Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2024

(21.3. - 19.4.)

Suurimmalle osasta oinaita vuosi -24 tuo helpottuneempia sävyjä elämään kuin vuosikausiin, pluton vihdoin siirryttyä lopulta vesimiehen merkkiin. Neliö aspekti plutosta oinaan aurinkoon vaikuttaa kuitenkin vielä aivan oinaan ja härän rajoilla syntyneille oinaille vielä tämän vuoden tammikuussa ja syyskuun alusta marraskuun kolmanteen viikkoon asti. Heille painottuu varsinkin marraskuun alku, tuoden mukanaan joitain syvälle luotaavia muutoksia elämän olosuhteisiin. Jokin elämänvaihe jää taakse, antaen tilaa kuitenkin myöhemmille uudistuksille. Itsenäistymistä pitää opetella ja myös puoliensa pitämistä epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Muina aikoina syntyneet oinaat voivat tänä vuonna luottaa elämän normalisoitumiseen ja suunnitelmallisuutta on enemmän kuvassa mukana kuin aikoihin. Kesäkuun alusta aina vuoden loppuun asti jupiterin suotuisa kulma aurinkoon tuottaa onnistumisia ja mahdollisuuksia alkaa rakentaa elämää uusiin suuntiin. Varsinkin elo- ja marraskuu painottavat uusia lähtöjä ja positiivisia käänteitä. Oinaiden onkin hyvä nyt tiedostaa, että aikakauden sävy on muuttunut entisestään ja elämä antaa enemmän tilaa omille valinnoille ja tukevalle etenemiselle.

Härkä, Vuosi 2024

(20.4. - 20.5.)

Härille vuoden -24 alku aina toukokuun puolelle asti on varsin edistyksekästä ja asioita eteenpäin vievää aikaa. Jotain uutta voi nyt tulla elämäsi kuvioihin lisää, lisäten omaa elintilaasi ja hyvinvointiasi. Jokin avautuva mahdollisuus antaa tilaa enemmän itsensä toteuttamiseen ja onkin hyvä olla itse tällöin myös aktiivinen ja aloitteikas, sillä saat nyt hyvinkin asioitasi edistetyksi. 11. - 19. syntyneillä toukokuisilla alkavat varsinkin uudet tuulet tuoda varsin raikkaita uusia tuulahduksia ja heillä uranus avaa hyvinkin vallankumouksellisella tavalla mahdollisuuksia lähteä haistelemaan uusia näkymiä kevään kuluessa. Poikkeuksen tästä tekevät 20. - 24. huhtikuuta syntyneet härät, joille pluton kova neliö merkkiin kertoo vaativammista muutospaineista ja pakottavistakin muutoksista elämän olosuhteisiin. Heille vuoden alku aina elokuun loppuun asti ja joulukuu painottavat vaativuutta ja asioihin on pureuduttava pintaa syvemmälle. Olosuhteissa on jotain lopullisuutta korostavaa ja onkin hyvä olla rohkea taistelussa epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Voit kuitenkin tänä vuonna päästä eroon oman kehityksesi tiellä olevista esteistä ja antaa enemmän tilaa oman näköiselle elämälle mutta vain olemalla päättäväinen ja rohkea.

Kaksoset, Vuosi 2024

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille vuoteen 2024 mahtuu moninaisia teemoja mutta paljon riippuu nyt siitä minä päivänä keväällä on syntynyt. Toukokuun kaksosille vaativuutta korostaa vuoden alku aina maaliskuun alkupuolelle asti, jolloin ylimääräistä vastuuta ja velvoitteita kasaantuu jaksamisen rajoille asti. Onkin hyvä ottaa rauhallisesti ja saattaa loppuun kaikki keskeneräiset hankkeet ja velvoitteet. Jotain on rajattava ja keskittyä ainoastaan käytännön tehtäviin. Heillä sävy saa kuitenkin täyskäännöksen toukokuun lopusta eteenpäin ja kiitosta on nähtävillä tehdystä työstä ja loppuvuosi lupaakin kasvun aikaa ja uusia hankkeita ja aloitteita. Kesäkuun alun, ennen 13. päivää syntyneillä vuoteen mahtuu kokonaisuudessaan paljon työstettäviä asioita, mutta myös onnistumisia ja positiivisuutta. Realistista eteenpäin menoa on siis tarjolla. Kesäkuun 17. päivän jälkeen syntyneet voivat kokea olevansa varsin hataralla pohjalla ja asioita roikkuu välitilassa ilman lopullista selkiytymistä. Varsinkin elo-syyskuun vaihde voi tuottaa herkästi virhearviointeja ja vääriä valintoja ja onkin kaiken kaikkiaan tänä vuonna hyvä välttää kovin suurien ratkaisujen tekemistä. On hyvä antaa aikaansa ennemminkin ei-materiaalisille asioille ja tahoille, koska kovin tuottava et nyt ole. 

