Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2012

(21.3. - 19.4.)

Oinaille vuosi 2012 on vielä muutosten vuosi, jolloin keskeisiä elämän sisältöjä joutuu uudelleen järjestettäviksi. Vanhoja elementtejä elämästäsi on jäämässä menneisyyteen ja uusia kiinnostuksen kohteita ja kiinostavia hankkeita laitetaan alulle. Moni vanha asia mitä olet pitänyt yllä ainoastaan tavan tai tottumuksen vuoksi joutuu karsintalistalle, antaen tilaa uusille, ehkä sinussa ennen käyttämättömille voimavaroille. Ole siis valmis luopumaan ja ole rohkea uusille asioille. Ensimmäinen puoli vuosi on ehkä vielä miettimisen ja suunnittelun aikaa ja asennoitumisesi on varovaista ja harkitsevaa, mikä onkin hyväksi, ettet ryntäilisi suinpäin uusien virtauksien melskeissä. Tämä aika suosii erinnäisten asioiden tarkistamisia ja asioista selvää ottamista. Loppu vuosi antaa jo selkeästi tilaa ryhtyä uusiin hankkeisiin ja asiasi alkavat loksahdella kohdilleen. Posiitivinen asenteesi ja uudet mahdollisuudet kohtaavat ja tästä syntyy mahdollisesti jotain aivan uutta. Anna tilaa luovuudellesi, mutta ole samalla tietoinen siitä mihin sitoudut pitkällä tähtäimellä. Heinä- ja elokuu ovat tässä suhteessa vauhdikkaammat kuukaudet. Marraskuu on romanttisessa mielessä runsautta tarjoava ajanjakso ja mahdollisesti uuden suhteen alkamisen aikaa. Huhtikuusta elokuuhun on mahdollista tehdä yhteistyötä helpollakin tavalla eri tahojen kanssa ja sosiaalisuutesi on parhaimmillaan.

Harka, Vuosi 2012

(20.4. - 20.5.)

Vuosi 2012 on härkä merkkkisille aina kesäkuun alkupuolelle asti erittäin menestyksekästä aikaa. Oma-aloitteellisuutesi ja energisyytesi ansiosta voit nyt saada elämässäsi positiivisia muutoksia aikaiseksi. Jos olet aiemmin laittanut vireille joitain hankkeita, niin tämä jakso kertoo sadonkorjuu jaksosta, jolloin voit nauttia työsi hedelmistä. Jokin uusi tilaisuus toteuttaa itseäsi voi olla inostava ja luovuuttasi esiintuovaa. Maaliskuu on erittäin merkityksellinen romanttisessa elämässä. Jotain uutta ja kohtalonomaista voi nyt käynnistyä ja uusi romanssi saada alkunsa. Viehätysvoimasi on vastustamaton, joten älä hukkaa nyt aikaasi yksin olemiseen. Toukokuu korostaa myös uudistuksia ja uusia aloituksia. Vuoden syyspuoli on rauhallisempaa aikaa, jolloin myös mitataan, ovatko valinnat, joita kevätkaudella teit, jatkamisen arvoisia. Nyt lasketaan tarkkaan plussat ja miinukset ja jos tarvetta korjauksiin syntyyn niin vuoden viimeiset kuukaudet korostavat näitä teemoja. On hyvä ottaa vastuullinen asenne ja ryhtyä työhön, sillä nyt asiasi eivät etene samaan tahtiin helpolla, vaan vaativat organisointia ja tehokkuutta. Marraskuun loppu on myös testausvaihetta ihmissuhteissasi ja jos tunne ilmapiiri on matalalla, niin sinulta vaaditaan nyt järkevyyttä ja kestävyyttä sietää vähemmän romanttista jaksoa muutaman viikon verran. Kaiken kaikkiaan vuosi 2012 on positiivinen ja välttynet elämässi suuremmilta kommelluksilta ja draamoilta.

