Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2011

(21.3. - 19.4.)

Oinaille vuoden 2011 viisi ensimmäistä kuukautta ovat Jupiterin siivittämänä elämääsi edistävää aikaa. Tällöin on syytä olla positiivisesti liikkeellä, sillä uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi on nyt tarjolla. Onnekkuutta on kuvassa mukana ja koet että voit tehdä valintoja. Jokin uusi hanke tai tilaisuus on nyt uutta uraa luova. Saturnuksen läsnäolo merkkiäsi vastapäätä kertoo että olet realistinen ryhtymisissäsi tänä vuonna. Kykenet pitämään jalat tukevasti maan pinnalla, joten et lähde ylimitottuneisiin hankkeisiin mukaan. Jos olet maaliskuun puolella syntynyt oinas niin sävytys on hieman eri tyyppinen. Olet tällöin voimakkaasti  löytämässä itsestäsi uutta syvyyttä. Jätät taaksesi jotain entistä elämän sisältöä ja annat tilaa uudistumiselle. Uusien voimavarojen käyttöön otto tarkoittaa että olet löytämässä jotain uutta ja tulevaisuuteen suuntaa antavaa. Ole luova ja mene mukaan muutoksiin, sillä sitä tämä vuosi korostaa. Kevät kuukaudet ajoittavat näitä tapahtumia erityisesti ja uutta on tulossa myös ihmissuhteisiisi positiivisessa mielessä. Kesäkuusta eteen päin vuoden loppuun aika korostaa resurssiesi käyttöön ottoa ja suuntaudut asioihin taloudellisesti. Alkusyksynä velvoitteet ovat nousussa ja saatat tehdä sopimuksia, jotka sitovat sinut johonkin uuteen pitkäksi aikaa.

Harka, Vuosi 2011

(20.4. - 20.5.)

Härille vuosi 2011 alkaa reippaassa mielentilassa ja tammikuu tuottaakin edistystä asioissa ja hyvää mieltä. Lopputalvi ja kevät sujuu sen sijaan hiljaisemmassa olotilassa. Koet tarvetta viettää aikaasi mieluummin omissa oloissasi kuin maailman turuilla riekkuen.  Talvi voi vielä tuoda ennen loppumistaan jonkin pettymyksen tai asiain tilan muuttumisen jos olet liiaksi hyväuskoisena rakentanut jotain illuusioiden varaan. Kevät on rauhoittumisen aikaa ja vetäydyt asioista hieman taustalle. Huhtikuussa syntyneet härät heräävät kesän alussa uuteen vauhtiin ja kokenevat runsain mitoin uusien mahdollisuuksien avautumisen. Loppuvuosi merkannee näille härille itsensä toteuttamisen aikaa, jolloin pääset käyttämään voimavarojasi positiivisesti. Jokin uusi hanke tai tilanteen avautuminen on nyt rohkaiseva ja vie elämääsi kohti uusia suuntia. Ole rohkea ja vastaanottavainen, sillä asioille joihin nyt menet mukaan, on kauaskantoisia positiivisia seurauksia. Toukokuun 20. päivän tienoilla syntyneet voivat vielä syksyllä joutua tarkistamaan uusiksi hankkeitansa, sillä jokin voi nyt vielä mennä pieleen, taustoja ja asioiden todenperäisyyttä on tarkistettava. Löydät onneksesi kuitenkin nopeasti korjaus keinot syntyneelle tilanteelle ja pettymyksistä lähdetään kohti uutta nousua hyvinkin reippaasti.