Rapu, Vuosi 2024

(21.6. - 22.7.)

Paljon riippuu rapujen kohdalla vuonna 2024 minä päivänä on syntynyt, minkä tyyppisiä teemoja kullakin on vallalla. Vaativimmat olosuhteet osuvat vielä heinäkuun 21. päivän jälkeen syntyneille, joille pluto tekee vielä tammikuussa sekä syys-, loka-, ja marraskuussa vaativaa kulmaa merkkiisi nähden. Tilanteet syntyvät lähinnä ihmissuhteiden kautta ja varsinkin  marraskuun alussa painottuu epäoikeudenmukaisuuden teema, jolloin joku tuntuu kävelevän ylitsesi huomioimatta omaa tahtoasi. Ole rohkea puolustamaan näkökantojasi tällöin. Älä suostu valtapeleihin, vaan edellytä oikeudenmukaisuutta ja rehtiyttä itseäsi kohtaan. Aiemmin syntyneillä ravuilla parasta aikaa on vuoden alku aina toukokuun loppuun asti ja varsinkin tammikuu ja huhtikuu painottavat onnistumisia ja tavoitteiden saavuttamisia. On hyvä olla itse aloitteikas ja rohkea, jolloin on mahdollista saada parhaat puolet ajankohdasta irti. Kevääseen mahtuu näinikään positiivisia yllätyksiä ja uusia tuulia, tuoden uutta elämän sisältöä mukanaan. Loppuvuosi painottaa tasaista etenemistä ilman suurempia vaateita tai suunnan muutoksia. Kaikilla ravuilla heinäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat parasta aikaa ihmissuhteiden kannalta.

Leijona, Vuosi 2024

(23.7. - 22.8.)

Vuonna 2024 heinäkuussa 22. -25. päivinä syntyneillä leijonilla on varsin suuriakin muutoksia edessään ja varsinkin ihmissuhteiden myötä tilanteet voivat äityä hyvinkin vaativiksi. Kuvassa on herkästi pluton muassaan tuomia pinnanalaisia virtauksia, syviä tunteita laidasta laitaan sekä lopullisia ratkaisuja ihmissuhteissa. Valtataistelut voivat viedä energiaasi, joten on hyvä olla tarkkana seuranvalinnoistaan tänä vuona. Älä mene mukaan ihmissuhdepeleihin, vaan edellytä  niin itseltäsikin kuin muiltakin rehtiyttä ja rehellisyyttä kaikessa. 11. - 21. päivinä syntyneillä leijonilla on muutosaltis vuosi käsillä, jolloin odottamattomat suunnanmuutokset ja äkilliset käänteet tuovat levottomuutta olosuhteisiin ja pysyvyyden saavuttaminen voi tuntua vaativalta. Varsinkin kevät ja heinäkuu painottavat uranusmaisesti yht´äkkisiä käänteitä ja odottamattomia mullistuksiakin elämässä. Joustavuutta tarvitaan ja kykyä hypätä mukaan uuteen tilanteeseen.  Ennen 15. elokuuta syntyneillä parasta aikaa vuodesta on toukokuun lopusta aina vuoden loppuun asti, jolloin jupiter astuu positiiviseen kulmaan nähtesi ja edistäviäkin  käänteitä mahtuu kuvaan mukaan ja asioihin syntyy jatkuvuutta ja onnekkuuttakin. 

 

Neitsyt, Vuosi 2024

(23.8. - 22.9.)

