Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2010

(21.3. - 19.4.)

Vuoden 2010 ensimmäinen puolisko muodostuu oinaille varsin energiseksi ja itseään toteuttavaksi. Jakso aina kesäkuun toiselle viikolle korostaa luovuuttasi sekä itsesi esille tuomisen tarvetta niin henkisissä asioissa kuin romantiikassakin. Yritteliäisyytesi on palkitsevaa ja haluat tehdä asioita oman pääsi mukaisesti. Kuitenkin jos olet maaliskuun puolella syntynyt, niin vuoden sävy saa lisäksi toisen tyyppisiä painotuksia. Edessä on varsin muuntautumiskykyinen ajanjakso ja moni asia elämässäsi on nyt murroksessa. Jo alku vuosi antaa viitteitä suureen suunnan muutokseen, mutta aika antaa vielä ehkä odottaa lopullisia siirtymisiä aina kesään asti. Jokin vanha aikakausi elämässäsi on nyt päättymässä ja sinulta vaaditaan nyt uusia selviytymismekanismeja. Kohtaa rohkeasti itsesi ja tarpeesi, sillä lepsuilu ei nyt auta. Haluaisit kylläkin vapaasti toteutta omia päämääriäsi, mutta olosuhteet ovat voineet nyt varata sinun osaksesi jotain ihan muuta. Kesäkausi tuo kaiklle oinaille hengähdystaukoa ja uusia suunitelmia viriää vähän sieltä ja täältä. Jonkin uuden mahdollisuuden viriäminen saa sinut innostumaan ja vapauden tuulet innoittavat suunitelmiasi. Loppukesä asettaa asiat kuitenkin tärkeysjärjestykseen ja on aika tehdä päätöksiä ja ratkaisuja, jotka vaikuttavat elämääsi pidemmällä tähtäyksellä. Ole järkevä ja ota tällöin vastuuta ja malttia osaksesi. Varsinkin elokuun alku voi olla tilanteita muuttava vaativasti ja asioita lukkoonlyöden. Loppu vuosi merkinnee asioiden asettumista omille raiteilleen ja pysyvyyden tuntu rauhoittaa mielesi.

Harka, Vuosi 2010

(20.4. - 20.5.)

Horoskoopiltaan härkä merkkisille vuosi 2010 lupaa pääsääntöisesti uudistuneita elämäntilanteita hallitusti. Jos koetkin viime vuonna antaneesi otteesi lipsua asioissasi, niin tämä vuosi merkinnee uusien päämäärien syntymisiä luovalla tavalla. Jos kuitenkin olet toukokuun puolenvälin jälkeen syntynyt, niin alku vuosi voi vielä tuntua hieman hitaalta ja ratkaisut tuntuvat viivästyvän. Tässä tapauksessa toukokuu ja varsinkin seuraava talvi nostattavat uusia tuulia elämääsi ja vain taivas tuntuu olevan rajana. Luovuudellesi näyttääkin nyt löytyvän käyttöä ja uusia voimavaroja nostetaan esille, sellaisia joita et ehkä aiemmin eläessäsi ole huomannut edes omaavasi. Ole avoin ja utelias uusille asioille, niin raikkaasti kykenet lisäämään uutta sisältöä elämääsi. Kysymyksessä voi nyt olla uusien yhteyksien luomisesta persoonattomiin piireihin ja tahoihin menestyksekkäästi. Jos olet syntynyt ennen huhtikuun 27. päivää, niin vuoden sävytys on hieman toisenlainen. Merkittävät tilanteet muodostuvat heti vuoden alkuun ja mahdollisuuksia reviirisi laajentumiseen on syntymässä onnekkaasti heti talvella. Ole aktiivinen ympäristössäsi niin saat positiivista palautetta toimistasi. Kevät tuo tullessaan romanttisia henkäyksiä elämääsi ja huhtikuussa olisi syytä kuulostella elämässä kauneutta ja sopusointua ihmisten välisissä suhteissa. Kesäkuukaudet tuovat aikaa hengähdykseen ja saat mahdollisuuden muhituttaa asoita rauhallisemmilla tantereilla. Lataa akkujasi ja anna ajan kulua. Syksyllä ihmissuhteesi nousevat taas tapetille, mutta vaativat nyt syvää tiedostamista tilanteissa. Vastavoimat noussevat herkästi pintaan ja nyt vaaditaan aikaa tilanteiden selkiyttämiseen. Käytä luontaista harkintaasi, ennenkuin luot kumppanuudestasi lopullista kantaa.

