Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaille loppuvuosi 2009 merkinnee ihmissuhteissa varsin vaiherikasta aikaa. Muutoksia on luvassa tällä saralla ehdottomaan tyyliin varsinkin jos olet 21. - 25. maaliskuuta syntynyt oinas. Jo alkusyksy tuonee eteesi tilanteita jotka on syytä ottaa vakavasti ja pitkän päälle pohtien. Jos olet myöhemmän ajan oinas, niin ihmissuhteissasi on enemmän stabiilisuutta ja tasaisempaa kehitystä on luvassa. Alkupään oinailla myös työtilanteissa voi tapahtua uudenlaisia sopimuksellisia asioita. Jokin uusi vastuualue tahi velvoite voi nyt alkaa, joka vaatii sinulta pitkäjänteisesti paneutumista ja perehtymistä. Järkevä ja juureva ote asioihin on nyt paikallaan, eikä lipsumisiin oikein ole varaa. Myös menneisyydestä kumpuavat tekemättömät työt voivat varsinkin marras- ja joulukuussa kasautua eteesi ja vaativat pakottavasti työstämistä. Rajaa aikasi ja hoida tärkeimmät asiat niin pystyt vähentämään stressiäsi. Huhtikuussa syntyneet oinaat saavat liukua elämässään väljemmissä vesissä ja enemmän omaa tahtoa ja rytmiä noudattaen. Loppu vuosi osoittautuu näille oinaille varsin luovaksi jaksoksi. Uusia ideaaleja on nyt syntymässä jos vain kuuntelet itsessäsi ja ympäristössäsi herkempiä sävyjä. Aikataulut eivät ole vaateliaita ja aikaa olisikin nyt hyvä käyttää vaikka paikanvaihtamiseen tai lomailuun. Jonkinlainen ryhmätoiminta yhteishyvällisissä merkeissä voi nyt olla mieltäsi kohottavaa ja piristävää. Ole aktiivinen ympäristössäsi ja sosiaalisissa piireissä sillä yhteistyö muiden kanssa on nyt helppoa ja omia asioitasi eteenpäin vievää. Kaikille oinaille lokakuun puolenvälin ohitus merkinnee energisempää ja aikaansaavampaa aikaa loppuvuodeksi.

Harka, Vuosi 2009

(20.4. - 20.5.)

Härkämerkkisille alkusyksy 2009 lupaa tasaista ja varmaa etenemistä. Töihin käsiksi pääseminen ei tuottane ongelmia, ennemminkin koet olevasi energinen ja virkistäytynyt lomailun jälkeen. Jos olet kuitenkin kuulut toukokuun 13. päivän jälkeen syntyneisiin voi syksy ja loppuvuosi merkitä kohdallasi vielä hapuilevaa olotilaa, jossa uudet ideat ja unelmat vielä hakevat muotoaan. Anna aikaa itsellesi, jotta herkistyisit kuulemaan mitä sisimpäsi viestittää. Anna aikaasi haaveiluun ja unelmointiin, sillä uusien todellisuuksien taso ei ehkä aukene jos yrität olla alituiseen tuottava ja käytännöllinen. On kuitenkin syytä varoa liiallista eskapismia tästä maailmasta ja antaa periksi "hälläväliä"-tyylille. Voi vaatia ylimääräistä tarkkuutta saadaksesi velvollisuutesi hoidettua ja mappisi pidettyä ajantasalla. Ole tarkka sopimuksellisten asioiden kanssa, sillä väärinymmärrykset ovat nyt herkässä. Aika suosii nyt kohdallasi uhrautumista yhteisösi hyväksi. Anna siis aikaasi muille ja ota huomioon toisen hädänalainen tila. Osallistuminen johonkikn yleishyödylliseen toimintaan, antautuen epäitsekkäästi yhteisten asioiden hoitoon voi nyt avata sinulle uusia ovia kohdata maailmaa. Taide, viihde tai metafyysisyys voivat olla myös uusia virikkeitä etsiessäsi elämäsi muuttuvaa suuntaa. Voit nyt myös kokea uusia, vahvoja elämyksiä ja välähdyksiä, jotka kenties herättävät sinut uudella tavalla etsimään elämässä sen totuutta ja pyhyyttä. Marraskuu ajoittaa edellämainittuja teemoja painokkaasti, jolloin myös olosuhteet saattavat näyttäytyä edessäsi erillaisina kuin aikaisemmin luulitkaan. Ole erityisen tarkka taloudellisissa ratkaisuissasi ja myös käytännönasioiden hoitaminen voi onnistua paremmin myöhempänä ajankohtana.