Vuoden -24 kulku neitsyiden kohdalla riippuu paljon siitä, minä päivänä on syntynyt. Ennen 14.09. syntyneillä esiintyy vaateita elämän käytännön vaateisiin ja jotain pitää inventoida ja järkeistää. Malttia ja realismin tajua vaaditaan, jotta saisit elämästäsi toimivamman konseptin. On hyvä olla maltillinen varsinkin ihmissuhteissaan ja ottaa vastuuta yhteisistä asioista. Alkuvuosi ja kevät kuitenkin tarjoavat hyviäkin mahdollisuuksia viedä asioita eteenpäin ja suhde-elämässä on tarjolla tasapainoisempiakin jaksoja. Syyskuun alku tuo mahdolliset kipupisteet esiin voimakkaimmin. Jälkeen 18.09. syntyneillä neitsyillä vuoteen mahtuu hyvinkin toisen tyyppisiä teemoja ja heidän ei ole nyt syytä tehdä elämässään mitään kovin suuresti vaikuttavia ratkaisuja. Riskinä on huolimattomuus ja turhan sinisilmäinen ote käytännön elämän vaateissa, jolloin virhearvioinnit voivat tuoda epärealistisia ratkaisuja käytännön asioiden hoitamisissa. Myös ihmissuhteissa voi ilmetä epäluotettavuutta ja voit joutua tekemään asioita nyt toisten puolesta. Aika suosii heidän kohdalla ennemminkin ei-materiaalista tekemistä, kuten luovuutta, hengellisyyttä tai taiteilua. On aika haaveilla, tehdä suunnitelmia tulevaisuuteen ja antaa vielä ajan kulua ennen asioiden toteuttamisia. 14. - 19. 09 syntyneet saavat uusia, avaavia mahdollisuuksia varsinkin huhti- ja toukokuun aikana, jolloin on hyvä aika tarttua esiin nouseviin tilaisuuksiin.

Vaaka, Vuosi 2024

(23.9. - 23.10.)

Vuonna 2024 22.10. syntyneet vaakaihmiset joutuvat vielä käymään läpi suuriakin pluton mukanaan tuomia muutospaineita ja voimattomuuden tunne pakottavienkin tilanteiden myötä voi vallata alaa. Omaa tahtovoimaa on osattava oppia käyttämään epäoikeudenmukaisessa tilanteessa, joissa tuntuu kuin sinulta ei kysyttäisi mitään. On hyvä oppia sanomaan ei ja puolustaa omia näkökantojaan. On hyvä olla tilanteissa itse mahdollisimman rehellinen ja suora, sekä edellyttää samaa myös toiselta osapuolelta. Varsinkin marraskuun alku painottaa ed.mainittuja teemoja. Muina päivinä syntyneet vaa´at ovat tänä vuonna jo varsin selvillä vesillä ja heidän kohdallaan elämä osittaa tasoittumisen ja normalisoitumisen merkkejä. Aiemmin syntyneet vaa´at ovat jo oppiläksynsä läpikäyneitä ja he pystyvät rakentamaan elämäänsä tänä vuonna jo hyvinkin tasaisesti eteenpäin. Varsinkin kesäkuu ja siitä eteenpäin aika on hyvinkin otollista omien asioiden edistämisiin ja jupiterin positiiviset kulmat kohdallasi osoittavat onnistumisia ja avautuvia uusia mahdollisuuksia. Heidän on hyvä oppia taas luottamaan elämää kantaviin voimiin ja jättää taakse vaikeat ajat.

