Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2024

(21.3. - 19.4.)

Suhteellisen tukeva kuukausi tunne-elämän kannalta ja suurempia käänteitä ei ole edessä. Tosin omia kiireitä ja tehtäviä on yllin kyllin, joten ajan henki on painottunut puurtamiseen niin, että aikaa seuranpidolle pitää osata tietoisesti antaa. Voit kuitenkin luottaa vakaaseen suhdetilanteeseen.

Harka, Tammikuu 2024

(20.4. - 20.5.)

Olet varsin aikaansaava ja työkeskeinen tämän kuun ja aikasi kuluu käytännön asioiden toimittamisiin ihmissuhteiden sijaan. Kuun viimeinen viikonvaihde on suotuisaa aikaa olla ihmisten parissa ja tutustua myös uusiin tuttavuuksiin. Luvassa on edistyksellisyyttä ja hauskaa ajanvietettä.

Kaksoset, Tammikuu 2024

(21.5. - 20.6.)

Kuukausi on hyvinkin ihmissuhdepainotteinen ja olet aktiivisesti tekemisissä muiden myötä. Ainoastaan uuden vuoden aika korostaa maltillisuutta ja rajoitteita tunne-elämässä mutta loppukuu on varsin vilkastuvaa aikaa. Kuun kolmannella viikolla tosin voi ilmetä jotain epämääräisyyttä tai epäluotettavuutta. Älä ole turhan sinisilmäinen tällöin.

Rapu, Tammikuu 2024

(21.3. - 19.4.)

Kuun toinen viikonloppu painottaa varsinkin naispuolisilla ihmissuhteissa edistäviä tapahtumia ja positiivista kehitystä. Kolmannella viikonlopulla aktiivinen viestintä ja keskustelut ovat kantavia ja avaavia. Kuun viimeinen viikonloppu on varsin runsas ja suotuisa tunne-elämän kannalta ja jokin uusi tuttavuuskin voi nyt olla syntymässä. 

Leijona, Tammikuu 2024

(23.7. - 22.8.)

Kuun kolmas viikonloppu on kriitillinen ja jokin pakottava tilanne voi avata silmäsi näkemään jossakussa tummanpuhuvia piirteitä. Jos koet tilanteen liian painostavana, niin voit joutua toteamaan jonkun suhteen päättymistä. Älä suostu ylikäveltäväksi ja hyväksikäytetyksi.

Neitsyt, Tammikuu 2024

(23.8. - 22.9.)

Tammikuu on varsin velvoitesävyinen ihmissuhteiden myötä ja tunne-elämä on hieman sivummalla. Kuun alkupäivät ovat kriitillisiä ja vallitsevaa tilannetta testataan. Jokin rajoite tai este pistää mietteliääksi. Kuun puolessa välissä jonkun toisen ongelmat voivat sotkea omiasikin asioita ja suunitelmia ja joku läheinen voi tarvita huolenpitoasi ja aikaasi. Kuun viimeinen viikonloppu lupaa kuitenkin kevyempiä tunnelmia ja edistysttä.

Vaaka, Tammikuu 2024

(23.9. - 23.10.)

Tammikuun 23. päivään asti ihmissuhteissa on soljuvuutta ja sopusointua tilanteissa. Loppukuun kuvaan tulee vaateena hieman enemmän omaa ryhtymystä vaativaa aikaa ja jotain täytyy suhteen eteen toimittaa ja suorittaa. Suurempia muutospaineita ei nyt kuitenkaan kuvaan mahdu.

Skorpioni, Tammikuu 2024

(24.10. - 22.11.)

Koko tammikuun sävy on varsin suhdekeskeinen ja olet myös sosiaalsesti aktiivisesti liikkeellä. Kuun viimeiset päivät ovatkin varsin edistäviä ja runsautta on tarjolla tunne-elämän puolella. Hyvä kuukausi kaiken kaikkkiaan jakaa asioitaan muiden kanssa ja tehdä yhteistyötä yhteisten asioiden eteen.

Jousimies, Tammikuu 2024

(23.11. - 21.12.)

Pystyt nyt tässä kuussa tuomaan itsestäsi parhaat puolet esiin ja näin ollen palaute on sen mukaista. 23. päivään asti on varsin suotuisa jakso, lukuun ottamatta kuun ensimmäisiä päiviä, jollon omaa vastuutasi myös korostetaan. Kolmannella viikolla on hyvä olla sanansa mukainen ja pitää sovituista asioista kiinni. Älä ylitä rajojasi tällöin.

Kauris, Tammikuu 2024

(22.12. - 19.1.)

Kuun puolenvälin yli olet itse hieman vetäytyvä ja omar asiar ja ryhtymiset vievät nyt aikaasi. Koeta ottaa myös toisten tarpeet huomioon. 23. päivä aloittaakin sitten varsin tunnepitoisen jakson positiivisella tavalla ja kyseeseen voi nyt tulla jokin sitoutuminen kumppanuuteen hyvillä mielin.

Vesimies, Tammikuu 2024

(20.1. - 19.2.)

Kuukausi ei suurempia vaateita ai muutoksia osoita suhdetoimissa ja asiat etenevät varsin mallikkaasti ja suunitellusti. Parasta aikaa on aina kuun viimeiseen viikkoon asti, joten nauti tunne-elämän tasapainoisuudesta ja mukavasta seuranpidosta.

Kalat, Tammikuu 2024

(20.2. - 20.3.)

Kuun viimeiseen viikkoon asti aika on varsin vaativaa niin sosiaalisesti kuin emotionaalisestikin. Kuun alku testaa jonkin suheen kestävyyttä ja kärsivällisyyttä tarvitaan. Kolmannella viikolla riskinä on epäluotettavuus tai väärinkäsitykset joko omalta tai toisen puolelta. Koeta olla realistinen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.