Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2023

(21.3. - 19.4.)

Vuosi 2023 tuo tullessaan oinaille uudenlaiset ajankuvat jupiterin ollessa oinaan merkissä toukokuun puoleenväliin asti. Varsinkin kevät aika tuo uusia tuulia tullessaan plutonkin siirtyessä pois väliaikaisesti kovasta kulmasta omaan merkkiisi nähden. Alkuvuosi ja kevät ovat merkittävimmät uusien tuulien alkamisen aikaa ja jokin edistys ja onnistuminen omissa hankkeissaan sijoittuu tähän ajan kohtaan. Ennen kahdeksas huhtikuuta syntyneille oinaille onnistumisia on tarjolla aina vuoden alusta maaliskuun puoliväliin asti. Kahdeksannen päivän jälkeen syntyneille oinaille onnekkaita mahdollisuuksia avataan maaliskuun lopusta aina toukokuun puoliväliin asti. Kesäkuun toisesta viikosta eteenpäin vuoden loppuun asti huhtikuun 17. päivän jälkeen syntyneillä on edessään vielä muutoksia olosuhteissa ja elämän suuntaviivoja voidaan vedellä uusiksi joiltain osin vielä. Suurimmat muutospaineet osuvat lokakuun alkupuolelle ja tällöin on hyvä osata pitää puoliaan ja pitää huolta omista oikeuksistaan. Joku tai jokin taho voi tuntua yrittävän kävellä ylitsesi ja nyt on syytä nostaa esiin oma tahtovoimansa ja katsoa että oikeudenmukaisuuden periaate toteutuu. Elämäsi suunta voi nyt muuttua vaativien tilanteiden kautta mutta samalla antaen tilaa uusille elementeille.

Härkä, Vuosi 2023

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisillä on vuosi 2023 varsinaista uudistuksen aikaa ja voit saada tilaisuuksia kohdata uranuksen myötä jotain itseäsi suuresti avaavaa ja omaa luovuuttasi esiintuovaa. Voit kohdata jotain aivan uutta ja uteliaisuuttasi herättävää ja tilanteet syntyvät äkkiarvaamatta ja ennakoimattomasti. Onkin syytä olla nyt rohkea uudistuksille, sillä kysymyksessä on oman tahtovoimasi ja luovuutesi esiinmarssista. Voit samalla haluta eroon kaikesta sinua ennen kahlitsevasta ja entinen elämä ei tunnu enää kiehtovalta. Rohkeutta aikakausi vaatii mutta samalla vanhat taakat karisevat harteiltasi. Tätä uudistusta on varsinkin ennen 16. toukokuuta syntyneille härille tarjolla. Varsinkin toukokuusta vuoden loppuun jupiter merkissäsi lupaa asioiden vauhdittumisia ja onnekkaita mahdollisuuksia. Henkistä kasvua tapahtuu mutta myös uusia ovia avataan. Asiat etenevät vauhdilla mutta on kuitenkin hyvä olla myös itse aktiivinen ja aloitteikas, jotta saisit kaiken mahdollisen irti tästä positiivisesta ajanjaksosta. Oma positiivinen elämänasenne tuleekin nyt hyvään käyttöön. Luvassa on oman tahtotilasi toteutumisia, joten avarakatseisuus, rohkeus ja uteliaisuus on nyt paikallaan. Voit kasvaa nyt omiin mittoihisi täydellä teholla.

Kaksoset, Vuosi 2023

(21.5. - 20.6.)