Kaksoset, Vuosi 2010

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille vuodesta 2010 muodostunee aika tavalla leppoisampi kuin viime vuodesta. Jos viime vuodet ovat olleet pysähtyneisyyden ja maltillisuuden sävyttämiä vuosia, niin tämä vuosi vauhdittanee asioitasi joutuisammin. Kuitenkin 19.- 21. kesäkuuta syntyneet joutunevat vielä kesällä viimeistelemään joitain keskeneräisiä hankkeita ja tilanne vaatii kärsivällisyyttä ja harkintaa. Yllättäviä käänteitä mahtuu vielä kuvaan, joten suunitelmia on syytä tarkistaa ja valmiutta suunnan muutoksiin esiintyy. Hulluimmat ideat ja tarve toimia vapaasti on kortilla ja huomaat olevasi tilanteessa, jossa järki ja käytännön sanelemat ehdot on otettava huomioon. Vuoden ensimmäinen puolisko aina kesäkuuhunasti on kuitenkin hvyvin energiapitoista aikaa ja jaksamisesi ei ole kortilla hankaliltakin tuntuvien asioiden parissa. Sen sijaan jos olet toukokuun kaksonen, niin asioiden sävy on maltillisempi vuonna 2010. Kykenet olemaan laskelmoiva ja suunitelmistasi on kehkeytymässä käytännöllistä jälkeä. Alkuvuosi korostaa realistista työpanosta ja kunnianhimoista asennetta käytännön asioihin. Olet ahkera ja kykysi organisoida asioita tulee hyvään käyttöön. Keskikesä tuo elämääsi vapauden tuntua ja seikkailun halusi tyydyttyy. Eteesi voi tupsahtaa suunittelematta ja yllättäen jokin uusi mahdollisuus ja tilaisuus joka kannattaa ottaa vastaan. Aloitat syksyn uusin, hyvin virittynein mielin ja saat suunitelmiisi vauhtia tuottavasti. Romanttisessa mielessä toukokuu on aikaa jolloin tilanteet voivat keikahtaa suuntaan jos toiseenkin. Kuvio voi vaikuttaa hämmentävältä ja olisikin hyvä antaa ajan kulua saadaksesi täyden selvyyden siitä missä mennään. Loppukesä tuo tullessaan selkeämmät näkymät suhdetoimintaasi.

Rapu, Vuosi 2010

(21.3. - 19.4.)