Kaksoset, Vuosi 2011

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille kaiken kaikkiaan vuosi 2011 merkitsee elämän rauhoittumista ja aloilleen asettautumista monen muutos vuoden jälkeen. Käytännössä se tarkoittanee sitä että elämäsi on löytämässä uutta pysyvää pohjaa. Voitkin alkaa suunnittelemaan ja rakentamaan asioitasi hyvin realistisin perustein. Ennen juhannusta syntyneille kaksosille vuoden alku voi tuottaa tullessaan vielä jonkin suunnan muutoksen, mutta jo helmikuusta eteenpäin pääset helpoimpiin virtauksiin ja kaikki kaksoset kokevat kevään hyvinkin edistävänä ajanjaksona. Uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi on tarjolla ja koet asioissasi vauhdittumisia. Keskikesä on tänä vuonna romantiikan aikaa ja ihmissuhteissasi on etenemistä ja hyvää tekevää yhteisyyttä.  Sosiaalisuutesi on myös huipussaan ja yhteistyö tuottaa tuloksia. Realistinen asenteesi auttaa sinua nyt rakentamaan ihmissuhteesi tukevalle pohjalle. Syksysi kulkee suunnitelmiesi mukaisesti ja pystyt rauhallisin mielin luottamaan jatkuvuuteen ja pysyvyyteen. Elämän normaalius on tänä vuonna tervetullutta, sillä aikaisemmat vuotesi muutoksineen ja levottomuuksineen ovat saaneet sinut epäilemään josko koko elämäsi olisi muuttunut lopullisesti yhdeksi hullunmyllyksi. Se on ollut voimakasta itsesi etsimisen aikaa ja nyt kykenet ottamaan luovia voimavarojasi hyödylliseen käyttöön ja saamaan jälkeä ryhtymisistäsi.

Rapu, Vuosi 2011

(21.3. - 19.4.)

Ravuille vuosi 2011 nousee muutosvoimaisena. Talvi ja kevät ovat varsinkin aikaa, jolloin suunnitelmasi ovat koko ajan muutosten alla ja uusia haasteita on riittämiin. Alkuvuonna kaksi ensimmäistä kuukautta lieneevät vaikeimmat ja vaativat aikaasi aina ylitöihin asti. Ihmissuhteissasi on myös velvoitepitoisia sävyjä ennemminkin kuin tukea ja hyväksyntää. On syytä ottaa rauhallisesti, etteivät stressipaineet ylitä voimavarojasi. Kevät on täynnä yllättäviä käänteitä ja suunnitelmien muutoksia ja ne pitävät sinut tiukasti liikkeessä ja vaihtuvissa olosuhteissa. Kesäkuu aloittaa onneksesi helpomman jakson kohti loppuvuotta. Koet että ansaitset lomasi pitkän rupeaman jälkeen. Taustalla pyörii kuitenkin vaativia asetelmia, mutta onnistumisia myös. Romantiikkaa mahtuu myös keskikesän tilanteisiin, vaikkakin suhteesi voivat olla murroksissa ja uutta suuntaa ottavia. Suurimmat suunnanmuutokset elämässään tänä vuonna kokevat kesäkuun puolella syntyneet ravut. Kyseessä on ulkopuoliset vaateet, jotka sävyttävät olosuhteissasi paineisuutta, mutta sisäisestikin on tapahtumassa ehkä omissa asenteissasi  kasvamis paineita. Heinäkuussa syntyneet kokevat muutoksia lähinnä työasioissaan. Heinäkuun lopulla syntyneet kokevat näitä nousevan esille kuitenkin vasta loppuvuodesta eteenpäin.

Leijona, Vuosi 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonat pääsevät jo vuoden alusta tähtitaivaan suosioon. Positiivinen jakso kestää aina kesäkuun alkuun asti. Tänä aikana realistiset suunnitelmasi saavat uutta puhtia alleen ja koet että sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa asioihisi edistävästi. Jokin pitkäaikainen unelmasi voi nyt toteutua. Jos olet heinäkuun leijona niin lopputalvi ja kevät ovat uudistumisen aikaa ja uutta elämän sisältöä on tulossa kuvioihisi mukaan ehkä hieman yllättäviltä ja suunnittelemattomilta tahoilta. Ole vastaanottavainen ja avoin asioille ja kokeile jotain uutta. Jos olet heinäkuun 21. päivän jälkeen syntynyt leijona, niin vielä voi olla tänä vuonna tilanteita, jotka voivat johtaa asioissa väärinkäsityksiin. Ole asioissa tarkkana helmikuun lopulla ja marraskuussa. Tällöin on riskinä mennä mukaan joihinkin epämääräisiin asioihin ja antaa kuvitelmien edustaa realismia. Jokin asia saattaa tällöin myös paljastautua toiseen valoon, kuin mitä alunperin kuvittelit. Saturnuksen tukeva kulma aurinkoosi tänä vuonna auttaa sinua pitämään jalkasi tukevasti maan kamaralla, joten suuremmilta riskinotoilta välttynet vuoden mittaan. Romanttisinta on lienee keväällä ja heinäkuussa, jolloin ihmissuhteissasi on myös tukevuutta ja uudistumista positiiviseen suuntaan.