Skorpioni, Vuosi 2024

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille, jotka ovat syntyneet ennen lokakuun 27. päivää, vuosi 2024 tuo suuriakin muutoksia olosuhteisiin pluton tehdessä kovaa kulmaa aurinkoon. Asiat ja elementit, jotka eivät enää edistä omaa kehitystä ja kasvua, ovat poistumassa kuvioista. Tilanteet voivat tuntua pakottavilta ja ehdottomilta ja rohkeutta tarvitaan kohdata vaikeitakin asioita. Joku tai jokin asia tai taho voi tuntua epäoikeudenmukaiselta ja sinulta edellytetään oman tahtovoimasi esiin nostoa ja puhtia vaatia oikeudenmukaisuutta tilanteissa. Varsinkin helmikuu ja kesäkuu painottavat näiden teemojen esiintuloa. Lokakuun lopun ja marraskuun alun skorpionit ovat varsin seesteisessä vaiheessa ja varsinkin ihmissuhteissa on luvassa edistystä ja onnistumisia aina toukokuun loppupuolelle asti. Marraskuun 11. päivän jälkeen syntyneillä ihmissuhteet tuovat skorpioneille uranuksen myötä muutoksen tuulia ja ihmissuhdekentällä yllättäviä muutoksia ja uudistuksia on luvassa. Varsinkin huhtikuu tuo uusia raikkaita tuulia jonkin uuden tuttavuuden myötä ja yllättävät kohtaamiset voivat muodostua hyvinkin merkittäviksi. Koeta kuitenkin itse välttää ylilyöntejä ja seikkailunhalua, jotta et turhaan sotkisi suhdekuvioitasi. Voit kokea vanhat sitoutumiset liian tukahduttavilta ja tarve saada vapaasti tehdä asioita oman maun mukaisesti on korostunutta.

Jousimies, Vuosi 2024

(23.11. - 21.12.)

Vuonna 2024 jousimiehillä paljon on kiinni syntymä ajan päivämääristä miten vuosi muotoutuu. 23. -25. marraskuuta syntyneet pääsevät helpoimmalla saturnuksen vihdoin jättäessä heidät rauhaan vuoden kestäneistä vaativista ajoista aivan tammikuun alusta alkaen. Heillä paras aika vuodesta osuu toukokuun lopusta aina kesäkuun loppuun, jolloin varsinkin ihmissuhteiden myötä tapahtuu suotuisaa kehitystä. 26.11. - 05.12. syntyneet ovat saturnuksen alaisina huhtikuun alkuun asti ja velvoitteet ovat heillä vaateina siihen asti. Heillä kuitenkin keskikesästä eteenpäin on kuvassa mukana positiivisuutta ja alkuvuoden panostukset ja vaivannäöt tuottavat tulosta loppuvuoden aikana. 6. -11. 12. syntyneillä toukokuussa alkaa vaativampi jakso, jolloin kärsivällisyyttä ja vastuuta asioiden hoitamisista lisääntyy. Jakso kestää aina seuravan vuoden puolelle asti mutta elokuusta aina vuoden loppuun jupiterin läsnäolo tuottaa myös edistysaskeleita ja saavutuksia on näkyvillä nähdystä vaivannäöstä. Vaativinta aikaa tänä vuonna elävät joulukuun 17. päivän jälkeen syntyneet, jolloin neptunus vielä herkästi tuo epämääräistä odottelua ja riskin paikkoja olosuhteisiin. Heidän ei ole hyvä vielä tänä vuonna tehdä mitään kovin ratkaisevia valintoja tai muutoksia, sillä riskinä ovat virhearvioinnit ja harha-askeleet.

 

Kauris, Vuosi 2024

(22.12. - 19.1.)

Vuonna 2024 kaikki kauriit, jotka ovat syntyneet ennen tammikuun 20. päivää, voivat huokaista tänä vuonna helpottuneina pluton vaativan jakson jättäessä heidät nyt vihdoin rauhaan. Ainoastaan 20. - 21.  tammikuuta syntyneillä on vielä joitain vaativia jaksoja pluton myötä ja suurimmat muutospaineet osuvat heillä tammikuulle ja lokakuun lopulle. Jotain muuttuu vielä pysyvästi ja aika painottaa rohkeutta siirtyä elämässä eteenpäin ja jättää taakseen jo aikansa eläneet asiat. Heilläkin toukokuu jo kertoo onnistumisista ja uusista avautuvista mahdollisuuksista. Ennen tammikuun 9. päivää syntyneet kauriit voivat saada avautuvia mahdollisuuksia eteensä ja varsinkin maaliskuu ja huhtikuun alku tuovat mukanaan onnenkantamoisia. 9. - 18. päivinä syntyneet vauhdittavat elämäänsä kohti uusia uria ja vuosi voi nyt antaa mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan omia unelmia ja kokeilla jotain aivan uutta. Heille paras aika osuu huhtikuun puolesta välistä toukokuun puoleen väliin asti. Tällöin on hyvä olla rohkeasti liikkeellä ja olla itse aloitteikas kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. 