Kaksoset, Vuosi 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosmerkkisten loppuvuosi 2009 paranee aina mitä pidemmälle vuosi etenee. Alkusyksy merkinnee vielä ristipaineessa olemista, vanhat rakennelmat ja elämänjärjestykset pitävät sinut vielä kiinni menneissä asetelmissa kun samalla voimakkaat uudistautumis tarpeet vetävät puoleensa. Asiat ja tilanteet vaativat vielä hiomista ja suunittelua, varsinkin jos olet kesäkuun puolenvälin jälkeen syntynyt. Maltilla ja pitkäjänteisyydellä pääset nyt parhaiten alkuun ja marraskuun tulo päästää sinut taas vauhtiin mukaan. Siitä eteenpäin tilanteet kehittyvät vauhdilla ja asioita alkaa loksahdella paikoilleen kuin itsestään. Alkutalven kuviot sallivat jossain määrin toiveitesi toteutumisia jos vain olet tehnyt tilanteisiin pohjatyön tunnollisesti. Jokin unelma alkaa näyttää mahdolliselta toteutua ja jonkinlainen paikan vaihto tahi lomamatka olisi nyt hyväksi. Ota luovat voimavarasi käyttöösi, äläkä jää enää vain suunittelemaan elämääsi. Kohdallasi nyt vuosikausia,jopa vuosikymmeniä, jatkunut nahanluomiskausi on loppumassa ja luottamuksesi elämää kantaviin voimiin on palautumassa. Talven pimetessä rohkeutesi ja positiivisuutesi on kasvamassa ja huomaat miten ponnistelusi alkavat tuottaa tulosta. Ainoana vaarana on jäädä laakereilleen makaamaan mahaansa kasvatellen. Ihmissuhteissa parasta aikaa on lokakuun keskivaiheilta marraskuun toiseen viikkoon sekä joulukuu kokonaisuudessaan. Läheistesi tuki on tervetullutta ja yhteistyö eri tahoihin on tuottavaa, romantiikkaa unohtamatta.

Rapu, Vuosi 2009

(21.3. - 19.4.)

Rapujen vuoden 2009 alkusyksyn horoskooppi painottaa uutteruutta, itsevarmuutta ja energisyyttä. Otatkin rohkeasti uusia haasteita vastaan ja kunnianhimosi on kohonnut. Voit kuitenkin joutua kohtaamaan vastustusta koska toimit nyt varsin itsekkäästi ja omia etujasi ajaen. Diplomatia ja muita ihmisiä vastaantuleminen ei nyt ole vahvoimpia puoliasi. Jos olet syntynyt kesäkuun 22. - 26. päivä niin tämä syksy osoittautuu kohdallasi muutosvoimaiseksi tavalla joka vaatii syväluotaamista elämäsi perustoja heiluttaen. Tällöin voit kokea pakottavia paineita korjataksesi valitsemaasi elämäsi suuntaa. Asiat vaativat psykologista silmää ja uskallusta katsoa tosiasioita silmiin. Jokin tai joku voi yrittää manipuloida tai ylikävellä, pidä huoli että se et ole sinä itse. Jokin ajanjakso elämässäsi voi olla auttamattomasti lopuillaan ja uuden suunnan löytyminen voi nyt ottaa aikansa. Karista elämästä kaikki ylimääräinen sillä ajankohtaiset päivitettävät asiat saattavat vaatia koko energiamääräsi. Jokin uusi läpimurto urallasi voi nyt olla käsillä mutta muotoutuakseen tuottavasti se vaatii keskittymiskykyä ja aikaa. Ota asioihin aikuismainen ja vastuullinen ote, äläkä luota ensimmäisenä avunantoihin joita sinulle tarjotaan. Ole mahdollisimman suora ja rehellinen ja pidä omat jauhosi puhtaina pussissasi niin säästyt pahimmilta kolhuilta. Ole myös tarkkana mihin olet sitoutumassa, sillä ratkaisut joita tänä syksynä teet ovat painavia ja kauaskantoisia. Hutilointiin siis ei nyt ole varaa. Ajanjaksoja jotka tuovat näitä teemoja pintaan korostuu lokakuun 11. - 18. päivinä sekä itsenäisyyspäivän tienoilla että joulun aikaan.