Ravuille vuoden 2010 ensimmäinen puolikas merkinnee lisääntynyttä panostustarvetta toimeentulosi eteen. Eteesi noussee konkreettisia ratkaisuja suuntaan tai toiseen ja tarve saada jälkeä aikaiseksi on kohonnut. Myös jokin rahallinen aihe voi nousta esiin ja vaatii selkiyttämistä. Tilanteen työstäminen eteenpäin voi viedä aikaa aina kesän alkuun asti. Kaikille ravuille tammikuun loppu tuo tullessaan helpotuksia elämäntilanteeseen. Koko vuoden kestävä positiivinen taustahenki lisännee mahdollisuuksia itsesi toteuttamiseen ja varsinkin kevät korostaa uusien elämänalueiden valtaamiskykyä. Vaativinta vuosi 2010 on juhannuksen aikoihin syntyneille, jotka koko vuoden seilaavat erinäisten muutospaineiden ristisaatossa. Elämän keskeiset rakenteet voivat nyt olla vaakalaudalla ja vaativat selkiytymistä ja tehokasta hoitoa. Joudut tarkistamaan tehtyjä ratkaisuja kärsivällisesti ja miettimään tulevaisuutesi uuden suunnan ottoa kokonaisvaltaisesti. Koeta tiedostaa mitkä asiat elämässäsi ovat aikansa eläneitä ja yritä ottaa asioihin pintaa syvempi asenne. Tunne siirtymisestä uusiin lähtökohtiin voi olla pakottava ja ehdoton, mutta älä unohda omien tarpeittesi huomioimista. Keskikesän kuvioissa on räjähtävää vauhtia uuden suunnan otossa jussina syntyneille. Loppukesä vaatinee jämäkkää puristusta asioiden hoidossa. Ihmissuhteissa on ehdottomuutta ja yllättävät valtataistelu tilanteet voivat tuntua ylimitoitetuilta. Syksyn tullessa huomaat olevasi varsin erilaisissa lähtökohdissa kuin alkuvuodesta lähdit liikkeelle. Heinäkuun puolenvälin aikoihin syntyneet ravut välttynevät moisilta radikaaleilta muutoksilta ja varsinkin syksyn kuviot loppuvuoteen asti korostavat heille laajenevia horisontteja ja onnistumisen kokemuksia useilla elämänalueilla. 26.6 - 9.7. syntyneet joutunevat kuitenkin vielä syksyn ja alkutalven aikana huomioimaan velvoitteet ja rajoitteet, jotka vaativat veronsa ajanvietteen ja viihdykkeiden kustannuksella. Ole järkevä ja suunitelmallinen niin saat parhaiten asioitasi edistettyä.

Leijona, Vuosi 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonille on tarjolla ylimääräistä tarmoa ja toimeliaisuutta aina vuoden alusta kesäkuun alkuun. Olet moneen suuntaan aktiivinen ja energisyytesi on huomattavaa. Itseluottamuksesi tilanteissa on korkealla tasolla ja saatatkin ilmaista kantaasi hyvinkin suoraan. Voitkin suorasukaisuudellasi tehdä nyt asiain tiloihin parannuksia, kunhan pidät huolen siitä, ettet astu liiallisella itsekeskeisyydellä muiden varpaille. Kesän kuvioissa ihmissuhteesi ovat tapetilla ja jos olet antanut itsellesi luvan liialliseen idealismiin suhde toiminnoissasi niin voit kokea realismin astuvan tilalle. Jokin outo käänne tai hairahdus voi tällöin sekoittaa pakkaasi ja joudut uudelleenarvioinnin eteen. Selvitä järkevästi asioiden taustat, niin vältyt suuremmilta kommelluksilta. Jos olet heinäkuun 23. - 26. välisenä aikana syntynyt, niin kesästäsi muodostunee varsin vauhdikas uusine inspiraatioineen. Sinulla on tällöin kykyä nauttia uusista seikkailuista, joita tuntuu nyt olevan tarjolla. Olet uudistushaluinen ja uuden kokemisen nälkä vaatii tyydyttämistä. Mene spontaanisti mukaan tilanteisiin niin huomaat kehkeytymässä olevien suunitelmien rikastuttavan elämääsi. Syksyn tulo hieman rauhoittaa vauhtiasi ja koetkin tarvetta vetäytyä harkitsemaan asioitasi omiin nimiin. Kaiken kaikkiaan vuodestasi muodostunee elämääsi rikastuttava ja vaateet suuriin tilannemuutoksiin jättänevät sinut rauhaan. Lähelläsi sen sijaan voi olla tukea ja apua tarvitseva läheinen, joten jaa auliisti hyvinvoinnistasi muillekin.

