Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Sanna Suorsa

Selvänäkijä, meedio ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Viikkohoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima viikkohoroskooppi kuluvalle viikolle.

Oinas, 2017 viikko 34

(21.3. - 19.4.)

Uusien ideoiden ja inspiraatioiden suhteen on nyt hyvä miettiä asioita tarkemmin. Ota selvää asioista ja tee päätöksiä vasta sen jälkeen. Jonkun ihmisen suhteen joudut yllättymään hänen ratkaisuistaan johtuen ja suunitelmasi muuttuvat. Viikonloppuna on hyvä hetki tehdä päätöksiä.

Härkä, 2017 viikko 34

(20.4. - 20.5.)

Viikko on vauhdikas yllättävien käänteiden myötä ja joudut aikatauluttamaan asioitasi ja tehtäviäsi uusiksi. Viikonloppuna on hyvä aika keskustella ja pohtia asioista yhdessä. Jokin epäselvä asia on aukeamassa mutta aikaa vielä lopullisen ratkaisun tekemiseen kuluu vielä viikkoja.

Kaksoset, 2017 viikko 34

(21.5. - 20.6.)

Tilanteet ovat saamassa lopullisia ratkaisuja onnekkaasti mutta vastuuta itseltäsi edellyttäen. Voit myös saada jotain valmista jälkeä aikaiseksi omilla ryhtymyksilläsi. Jonkin juoksevan asian selkiyttämiseen kuluu toki vielä aikaa useita viikkoja.

Rapu, 2017 viikko 34

(21.6. - 22.7.)

Talous- ja raha-asiasi ovat esillä ja yllättäviä muutoksia ja ratkaisuja syntyy.  Älä ole kuitenkaan liian hyväuskoinen, vaan ota harkinta aikaa lisää. Ihmissuhteissasi olet valmis lähtemään kokeilemaan jotain uutta ja inspiroivaa. Vasta aika näyttää kuinka toteuttamiskelpoisia uudet asiat ovat.

Leijona, 2017 viikko 34

(23.7. - 22.8.)

Olet erittäin innokas ja rohkeakin kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Oman energisyytesi ja aloitteellisuutesi ansiosta saat nyt paljon valmista jälkeä aikaiseksi. Rahaan liittyvissä asioissa on kuitenkin nyt omat riskinsä ja harkintaa on hyvä käyttää.

Neitsyt, 2017 viikko 34

(23.8. - 22.9.)

Jokin epäselvä asia tai tilanne hermostuttaa nyt mieltäsi ja lisää aikaa tarvitaan asioiden parantamisiin. Perusta nyt kaikki faktoihin, äläkä jätä mitään olettamusten varaan. Tarkista kaikki huolella ja älä ole turhan luottavainen. Varaa aikaa lepoon, sillä stressitekijät verottavat jaksamistasi.

Vaaka, 2017 viikko 34

(23.9. - 23.10.)

Alkuviikko on järkevällä tavalla tuottava ja vastuuta ottamalla saat nyt paljon aikaiseksi. Jokin asia on saamassa positiivisen käänteen. Ihmissuhteissasi sen sijaan tapahtuu ja sattuu yllättäviäkin käänteita. Ole joustava ja utelias mieluimmin kuin tuomitseva.

Skorpioni, 2017 viikko 34

(24.10. - 22.11.)

Velvoitteita ja uusia tehtäviä tuntuu ilmenevän tuon tuostakin mutta selviät tilanteissa hyvin.Lauantai on hyvä päivä ottaa keskeisiä asioita esille puhumalla ja jakamalla ajatuksiasi muiden myötä. Ympäristössäsi on muutoksia mutta varsinaisesti ne eivät kosketa itseäsi lähemmin.

Jousimies, 2017 viikko 34

(23.11. - 21.12.)

Voit nyt saattaa menestyksekkäästi loppuun hankkeita ja ryhtymyksiäsi jos olet vain antanut vastuullisesti oman panoksesi tehtävissä. Olet energinen ja keksit oivallisesti ratkaisuja ja uusia toimintatapoja. Tosin jokin epäselvyys hankaloittaa juoksevien asioiden hoitamisia ja ylimääräistä huolellisuutta on hyva harjoittaa.

Kauris, 2017 viikko 34

(22.12. - 19.1.)

Ihmissuhteesi ovat nyt vahvasti esillä ja muuttuvat tilanteet vaativat joustavuutta ja avoimuutta. Liika tuomisevuus ei ole hyväksi, vaan ole ennemminkin utelias tilanteissa. Ole tarkka neuvotteluissa ja sopimusasioissa ja varaudu lisäajan kulumiseen, ennekuin selkeyttä on näkyvillä.

Vesimies, 2017 viikko 34

(20.1. - 19.2.)

Suunitelmasi saavat uusia suuntia lähinnä jonkun toisen läheisen toimesta. Tilanteet vauhdittuvat ja suunnittelemattomia käänteitä on luvassa. Saat kuitenkin jotain valmista aikaseksi ja olosuhteissasi tapahtuu muutoksia parempaan myöhempiä aikoja ajatellen.

Kalat, 2017 viikko 34

(20.2. - 20.3.)

Velvoitteinen aika, joka vaatii malttia, järjestelmällisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Nyt ei ole syytä hoppuilla ja on hyvä välttää myös ryhtymistä mihinkään suurisuuntaiseen. Ole tarkka sanomisissasi ja tarkista kaikki asiasi huolella ja säntillisesti.

Asiakkaidemme arvostama

3.9
tähteä viidestä

Kyselimme asiakkailta palvelumme laatua ja saimme arvosanan. Toivottavasti uudistettu sivustomme antaa teille vielä paremman käyttäjäkokemuksen.