Kaksoset, Vuosi 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten alkuvuosi aina kesäkuuhun asti on hieman taustalla pysyttelemistä ja ennemminkin sisäisen äänen kuuntelemista kuin tehokasta asioiden eteenpäin ajamista. Koet olevasi hieman tuuliajolla ja etsit uutta suuntaa elämällesi. Nyt onkin hyvä pysähtyä miettimään ja ideoimaan tulevia, koska aika ei korosta tehokkuutta tai käytännöllisyyttä. Joskin arki asioihin olisikin syytä keskittyä tarkkaan, jottei otteesi lipsuisi liikaa haaveillessa ja unelmoidessa tulevaisuudesta. Joku voi vaatia myös aikaasi omissa ongelmissaan ja voit kokea, että joudut uhraamaan aikaasi jonkun toisen hyväksi. Huhtikuu jo herättää sinua ihmisten ilmoille ja seurallisuutesi on hyvässä vaiheessa. Ilmassa voi olla mukana myös romantiikkaa mutta aika näyttää onko kuvassa mukana jatkuvuutta. Ihmissuhteissasi oleva hyvää jaksoa riittää aina elokuun alkupuolelle asti, joten kiirehtiminen on nyt turhaa. Kesäkuun puoliväli aloittaa kohdallasi positiivisen jakson, kestäen aina vuoden loppuun asti. Positiivinen asenteesi on palaamassa ja koet saavasi uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi. Nyt on kuitenkin merkillepantavaa että projektit mihin menet mukaan, sävyttyisivät yhteishyvällisesti, henkisesti tai tai taiteellisesti kohottavasti.  Koeta kuitenkin pitää käytännöllisissä asioissa jalat maassa, jotteivat ryhtymisesi olisi rakennettu liian idealistiselle pohjalle. Kohdallasi vuosi on loppupeleissä merkittävä ja  tuo tullessaan mahdollisuuden jonkun haaveen tai unelman toteuttamiselle.

Rapu, Vuosi 2012

(21.3. - 19.4.)

Rapujen vuoden 2012 kehityksen kulku riippuu paljolti siitä, oletko kesä- vai heinäkuun rapu.  Kesäkuun ravut ovat mukana suurissa muutoksissa, joissa monet elämän keskeiset tekijät muotoutuvat uudelleen. Jo alkuvuosi merkannee uusien tuulien puhaltamisen aikaa. Viimevuoden raskaidenkin menetysten jälkeen on aika ottaa uutta suuntaa ja tarttua uusiin mahdollisuuksiin mitä alku vuosi tarjoaa. Ota käyttöösi käyttämättömiä voimavarojasi ja tee jotain uutta ja repäisevääkin. Taustalla on positiivinen sävy aina kevääseen asti ja tilanteet kehkeytyvät vauhdilla eteenpäin. Kesäkuun ravuille loppuvuosi on sitten rauhoittavampaa aikaa ja pystyt rakentamaan ja testaamaan uusia tavoitteitasi. Heinäkuun loppupuolella syntyneet sen sijaan ovat jalat tiukasti maassa ja rakentavat kärsivällisesti asioita hiljalleen edistäen. Puurtaminen voi tuntua raskaalta mutta kärsivällisyys ja suunnitelmallisuus ovat nyt hyveinäsi. Voit saada käytännön tasolla paljon aikaiseksi, mutta maltti on nyt kohdallasi valttia. Heillekin kevät on parasta aikaa, jolloin voit hengähtää ja nauttia tekemäsi työn jäljestä. Romantiikassa tapahtumarikkautta korostaa maaliskuu, elokuu ja syyskuu. Tällöin vanhat suhteet voivat saada päätöksen ja myöskin uutta voi lähteä liikkeelle.

Leijona, Vuosi 2012

(23.7. - 22.8.)

Leijonille vuosi 2012 alkaa hyvinkin käytännönläheisesti, tarkoittaen kuitenkin tilanteiden työstämistä omista ideaaleista käsin. Jokin pitkään hautunut unelma alkaa saada maata jalkojen alle ja realistisia mahdollisuuksia kartoittaen pikkuhiljaa näkyväksi muotoutuen. Jos olet kokenut viime vuodet hyvinkin aikaansaamattomiksi ja epärealistisiksi, niin tämä vuosi avaa tilaa toteuttaa asioita ja korostaa selkeytymisen saavuttamista kaaoksen tilalle. Saatatkin kokea vuoden energiat hyvinkin normaaleiksi ja asioiden asettumisen omille uomilleen hyvää tekevällä tavalla. Vuoden ensimmäinen puolisko merkannee taloustilanteen kartoittamisia ja mahdollisuuksista selvää ottamista. Kesä ja syksy avaavat kohdallasi mahdollisuuksia pistää asioihisi vauhtia ja monet asiat loksahtelevat paikoilleen. Havaitset helposti elinkelpoiset ja toteuttamisen arvoiset tilaisuudet ja intosi ja energisyytesi riittää vaikka pienien vuorien siirtämiseen. Alkutalvi pistää hieman rauhoittumista peliin ja  uudet hankkeet vaativat tarkistuksia ja pohdintoja. Onnekkuutta on kuitenkin kuvassa mukana, joten selviät pienemmillä korjaussarjoilla eteenpäin. Rakkaudessa muutosalttiita aikoja ovat tammikuu ja marraskuu. Sensijaan voit luottaa kanssaihmisten apuun ja romantiikkaan kevät ja kesä kauden, sekä syyskuun ja joulukuun puolesta välistä eteenpäin.