Neitsyt, Vuosi 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille uusi vuosi tuo elämään helpottuneisuuden tunnetta. Raskassoutuinen ajanjakso on jäänyt taakse menneisyyteen ja voitkin suunitella toimiasi leppeämmissä tuulissa. Mutta jos olet syyskuun 20. päivän jälkeen syntynyt neitsyt, niin alku kesä saattaa vielä antaa muistutuksen jonkin asiantilan keskeeräisestä loppuun saattamisesta. Suhtaudu asiaan tällöin maltillisesti ja kärsivällisesti niin huomaat loppukesän tuovan asiaan päätöksen. Muutoin neitsyeille on luvassa uutta vauhtia ihmissuhteisiin heti alku vuodesta eteenpäin. Kohtaamisia seurapiiritasolla on runsaasti ja tilanteet mahdollistavat myös herkemmillä sävyillä höystetyn uuden suhteen syttymisen. Kevät tuo vilkasta vaihtelua suhteissasi ja näköpiirissä on runsaasti uusia tuttavuuksia, jotka kenties ovat elämässäsi normaalien piirien ulkopuolelta. Ole avoin ja utelias niin uudet tuulet virkistävät mieltäsi. Sama kuvio toistuu myös syksystä vuoden loppuun, joten peliaikaa kohdallasi on tänä vuonna riittämiin. Taloudelliset tilanteesi ovat tänä vuonna kohdallasi myös tapetilla. Jos panostat asiaan vastuuntuntoisesti ja järkevästi, niin tilasi on todennäköisesti vakaantumassa. Voit alkaa rakentamaan jotakin pysyvää itsellesi materiaalisella tasolla, jos vain olet aikaisemmissa ratkaisuissasi kyennyt työlläsi tukevuuteen ja tuottavuuteen. Tilanne ajankohtaistuu varsinkin loppukesästä. Vuoden viimeiset kuukaudet voivat tuoda tullessaan tarpeen spontaanisti toimia tilanteissa ja vapautta korosten. Jokin yllättävä suunitelmien muutos tai käänne voi olla tällöin näköpiirissäsi. Ole avoin ja utelias ja anna tilaa uusille tuulille.

Vaaka, Vuosi 2010

(23.9. - 23.10.)

Vaa'oille vuoden 2010 alku saattaa merkitä jonkun uuden asian opettelua ja haltuunottoa. Vastuusi tilanteista on nyt kasvamassa ja olisikin hyväksi jos ottaisit hyvin aikuismaisen asenteen omaksesi. Asiat joihin nyt sitoudut merkanneevat suuntauksia moneksi vuodeksi eteenpäin, joten ole tarkkana sitoumuksissasi asioista joihin nyt menet mukaan. Kesäkuulle asti olet energinen ja aikaansaava ja kykenet helposti viemään asioitasi eteenpäin. Keväällä ennen pääsiäistä kohtaat monen asian kulminaatiopisteen ja aikasi tuntuu tällöin olevan kortilla. Ihmissuhteissasi olet herkästi käymistilassa ja sinulta vaaditaankin nyt syvää harkintaa ja kärsivällisyyttä kanssaihmistesi parissa. Päätöksiä asioiden suhteen olisi nyt tehtävä hanakasti ja diplomatiankykysi tulevat tehokkaaseen käyttöön. Vältä päättämättömyyttä ja kanna vastuusi. Keskikesäsi on rauhoittava ja uusia virkistäviä tuulahduksia esiin tuova. Suhdetoimintasi on uusiutuvaa ja vilkasta ja sosiaaliset kuviosi ovat värikkäitä. Loppukesä tuo tullessaan enenevät velvoitteet ja päätöstenteon vaatimukset vauhdittunevat. Osaat kuitenkin olla nyt edustava ja näinollen vakuutat muut puolellesi. Ilmassa on uuden tyyppistä sitoutumista varsinkin ihmissuhderintamalla ja oletkin vakavien kysymysten äärellä kummppanuus asioissa. Syksy tuo tullessaan seestymistä ja asioihin pysyvyyden tuntua. Joulukuu tuo tullessaan tarkistuspisteen suhteessa asioihin joihin alkuvuodesta olit sitoutunut. Tällöin valittu suunta vaatinee pysähdystä miettimään, mitkä asiat ovat olleet tuottavia tai toisaalta turhuuksien markkinoilta hankittua.

