Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2022

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissa voi nyt olla kohdalla niin vanhojen suhteiden päättymisiä kuin uusien suhteiden aloittamisiakin. Jotain täytyy jättää taakseen, jotta uutta mahtuisi tilalle. Ratkaisun paikka ja valinnan hetket osuvat kuun kolmannelle viikolle. Ole rehellinen niin itselle kuin myös toisille ja älä suostu menemään mukaan valtapeleihin. Pidä puoliasi ja anna tilaa uusille suunnanotoille. Kuun viimeisellä viikonlopulla on hyvä hetki tehdä jotain selkeyttäviä, uusia suunnanvetoja.

Harka, Toukokuu 2022

(20.4. - 20.5.)

Parhaat jaksot tunne-elämän kannalta osuvat toukokuussa aivan kuun alkuun ja kuukauden viimeisiin päiviin. Vapun tunnelma on hyvä ja seuranpidot tuottavat iloa. Keskikuun aika ei tuone mitään vaativuutta tai draamaan kuvaan mukaan, vaan suhde-elämä etenee tasaisesti. Kuun viimeiset päivät korostavat lämminhenkisyyttä ja koet, että tulet kuulluksi ja huomatuksi.

Kaksoset, Toukokuu 2022

(21.5. - 20.6.)

Vapun viettoon kuuluu nyt ihmissuhteiden myötä runsautta mutta jonkin asteista omaa ryhtymystä ja aloitteikkuutta nyt tarvitaan. Näe hieman vaivaa asioiden edistämiseksi, niin saat iloa ja mukavaa seuranpitoa aikaiseksi. Loppukuukausi ei tuo muutoksia vallitseviin olosuhteisiin ja voit luottaa siihen, että tilanteet kehkeytyvät suunnitellusti ja sovitusti.

Rapu, Toukokuu 2022

(21.3. - 19.4.)

Vapun aika herättelee sinua henkiin ihmissuhteiden myötä ja luvassa on mukavaa ajanvietettä yhdessä läheisen myötä. Kuun neljäs viikko on vaatelias ja koet joutuvasi ahtaaseen rakoon jossain ihmissuhteisiin liittyvissä tilanteissa. Jotain pitäisi nyt avata rohkeasti auki ja puhua asioista suoraan. Vältä menemästä mukaan ihmissuhdepeleihin, vaan toimi itse ainakin mahdollisimman rehdisti. Voit joutua laittamaan pisteen jollekin vaikeaksi koetulle suhteelle.

Leijona, Toukokuu 2022

(23.7. - 22.8.)

Tasainen eteneminen on pääsääntönä leijonien kohdalla tässä kuussa. Toisaalta kumppani voi nyt olla kiinni omissa kiireissään ja velvoitteissaan hieman normaalia enemmän ja yhteistä aikaa on hieman nipistettävä. Maltillinen asenne ja järkevä ote tilanteissa riittää, vaikka hiljainen tahti vaatiikin hieman tavallista enemmän nyt kärsivällisyyttä. 

Neitsyt, Toukokuu 2022

(23.8. - 22.9.)

Vapun aika on varsin riemukas ja seuranpitoa on riittämiin. Jokin uusi tuttavuus on kevään juhlan aikana myös mahdollista ja jokin uusi kehityskulku voi alkaa. Kuukausi etenee varsin jouhevasti, vaikkakin kolmannen viikon tilanteet voivat tuoda jonkin asteisen pettymyksen suhteessa toisen tekemisiin ja valintoihin. Koeta itse ainakin toimia maltilla ja pidä realiteeteista kiinni, äläkä sotkeudu mihinkään sotkuisiin kuvioihin.

Vaaka, Toukokuu 2022

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat varsin sosiaalisia ja tapaamisia ja kohtaamisia on runsain mitoin. Neljäs viikko on vaativa ja jokin konflikti voi olla ajankohtainen. Jotain pitää saada johonkin suhteessa päätökseen, jotta uudelle tilanteelle syntyisi tilaa. Muuttuvuus ja uudet kontaktit vaativat nyt valintoja ja ratkaisuja. Ole rehellinen niin itselle kuin muillekin ja ilmaise asiasi rohkeasti jättämättä mitään piiloon. Kuukausi loppuu varsin vauhdikkaissa merkeissä.

Skorpioni, Toukokuu 2022

(24.10. - 22.11.)

Vappupäivä on tunnelmaltaan suotuisa ja kontaktit toisiin tuovat iloa ja viihtyvyyttä. Kuun ensimmäinen viikko tuo herkästi omiin suunnitelmiin muutoksia toisen läheisen toimien myötä. Joustavuutta tarvitaan. Kuun kolmas viikonloppu lisää suhteessa toisiin enemmän omaa vastuuta ja kumppani voi tuntua etäiseltä. Ole kärsivällinen. Loppukuun tunnelmat ovat rauhoittavia ja tuovat tilaa suunnitelmallisuuteen ja luotettavuuteen enemmän.

Jousimies, Toukokuu 2022

(23.11. - 21.12.)

Kuun alku voi tuoda illusionäärisiä visioita ja jonkun luotettavuus voi olla kyseenalaista. Älä kuitenkaan usko huhupuheisiin, vaan ota tarkemmin faktoista selkoa, ennekuin luot lopullista kuvaa todellisuudesta. Kuun puoliväli voi tuoda saman tyyppistä teemaa esiin. Kuun neljäs viikko sen sijaan on suotuisa ja yhteiset hetket ja hankkeet ottavat taas tuulta alleen. Uusia virityksiä ja suunnitelmia voi nyt syntyä hyvässä hengessä. 

Kauris, Toukokuu 2022

(22.12. - 19.1.)

Vapun miellyttävien ja läheisyyttä korostavien tunnelmien jälkeen sävy muuttuu vaativammaksi ja omaa vastuuta tilanteissa korostaviksi. Kuun neljäs viikko on vaatelias ja jokin suhdetilanne voi eskaloitua ylimitoitetuksi. Koeta itse olla oikeudenmukainen ja rehellinen ja edellytä sitä myös muilta. Riskinä on mennä mukaan ihmissuhdepeleihin. Toisaalta jokin suhde voi nyt myös tulla tiensä päähän tai muuttaa suuresti muotoaan.

Vesimies, Toukokuu 2022

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten velvoitteet ja kiireet tässä kuussa tuntuvat vievän nyt niin paljon aikaa että sosiaalisuuteen ja ihmissuhteisiin ei helposti jää aikaa. Koeta kuitenkin ottaa läheistenkin tarpeet huomioon, vaikkakaan suurempia vaateita ei nyt ihmissuhteissa ilmene. Saat kyllä tilanteeseesi tilaa ja hyväksyntää toiselta osapuolelta. 

Kalat, Toukokuu 2022

(20.2. - 20.3.)

Vapun tunnelma on mitä parhain liittyen tunne-elämään ja jopa uusi tuttavuus on voinut saada alkunsa kevään juhlinnassa. Olet tässä kuussa varsin toimelias ja omien aloitteidesi keskellä unohtaa toisen huomioon ottamisen. Koeta olla luottamuksen arvoinen varsinkin kuun puolivälissä, jolloin omat ryhtymyksesi voivat olla ylimitoitettuja ja liioiteltuja. Pidä jalat maassa ja lupauksistasi kiinni.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.