Neitsyt, Vuosi 2011

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille uuden vuoden alku voi tuoda mukanaan uudistumisia ja käänteitä, jotka irroittavat sinua vanhoista keskeisistä elämän asetelmista. Joustavuutta ja avoimuutta tarvitaan tällöin ja kykyä sopeutua äkillisiin murroksiin. Vaarana on että menet siitä yli missä aita on matalin, ottamatta huomioon tilanteessa vaadittavaa muutostarpeita. Varsinkin ihmissuhteissa tapahtuvat muutokset tuovat näitä teemoja pintaan. Kevään tulo tuo myös uuden tyyppistä sävytystä elämääsi, liittyen uhrautumiskykyyn suhteessa kanssaihmisiin. Sävynä voi olla tiettyä tyytymättömyyttä, koet herkästi ettet saa elämääsi toimivuutta tai suunnitelmallisuutta. Uusia eloonjäämiskeinoja vaaditaan nyt ja kykyä empaattisesti ymmärtää heikoimmassa asemassa olevien tilaa. Uhraa aikaasi läheisille, jossakin määrin luopuen omista tavoitteistasi, niin pääset helpommalla. Aika ei korosta tehokkuutta tai tuottavuutta ja energiasikin voi nyt olla hieman hajallaan. Kesäkuu tuo tullessaan loppuvuodeksi tasaisempaa kehitystä ja positiivisuutesi on palautumassa. Voit saada uuden otteen asioihin ja sitä kautta tasapainoa palautetuksi. Vuoden kaksi viimeistä kuukautta ovat energisiä ja aikaansaannostesi jälki näyttävää. Parhainta aikaa romanttisesti tänä vuonna on elokuun lopulta syyskuun puoleen väliin.

Vaaka, Vuosi 2011

(23.9. - 23.10.)

Vaakamerkkisille vuosi 2011 tuo mukanaan monessa suhteessa asiain tiloihin muutoksia. Ennen lokakuun 5. päivää syntyneet lienevät vaativimmissa tilanteissa, joissa huomaat jättäväsi menneisyyttäsi taaksesi. Koeta antaa aikaa itsellesi pysähtyä miettimään mitä todella haluat ja millä seikoilla on elämässäsi painoarvoa. Tyypillistä on että ympärilläsi nousee valtaan liittyviä kuvioita ja huomaat että joku tai jokin yrittää kävellä ylitsesi. Ole myös itse tarkkana omasta oikeudenmukaisuudestasi, ettet olisi liian kovakorvainen muiden näkökantoja kohtaan. Varsinkin kevät on tässä suhteessa vaativaa aikaa, jolloin sietämiskykyäsi koetellaan. Loppupäässä syntyneillä vaaoilla on hieman erityyppinen vuosi korostaen kylläkin vastuunkantoa ja velvoitteita mutta ilman totalitääristä irtiottoa entisestä. Uusia sopimuksellisia asioita nousee esille, joissa sinulta vaaditaan tarkkuutta ja kykyä ottaa käytännön asiat haltuusi. Ole realistinen, sillä asiat mihin tänä vuonna sitoudut, merkanneevat tietäsi moneksi vuodeksi eteenpäin. Merkityksellisiä jaksoja ihmissuhteissasi on helmikuussa, huhtikuun lopulla, toukokuun alussa, heinäkuussa, syyskuussa ja joulukuussa.