Leijona, Vuosi 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonien syksy 2009 alkaa tasaisissa ja rauhallisissa merkeissä. Olet vielä hyvin kesäisissä tunnelmissa ja jos lomasi osuu syyskuulle siitä muodostunee mitä miellyttävin. Matkat ja retket ovat nyt virkistäviä ja onnistuneita. Ihmissuhteissasi on runsas ja positiivinen jakso. Jos olet sinkku niin nyt on mahdollista kohdata romanttisia tunnelmia. Kaiken kaikkiaan syksysi alkaa sosiaalisesti runsaissa kuvioissa ja kaiken tyyppinen yhteistyö on suotuisaa. Lokakuun puolestavälistä työtarmosi kiihtyy ja koet pääseväsi töihisi vaivatta käsiksi. Voit myös innokkaasti mennä mukaan uusiin hankkeisiin ja suorastaan pursuat energiaa ja halua saada asioita aikaiseksi. Toisaalta voit toimia hyvin itsenäisesti ja kuuntelematta muiden mielipiteitä, joten varo olemasta liian itsekeskeinen, sillä jätät nyt helposti toiset ihmiset omaan varjoosi. Parhaimmillaan sydämellisyytesi loistaa tuoden innostusta ja lämpöä läheisillesikin. Kannusta toisia ja anna tukesi läheistesi hankkeille niin levität innostavaa mieltäsi ympäristöösi. Marraskuusa voit helposti ylimitoittaa resurssisi, joko taloudellisesti tahi muuten. Ole tarkkana ettet anna toiveiden edustaa todellisuutta, niin ettet tipahda liian korkealta pilvenreunalta. Liioittelun vaarat ovat nyt herkässä. Älä lupaile asioita joita et pysty pitämään, mutta älä myöskään mene liian herkkäuskoisesti mukaan kaikkeen sinulle luvattuun ja tarjottuun. Koeta olla realistinen ja tarkistaa asioita ennen omaa sitoutumistasi. Kaiken kaikkiaan pystyt nyt tarmokkaasti tuomaan elämääsi uutta sisältöä ja virikkeitä, etkä pysty tänä syksynä vajoamaan mitääntekemättömäksi omaan sohvan nurkkaasi pimeää ja talvea piiloon.

Neitsyt, Vuosi 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille on alkusyksystä 2009 luvassa varsin tehokas jakso, joka vaatii asioiden ja menneiden aikajaksojen loppuunsaattamisia. Varsinkin jos olet syyskuun 16. päivän jälkeen syntynyt neitsyt, saatat kokea syyskuun ja lokakuun päällepainavina. Nyt on aika tarkistaa onko menneisyydessä valitsemasi suunnanotot enää ajankohtaisia vai vaativatko tilanteet uudistuksia. Karsi elämästäsi asioita joita pidät mukanasi ainosastaan tottumuksesta ja mukavuuden tarpeestasi. Ole suhteellisuudentajuinen niin ettet väkipakolla suojele kantaasi loppuun asti ja kiinnity liikaa vanhentuneisiin rakenteisiin. Saatat kokea ajanjakson yksinäistävänä ja nyt olisikin syytä ottaa vastuunkanto asioiden hoidosta itsellesi, niin pääset loppupeleissä helpommalla. Ole kärsivällinen itseäsi ja muita kohtaan ja suhtaudu asioihin pidemmällä tähtäyksellä. Jos otat liikaa hoidettavaksesi ylimääräisiä velvoitteita niin stressin sietokykysi voi joutua liian lujalle koetukselle ja aiheuttaa sinulle fyysisiä oireita. Jos olet jakson alkupään neitsyt olet todennäköisesti päivityksesi asiain hoidossa jo saanut päiväjärjestykseen ja syksystäsi onkin muodostumassa varsinkin ihmissuhteissa positiivinen jakso. Parhaita aikoja suhdetoiminnoille lienee syyskuun 22. - 14. lokakuuta sekä marraskuun kolme viimeistä viikkoa. Kaiken kaikkiaan jokainen neitsyt kokee marraskuun alusta lähtien keventynyttä ja helpottunutta oloa viimeiset kaksi vuotta kestäneen saturnusjakson jälkeen. Uuden suunnan oton vaatimat muutokset ovat kutakuinkin takana päin ja rauhallisempi ja positiivisempi jakso on aluillaan. Olet nyt viisaampi ja kokeneempi ja uusille tuulahduksille alkaa olla nyt tilaa elämässäsi.