Skorpioni, Vuosi 2010

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille vuoden 2010 alku merkannee helpottuneita olosuhteita. Vuosi tuonee mukanaan asioiden edistymisiä ja uusien mahdollisuuksien avautumisia. Pääset uusien tilaisuuksien mukana toteuttamaan luovuuttasi ja uudet ideat ovat herkässä. Uuden romanssin alkaminen on nyt myös mahdollista oman yritteliäisyytesi ansiosta, sillä elämänilosi ja itseluottamuksesi on korkealla ja kykenet näin vetämään muita puoleesi. Parhaita jaksoja ihmissuhde rintamalla ovat helmikuun puolesta välistä maaliskuun ensimmäisen viikon yli, huhtikuu, syyskuu ja varsinkin joulukuu seuraavan vuoden vaihteen yli. Toisaalta asian, jonka idea on lähtenyt liikkeelle jo vuoden 2009 syksystä, loppuun saattaminen vienee toteuakseen aikaa aina kesäkuun alkuun asti. Työstä tietoisesti asioitasi ja ole valppaana itse tilanteissa niin asiasi saavat parhaiten vauhtia alleen. Kesäkuukaudet tuovat tullessaan jonkin uuden velvoitteen haltuunottoa. Ehkä koet merkitykselliseksi oman terveydentilan kohentamisen tai kykenet nyt olemaan avuksi jollekin toiselle hänen elinolosuhteidensa kohentamisessa. Syyskausi tuo kummasti uutta puhtia toimiisi ja aikaansaavuutesi on tehokasta. Toteuta nyt tomerasti suunitelmasi ja ole aktiivinen, mutta muista ottaa kanssaihmisesi huomioon, ettet liiallisella itsekkyydelläsi kävele muiden yli. Lokakuun kaksi viimeistä viikkoa voivat olla tehottomia, jos yrität kovin käytännöllisesti työstää asioitasi. Nyt onkin aika levätä ja antaa uusien ideoiden pulputa sisimmästäsi. Toisaalta matka tai paikan vaihto voi nyt olla paikallaan ja mielikuvitustasi inspiroivaa. Vuoden viimeinen kuukausi lupaa vilkasta sosiaalista elämää ja kykyä olla harmoniassa läheistesi kanssa, romantiikkaa unohtamatta.

Jousimies, Vuosi 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten astrologinen vuosi 2010 sävyttyy huomattavasti tasaisemmin sävyin kuin aikoihin. Kuvaan mahtuu mukaan joitain yllätyksiä ja suunitelmien muutoksia, mutta ei niin pakottavasti kuin olet saanut tuta viime vuosina. Vuosi alkaa uusin idealistisin asentein ja mielesi on avoin ja vastaanottavainen. Velvollisuudet tuntuvat kohtuullisilta ja pysyt hyvin mukana aikataulutuksissa. Toimissasi on hyvä energinen sävy ja jälkesi on tasaista ja vakaata. Keväällä tilanteisiin on muodostumassa enemmän suunittelemattomuutta ja tarvetta mennä mukaan maailman isompiin virtauksiin, jotka tuntuvat koputtelevan ovellasi. Järki ja asioiden varmistaminen saa kuitenkin yliotteen tai jos annat itsellesi luvan liihoitteluun niin huomaat pian rajojen olevan vastassasi. Loppukesästä kykenet hahmottamaan realistiset vaihtoehtosi ja asiat saavat vauhditusta hallitusti. Jossain määrin on nyt luvassa uusia tuulahduksia elämääsi, jotka koet virkistävinä ja mielialaasi kohottavina. Samaan aikaan pystyt tekemään elämässäsi konkreettisia siirtoja ja sitoutumaan niihin järkevästi. Aika kororostaa merkittävästi realistista etenemistä elämässäsi. Tartu asioihin, niin huomaat myöhemmin tehneesi oikeat ratkaisut. Syksy on tasoittumisen aikaa ja asiat etenevät omalla painollaan suuremmitta vaatimuksitta. Alkutalvi herattää sinut sivustakatsojan roolista ja ryhdyt nyt ponnekkaasti ajamaan omia asioitasi. Loppuvuotena kykenet ottamaan haltuun luovia voimavarojasi ja näin ollen saat tilanteisiin uutta näkökulmaa. Anna tilaa idealismiin ja hullutteluunkin, sillä kokeilun halusi voi nyt olla juuri sitä mitä tarvitset uteliaisuutesi tyydyttämiseen. Ihmissuhteissa kohdallasi kevät ja loppukesä ovat parasta aikaa, joskin taustalla on vakavuutta ja tilanteisiin järkevästi suuntautumisen sävyjä.

