Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun ensimmäinen viikko lisää uusia kontakteja ja verkostoituminen avaa uusia avautuvia näkymiä. Olet erittäin sosiaalinen koko kuukauden mutta jonkun suhteen voit loppukuussa huomata olevasi tilanteessa, jossa joitain painavia ratkaisuja ja päätöksiä on tehtävä. Mieti asiaa tulevaisuuteesi nähden ja sen vaikutuksia pidemmän päälle. Ole rehti ja suora kaikessa ja edellytä sitä myös muilta.

Harka, Toukokuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Voit kokea hieman eristäytymistä omiin oloihisi ja seuranpito ei tunnu nyt olevan päällimmäisenä intressinä. Kuun puolenvälin jälkeen varsinkin jotkut tilanteet voivat muodostua kyseenalaisiksi suhteen näkyvyyden kannalta ja onkin hyvä pitäytyä tiukasti realiteeteissa suhdetoimintojen kannalta. Jokin menneisyyden haamu voi ilmoittaa tällöin olemassaolostaan.

Kaksoset, Toukokuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille toukokuu osoittautuu sosiaalisemmaksi ja ihmissuhderikkaammaksi kuin aikaisemmat kevät kuukaudet. Kuun toisella viikolla on kuitenkin hyvä pitää mielessä tämän maailaman rajat ja säännöt, sillä omat impulssisi voivat yllyttää sinua rajojen ylityksiin. Kolmas viikko sensijaan suosii yhteisiä hankkeita ja yhteisen sävelen löytyminen on onnekkaasti mahdollista.

Rapu, Toukokuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissa voi tässä kuussa ilmetä ylitsepääsemättömiä ongelmia ja voit kokea että sinun on puolustettava paikkaasi ja omia näkemyksiäsi. Kolmannella viikolla on hyvä olla olematta turhan luottavainen ihmissuhteissaan ja tarkistaa toisen näkökannat tilanteista tarkkaan ennenkuin voit luoda lopullista kuvaa suhdekehityksestä. Joku voi omalla ehdottomuudellaan jyrätä päällesi ja tietoista asennetta on hyvä olla tilanteissa mukana.

Leijona, Toukokuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Hyvä kuukausi luoda sopuisuutta ja edistää yhteishenkeä läheisten myötä. Varsinkin kuun kolmas viikko on onnekas ja jotain positiivista voi sattua joka nostattaa mielialaasi. Koet että sinua kuullaan ja saat helposti positiivista huomiota osaksesi. Tässä kuussa on hyvä olla myös itse aktiivinen ja panostaa yhteihengen luomiseen.

Neitsyt, Toukokuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Kiire ja velvoitteet ovat nyt niin päällimmäisinä että aikasi tuntuu kuluvan käytännön asioiden hoitamisiin tässä kuussa. Voit myös toisaalta kokea olevasi tilanteessa viime kuukausien tapahtumien jälkeen ihmissuhteissasi, että pysyttelet mieluimmin omien tehtäviesi parissa. Kuukausi on kuitenkin rauhoittuneempi suhdetoimiesi kannalta kuin edelliset kuukaudet.

Vaaka, Toukokuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Jokin ihmissuhde, joka jo aiemminkin on ollut kannaltasi kyseenalainen, nostaa ongelmineen taas päätään. Varsinkin neljäs viikko tuo kipukohtia esiin ja voit kokea tarvetta sanoutua tilanteesta erilleen. Ei ole syytä suostuakkaan toisen ylikävelemäksi, vaan ennemminkin olla suorapuheinen ja ilmaista oma näkökantasi suoraan kiertelemättä.

Skorpioni, Toukokuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Aktiivisuutesi ihmisten kanssa on runsasta ja yhteiset hankkeet ovat keskiössä. Kuun alussa joku voi tarvita ymmärrystäsi ja apuasi. Toinen viikko on vaativampi sävyltään ja voi tuoda jonkinasteisia erimielisyyksiä esiin. Koeta olla tilanteessa suorapuheinen ja edellytä oikeudenmukaisuutta molemmilta osapuolilta.

Jousimies, Toukokuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Tunne-elämä ja rakkausasiat ovat nyt tasapainoisempia sävyltään kuin alkuvuonna konsanaan ja rauhoittumista on näköpiirissä. Yhteiset tekemiset ja yhteistyötä vaativat kuviot ovat vaativia ja edellyttävät realismia ja faktoihin enemmän paneutumista. Toisaalta voit nyt saada kumppaniltasi tukea omissa vaikeissa tilanteissa.

Kauris, Toukokuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Jotain riskialtista on herkästi toukokuun kuvioissa ja vastakkainasettelut ovat herkässä. Jos huomaat varsinkin kuun neljännellä viikolla jotain vääryyttä tai epäselvyyttä suhteessasi niin hyvä olisi ottaa asioita heti esiin käsiteltäviksi, jotta pattitilanteet eivät karkaisi käsistäsi. Ole itse rehellinen ja edellytä toiselta oikeudenmukaisuutta.

Vesimies, Toukokuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhteissasi on nyt pääsääntöisesti hyväksyvyyttä ja tukevuutta vallalla. Varsinkin kolmas viikko tuo eritoten harmoniaa ja kykyä käsitellä asioita sovittelevasti. Aika on suotuisa myös uusien suhteiden solmimisiin ja voit kokea onnekkuutta yhteisissä hetkissä. Voit nyt luottaa omaan intuitioosi ja arvostelukykyysi ja pystyt rakentavaan sopusoinnun luomiseen.

Kalat, Toukokuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Kuukausi ei muodostu kovinkaan ihmisläheiseksi tai koet että vietät aikaasi mieluimmin omassa rauhassasi. Loppukuukausi voi tuoda eteesi tilanteen joka liittyy tai muistuttaa menneisyyden tapahtumista. Koeta kohdata vaikeatkin asiat suoraan ja käsitellä niitä niin että kokisit vapautuvasi menneisyyden taakoista. Keskustelut ja ideoiden sekä mielipiteiden vaihtaminen voi tuoda nyt helpoiten selkeyttä asioihisi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.