Vaaka, Vuosi 2009

(23.9. - 23.10.)

Jos olet 22. - 27. syyskuuta syntynyt vaaka niin loppuvuodestasi muodostunee tiukasti uusia tuulia tuova ajan jakso. Tilanteet varsinkin marras- ja joulukuussa vaativat rohkeaa tilintekoa. On ehkä aika miettiä mitä muutoksia elämäsi vaatii. Käytännössä paineet ulkopuoleltasi voivat olla pakottavia ja velvoittavia. Nyt olisi syytä tarkoin pohtia mihin uusiin hankkeisiin olet menossa mukaan sillä riskejä ei olisi nyt hyvä ottaa. Asiasi voivat vaatia yksin pohtimista ja selvittelyä. Karsi ympäriltäsi kaikki turha ja keskity olennaiseen. Varo liiallista itsekeskeisyyttä, sillä tunne-elämä on korostunutta, etkä ehkä huomaa ottaa muiden tarpeita huomioon. Valtataistelut ihmissuhteissasi voivat olla repiviä ja voivat nostaa pintaan myös omat heikkoutesi. Jos olet ed.mainitun jakson ulkopuolella syntynyt vaaka, niin loppuvuotesi muodostunee hyvinkin erityyppiseksi. Tämä aika vuodesta on ominta jaksoasi ja myätuulta on luvassa niin ihmissuhteissa kuin luovuudessakin. Kykenet kokemaan tilanteet positiivisessa hengessä ja elämäsi soljuu leppeästi. Jokin uusi hanke jossa voit käyttää ideointi kykyäsi saa nyt vauhditusta. Energiatasosi on hereinen ja kykenet tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esille. Ympärilläsi jokin uusi ryhmä voi nyt osoittaa tukensa sinulle ja yhteistyö on antoisaa. Pystyt löytämään nyt elämääsi uutta henkistä inspiraatioita jos kykenet hieman hellittämään arkirutiineistasi. Aika on myös sovelias lomailuun tai muulla tavoin uudessa ympäristössä oleiluun kuin normaalisti. Parhaita jaksoja romantiikassa ilmenee lokakuun loppupuolella ja joulunalus viikolla.

Skorpioni, Vuosi 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien vuoden 2009 loppukuukausien astrologinen jakso kertoo herkistyneestä ajanlaadusta elämässäsi. Kovin konkreettisella tasolla tuottavaa aika ei kenties ole, vaan ennemminkin kyse on henkisten arvojen esiinmarssista ja luovien puoliesi kehittämisestä. Voit tänä aikana ennemminkin joutua luopumaan omista henkilökohtaisista päämäärien saavuttamisesta ja antaa aikaasi toisten auttamiseen ja hoivaamiseen. Energiatasosi voi vaihdella suuresti ja nyt säännöllinen liikunnan harrastus ja sitä myötä elintapojen tarkistus voisi tehdä hyvää hyvinvoinnillesi. Olet nyt herkemmässä tilassa kuin normaalisti ja addiktoituminen johonkin lääkkeeseen tai päihteeseen voi olla myös vaarana. Uusia kokemisen tasoja on astumassa elämääsi, joten kuuntele herkkiä sävyjä itsessäsi ja ympäristössäsi. Jokin uusi ilmiö voi herätellä luovuuttasi ja uudet ideaalit ovat avautumassa. Osallistuminen johonkin yleishyödylliseen toimintaan pyyteettömistä lähtökohdista katsoen voi nyt viedä sinut mukanasi. Toisaalta oleilu jossain tavallisuudesta poikkeavassa ympäristössä tai paikassa voi myös osoittautua rikastuttavaksi kokemukseksi. Kykysi tehdä realistisia siirtoja elämässäsi ei nyt ole ehkä parhaimmillaan, joten anna aikaa itsellesi uusien ideoiden hahmottamisessa ennenkuin alat toteuttaa niitä konkreettisesti. Taide, kulttuuri tai viihde voivat olla nyt myös hyviä keinoja tutustua elämän herkimpiin sävyihin. Aikoja jolloin edellä mainitut teemat erityisesti noussevat pintaan ovat marraskuun 8. - 27. päivä. Koeta tällöin olla jalat maanpinnalla niin vältyt suuremmilta virhearvioinneilta ja ylilyönneiltä.