Vesimies, Vuosi 2024

(20.1. - 19.2.)

Vuonna 2024 vaativampaa aikaa käyvät läpi 20. - 22.01 syntyneet vesimiehet pluton siirtyessä omaan merkkiin. Olet varsin yritteliäs ja kunnianhimoinen mutta voit myös turhan omapäisesti viedä asioita läpi runnoen,  huomioimatta muiden näkökantoja. On hyvä muistaa oikeudenmukaisuus, rehtiys ja rehellisyys kaikissa toimissaan ja ottaa toisten asioita myös huomioon. Tosin olosuhteissa voi nousta esiin pakottavia tilanteita ja uutta suuntaa on otettava pakonomaisissa tilanteissa. Rohkeutta jättää taakseen aikansa eläneitä asenteita ja asioita tarvitaan. Varsinkin helmikuu, kesäkuu ja joulukuun loppu painittavat näitä muuttuvia ajanjaksoja. Touko-kesäkuun vaihde voi tuoda tilanteisiin suotuisimpia näkymiä. Ennen 12.02 syntyneet vesimiehet ovat varsin helpottavissa ja edukkaissa asemissa aina toukokuun lopusta eteenpäin kohti vuoden loppua. Heillä ei suuria paineita esiinny, vaan helpottavia olosuhteita on heillä tarjolla. 8. - 17. 02 syntyneet käyvät tänä vuonna läpi äkkinäisiä muutoksia ja ennakoimattomia tilanteita. Tilanteet syntyvät hyvinkin ennakoimattomasti ja uteliaisuutta ja rohkeutta kokeilla uusia tuulia vaaditaan. Ole joustava ja tee asioita nyt toisin kuin tähän mennessä olet tottunut. Maaliskuu ja heinäkuu painottavat näitä yllättäviä suunnan muutoksia. Voit myös itse nyt kokea tarvetta irtautua kaikesta vanhasta ja sitovuudesta mutta koeta välttää tekemästä mitään ratkaisevaa hetken mielijohteesta, vaan nuku yön yli ennen toimeen ryhtymisiä.

Kalat, Vuosi 2024

(20.2. - 20.3.)

Vuonna 2024 helmikuu - 3.maaliskuuta syntyneet kalat ovat lisääntyvien vastuiden lisääntymisen kourissa aina vuoden alusta maaliskuun kolmanteen viikkoon asti. Jotain pitää niveltää, selkeyttää ja opetella uudestaan. Maltillisuutta tarvitaan ja kykyä karsia turhuuksia pois päiväjärjestyksistä, jotta pystyisit keskittymään käytännön velvoitteiden hoitamisiin. Tukena heillä on nyt kuitenkin jupiterin tukeva kulma aurinkoon samana ajankohtana ja asiat menevät eteenpäin ja onnekkuuttakin on jonkin verran vuoden alussa kuvassa mukana. 04- 14. maaliskuuta syntyneet kalat käyvät läpi käytännön oppiläksyjä aina maaliskuun lopusta vuoden loppuun asti. Sitkeyttä ja periksiantamattomuutta tarvitaan ja monet asiat vaativat moneen kertaan yrittämistä ennen läpimenoja. Kärsivällisyys on nyt hyve ja vastuuta pitää asioista ottaa. Levon määrästä on hyvä pitää huolta, jotta välttyisit pahimmilta stressioireilta. Maalis - huhtikuun vaihde tuo jotain edistystä tilanteisiin. 15. maaliskuuta jälkeen syntyneet ovat tänä vuonna vielä neptunuksen alaisina ja heillä asiat painottavat ennemminkin henkisyyttä, luovuutta ja toisten auttamista kuin kovin tehokasta suorittamista. Älä vaadi itseltäsi nyt kovin suurta tuottavuutta tai tehokkuutta, sillä kovin energinen tai aikaansaava et nyt kuitenkaan ole. Anna aikaa ei-materiaalisille asioille ja esteettisille kokemuksille. On myös hyvä aika unelmoida ja koettaa miettiä ja suunnitella tulevia siirtoja, jotka mahdollistuisivat myöhemmin toteutettaviksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.