Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2013

(21.3. - 19.4.)

Oinaille vuosi 2013 tuo tullessaan uusia tuulia ja muutoksia. Varsinkin huhtikuun lopulla syntyneet ovat elämässään perustuksiltaan uusien asioiden äärellä. Olisi hyvä olla joustava ja muuntautumiskykyinen eteen tulevien tilanteiden kanssa ja jättää taakse jo aikansa eläneet teemat ja olosuhteet. Luovuuttasi nostetaan esiin ja voitkin löytää itsestäsi uusia puolia ja lahjoja. Helmi- ja maaliskuu painottavat näitä teemoja erityisesti. Kaiken kaikkiaan oinailla vuoden ensimmäinen puolisko on edistyksellinen ja asioitasi vauhdittava. Alkukevät on ihmissuhteissa uusien aloitusten aikaa ja sinkkujen olisikin tällöin hyvä olla avoinna uusille tuttavuuksille. Keväästä muodostuu kaiken kaikkiaan hyvin vauhdikas ja nopea tempoinen.  Heinäkuun loppu sekä elokuu varoittaa ylilyönneistä sekä liioitelluista hankkeista. Tällöin kannattaa olla tarkkana siitä ettei mene mukaan liian heppoisin perustein mukaan uusiin projekteihin. Jokin voi nyt näyttää liian hyvältä ollakseen totta. Vuoden viimeinen kuukausi nostattaa esiin taasen muutospaineita ja sinulta edellytetään asioissa syvälle menemistä. Kuvassa voi herkästi olla mukana valtataisteluita, joissa olisikin hyvä tiedostaa pinnan alaisia virtauksia. Vuoden lopulla voitkin löytää itsesi varsin erillaisista olosuhteista kuin miten alkuvuonna lähdit liikkeelle. Nyt ei ole aika säilyttää asioita entiseen malliin, vaan ennemminkin olla utelias uusille poluille.

Harka, Vuosi 2013

(20.4. - 20.5.)

Vuosi 2013 on härkä ihmisille pääsääntöisesti tasaisen etenemisen aikaa, jolloin realismi ja kärsivällisyys tuottavat käytännön tason muutoksia. Vuoden ensimmäinen puolisko varsinkin edellyttää että teet asioiden eteen vastuullisesti töitä. Aika voi ajoittain  tuntua hermoja koettelevalta ja asioiden eteneminen hitaalta, mutta nyt onkin syytä keskittyä asioihin, jotka ovat pitkään roikkuneet hoitamattomina. On siis aika päivittää ja järkeistää tilanteita vastuuta kantaen ja omiin voimavaroihin luottaen. Varsinkin jos olet edellisinä vuosina aloittanut jonkin uuden projektin, niin nyt katsotaan ja tarkistetaan ovatko valintasi olleet oikeita vai edellytetäänkö korjauksia. Tammikuun alku, huhtikuun loppu ja syyskuun alku ovat aikoja jotka tuovat edellä mainitut teemat pintaan. Heinäkuusta eteenpäin aina vuoden loppuun asti aika antaa myöten jo edistymisille ja asioiden helpottumiselle. Tällöin huomaat että panoksesi tilanteiden korjaantumiselle alkaa tuottaa tulosta. Energia tasosi ja jaksamisesi voivat olla välillä kortilla ja onkin syytä aikatauluttaa tehtäviä niin että hoidat asian kerrallaan ja varaat aikaa palautumiseen ja lepoon. Parhaita ajankohtia tehdä yhteistyötä ja kokea helppoutta ihmissuhteissa ovat huhtikuun puolen välin jälkeen aina toukokuun alun yli.