Skorpioni, Vuosi 2011

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille vuoden 2011 alku kuukaudet tuovat tullessaan uusia mahdollisuuksia, riskinä ainoastaan se, ettet osaa ottaa niistä kiinni. Uskallus lähteä uusille urille avaa nyt vapautumisen tuntemuksia vanhoista ehdollistumista ja tilaisuutta tuoda elämään uusia mielenkiinnon kohteita. Ole siis avoin ja rohkea koputtelemaan uusia ovia auki elämässäsi. Ainoastaan helmikuun lopulla ole tarkkana että saat pidettyä jalat kiinni maanpinnalla. Nyt ei ole varaa huolimattomaan hutilointiin tai yliolkaiseen asenteeseen. Keväästä muodostuu tasaisempi ja tilanteesi pysynee pääpiirteissään ennallaan. Kesäkuu vilkastuttaa ihmissuhteitasi ja koet itsesi sosiaaliseksi. Uuden suhteen alkaminen on nyt myös mahdollista, aika sitten näyttää syntyykö siihen jatkuvuutta ja rakentavuutta. Marraskuussa on vielä pieni riskin poikanen ottaa liiallinen hälläväliä asenne, joka voi johtaa menetyksen kokemuksiin. Ota realiteetit tarkasti huomioon, niin vältyt pettymykseltä. Silmäsi voivat nyt myös aueta kohtaamaan asiat uudessa valossa, joten käytä luovuuttasi ja vältä luuseriutta. Kaiken kaikkiaan edessäsi on suhteellisen muuttumaton ja tasainenkin vuosi, jolloin vältyt ylenmääräiseltä dramaattisuudelta. Ympärilläsi kanssaihmiset voivat kokea suuriakin muutoksia omassa elämässään ja kykenetkin nyt olemaan heidän tukenansa ja auttajan roolissa.

Jousimies, Vuosi 2011

(23.11. - 21.12.)

Tammikuu 2011 varoittaa vielä liioittelun vaaroista ja kuvitelmista kyetä ylittää omia voimavarojansa. Levottomuutta on ilmassa ja jokin ulkopuoleltasi tuleva suunnitelmien muutoskin voi vielä sekoittaa pakkaasi. Koeta pitää realiteetit kasassa ja jalat maan kamaralla. Lopputalvi ja kevät onkin rauhoittumisen aikaa ja koet helpotusta asioissasi. Helmi-, huhti- ja toukokuu soljuvat vauhdilla ja koet myös ihmissuhteissasi uutta tukevuutta ja mahdollisesti romanttista sävyä on myös ilmassa. Kevään tulossa on kyllä uutta sävyä tulossa kuvaan mukaan ja saatat kokea että joudut luopumaan jostain perustavaa laatua olleesta tekijästä elämässäsi. Jonkin uuden lähtökohdan edessä riittää sulateltavaa ja asenteen muutosta tarvitaan. Tehokkuutesi ei nyt ole enimmillään, vaan uuden tilanteen hahmotus vaatii hautomis aikaa pitkälle tulevaisuuteen. Anna tilaa uusille visioille, ideoi ja haaveile ja kuuntele herkällä korvalla mitä uusia suuntia tulevaisuutesi mahdollistaa. Mitään ei ole käsillä ehkä hetkessä, mutta tärkeää on uuden asenteen löytyminen. Loppuvuodesta järjestät elämääsi järjestelmällisesti ja kärsivällisesti ja pikkuhiljaa asioissasi edeten.

Kauris, Vuosi 2011

(22.12. - 19.1.)

Kauriille uusi vuosi moutoutunee syntymäajasta riippuen hyvinkin erillaiseksi. Joulunajan kauriit kokevat suuriakin muutoksia elämässään ja irtiottoja vanhoista kuvioista tapahtuu. Varsinkin lopputalvi ja kevät ajoittavat uusia käänteitä. On aika uudistua, vaihtaa roolia ja löytää itsestä uusia käyttämättömiä voimavaroja. Vanhoista asetelmista ja olosuhteista kiinnipitäminen vain hankaloittaa tilannetta. Tammikuun puolella syntyneet kauriit päässeevät hieman helpommalla, joskin vuosi on velvoite sävyinen ja työn täyteinen. Asiat vaativat tehokasta päivitystä ja jalkojen tiukasti maassa pitämistä. On aika ehkä miettiä ovatko entiset valintasi enää ajankohtaisia, tarvitaanko suunnan muutosta. Vaativinta aikaa heille tietää huhti-, elo- ja syyskuu. Kesäkuu starttaa joulukuun kauriille positiivisemman jakson, kestäen aina vuoden loppuun asti. Selkeytymistä alkaa tilanteisiin olla tarjolla ja jokin uusi mahdollisuus parantaa olosuhteitasi on näkyvillä. Nyt kannattaa ottaa tilanteista vaarin, sillä itsetuntosi paranee ja kykysi tehdä ratkaisuja alkaa tuottaa tulosta. Varsinkin elokuu ja marraskuu lupaavat edistysaskeleita.