Vuonna 2023 toukokuussa syntyneille kaksosille vuoden alku tammi- ja helmikuu ovat vuoden edistyksellisintä aikaa. Hyväksyvä ilmapiiri on vallalla ja asiat luistavat halutulla tavalla. Heidän kohdallaan toukokuu aloittaa vaativamman saturnusjakson, joka kestää aina vuoden loppuun asti. Vastuuta täytyy tekemisistään ottaa ja sävyinä ovat velvoitteet, inventaarion tekeminen ja lisääntynyt vastuunkantaminen. Toimimalla järkevästi ja harkiten saat kuitenkin käytännön tasolla asioita aikaan. Suunitelmallisuus ja käytännönläheisyys vaativat hidasta etenemistä. Kesäkuun alkupuoliskolla syntyneillä ovat maalis- ja huhtikuu vuoden onnekkainta aikaa ja ilmassa on hyväksyvyyttä ja asioiden vauhdittumisia halutulla tavalla. Kesäkuun puolenvälin jälkeen syntyneillä kaksosilla neptunus vaikuttaa tämän vuoden tuoden mukanaan neuvottomuutta ja epäluotettavuutta elämän perustaa kohtaan. Varsinkin aika vuoden alusta maaliskuun puoliväliin asti varoittaa ryhtymästä liian riskialttiisiin hankkeisiin liian heppoisin perustein. On hyvä pelata aikaa ja antaa ajan kulua. Huhtikuu antaa kuitenkin positiivista kehitystä tilanteisiin ja onnistumisia on näkyvillä. Elokuun loppu heillä korostaa samoja teemoja kuin vuoden alku. 

Rapu, Vuosi 2023

(21.6. - 22.7.)

Rapujen vuoden kulku on paljolti riippuvainen siitä, minä päivinä on syntynyt. Kaikkein vaativinta tänä vuonna on heinäkuun 21. päivän jälkeen syntyneillä ja suuria suunnan muutoksia liittyen ihmissuhteisiin on vielä pluton myötä näkyvillä. Varsinkin toukokuu ja lokakuu painottavat tätä teemaa, jolloin voit kokea että sinun ylitsesi kävellään ja joudut nostamaan omaa tahtovoimaasi esiin epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Joulukuu sitten päättääkin tämän jo vuosia kestäneen vaikean jakson kohdallasi.  Ennen heinäkuun kahdeksatta päivää syntyneillä ravuilla on tänä vuonna tiettyä onnekkuutta ja edistystä elämänolosuhteissa toukokuun lopusta eteenpäin aina vuoden loppuun asti. Sopuisa elämäntilanne antaa tilaa uusille ryhtymisille ja voit hyvinkin laajentaa omaa pelikenttää laajemmalle. 8. -16. päivä syntyneet voivat tänä vuonna löytää erikoisia tapoja avata uusia ovia uranuksen harmonisen kulman myötä ja uusia näkökulmia elämään on tulossa. Tilanteet voivat syntyä hyvinkin etukäteen suunnittelematta ja onkin hyvä nyt vain olla rohkea uusiin ryhtymisiin nähden varsinkin alkukesästä eteenpäin. Voit nyt löytää oman luovuutesi ja kuka ja mikä oikein olet.

Leijona, Vuosi 2023

(23.7. - 22.8.)

Leijonille vuoden 2023 alku on vuoden vaativinta aikaa lähinnä ihmissuhteiden myötä tulevien vaateiden kautta. Maaliskuun puolelle asti kestävä saturnuksen oppositio aurinkoosi tuo paineita varsinkin elokuun 14. päivän jälkeen syntyneille leijonille. Jokin ihmissuhde voi tulla päätepisteeseensä ja aika kuvastaa rakkaustestiä vallalla oleville suhteille.  Vahvalla pohjalla olevat suhteet kyllä kestävät mutta liikaa selvittämättömiä ongelmia kerryttänyt suhde voi nyt kaatua. Ennen elokuun 8. päivää syntyneet pääsevät tänä vuonna kaikkein helpommalla ja varsinkin alkuvuosi toukokuun puolelle asti on heidän kohdallaan varsin edistävää ja onnekasta aikaa jupiterin positiivisten kuvioiden myötä. Elokuun 7. - 16. päivinä syntyneet kohtaavat vuoden mittaan järeitäkin muutoksia, jotka kaatavat vanhoja rakennelmia elämässä. Uranusvaikutus tuo muutospaineita hyvinkin yllättävällä tavalla mutta voit samalla nyt kuitenkin päästä irti vanhoista pidikkeistä ja painolasteista ja näin ollen tilaa uusiutumiselle syntyy. On hyvä olla rohkea ja kokeilla jotain aivan uutta elämässään. Tarkoituksenahan on saada käyttöön uranuksen myötä omia luovia voimavaroja ja päästä toteuttamaan elämässään ominta sisintään.

