Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Viikkohoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima viikkohoroskooppi kuluvalle viikolle.

Oinas, 2017 viikko 50

(21.3. - 19.4.)

Olet valmis uusiin lähtöihin ja voitkin keksiä uuden tavan tehdä asioita. Ole utelias ja rohkea kokeilemaan jotain mielenkiintoasi herättävää. Olet kekseliäs ja uudet asiat innostavat. Ihmissuhteissasi on myös hyvä henki ja voit luottaa toisiin lähelläsi.

Härkä, 2017 viikko 50

(20.4. - 20.5.)

Olet normaalia ärsytysherkempi ja tilanteet nostattavat adrenaliiniasi. Jonkun toisen omapäinen käytös voi myös ärsyttää. Pura energioitasi raakaan tekemiseen ja asioiden tuottamisiin, jotta saisit purettua jumituksia. Vältä turhia ristiriitojen nostatteluja.

Kaksoset, 2017 viikko 50

(21.5. - 20.6.)

Jokin käytännön asian hoituminen venyy ja omatoimisuutta tarvitaan tilanteiden edistämiseksi. Seuraelämä voi tuottaa myös päänvaivaa ja tilanteet vaativat kärsivällisyyttä ja realismia. Viikonlopulla jonkun yllättävä käytös tuo suunitelmiisi muutoksia ja jotain iloa ja hauskuutta on tulossa. Ole utelias ja rohkea, sillä piristystäkin on luvassa.

Rapu, 2017 viikko 50

(21.6. - 22.7.)

Kiireinen tahtisi alkaa hellittää ja koet velvoitteet helpommin hoidettaviksi. Tee jotain omaa luovuuttasi esiintuovaa ja mielikuvitustasi nostattavaa. Oman energisyytesi takia saat nyt paljon tehdyksi väsymättä. Varsinkin keskiviikko ja torstai tuovat hyviä näkymiä eteesi.

Leijona, 2017 viikko 50

(23.7. - 22.8.)

Kiireen tuntua on viikossa ja velvoitteet vievät aikaasi. Selviät tilantesta kuitenkin kunnialla. On hyvä purkaa lievää ärsyyntymistä lenkille tai jotain käytännöläheistä tekemällä. Viikonloppu lupaa hauskaa ja piristävää tekemistä jonkun kanssa, joka osaa virkeällä tavalla tuoda kiinnostavia asioita ja näkökulmia esiin.

Neitsyt, 2017 viikko 50

(23.8. - 22.9.)

Viikko alkaa hieman raskassoutuisesti ja velvoitteet ovat päällimmäisinä. Olet kyllä saamassa kohoavaa energiaasi takaisin ja tekemisissäsi on hyvä vauhti. Jokin asia vaatii lisäselvittelyjä ja kärsivällisyyttä. Kyseessä voi olla jokin viimeistelyä edellyttävä asia tai tehtävä.

Vaaka, 2017 viikko 50

(23.9. - 23.10.)

Hyvä viikko tavata ihmisiä ja jakaa asioita muiden kanssa. Jokin yllättävä kohtaaminen piristää mieltäsi ja uudet tuulet ovat tervetulleita. Talouteesi tulee myös uusia mahdollisuuksia toteuttaa jotain oman mielesi mukaista. Viikonlopulla suunitelmiisi voi tulla yllättäviä muutoksia.

Skorpioni, 2017 viikko 50

(24.10. - 22.11.)

Oma innokkuutesi ja energisyytesi ansiosta voit saada nyt paljon aikaiseksi. Jokin uusi ryhtymys onkin suosiollinen ja tulevaisuuteen nähden kannattava. Toimit nyt parhaiten yksin ja omiin voimavaroihisi luottaen. Varsinkin keskiviikko ja torstai korostavat näitä teemoja.

Jousimies, 2017 viikko 50

(23.11. - 21.12.)

Olemalla toimelias ja käytännönläheinen saat paljon valmista jälkeä aikaiseksi. Kiireen tuntua on ilmassa ja asiat vaativat vastuullisauutta ja maalaisjärkeä. Jonkin juoksevan asian hoitaminen viivästyy ja vaatii lisäselvittelyjä. Viikonloppuna sosiaalisuutesi lisääntyy ja hauskuutta on myös luvassa.

Kauris, 2017 viikko 50

(22.12. - 19.1.)

Hyvä viikko ja aikaansaannoksia syntyy helpommalla tahdilla kuin aiemmin viime viikkoina. Viikonlopulla voit saada yllykkeitä tehdä jotain hieman poikkeavaa omiin nimiisi. Kokeile jotain uutta ja radikaalia ja mieltäsi innostavaa.

Vesimies, 2017 viikko 50

(20.1. - 19.2.)

On hyvä välttää ylilyötejä ja turhan nopeita ratkaisuja varsinkin keskiviikkona ja torstaina. Nuku ainakin yön yli ennen lopullisia päätöksiä jonkin asian suhteen. Kiinnitä myös huomiotasi diplomatiaan ja vältä turhaa kiivastumista. Kiirettä riittä mutta viikonlopulla voit saada kimmokkeita tehdä jotain itseäsi kiinostavaa.

Kalat, 2017 viikko 50

(20.2. - 20.3.)

Jonkin asian loppuunsaattaminen on stressaavaa ja vaatii omaa ryhtymistäsi. On hyvä varautua siihen että lopullinen päätös tai ratkaisu asiaan venyy aina ensi vuoden puolelle asti. Onneksesi energiatasosi on kohdillaan ja koet jaksavasi suorittaa velvoitteet kunnialla.

Uusimmat artikkelit

Unipäiväkirja
11.12.2017
Lue artikkeleita

Asiakkaidemme arvostama

3.9
tähteä viidestä

Kyselimme asiakkailta palvelumme laatua ja saimme arvosanan. Toivottavasti uudistettu sivustomme antaa teille vielä paremman käyttäjäkokemuksen.