Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Tammikuu vuosi 2019

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun toisesta viikosta eteenpäin hereistyt sosiaalisemmaksi ja ihmissuhteisiisi tulee enemmän viihtyvyyttä. Kolmas viikko varsinkin suosii suhdetoimintaa ja vaikka hankalia kysymyksiä ja tilanteita on nyt riittämiin, niin koet kuitenkin saavasi tukea toisilta ja ymmärrystä tilanteisiisi. Älä siis jää yksin mietteisiisi, vaan jaa asioitasi muiden kanssa.

Harka, Tammikuu vuosi 2019

(20.4. - 20.5.)

Tammikuun ensimmäinen viikko on hyvä panostaa suhteeseen, sillä kuvioissa on hyvää tekevää yhteisyyttä. Loppukuussa koet hieman enemmän tarvetta miettiä ja tehdä asioita omin päin ja olet enemmän sisäänpäinkääntyneeissä tunnelmissa. Suuria ja pakottavia muutoksia aika ei nyt kuitenkaan tuo tullessaan.

Kaksoset, Tammikuu vuosi 2019

(21.5. - 20.6.)

Tammikuun toisesta viikosta eteenpäin tahtisi sosiaalisuuteen ja romantiikkaan lisääntyy. Kuun kolmanteen viikkoon liittyy jonkin asteista riskipainotusta. Kaikki ei tällöin välttämättä ole aivan realistista, joten ole maanläheisesti liikkeellä, äläkä ylitä rajojasi lupaamalla toiselle liikoja. Toisaalta ei ole hyvä olla toisenkaan suhteen liian sinisilmäinen. Pidä tämän maailman säännöt ja rajat mielessä.

Rapu, Tammikuu vuosi 2019

(21.3. - 19.4.)

Olet kyllä aktiivisesti tekemisissä ihmisten kanssa mutta kovin romanttisia kuviot eivät nyt ole. Suhteet ovat ennemminkin työ- ja velvoite painotteisia ja on hyvä suhtautua tilanteisiin järkiperäisesti. Kuun ensimmäinen viikko on parasta aikaa romantiikan kannalta.

Leijona, Tammikuu vuosi 2019

(23.7. - 22.8.)

Tammikuu alkaa leijonille hieman nihkeästi ihmissuhteiden kannalta mutta suuria suunnan muutoksia kuukausi tuskin tuo. Ota kärsivällinen asenne 7. päivään asti niin loppukuu tarjoaa jo paljon miellyttäviä yhteishetkiä toisen myötä. Varsinkin kuun kolmas ja neljäs viikko lupaavat mukavaa aikaa kumppanisi myötä ja jokin yhteinen hanke tuo mielihyvää ja onnistumisen kokemuksia.

Neitsyt, Tammikuu vuosi 2019

(23.8. - 22.9.)

Kuun ensimmäiset seitsemän päivää ovat tammikuun helpoimmat suhteittesi kannalta. Puolenkuun jälkeiset tilanteet ja tapahtumat tuovat mukanaan herkästi epäluotettavuutta suhteisiisi ja jonkun tilanne voi sekoittaa omiakin kuvioitasi. Jotain kaaottista on kuvassa mukana ja joudut herkästi uhraamaan aikaasi toisen möhlimisen takia tai toisen apuna olemisesessa. Katso että voit luottaa siihen että et tee turhaa työtä toisen eteen.

Vaaka, Tammikuu vuosi 2019

(23.9. - 23.10.)

Jonkun käytös saattaa herkästi nostattaa voimakkaita tunteita tässä kuussa ja vastuu tilanteen hoitamisesta tuntuu jäävän itsellesi. Olet normaalia ärsytysherkempi ja kriittisempi ja havaitset toisen heikkoudet ehkä myös turhan ylimitoitetusti. Kuun neljäs viikko on parasta aikaa yrittää hieroa sopua tilanteisiin.

Skorpioni, Tammikuu vuosi 2019

(24.10. - 22.11.)

Tammikuun ensimmäiset seitsemän päivää ovat ehdottomasti kuun parasta aikaa satsata ihmissuhteisiin. Pystyt esittämään asioitasi ja näkökantojasi edukkaasti ja saat hyvää palautetta itsellesi. Loppukuukausi etenee tasaisesti ja varmasti.

Jousimies, Tammikuu vuosi 2019

(23.11. - 21.12.)

Kuun toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteisiisi tulee aktiivisempi kausi ja puolenkuun aika varsinkin merkannee uusien yhteyksien syntymisiä. Ole kuitenkin realisti uudessa tilanteessa ja katso että kaikki on todenperäistä. On hyvä antaa ajan kulua, ennekuin luot toisesta lopullista kuvaa itsellesi.

Kauris, Tammikuu vuosi 2019

(22.12. - 19.1.)

Kuukaudesta muotoutuu niin velvoite sekä työ keskeinen, että ihmissuhteesi joutuvat hieman koetukselle stressitason nousun myötä. Koeta silti ottaa toinen huomioon diplomaattisesti, jotta välttyisit suuremmilta ristiriidoilta. Kriittisintä aikaa on kuun neljas ja viides viikko.

Vesimies, Tammikuu vuosi 2019

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku tuo vielä vaateita toisen kannalta ja malttia tilanteissa on hyvä harjoittaa. Toisesta viikosta eteenpäin yhteinen elo on sopuisaa ja koet saavasi taaksesi hyväksyntää helpommalla. Neljäs viikko on erityisen suotuisa ja tuo hyvää henkeä yhteiseloon.

Kalat, Tammikuu vuosi 2019

(20.2. - 20.3.)

On hyvä ottaa kuun toisesta viikosta lähtien vastuullinen ja järkevä asenne ihmissuhteisiin, sillä jonkun käytös voi hämmentää ja tuoda sotkuja mukanaan. Puolenkuun jälkeinen aika on kriittistä ja on hyvä olla realisti ja tarkistaa toisen tarkoitusperät. Pidä itse myös kiinni rajoista, äläkä ole turhan luottavainen tai sinisilmäinen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.