Neitsyt, Vuosi 2023

(23.8. - 22.9.)

Elokuun neitsyillä maaliskuu aloittaa saturnuksen kierron kohdallasi tuoden uuden tyyppisiä velvoitteita ja vastuualueita. Järkevä asenne, käytännönläheisyys ja harkinta onkin nyt paikallaan ja asioita ja suunnitelmia on syytä hioa ja uusia taitoja ja tekniikoita on hyvä opetella ottamaan haltuun. Asiat eivät tunnu ottavan heti tuulta alleen mutta jo keskikesä tuo uutta puhtia ja onnistumisen kokemuksia jupiterin osuessa suotuisasti  merkkiisi. 7. -16. syyskuuta syntyneet ovat suotuisten muutosten ja uudistavien mahdollisuuksien suosimia tänä vuonna ja uranuksen harmoninen kulma merkkiisi nähden kuvaa avautuvia, yllättäviäkin uudistuksia kohdallasi. On hyvä olla utelias uusille tuulille ja rohkeutta tarvitaan lähteä kokeilemaan jotain uutta ja innostavaa. Huhtikuun loppu, elokuun puoliväli ja marraskuu painottavat ko. teemoja. Syyskuun 17. päivän jälkeen syntyneet ovat tänä vuonna vielä vaativissa olosuhteissa neptunuksen osuessa aurinkoosi ja epävarmuutta ja heilahteluja olosuhteissa on ilmoilla. Et voi nyt aivan täysin luottaa varsinkaan toisten tekemisiin ja sanomisiin ja epäluotettavuutta on herkästi mukana varsinkin ihmissuhteiden myötä. Maaliskuu, elokuu ja joulukuu ovat tämän suhteen riskialttiimpia aikoja.

Vaaka, Vuosi 2023

(23.9. - 23.10.)

Kaikilla vaaoilla vuoden 2023 alusta alkaa positiivisempi jakso ja varsinkin ihmissuhteissa on nyt runsautta ja uusiakin tuttavuuksia voi syntyä. Jakso kestää aina toukokuun puoleenväliin asti, joten seuranpito on suositeltavaa ja viihdyttävää koko kevään. Vältä kuitenkin ylimitoitettuja hankkeita varsinkin rahallisesti, sillä voit nyt myös olla turhan ylioptimistinen. Nyt onkin syytä tiedostaa omat todelliset tarpeet, jotta ylilyöntejä ei syntyisi. Maaliskuun lopulla lopulla lokakuun 17 päivän jälkeen syntyneet vaa'at kokevat olosuhteissa helpotuksia pluton väistyessä pois neliömerkistään karttaasi nähden. Seesteisyys ja tasapaino on tällöin helpostikin saavutettavissa. Kesäkuusta vuoden loppuun heillä on kuitenkin vielä edessään muutospaineita pluton palautuessa vielä tekemään ylityksiä aurinkoosi. On hyvä välttää valtapelejä mutta kuitenkin pitää huolta siitä että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Varsinkin lokakuu nostaa ed.mainittuja teemoja esiin marsin ollessa merkissäsi nostattamassa aggressioitakin helpommin. Koeta välttää itse ainakin riidanlietsontaa.

Skorpioni, Vuosi 2023

(24.10. - 22.11.)