Neitsyt, Vuosi 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille vuoden 2012 alkupuolisko, aina kesäkuun ensimmäisen viikon yli, tarjoaa mahdollisuuksia edetä elämässä eteen päin. Oma aktiivisuutesi on kuitenkin avainasemassa ja ryhtymiset tuottavat tulosta. Koetkin itsesi erittäin energisesksi ja vireystasosi on korkea. Ota kiinni mahdollisuuksista mitä tämä jakso tarjoaa, sillä monet asiat loksahtelevat hyvinkin helpolla kasaan. Koko vuoden kestävä, jo viime vuonna alkanut neptunuksen jakso on tuntuva varsinkin elokuussa syntyneille neitsyille. Heille aika korostaa uuden etsintää hyvinkin henkisellä tasolla. Käytännön asioissa onkin sitten syytä olla erittäin tarkka, varsinkin kesäkuusta eteenpäin aina vuoden loppuun. Voit kokea ajelehtivuutta ja kaipausta päästä johonkin uuteen olotilaan on kuvassa mukana. Varo kuitenkin liiallista idealistisuutta, varsinkin kesäkuu voi höynäyttää sinut helposti mukaan johonkin ylimitoitettuun hankkeeseen. Tarkista ainakin asioiden taustat ja faktat ennen sitoutumisia. Voit kokea pehmeiden arvojen esiinmarssin, mutta anna aikaa itsellesi selkeytyä. Parasta aikaa ihmissuhteissasi ja romantiikassa lieneevät maalis- ja lokakuu. Tällöin kannattaa luottaa läheisiin ja pyytää apua tarvittaessa. Maaliskuu on positiivinen nimenomaan oman rohkeutesi ansiosta.

Vaaka, Vuosi 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen vuoden 2012 kulku riippuu paljolti siitä oletko lokakuun 15. päivän jälkeen syntynyt tai syyskuun vaaka. Jälkimmäisillä on edessään isojen muutosvoimien vuosi, jolloin monet elämän keskeiset alueet saavat uutta muotoa. Hyvinkin kohtalonomaiset tilanteet sysäävät vaakoja elämässä eteenpäin ja on kenties aika jättää jotain vanhoja teemoja taakse ja uudistaa elämää ajankohtaisemmaksi. Voit kokea yllättäviäkin käänteitä jotka tipahtelevat kuin salamat kirkkaalta taivaalta. Kyseessä on kuitenkin matkanteosta omaan sisimpään ja etsimisestä itsessään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja uudistuneissa tilanteissa. Rohkeus ja uteliaisuus ovat nyt avainsanoina ja uskallusta hypätä uuteen tarvitaan. Kesäkuukaudet avaavat näille muutoksille uusia positiivisia mahdollisuuksia, samoin vuoden loppu. Ihmissuhteisiin liittyvät tilannetarkistukset osuvat helmi-, elo-, loka- ja marraskuulle. Lokakuun puolenvälin jälkeen syntyneet ottavat elämässään vastaan uusia sitoumuksia ja aika aina lokakuun alkuun asti vaatii vastuuntuntoista, maltillista ja järkevää asennetta. Heillä on käytännön elämän oppijakso käsillä mutta hyvinkin tuotteliaasti ja jälkeä synnyttäen. Elokuu korostaa eritoten tämän suuntaista teemaa. Näiden jaksojen välissä syntyneet etenevät tasaisemmin ja heille parasta aikaa on  elokuusta aina loppuvuoteen asti.

Skorpioni, Vuosi 2012

(24.10. - 22.11.)

