Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Kuun ensimmäinen viikko korostaa vastuunottoa ja pitkämielisyyttä ihmissuhteissasi. Pohdi asioita ja ota aikuismainen asenne, sillä joku heikommassa asemassa oleva tarvitsee suojeluasi ja auttavaa kättäsi. Kuun puoliväli on hauskuutta ja piristystä tuova ja jotain yhteistä mutta uudella tavalla voi ilmaantua näköpiiriisi omasta kekeseliäisyydestäsi juontaen. Kuun viimeinen viikko on hieman eritävämpi ja toimit parhaiten yksin asioita tehden.

Harka, Tammikuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Aivan romanttisemmasta päästä kuukausi ei vaikuta olevan vaan ennemminkin voit kokea kumppanisi vaipuvan omien asioiden pariin ja yhteiset asiat jäävät omille harteillesi. Koeta olla kärsivällinen ja säilyttää malttisi, sillä mistään suuremmasta suunnan muutoksesta ei nyt ole kysymys. Loppukuu tuo jo hempeämpiä sävyjä suhteeseesi ja herkkyyttä on tulossa kuvaan mukaan loppukuuta myöten.

Kaksoset, Tammikuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Tämä kuukausi voi nostaa pintaan ihmissuhteissasi piilevät heikkoudet ja on aika tehdä käytännön ratkaisuja ja valintoja. Vastuu tilanteesta on itselläsi hja luottamus toiseen voi joutua koetukselle. Varsinkin suhteet jotka on rakennettu epärealistiselle pohjalle, saavat nyt herkästi lopullisen käänteen. Nyt ei ole myöskään oikea aika lähteä rakentamaan elämässäsi uutta suhdetta, vaan ennemminkin katsella sivusta ja ottaa asioista tarkempaa selkoa.

Rapu, Tammikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Tammikuussa on esillä yhteiset sopimukset ja neuvottelut. Tehtäväksesi jää katsoa että kaikki sujuu jokaisen kannan huomioon ottaen reilusti ja oikeudenmukaisesti. Katso myös että itse tulet kuulluksi ja puhu asioista suoraan niiden oikeilla nimillä, jotta välttyisit myöhemmiltä kamppailuilta. Kuun viimeinen viikko nostaa henkilökohtaisemmat tunnesuhteesi enemmä esille ja kuvassa on mukana yhteisyyttä ja herkkyyttä.

Leijona, Tammikuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Kiireinen vuoden alku tuntuu vievän huomiotasi muualle ihmissuhteista ja sävy on ennemminkin niiden kohdalla velvoitteinen ja vaativa varsinkin kuun ensimmäisen viikon yli. Vastuullisuutta ja kykyä ottaa toisen tarpeet huomioon vaaditaan. Kuun puoliväli lupaa hauskojakin hetkiä ja jotain miellyttävää yllätystä. Loppukuun kiireet pitävät sinua otteessaan ja ihmissuhteesi jäävät hieman taustemmalle.

Neitsyt, Tammikuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Tammikuun ensimmäinen viikko on kriittinen ja jotain outoa voi sattua lähipiirissäsi. Ota rauhallinen ote ja mieti miten voit osaltasi niin auttaa kuin rauhoittaakin tilannetta. Vastuuta on hyvä ottaa ja miettiä asioita tulevaisuuden kannalta. Jos olet aiemmin ollut turhan sinisilmäinen jotakuta kohtaan, niin nyt on aika katsoa tosiasioita suoraan silmiin. Puolenkuun jälkeen tilanteet rauhoittuvat ja kuvaan mahtuu enemmän helppoutta ja vaivattomuutta.

Vaaka, Tammikuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Aikasi tuntuu kuluvan jonkin asian parissa ja selvittelyssä niin että ihmissuhteet voivat jäädä hieman taka-alalle. Kuun alussa sävynä on ennemminkin vastuu ja velvoitteet suhteissasi ja vasta kuun toisella viikolla jokin piristävä kohtaaminen ja yhteisten asioiden jakaminen piristää mieltäsi. Joku voi nyt keksiä jotain radikaalia ja hauskaa, joten mene uteliaasti mukaan. Loppukuu tuo taas vakavampia sävyjä ja muutosvaateita ihmissuhdekenttääsi.

Skorpioni, Tammikuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Voit olla tammikuussa normaalia itsekeskeisempi omien ryhtymisiesi parissa. Jokin yhteine talouteen liittyvä asia vaatii kuitenkin selkiyttämistä ja järkeistämistä ja toisen tarpeet on otettava huomioon myös. Loppukuussa jokin tilanne rauhoittuu ja sopusointu ja kyky puhaltaa yhteiseen hiileen on palautumassa. Kuvassa on mukana niin omaa päättäväisyyttäsikin kuin myös hempeää yhteisymmärrystä.

Jousimies, Tammikuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Ihmissuhteissasi olevat heikot lenkit nousevat esiin kaikessa vaativuudessaan. Jokin tilanne voi pysäyttää sinut miettimään suhteen tulevaisuutta ja vastuu ratkaisuista jää itsellesi. Voi olla aika järkeistää ja jättää taakse suhde, joka ei kaikesta panostuksestasi huolimatta etene toivotulla tavalla. Kuun toinen viikko on jo piristävämpi ja jokin uusi tilanne tuo hyvää mieltä hyvinkin yllättävällä ja radikaalilla tavalla.

Kauris, Tammikuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Olet ihmissuhteissasi hieman vetäytyvä ja poissaoleva, sillä monet asiat ja muutokset elämässä vievät nyt tarkasti aikaasi. Tosin esiin voi keskeisesti nousta jokin suhde menneisyyteesi liittyen, joka voi pysäyttää sinua miettimään vakavia. Kuun viimeinen viikko herättää sinua taas toisia ihmisiä kohti ja kuvassa on hempeyttä ja herkkyyttä. Osaat tällöin tuoda edukkaasti itseäsi esiin, joten jaa aikaasi yhteiseloon ja huomaat saavasi taaksesi hyväksyntää ja huomiota.

Vesimies, Tammikuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Vaikka kuukausi on kiireinen ja velvoitteinen niin pystyt kuitenkin tekemään pienellä ponnistuksella yhteistyötä ja ottamaan muidenkin tarpeet huomioon. Kuun toinen viikonloppu voi tuoda jonkin uuden hankkeen esiin, joka edellyttää vastuuta yhteisistä asioista. Seuraavan viikon esille tulevat asiat ovat edukkaita, joskin yllätyksellisiä yhteisten asioiden kannalta. Ole kuitenkin valmis satsaamaan panostustasi jotta saisit kaiken irti eteen tulevissa tilanteissa.

Kalat, Tammikuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Tammikuu on kaloille riskialtista aikaa aina 20. päivään asti. Jokin pettymys tai huoli voi jo kuun alussa saattaa sinut tilanteeseen, joka edellyttää järkevöitymistä ja asioiden rajaamista realistisesti. Koeta itse olla sotkeutumatta kovin kimurantteihin suhteisiin ja pidä pää kylmänä. Kuun puolessavälissä jokin tarjous toiselta voi myös olla turhan lupaava ja sinun on mietittävä tilannetta niin taloudellisesti kuin suhdetoiminnallisesti järkevästi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.