Vuoden 2023 alku on skorpioneille vielä vaativaa aikaa ja kärsivällisyyttä ja asioiden harkitsemisia vielä tarvitaan. Maaliskuun alussa saturnus lopettaa neliöinnin merkkiisi nähden ja olosuhteissa alkaa tästä eteenpäin ilmentymään edistyksellisyyttä ja vauhdittumisia. Vältä siihen asti stressaamasta asioita liikaa ja lepää tarpeeksi. Tämä koskee varsinkin 15. marraskuun jälkeen syntyneitä skorpioneja. Jotain on nyt muhimassa uusien suunitelmien suhteen mutta asiat vaativat vielä viimeistelyjä ja maltillista otetta. Toukokuun loppu alottaa ihmissuhteissa positiivisemman jakson ja uusiakin tuttavuuksia voi nyt alkaa syntymään aina loppuvuotta myöten. Kuitenkin lokakuun 24. - 25. päivinä syntyneet skorpionit astuvat maaliskuulla uuteen aikakauteen ja jotain kohtalonomaista voi nyt sattua. Uusi elämäntilanne vaatii uudenlaista asennetta ja kasvamista tarvitaan muuttuvissa olosuhteissa. Kesäkuusta eteenpäin paineet vähenevät ja tilanteet tasaantuvat. Suurempia muutoksia on myös 8. - 16. marraskuussa syntyneillä, joilla uranus tuo eteen uudistuksia ja uusia raikkaita tuulahduksia. Heidän onkin hyvä olla liikkeellä uteliaana uusia tuulia haistellen.

Jousimies, Vuosi 2023

(23.11. - 21.12.)

Vuonna 2023 ennen marraskuun 30. päivää syntyneillä jousimiehillä vuosi alkaa jouhevasti ja asiat etenevät hyvinkin positiiviseen henkeen. Maaliskuussa saturnuksen  alkaessa tehdä neliötä merkkiisi nähden tilanteet ovat vaativampia koko loppu vuoden. Jotain täytyy niveltää, opetella ja hankkia uusia taitoja tehdä asioita. Uudelleen yrittämisiä tarvitaan, jotta haluttuun lopputulokseen päästään. Sitkeys ja peräänantamattomuus ovat nyt hyveitä. Joulukuussa ennen 15. päivää syntyneet pääsevät tänä vuonna selvemmille vesille ja viime vuosien kaaottisetkin tilanteet alkavat rauhoittua ja elämään tulee normaaliutta. Heillä paras jakso osuu jupiterin myötä helmikuusta huhtikuun puolelle asti. 15. joulukuuta ja siitä eteenpäin syntyneet jousimiehet ovat vaativissa neptunus opposition vaikutuksessa ja varsinkin ihmissuhteissa ilmenee herkästi sotkuja, kaoottisuutta ja epäluotettavuutta. Aika ei nyt heidän kohdallaan suosi myöskään kovin suurien ratkaisujen tekemisiä varsinkaan taloudellisesti. Voit olla turhan sinisilmäinen, etkä havaitse kaikkia vaikuttavia osatekijöitä. Auttamistyö, hengelliset asiat sekä oman luovuuden esiin nostaminen sensijaan tuovat tyydytystä tämän neptunus vaikutuksen alaisuudessa.

Kauris, Vuosi 2023

(22.12. - 19.1.)

Vuonna 2023 ennen tammikuun 5. päivää syntyneet kauriit ovat elämässään varsin selvillä vesillä ja elämään ei suurempia muutoksia eteen nyt tuoda. Keväällä alkaa jotain käytännönläheistä tekemistä painottava jakso, kestäen aina vuoden loppu puolelle asti. Mutta voit saada tänä vuonna paljon asioita aikaiseksi vastuullisella asenteella. Stressikuvioita ei nyt kuitenkaan esiinny jupiterin siivittäessä myös samaan aikaan kohdallasi ja onnistumisen kokemuksia on myös tarjolla. Tammikuun 6. - 13. päivinä syntyneet saavat elämäänsä hyvää tekeviä uusia mahdollisuuksia ja jotain uudistusta hyvällä tavalla on tarjolla koko vuoden. On hyvä lähteä rohkeasti tekemään uusia asioita ja olla utelias uudelle. Tammikuun 18. - 20. päivinä syntyneet käyvät vielä varsin syvää luotaavia muutoksia elämässään ja suuriakin elämäntapa muutoksia on vielä kohdalla. Kaikki vanha ja aikansa elänyt poistuu elämästä, jotta löytäisit oleellisimman merkityksen elämääsi. Asioihin on pureuduttava perusteellisesti, jotta vaadittavaa henkistä kehitystä tapahtuisi. Varsinkin toukokuu ja lokakuu painottavat näitä muutos ajankohtia. Vältä painostusta toisia kanssaihmisiä kohtaan mutta epäoikeudenmukaisuutta kohdatessasi on syytä oppia tuomaan oma tahtovoima esiin.