Jousimies, Vuosi 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille loppuvuosi 2009 merkitsee elämässä helpommille vesille pääsyä. Alkusyksy saattaa vielä tuntua takkauilevalta varsinkin joulun alla syntyneillä. Päivitettäviä asioita tuntuu riittävän ja tilanteet vaativat vastuuntuntoista ja aikailevaa otetta. Joudut ehkä läpityöstämään vielä viimeaikaisia suunnan muutoksia elämässäsi ja haluttomuus siirtyä eteenpäin voi olla vallitseva olotila. Joulukuun 8. - 18. välisenä aikana syntyneet jousimiehet saavat kokea syksyn ja loppuvuoden hyvinkin eteenpäin vievänä ajanjaksona jolloin monet uudet asiat ja hankkeet ottavat myötätuulta alleen. Elinvoimasi ovat korkealla ja koet maailman paikkana jossa on mahdollisuuksia tehdä valintoja. Uuden tyyppiset suhteet lähiympäristöösi ovat elämääsi rikastuttavia ja vuorovaikutussuhteet runsaita. Saatat innostua ja mennä mukaan johonkin yleishyödylliseen toimintaan, joka pohjautuu pyyteettömiin toimintaperiaatteisiin. Osallistumisen pitäisi kuitenkin tyydyttää myös omia luovia toimintatapojasi, koska aika korostaa uuden kokemisen nälkää itseilmaisussasi ja tavassasi olla vuorovaikutussuhteissa kanssaihmisiin. Ihmissuhteissa positiivista kehitystä tapahtuu vuoden viimeisenä kuukautena. Olet vilkkaasti mukana sosiaalisissa riennoissa ja yhteistyö tuntuu sinusta mukavalta. Ajanjakso korostaa myös mahdollisuutta saavuttaa sopusointua suhteisiin jotka olet kokenut ongelmallisina. Yksineläville sinkuille avautuu myös mahdollisuus aloittaa rakkausrintamalla uutta, joten on aika olla rohkeasti liikkeellä ja kulkea kaikki aistit avoinna. Kykenet nyt tuomaan itsestäsi parhaat puolet esiin ja näin ollen myös palaute on sen mukaista.

Kauris, Vuosi 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriin horoskooppimerkin alla syntyneiden vuoden 2009 syksystä muodostunee tehokas muutosten aika, jolloin monet elämän perusasiat vaatinevat uudelleenarviointeja. Jos olet tammikuun 12. päivän jälkeen syntynyt kauris, niin muutokset ovat suunitelmallisia ja hallittuja. Aika korostaa kuitenkin uudistus tarpeita käytännöllisiltä lähtökohdilta. Jos taas olet joulunaikaan syntynyt, niin muutosvoimat saattavat tuntua hyvinkin pakottavilta ja oma päätäntävalta asioihin on kyseenalaisempi. Siirtymissä, jotka merkinnevät loppujen lopuksi oman elämän lisääntynyttä haltuunottoa, voit joutua aluksi kokemaan paineita ympäröivistä olosuhteista johtuen. Vaatimukset sopeutua uusiin muuttuviin olosuhteisiin vaativat hiomista ja tietoista työstämistä. Syksy saatannee merkitä jonkin elämänjakson jäämistä taakse, mutta kuitenkin tarkoituksena antaa tilaa uusille, kehitysjaksoasi paremmin vastaaville asioille. Matka kohti omaa sisintä ei myöskään suosi apujoukkojen läsnäoloa, vaan omien pimeidenkin puolien kohtaaminen vaatii rohkeutta ja psykologista silmää omien heikkouksien tunnistamiseksi. On ehkä aika oppia sanomaan "ei" asioille ja ihmisille, jotka tuntuvat kävelevän ylitsesi käyttäen valtaa tai manipulatiivisia keinoja. Nyt on aika luopua kaikesta turhasta, joten laita tavaroita kierrätykseen, luovu loppuunpalaneista asioista tai asenteista niin toteutat vallalla olevaa ajanlaatua. Koeta olla tietoinen valinnoistasi, sillä sinä itse valitset elämääsi vaikuttavat rakennuspalikat, jotka seuranneevat elämääsi pitkälle tulevaisuuteen.

