Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Alkukuukausi on sisällöltään niin omien taloudellisten asioiden kanssa painiskelua, joten ihmissuhteesi ovat hieman taustalla. Kuun viimeinen viikko sensijaan aloittaa sosiaalisemman jakson ja yhteinen ryhtyminen tuottaa iloa. Jokin uusi hanke voi olla mahdollinen liittyen yhteisiin projekteihin ja yhteiseen tekemiseen. Ota muut huomioon ratkaisuissasi niin saat laajemman toimialueen myös itsellesi.

Harka, Toukokuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Nyt on sinkuille vuoden parasta aikaa keskittyä uusiin ihmisiin, jotka ilmaantuvat lähipiiriisi. Jotain uutta voi alkaa ja koet edistystä suhdetoimissasi. Jo kuun toinen viikko on positiivinen ja yhteistyö on miellyttävää ja kaikkia osapuolia tyydyttävää. Olet nyt hehkeimmilläsi ja saat helposti muut tukemaan kantaasi ja näkökulmiasi. Ole itse aktiivinen ja liiku ahkeraan paikoissa missä voit tavata uusia ihmisiä.

Kaksoset, Toukokuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Vastakkain asettelua parisuhteessa syntyy herkästi tahtovoimien ristitulessa. Kumppanisi voi käyttäytyä omaehtoisesti ja voit joutua huomauttamaan häntä siitä. Varsinkin kuun kolmas viikonloppu nostaa asioita pintaan. Kuun viimeiset päivät antavat enemmän tilaa sovitteluun ja mahdollisuuksia selvittää asioita lisääntyy. Punnitse realistisesti tilannetta ja vältä liian nopeita johtopäätöksiä liian heppoisin perustein.

Rapu, Toukokuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissasi on toukokuun aikana hyviä tilanteita ja edesauttavaa yhteisyyttä tarjolla. Varsinkin ennen 6. heinäkuuta syntyneet ravut voivat olla nyt luottavaisin mielin suhteessa kumppanuuteen. Tämän jälkeen syntyneillä ravuilla on vielä muutoksia ja vaativiakin tilanteita edessä mutta tämä kuukausi auttaa solmimaan heilläkin katkenneita langanpäitä takaisin eheyteen. Kaikilla ravuilla toukokuun toinen viikko on edistyksellisin.

Leijona, Toukokuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Toukuun tapahtumat ihmissuhteissasi painottavat velvoitteita ja sitoutumista. Vastuuta kasautuu itsellesi mutta pystyt nyt hyödyntämään resurssejasi yhteisen hyvän eteen. Odottava sävy on vallalla ennen asioiden järjestäytymistä mutta loppukuussa voit huomata asioiden edistyvän ja asettautuvan kohdilleen. Olet harkitseva ja saatkin lisää toimivuutta ja järkevyyttä aikaiseksi yhdessä toimien.

Neitsyt, Toukokuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Parhaita päiviä toukokuussa luoda sopusointua ja yhteisyyttä ihmissuhteisiisi on kuun toisella viikolla. Tilanteisiin liittyy myös realismia ja käytännönläheisyyttä ja jokin yhteinen päätös tai ratkaisu voi syntyä. Loppukuu on ennemminkin hieman erottavaa ja jotain välimatkaa voi muodostua helposti välille. Vastuuta ja malttia on hyvä pitää tällöin yllä, sillä kaikkea ei tarjota aivan tarjottimella eteesi.

Vaaka, Toukokuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Vaa´at voivat hengähtää tasaisempaan sävyyn ihmissuhteissa myrskyisän ja muutosvoimaisen lopputalven jälkeen. Suhteesi toimvat asiallisella pohjalla ja tasaisuutta on tarjolla. Kuun viimeinen viikko vilkastuttaa suhdetoimintaasi ja sosiaalisia tilanteita on tarjolla kevyemmällä otteella. Jokin yhteinen hanke voi virittyä mutta vaatii vielä aikaa loppukesään asti ennen lopullista selkiytymistään.

Skorpioni, Toukokuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Ihmissuhteesi ja niiden runsaus ovat kiinteästi mukana kuvioissasi aina toukokuun viimeiselle viikonlopulle asti. Jokin yhteinen hanke saa tuulta alleen ja olet monessa mukana positiiviseen sävyyn. Uusia tuulia on liikkeellä ja voit luottaa siihen että pystyt puhaltamaan yhteisiin hankkeisiin hyvää mieltä. Aivan kuun viimeisinä päivinä voit kokea tarvetta toimia yksin ja omaehtoisesti.

Jousimies, Toukokuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Viihdyt tässä kuussa mieluimmin itseksesi miettien ja tehden parannuksia elämänolosuhteisiisi ja muiden tarpeet ja asiat jäävät vähemmälle huomiolle. Loppukuu tuo kyllä enemmän sosiaalisuutta päiviisi mutta mihinkään suurisuuntaiseen uuteen yhteiseen hankkeeseen ei sinulla vielä ole varaa tahi halujakaan. Ennemminkin mietit vanhoja yhteisiä ryhtymisiä ja karsit turhakkeita pois ympäriltäsi.

Kauris, Toukokuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Toukokuussa toinen viikko antaa hyviä säväyksiä tunne-elämään. Jotain kaunista ja kohottavaa on tarjolla toisen sukupuolen puolelta ja yleensä suhdetoiminnoissa vallitsee hyvä yhteishenki. Jokin keskustelu voi johtaa johonkin pitkälle tulevaisuuteen vaikuttaviin asioihin. Panosta aikaasi muihin ihmisiin, niin saat parasta irti hyvästä jaksosta.

Vesimies, Toukokuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Toukokuun ensimmäiset viikot viitoittavat tietäsi velvoitepitoisesti suhdetoimissasi. Ole realisti ja tee järkevästi mitä kuuluu tehdä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Kuun viimeinen viikko tuo enemmän iloa ja hauskuutta yhteisiin hetkiin ja läheisyyteen alkaa jäämään enemmän aikaa. Ota tällöin rennompi ote ja luota yhteiseen hyvään.

Kalat, Toukokuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Ihmissuhteissasi on kaiken muun turhauttavien asioiden keskellä tukevuutta ja positiivista sävyä aina kuun 24. päivään asti. Varsinkin  kuun toinen viikko tuo kuvaan mukaan lempeää sävyä ja nautittavuutta. Olet erittäin sosiaalinen ja tällöin on hyvä jakaa omia asioita muiden kanssa, sillä saat arvokasta tukea ja ymmärrystä osaksesi omien ongelmien ratkomisissa. Loppukuu sävyttää taas olosuhteita velvoitteeseempaan sävyyn ja esiin voi nousta kipukohtia jonkin itsellesi tärkeän ihmisen myötä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.