Vuosi 2012 on skorpioneille elämässä olosuhteiden kannalta normalisoitumisen aikaa. Jo vuosia kestänyt hämmentyneisyys ja evarmuuden tunne väistyy ja tilalle alkaa muodosta järjestystä ja suunnitelmallisuutta. Koet saavasi tukevaa maata taas jalkojesi alle ja kykenet luottamaan siihen että se mitä asetat itsellesi tavoitteeksi, on mahdollista myös saavuttaa. Vuoden ensimmäinen puolisko takaa tasaista kehitystä ja energisyytesi ansiosta saat pidettyä tehtäväsi ajan tasalla. Syksystä tulee erittäin aloitteellinen ja olet valmis uusiin projekteihin tarmolla ja innokkuudella. Alkutalvi merkitsee sitoutumisia ja asioiden työstämisiä hyvin käytännönläheisesti. Realismi on talven teemana ja velvoitteet pitävät sinua tiukassa otteessaan. Se voi tuntua aluksi tuskastuttavan hitaalta ja kärsivällisyyttä vaativalta jaksolta, mutta loppupeleissä koet tukevoittavasi elämäsi peruspohjaa. Ihmissuhteissa vaativia jaksoja ilmenee tammikuussa, jolloin silmäsi voivat avautua huomaamaan odotustesi epärealistisuuden. Myös maaliskuu voi siivittyä liian suurin odotuksin. Parasta aikaa lienee heinä- ja lokakuu, jolloin harmonia ihmisten välillä on helpoimmin tavoitettavissa. Marraskuu on vakavoitumisen aikaa, jolloin suhtaudut rakkaimpaasi vastuuntuntoisesti ja kykenet vastaamaan rakkauteen sitoumuksellisesti. On ehkä aika tehdä päätöksiä ja valintoja, jotka vaikuttavat elämässäsi pitkälle tulevaisuuteen.

Jousimies, Vuosi 2012

(23.11. - 21.12.)

Vuoden 2012 alkupuolisko tuo jousimiehille kiireitä ja velvoitteisen kauden. Saatat myös herkästi turhautua asioiden etenemättömyyteen kaikista ponnisteluista huolimatta. Hiottavaa ja tilanteiden korjaamisia tuntuu riittävän ja saatat joutua herkästi tahtovoimien taistelutantereelle, jossa toisten pyrkimykset sotivat omiasi vastaan. Kevät ilmenee kriittisenä aikana ja voit kokea kaiken panostuksesi ja yrittämisesi valuvan sormiesi läpi hiekkana saharan autiomaahan. Varaa tällöin aikaa lepoon ja pidä hetken taukoa ryhtymisissäsi jos mahdollista. Keskikesä vilkastuttaa ihmissuhteitasi ja sosiaalisuutesi kasvaa. Olet taas valmis kohtaamaan uusiakin tuttavuuksia uteliaana ja innokkaana ja aikasi tuntuu rintävän ihmisten parissa piristysruiskeen siivittämänä. Syksy innoittaa osallistumaan epäitsekkäisiin ja yhteishyvällisiin toimiin. Toiset inspiroituvat henkisesti ja kiinnostus pehmeitä arvoja kohtaan voi saada uusia muotoja. Ihmissuhteissa herkkää aikaa on huhtikuussa, jolloin kylläkin epärealistisuus voi tuottaa pettymyksiä. Heinäkuu tuo eteesi uusiutumista ja olet valmis kohtaamaan uutta. Pyyntöjä ja kutsuja osallistua erillaisiin tilaisuuksiin satelee ja koet viihtyväsi seurassa. Lokakuussa sensijaan vietät aikaasi mieluiten omissa oloissasi, vältellen seuranpitoa. Joulukuussa viehättävyytesi huomataan ja koet saavasi osaksesi hyväksyntää ja huomiota ja rakkautta.

Kauris, Vuosi 2012

(22.12. - 19.1.)

Kauriin tähtikuvion alla syntyneille vuoden 2012 kulku on paljolti riippuvainen siitä, oletko joulukuun vai tammikuun 13. päivän jälkeen syntynyt kauris. Jälkeenmainituilla on käsillä työntäyteinen jakso aina lokakuun alkuun asti. Jakso edellyttää keskeneräisten projektien ja tilanteiden pitkäjänteistä työstämistä ja vastuunottoa. On aika ottaa rauhallisesti ja saattaa yksi työ kerrallaan päätökseen. Sinulta vaaditaan nyt jotain sopeutumista johonkin velvoitteeseen ja sitoutumisia. Tässä suhteessa varsinkin elokuu voi muodostua stressaavaksi. Joulukuun puolella syntyneet sensijaan ovat suurempien muutosvoimien myllerryksessä. Heillä on käsillä monia asioita selvitettävänä; jokin ajanjakso elämässä on jäämässä menneisyyteen ja uudistuksia ja uusia tuulahduksia tulee elämääsi.  On aika tiedostaa mihin suuntaa haluat elämääsi viedä pitkällä tähtäimellä, mistä on aika luopua ja mitä haluat tilalle. Aivan alkukevät tuo tilanteeseen positiivisuutta ja uusia mahdollisuuksia aukeaa elämässäsi. Heinäkuu ja marraskuu ovat ratkaisun teon aikoja jolloin on hyvä olla selvillä mihin astut mukaan. Kaikille kauriille elokuu ja syyskuun alku ovat ihmissuhteissa merkittäviä aikoja. Maaliskuu ja lokakuu suosivat yhteistyötä ja romantiikkaa, samoin marraskuun loppu ja joulukuu puoleenväliin asti.