Kaksoset, Vuosi 2013

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla on vuonna 2013 mahdollisuuksia saavuttaa merkittäviä edistysaskeleita vuoden alusta aina kesäkuun loppuun asti. Panosta siis aikaasi rohkeudella ja avoimuudella etsien uusia väyliä saavuttaaksesi itsellesi tärkeitä asioita. Jotain onnekasta voi sattua ja uusia ovia avautua. Voit myös kokea saavasi kiitosta asioista joihin olet panostanut menneisyydessä. Tammikuu, maaliskuu ja kesäkuu ovat ajankohtia jolloin edellä mainitut ovat ajankohtaisia. Toisaalta joitain riskitekijöitä voi olla kuvassa mukana jos ryhdyt liian hyväuskoisena tai sinisilmäisenä hankkeisiin joiden taustat eivät ole tarkoin tiedossa. Varsinkin toukokuussa syntyneiden on syytä tarkistaa faktat ja olla realistinen hankinnoissa. Riskinä on huolimattomuus tai keskittymiskyvyn puute joka herkästi tuottaa lipsahduksia. Helmikuun alku ja lokakuun puoliväli ovat ajankohtia jotka edellyttävät tarkkuutta ja huolellisuutta asioissa. Henkisyyttä korostavat ja ei-materialistiset asiat voivat herätellä nyt herkkiä kaksosia löytämään uuden tyyppisiä kokemisen tasoja. Jokin yhteishyvällinen, epäitsekäs taho voi tuoda uusia kiinnostuksen aiheita ja toisaalta luovat persoonat saattavat löytää uusia visioita sisältään. Kääntöpuolena voi ilmetä epärealistisuutta ja haluttomuutta tarttua käsillä oleviin tehtäviin. Toukokuu on romanttisessa mielessä vuoden parasta aikaa, jolloin sinkkujen on syytä kulkea mieli ja aistit avoinna kohti uutta alkua.

Rapu, Vuosi 2013

(21.3. - 19.4.)

Ravuille vuosi 2013 tuo mukanaan muutoksia ja  varsinkin kesäkuun ravut ottavat elämässään reippaasti uusia suuntia. Heillä vuoden ensimmäinen puolisko sujunee suhteellisesti entiseen malliin mutta keskikesästä eteen päin ravut saavat uutta puhtia alleen ja uusia mahdollisuuksia toteuttaa toiveita ja suunnan muutoksia alkaa ilmetä. Onnekkuutta on loppuvuodeksi tarjolla ja moni keskeinen tekijä elämässä muotoutuu uudelleen. Heinäkuun puolella syntyneet, ennen 15. päivää, kokevat loppuvuoden hyvinkin edistävänä ja uusia uria avaavana, kun taasen heinäkuun lopulla syntyneet saavat vielä tämän vuoden odotella muutoksia. Kaiken kaikkiaan jos edelliset vuodet ovat ravuille olleet asioiden työstämisten aikaa niin tämä vuosi antaa jo viitteitä sadonkorjuu jaksosta jolloin voit kääntää elämäsi pyörää onnistuneesti. Asiat joista on kadonnut aito sisältö, jäävät taakse menneisyyteen ja valmiuksia ottaa uusia asioita haltuun ilmenee. Kyseesä on joka tapauksessa suunnanotto kohti omaa sisäistä keskusta ja luovien voimavarojen käyttöön otosta. Tarvitaan siis rohkeutta ja uskallusta siirtyä elämässä eteenpäin ja samalla kykyä jättää epäolennaisuudet taakse. Jokin mullistus tai herätys on ilmeinen joka saa sinut huomaamaan että on aika jatkaa matkaa ja aloittaa ns. tyhjältä pöydältä.

Leijona, Vuosi 2013

(23.7. - 22.8.)