Vesimies, Vuosi 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet saavat jatkaa vuoden loppuun onnekkaissa merkeissä. Jupiterin läsnäolo vesimiehen horoskooppimerkissä takaa nyt uusien mahdollisuuksien avautumisia. Kannattaa siis olla herkkääkin herkempi kuulostelemaan mitä liikkuu ympärilläsi ja mitä on tarjolla, koska onnistumiset ovat nyt puolellasi. Toisaalta on myös aika korjata satoa tähän asti hyvin suoritetuista tehtävistäsi. Itsetuntosi on nyt kohdillaan ja näet maailman paikkana jossa voit tehdä valintoja. Jokin uusi, idealistinenkin aloitus saa nyt helposti tuulta alleen. Neptunus merkissäsi yhdessä Jupiterin myötä korostaa myös uusien voimavarojen käyttöönottoa. Luovuutesi voi nyt olla hedelmällisessä vaiheessa ja uudet ideat ja yhteistyö yli rajojen voi nyt toteutua. Henkiset arvot nostavat nyt kohdallasi päätänsä ja voit kokea tarvetta ja mahdollisuuksia liittyä mukaan uudenlaisiin harrastuksiin tai liikkeisiin, jotka ajavat yleishyödyllisiä päämääriä epäitsekkäästi. Neptunus saattaa herätellä vesimiehiä kohti yhteisöllisyyttä ja liikehdintää yhteistoiminnallisissa piireissä. Jonkun uuden koulutuksen aloittaminen saattaa nyt tuntua houkuttelevalta ja mahdolliselta. Ainoana vaarana Jupiterin ollessa merkissäsi saattaa olla liioittelun vaara omien resurssien mitoituksessa. Kannattaa suhtautua asioihin realistisesti, eikä antaa ylioptimistisuudelle valtaa. Saatat myös helposti kasvattaa ympärysmittaasi tänä ajanjaksona, jos sinulla on taipumusta ylipainoon. Kaiken kaikkiaan olet aloittamassa uutta 12 vuoden jaksoa elämässäsi, joten valitsemiesi asioiden merkitystä tänä kautena ei voi vähätellä. Parhaita jaksoja ihmissuhderintamalla esiintyy syyskuun lopulla ja joulunalus viikolla.

Kalat, Vuosi 2009

(20.2. - 20.3.)

Ennen maaliskuun puoltaväliä syntyneille kaloille syksy ja loppuvuosi 2009 osoittautunee helpottavaksi mutta kuitenkin mielenkiintoiseksi ajanjaksoksi. Pari vuotta kestänyt uusiutumisjakso elämässä on pääpiirteittäin ohi ja alkusyksy vaatinee enää pientä viilausta jo aiheutuneiden muutosten johdosta. Uudet tuulet päässevät nyt vapaasti virtaamaan elämääsi ja tuovat tarvittavia piristysruiskeita. Tiedossa on nyt lisääntynyttä itsenäisyyttä ja vapautta tilanteiden edetessä ja elämäsi mielekkyys on palautumassa. On ehkä aika tehdä jotain täysin uutta ja ryhtyä arvostamaan omaa luovuuttasi. Tietynlainen rauhattomuuden tunne voi vielä jatkua ja oletkin hyvin avoin ulkomaailmasta kumpuaville uusille virikkeille joita tuntuu tipahtelevan eteesi yllättäen. Ole kuitenkin avoin ja suhtaudu tilanteisiin spontaanisti, sillä siihen sinulla on nyt jo varaa. Maaliskuun 17. päivän jälkeen syntyneet kalat joutunevat vielä syksyn tiimellyksissä tarkistelemaan ratkaisujansa, jotka noussevat esille lähinnä ihmissuhteissasi. Velvoitteiden ja vastuualuiden jakaantuminen ja selkiytyminen vaatii vielä aikansa, eikä yhteenotoilta vältyttäne. Ole velvollisuudentuntoinen asioiden hoitamisten kanssa, niin saat parhaan pohjatyön tehtyä tulevaisuuttasi ajatellen. Vaatimustasosi on nyt korkealla niin itseäsi kuin muitakin kohtaan, mutta koeta välttää pakottamista tai liiallisia rajoituksia. Tietynlainen kurinalaisuus itseäsi kohtaan vastaan tulevissa tilanteissa säästää sinut kuitenkin liialta stressiltä ja sitä helposti mukana seuraavalta energian puutteelta. Vuoden kaksi viimeistä kuukautta jo laukaisevat tilannettasi ja pääset elämässäsi väljemmille vesille.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.