Kauris, Vuosi 2010

(22.12. - 19.1.)

Kauriille vuoden 2010 kulku riippuu paljon siitä minä päivänä olet syntynyt. Jos olet joulukuussa syntynyt kauris, niin vuodestasi kehkeytyy voimakkaasti muutosten alainen. Tilanteet vaativat jo alkuvuodesta tarkkaa analysointia ja pysähtymistä elämäsi suunnan suhteen. On syytä tarkastella syntyjä syviä ja miettiä mitkä asiat elämässäsi ovat loppuunpalaneiden tilanteiden väkisin mukana pitämisiä ja mistä olisi jo aika luopua. Jos huomaat jatkuvasti olevasi törmäyskurssilla jonkin asian suhteen, niin merkit tilanteen muutostarpeen suhteen ovat ilmiselvät. Ole rehellinen itseanalyysissä ja katso rohkeasti mitä sisimpäsi yrittää nyt viestittää. Nyt vaaditaan myös rohkeutta käydä käsiksi retuperällä oleviin asioihin, vaikka se merkitsisi jonkin asteista hyppyä tuntemattomaan. Joku tai jokin voi nyt yrittää kävellä ylitsesi ja käyttäytyä omavaltaisesti ja manipuloiden suhteessa asioihisi. Pidä huoli omista oikeuksista ja ilmaise selkeästi omat rajasi. Tammi-helmikuun vaihde avittaa positiivisesti hahmottamaan vaihtoehtojasi. Loppukesän ratkaisut ovat sitovia ja aikuismaista otetta vaativia. Ole tarkkana mihin menet mukaan, sillä seuraamukset muodostuvat kauaskantoisiksi. Tammikuun kauriit sen sijaan soljuvat rauhallisemmilla vesillä, varsinkin syksyyn asti. Vuodestasi muodostuu uusia suuntia luova, mutta korostaen valinnan vapauttasi ja uusien positiivisten mahdollisuuksien löytämistä. Uudet tuulet ovat avartavia ja oma luova panoksesi päässee hyvään käyttöön. Kevät ja vuoden viimeiset kuukaudet vauhdittavat leppeästi uusien asioiden sisäistämistä ja voit riskittä mennä mukaan uusiin hankkeisiin.

Vesimies, Vuosi 2010

(20.1. - 19.2.)

