Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun alku on sävyltään tunnesuhteissa rauhaisampi ja tasaisempi kuin loppukuu. Sijoita siis tärkeimmät tilanteet ennen kuun kolmatta viikonloppua, jolloin jälki on tasaista ja normaalia. Loppukuun riskinä on jonkin ihmissuhdetilanteen päätyminen pattitilanteeseen ja rajat ovat herkästi vastassasi. Jokin suhde voi tällöin tulla päätökseensä ja tilanne muuttua ristiriitaiseksi.

Harka, Toukokuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Kuun toisella viikolla on hyvät mahdollisuudet saada hyvä yhteisymmärrys aikaiseksi ja tiettyä helppoutta parisuhdeasioihin. Kuun neljäs viikko vaatii malttia ja vastuunottoa suhdetilanteissa. Voitkin olla kuun puolivälissä niin itsekeskeisesti liikkeellä että saat palautetta kanssaihmisiltäsi kriittisesti ja pyyhkeitä  toisen tarpeiden huomioimattomuudesta.

Kaksoset, Toukokuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla on riskinä olla kuun alussa turhan höveli tai hyväuskoinen jonkun suhteen. Nyt ei ole hyvä aloittaa mitään uutta ihmissuhderintamalla, sillä kaikki ei ole aivan riskitöntä. Katso että itse olet kiinni tämän maailman realiteeteissa, äläkä ylitä rajojasi. Loppukuun tilanteet rauhaisampia ja luotettavampiakin.

Rapu, Toukokuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Loppukuussa ihmissuhteesi ovat ristiriitaisia ja vaikeita tilanteita on syntymässä herkästi. Tällöin vastuunottoa osaltasi tarvitaan ja kärsivällisyys on hyveenäsi. Onkin hyvä tällöin neuvotella ja keskustella tilanteesta jonkun luotettavan tahon kanssa, sillä täten saat itsekin uusia ideoita omiin toimintatapoihisi. Jos ongelmahistoria jonkun suhteen on pitkä, niin voi olla aikaa pistää piste jollekin suhteelle.

Leijona, Toukokuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Leijonien ihmissuhteissa on seikkailun makua ja äkkinäisiä käänteitä. Jotain voi sattua hyvinkin radikaalisti ja muuttaa tilannettasi toiseen suuntaan. Joko kumppanisi osoittaa muutoksia tahi itse voit löytää itsesi tarvitsemassa lisää omaa vapaata tilaa. Yllykkeet ovat nopeita ja vasta aika näyttää mihin lopputulemaan päädyt, koten ei ole syytä kiiruhtaa päätösten kanssa.

Neitsyt, Toukokuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Kuun ensimmäiset kolme viikkoa vaativat tiettyä vastuuta ja kurinalaisuutta ihmissuhteissa. On hyvä olla varsinkin kuun alussa tarkka seurastaan, sillä jotain kaoottista on herkästi tilanteissa mukana. Jonkun luotettavuus voi olla kyseenalaista ja kaikkeen ei ole syytä suhtautua ilman että otat tietoisen asenteen tilanteissa. Kuun kolmas viikonvaihe on hauskuutta korosta ja jotain yllätyksellistä ja riemastuttavaa voi sattua. Ota ilo irti hetkistä.

Vaaka, Toukokuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Toukokuun 19. päivään asti tilanteet ovat tukevammalla pohjalla vaikka keskustelut ja vuorovaikutustilanteet voivatkin vaatia nyt ylimääräistä huomiota. Loppukuu nostaa herkästi ristiriitoja pintaan ja ylimääräistä kärsivällisyyttä on hyvä harjoittaa. Joitain esteitä voi muodostua tilanteisiin ja onkin hyvä pitää jalat maassa ja kantaa oma vastuu asioissa.

Skorpioni, Toukokuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Toukokuun toinen viikko tuo hyvää henkeä suhdetoimiisi ja kontaktit ovat runsaita. Jokin uusi tuttavuus voi myö s muodostua ja sinkkujen onkin hyvä olla ahkeraan liikkeellä avoimin mielin. Kuun puolenvälin jälkeen kiireet vievät aikaasi ja onkin hyvä muistaa ottaa huomioon myös läheisen tunteet ja tarpeet kaiken tekemisen keskellä. Varsinkin neljäs viikonloppu edellyttää vastuunottoa yhteisistä asioista.

Jousimies, Toukokuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Kuun alussa jonkun toisen käytös voi tuottaa epävarmuutta ja hämmennystä ja voit kokea joutuvasi outoon tilanteeseen. Oikaise väärinymmärrykset ja ota selvää asioiden taustoista. Puhu myös asiosta suoraan ja läpinäkyvästi ja katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja reilusti. Seuraavat kaksi viikkoa ovatkin seurallisia ja sosiaalisesti virittyneitä.

Kauris, Toukokuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Loppukuu on herkästi ristiriitoja esiin nostava ja voit kokea tunteiden viilenemistä suhteessasi. Kumppanin omat kiireet voivat olla päällimmäisinä ja aikaa yhteisiin hetkiin voi olla niukalti tarjolla. Ole maltillinen mutta nosta kipupisteet järkevästi esiin ja ota vastuuta niiden selvittämisistä.

Vesimies, Toukokuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Voit toukokuussa joutua arvioimaan suhdetilannettasi uusiksi tahi kumppanisi saa yllykkeitä siihen. Äkkinäiset tapahtumat voivat sysätä sinut uuteen tilanteeseen ja joudut nopeasti arvioimaan tilanteesi uusiksi. Sinua koetellaan nyt siinä suhteessa miten pystyt reagoimaan äkillisiin ja yllättäviin tilanteiden muutoksiin.

Kalat, Toukokuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Kuun alku voi tuoda hankaluuksia luottaa toisen sanaan tai tekemisiin. Ota selville kuitenkin faktat ennenkuin luot mitään lopullista tilannearvoita. Toinen voi myös tarvita omaa huolenpitoasi ja hoivaasi. Nyt ei ole hyvä hetki lähteä rakentamaan uutta suhdetta, sillä riskinä on olla liian sinisilmäinen ja luottavainen. Loppukuu on rauhaisampaa ja tasaisempaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.