Vesimies, Vuosi 2012

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet saavat vuonna 2012 takaisin maata jalkojensa alleen yli vuosikymmenen kestäneen häilyvän ajanjakson jälkeen.  Helmikuussa alkava jakso korostaa tuottavuutesi palautumista ja elinolosuhteissa tapahtuvaa maadoittumista. Tästä eteenpäin suunnitelmissasi on kantatavuutta taas ja koet olevasi tehokkaampi ja aikaansaavampi kuin aiempina vuosina. Kesäkuun puolesta välistä aina lokakuun alkuun asti saat virrata myötätuulessa ja monilla alueilla voit nauttia sadonkorjuusta. Positiivinen henkesi saa hyvää palautetta ja hankkeesi etenevät vauhdilla. Varsinkin heinä- ja elokuu muodostuvat onnekkaiksi ja koet innostuvasi uusista asioista. Lokakuusta eteenpäin sävy muuttuu velvoite painotteiseksi ja tällöin joudut ehkä tarkistamaan aiempien valintojesi suuntaa. Ota vastuuntuntoinen asenne, maalaisjärki kuitenkin riittää tilanteiden korjaamisissa. Ihmissuhteissasi ja romantiikassa parhaimpia jaksoja ovat helmikuu ja huhtikuusta aina elokuun alkupuolelle asti. Marraskuun loppu lienee riskialtteinta aikaa, jolloin suhdetoiminta kykyjäsi testataan. Joulukuun puolesta välistä vuoden loppuun on kuitenkin hyvää aikaa korjata tunnesuhteitasi ja koet yhteisymmärryksen paluun mahdolliseksi. Käsillä on kuitenkin kaiken kaikkiaan elämääsi tukevoittava vuosi, jolloin suuremmilta kömmähdyksiltä välttynet.

Kalat, Vuosi 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille vuosi 2012 merkitsee elämässä uusien tarpeiden ilmaantumisia. Voit kokea olosi hieman haparoivana ja keskittymiskykysi ei ole nyt parhaimmillaan. Epäviihtyvyys saa sinut siirtämään ratkaisuja ja ajelehtivuuden tunne voi aiheuttaa tyytymättömyyttä ja tehottomuuden tunnetta. Anna itsellesi aikaa unelmoida ja haaveilla, sillä uusia ideaaleja ja tavoitteita ei pääse nousemaan pintaan jos yrität väenväkisin olla tehokas ja tuottava. On aika antaa pehmeiden arvojen nousta esille auttamalla muita vähempiosaisia tai harrastamalla jotain henkistä tai luovaa mitä aina olet halunnut. Alkuvuosi aina kesäkuuhun asti on innostavaakin aikaa ja saat mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi. Kesäkuussa on syytä olla ratkaisujen kanssa tarkkana, jotta et antaisi haaveiden edustaa liiaksi todellisuutta. Vältä tällöin liioiteltuja hankkeita ja sitoumuksia, varsinkin jos et tiedä asioiden taustoja tarkasti ja realistisesti.  Heinäkuun alkuun asti aina vuoden alusta lähtien on ihmissuhteissasi tiukkaa köyden vetoa ristiriitaisten tunnelmien nostaessa esiin eripuraisuutta. Pura tietoisesti turhautumia johonkin hyvin konkreettiseen, vaikka käsillä tekemiseen tai lenkkipoluille. Parhaita jaksoja ihmissuhteissa on tammikuu, maaliskuu ja elokuussa toisesta viikosta syyskuun toiselle viikolle asti. Marraskuun loppu korostaa vastuullisuutta ja sitoutumisia ihmissuhteissasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.