetoiminnoissasi. Jokin suosiollinen, yhteistyötä edellyttävä hanke onnistuu ja koet että sinua kuunnellaan.

Skorpioni, Tammikuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Tammikuun alun toimit parhaiten yksin ja omiin voimavaroihisi luottaen. Kolmannella viikolla joku läheisesi tekee yllättävän ratkaisun, joka vaatii sinulta avaramielisyyttä ja suvaitsevaisuutta. Älä ole ennakkoluuloinen yllättävien käänteiden suhteen, sillä huomaat jo neljännellä viikolla että tilanteet kehkeytyvät myös eduksesi. Kuvassa on tapahtumarikkautta ja hauskuutta. Ole avoin uusille asioille, sillä ihmissuhteissasi on alkanut kaikenkaikkiaan helpompi ajanjakso.

Jousimies, Tammikuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä tammikuussa joku miespuolinen, itsellesi tärkeä ihminen tuottaa helposti pettymyksen. Jotain voi tulla ilmi ja joudut miettimään asemaasi uusiksi. Vastuuta voi nyt toisen taholta lastautua harteillesi liikaa tai koet että joudut uhraamaan itsestäsi enemmän kuin laki sallii. Ota järkevä ja vastuullinen ote tilanteissa, sillä mitään ei nyt tunnu tulevan tarjottimella valmiina itsellesi. Voit joutua huomaamaan että olet rakentanut jotain suhdetta illuusioiden varaan ja nyt on tehtävä oikeita ratkaisuja.

Kauris, Tammikuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Parhaita ajankohtia tammikuussa ihmissuhteiden kannalta osuvat aivan kuun ensimmäisiin ja viimeisiin päiviin. Alkukuukausi on eritoten lämminhenkinen ja voit tukeutua täysin toisiin ihmisiin. Sinkkujen on hyvä myös olla silmät avoinna kohti uusia tuulia, sillä jotain merkittävää uutta voi nyt alkaa suhderintamallasi. Loppukuun päivät edellyttävätkin enemmän vastuuta tilanteissa ja harkintaa.

Vesimies, Tammikuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Tässä kuussa vesimiehille tarjotaan runsasta sosiaalista elämää ja onnekkuutta rakkausasioissa. Pystyt nyt viehättämään vastakkaista sukupuolta ja saat huomiota osaksesi. Varsinkin kolmas ja neljäs viikko ovat onnekkaita ja sinkuille voi löytyä uutta ihmissuhderintamalla. Olet viime vuodet ollut enemminkin kääntynyt sisäänpäin, vaan nyt on aika hereistyä ja ottaa askeleita kohti toisia. Ole utelias ja rohkea myös itse niin saat tästä kuusta enemmän irti.

Kalat, Tammikuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Toimit tässä kuussa parhaiten yksin ja omiin voimavaroihisi luottaen. Ihmissuhteissasi on nyt enemminkin vastuuta ja velvoitteita, joten romantiikka tuntuu pysyttelevän taustalla. Voit myös huomata että jokin suhde on tullut päätepisteeseensä ja ratkaisuja olisi tehtävä suuntaan tai toiseen. Nyt on aika karsia epäluotettavat ihmiset ympäriltäsi ja suunitella elämää järkevällä tavalla eteenpäin. Jokin tilanne voi osoittaa että toinen ei ole ollutkaan aivan luottamuksesi arvoinen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.