Vesimies, Vuosi 2011

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten uusi vuosi alkaa toiveikkaasti ja uusia mahdollisuuksia avaavana. Jakso kestää aina kesäkuun alkuun asti, joten ole aktiivinen ja yritteliäs niin koet onnistumisia hankkeissasi. Positiivisuutesi ja energisyytesi ansiosta asioita loksahtelee helposti paikoilleen. Kevään tulo virkistää mieltäsi entisestään ja koet ulostuloa monen vuoden sumuisesta olotilasta. Selkeyttä on tulossa elämääsi jälleen ja pystyt järkevästi ja rakentavasti kokoamaan elämän perusteita taas kasaan. Saatat kokea kiinnostumista johonkin aivan uuteen aihealueeseen ja uteliaisuutesi saa tarvittavaa rakennusainetta. Kuitenkin jos olet helmikuun 18. päivän jälkeen syntynyt vesimies, niin muutamia karikkoja saattaa vielä olla vastassasi tänä vuonna. Heinäkuun loppu, kesäkuun puoliväli ja marraskuun alku ovat vielä jaksoja, jolloin riskinä on tehdä virhearviointeja. Tällöin kannattaa olla tarkkana sopimuksellisten asioiden kanssa ja tarkistaa huolella asioiden taustat, sillä nyt on vaarana antaa mielikuvituksen edustaa todellisuutta. Romantiikassa parasta aikaa on keväällä maaliskuussa. Jos olet sinkku niin uuden suhteen alkua voi nyt olla tarjolla. Sitoutuneet vesimiehet voivat tällöin omalla viehätysvoimallaan saada sopua takaisin parisuhteeseensa ja kaikilla aika korostaa hyvää yhteistyökykyä.

Kalat, Vuosi 2011

(20.2. - 20.3.)

Alkuviikot tammikuussa ovat hyvinkin merkityksellisiä  kaloille, jotka ovat maaliskuun 17. päivän jälkeen syntyneitä. Onnekkuutta on ilmassa ja uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseään on tarjolla. Kaikille kaloille lopputalvi ja kevät on voimakasta omien resurssien käyttöön oton aikaa ja elämän tilanteet ovat edistäviä. Olet taloudellisesti kasvuvaiheessa ja kykenet kartuttamaan varaintojasi. Kesä tuo taas uusia tuulahduksia kuvaan mukaan, joskin sävyt liittyvät voimakkaasti elämän henkisen puolen kehityskulkuihin. Uusia ideaaleja on kehkeytymässä, joskin ilmassa on lievää tyytymättömyyttä vallitseviin olosuhteisiin. Voit kokea kesän aikana tarvetta kokea jotain uutta, päästä irti arjen sidonnaisuuksista. On aika antaa lupa itselleen unelmoida ja haaveilla, sillä uudet tarpeet itsessäsi eivät tule kuulluksi jos koetat olla kovin tehokas ja tuottava maallisissa asioissa. Olet sielullisesti ja henkisesti heräämässä johonkin uuteen ja tilaa tarvitaan luovuudelle ja uusille ideoille. Olet matkalla löytämään elämässä kauneutta, totuutta ja hyvyyttä ja täten vanhoissa asenteissa pysytteleminen ei ole enää ajankohtaista. Saatat kokea aistisi myös herkistyneinä, joten esteettistä nälkää olisi myös hyvä ruokkia mahdollisesti harrastamalla taiteen eri lajeja. Jokin tilanne voi myös vaatia sinulta kykyä uhrautua yhteisen edun nimiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.



Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.