Vesimies, Vuosi 2023

(20.1. - 19.2.)

Vuonna 2023 ennen 5. päivä helmikuuta syntyneet vesimiehet selvinneevät vuodesta ilman suurempia muutospaineita ja vaateita. Heillä onnekkain ajanjakso osuu aivan vuoden alusta maaliskuun puolelle asti. Asiat etenevät tällöin suunnitellusti ja onnekkaastikin ja vaivannäkösi edellisvuosista palkitaan. 5. - 12. helmikuuta syntyneillä vesimiehillä olosuhteisiin on luvassa uranuksen myötä suuriakin suunnanmuutoksia ja yllätyksiltäkään ei vältyttäne. Joustavuus ja uskallus lähteä kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää vaatii rohkeutta vaikkakin vanhoja kiinnikkeitä ja sitoumuksia purkautuukin samalla. Vapautumista on kuitenkin luvassa ja omat taitosi ja lahjakkuutesi voivat saada tilaisuuksia murtautua esiin. Varsinkin kesäkuu ja marraskuu tuovat näitä käänteitä eteesi. helmikuun 11. päivä jälkeen syntyneillä vaativuutta ja vastuullisuutta korostava aika kestää aina maaliskuun puolelle asti ja tilanteissa on hyvä käyttää maalaisjärkeä ja olla käytännönläheinen. Voit nyt kuitenkin vastuuta asioista ottamalla saada paljon asioita järjestymään ja kevään tullessa voitkin huomata jo kiitosta näkemästäsi vaivannäöstä.

Kalat, Vuosi 2023

(20.2. - 20.3.)

2023 vuosi alkaa kaloilla kiireiden keskellä ja olet monessa mukana. Helmikuussa syntyneet kalat aloittavat maaliskuussa jonkin uuden velvoitteen parissa ja vastuullisuus asioiden hoitamisista lisääntyy. Vuoden loppuun kestävä saturnusjakso tuo uudenlaisia velvoitteita ja jotain täytyy rakentaa maltilla ja harkiten. Aikataulutusta tarvitaan, jotta saisit kaikki ajallaan tehdyksi. Vältä liikaa stressiä tarpeeksi lepäämällä ja ota oma jaksamisesi huomioon. Loppuvuonna voit huomata saaneesi paljon käytännön asioita aikaiseksi. Toukokuusta lähtien jupiter jo siivittää hankkeitasi eteenpäin helpommin. Maaliskuussa ennen 14. päivää syntyneet ovat positiivisten uudistusten keskellä uranuksen myötä ja voit yllättäen saada tilaa ja mahdollisuuksia tuoda omaa osaamistasi ja luovuuttasi esiin. On hyvä olla utelias ja kokeileva. 15. päivän jälkeen syntyneet ovat epävarmemmilla vesillä vielä tämän vuoden. Neptunuksen kulma aurinkoosi tuottaa herkästi virhearviointeja ja ylimääräistä varovaisuutta ja huolellisuutta tarvitaan varsinkin käytännön asioiden hoitamisissa. Nyt ei ole hyvä aika tehdä mitään kovin riskialtista, vaan on parempi antaa ajan kulua. Varsinkin maaliskuu, elokuu ja joulukuu voivat tuoda epämääräisyyttä olosuhteisiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.