Vuoden 2010 aloitus on vesimiehille räväkkä, onhan aika omaa merkkiäsi korostava. Varsinkin helmikuun 15. - 18. päivinä syntyneet voivat nyt hahmottaa aivan uusia mahdollisuuksia olevan ilmassa. Näinä päivinä syntyneet voivat nyt rohkeasti mennä mukaan uusiin aloituksiin, sillä niitä tuntuu nyt löytyvän joka nurkan takaa. Alkuvuosi on myös romanttista aikaa ja sosiaaliset kykysi tulevat hyvään käyttöön. Vuodesta ensimmäinen puolivuotta korostaa kohtaamisia, mutta sävy voi herkästi muuttua kriittiseksi jollet tiedosta tilanteiden herkimpiä sävytyksiä. Liiallinen itseriittoisuus voi tuottaa arvostelua kumppaniltasi ja dynaaminen vastavuoroisuus on räjähdysherkkää. Koeta ottaa huomioon vastapuolesi näkökantoja niin vältyt suuremmilta ongelmilta. Kesäkuukaudet korostavat luovia kykyjäsi ja ajasta muodostuneekin varsin vapaaliitoinen ja uusia tuulia nostattava. Jokin uusi mielenkiinnon kohde voi nyt viedä sinut mennessään ja rikastuttaa elämääsi. Mene mukaan uudistuksiin, sillä uteliaisuutesi tarvitsee nyt uusia kohteita. Taloudellisissa asioissa uuden tyyppinen ansainta keino voi nyt olla mahdollista. Jokin yllättävä uusi suuntaus tai taho voi tarjota näissä asioissa etenemisen mahdollisuuksia. Teemana jonkinlainen yhteistyö yli rajojen avaa uusia ovia sinulle. Loppukesä saattaa merkitä uudenlaista sitoutumista suhteessa jokapäiväiseen ympäristöösi. Päivitä ahkerasti asioitasi ja pidä jalat maan kamarassa tukevasti. Tilanne on kuitenkin kohdallasi riskitön. Loppuvuodesta olosuhteet rauhoittuvat ja säilytät yllä tilasi pysyvyyttä.

 

Kalat, Vuosi 2010

(20.2. - 20.3.)

Kalat siirtynevät uuteen vuoteen varsin onnekkaissa kuvioissa. Viime vuoden raskaat teemat väistyvät ja elämässä on uuden suunnan oton aika. Pääset toteuttamaan itseäsi ja itsetuntosi on korkealla. Voit nyt tänä vuonna toteutta suunitelmiasi tahi nauttia tehdyn työn tuloksista. Monet kalat huomaavat kuin uudestisyntyvänsä vuoden mittaan ja herätyksiä uusille urille on nyt tiedossa. Nauti leppeistä tuulahduksista, joita nyt on virtaamassa elämääsi. Helmikuussa syntyneet kalat starttaavat jo vuoden alussa uuteen vauhtiin, jotka saattavat merkitä nyt suunnan muutosta elämässäsi. Helmi- ja maaliskuu korostavat myös kaikille kalamerkkisille romantiikan aikaa, jolloin on aika olla liikkeellä kaikki aistit avoinna, jotta hyvät tilaisuudet eivät valuisi hukkaan. Kevät on hyvin vaiherikasta aikaa jolloin uusia ideoita ja suunitelmia viriää ilmaan. On kuitenkin ehkä vielä syytä antaa ajan kulua ja saattaa loppuun jokin menneisyyteen liittyvä asia. Varsinkin maaliskuun puolenvälin jälkeen syntyneet kalat joutunevat viimeistelemään jotain konkreettista vielä elokuun puolelle asti, ennenkuin vanhat teemat on saatettu päätökseen. Syksy kuitenkin muokannee elämääsi uusia mielenkiinnon kohteita, jotka nostavat luovuutesi tasoa. On ehkä aika tehdä jotain täysin uutta laajentaen pelikenttääsi. Pystyt nyt tempautumaan mukaan maailman menoon ja kohoamaan arjen yläpuolelle. Elämässäsi on nyt kehkeytymässä jotain, joka ehkä myöhemmin paljastuu suuntaa merkittävästi muuntavaksi. Ole avoin ja joustava ja käytä uteliaisuuttasi nyt hyväksesi, näin päästät parhaiten uutta sisältöä elämääsi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.