Leijonille vuoden 2013 ilmentymät ja tilanteet tuovat lisääntynyttä vastuuta ja käytännön asioiden päivittämisiä. Käsillä on ns. järkevöitymisen kausi, jolloin monet asiat edellyttävät korjaamisia ja vastuuntuntoista otetta. Aika voi ajoittain tuntua pysähtyneeltä ja asioiden edistymiset vaativat yrittämistä toisensa perään ennenkuin tulosta syntyy. Varsinkin 28. - 13. päivinä syntyneet joutuvat tuta elämässään rajoituksia ja ylimääräistä työstämistä. Varsinkin työtilanteesi voi olla keskiössä ja vaatia normaalia enemmän aikaasi. Mutta sitkeydellä ja kärsivällisyydellä on kuitenkin mahdollista saada vähittäistä edistystä ja käytännön asioiden korjauksia. Vuoden ensimmäinen puolisko on asioitasi helpommin eteenpäin vievä ja eritoten lopputalvi tuo positiivisia uudistuksia mukanaan. Tällöin kannattaa olla utelias uusille tuulahduksille, joita tuntuu riittävän hyvinkin yllättäviltä tahoilta käsin. Myös kevät on hyvää aikaa saada helpommin asioita hoidettua ja kokea onnistumisia. Keskikesän tulo hieman hiljentää tahtiasi ja edellyttää tästä eteenpäin tukevaa realismia ja jalkojen puitämistä tiukasti maan kamaralla. Ihmissuhteissa on odotettavissa helmikuussa ja maaliskuun lopulla mielenkiintoista kehitystä. Uusia tuttavuuksia voi ilmaantua näköpiiriisi ja tätä kautta elämäsi voi vilkastua. Tällöin luvassa on hyvää tekevää yhteisyyttä ja on syytä olla avoin ja vastaanottavainen tapahtumille ja ihmisille. Loppuvuosi sujuu rauhaisimmissa olosuhteissa ja keskiössä pysyttelee tällöin työkiireet.

Neitsyt, Vuosi 2013

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä ja varsinkin elokuun neitsyillä vuoden ensimmäinen puolisko voi tuottaa eteen outoja ja epäluotettaviakin tilanteita.  Jokin keskeinen asia elämässä voi nyt herkästi osoittautuakin toisenlaiseksi kuin alunperin kuvittelit. Kannattaakin tänä aikana olla menemättä mukaan mihinkään mihin liittyy riskejä. Seura, kenen myötä vietät aikaasi ja teet yhteistyötä, kannattaa nyt valita tarkasti, sillä hyväuskoisuuttasi voidaan nyt hyväksikäyttää moninaisissa muodoissa. Helmi- ja kesäkuun alku ovat varsinkin aikoja, jolloin ed. mainittu kannattaa pitää mielessä. Heinäkuu aloittaa kohdallasi aina loppuvuoteen asti positiivisemman jakson jolloin riskit tekemiesi valintojen suhteen vähenevät. Syyskuussa syntyneet varsinkin voivat saavuttaa helpollakin päämääriänsä aina vuoden loppuun asti ja olosuhteet ympärilläsi ovat eteenpäin vieviä realistisella tavalla. Kaikki neitsyet voivat kokea tänä vuonna tarvetta saavuttaa elämässään jotain henkisempää kuin tähän asti ja luovuuteen sekä ei-materiaaliset asiat voivat alkaa kiinostaa. Jokin herätys tai tapahtuma voi osoittaa että kaikki elämä ei ole aivan tässä mitä silmillämme havaitsemme, vaan on olemassa taso johon tämän maailman säännöt eivät päde. Aika suosii siten uusien ideaalien löytymistä ja uusien ihanteiden esiinmarssia. Ihmissuhteissa parasta aikaa on kesäkuun lopusta heinäkuun puoleen väliin

Vaaka, Vuosi 2013

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen vuosi 2013 alkaa varsin suotuisissa olosuhteissa ja lopputalvi voi tuoda jotain yllättäviä käänteitä varsinkin ihmissuhteissa. Helmikuu voi aloittaa uusien tuulien myötä jotain yllättävää ja mieltä piristävää ja voitkin saada yllykkeitä kokeilla jotain aivan uutta. Sosiaalinen elämä on vilkasta ja keräät uteliaana uusia kokemuksia. Positiivinen vire on myötätuulenasi aina keskikesään asti ja vuoden ensimmäinen puolisko on hyvää aikaa uudistua ja antaa tilaa uusille asioille. Joskin voit myös huomata että tilanteet edellyttävät rohkeutta ja kykyä luopua jo aikansa eläneistä asioista elämässäsi. Voi olla aika miettiä mitkä asiat ovat elämässäsi sellaisia joista on kadonnut aito sisältö ja tätä myöten päästää niistä irti. Suurimmat muutokset liittyvät herkästi ihmissuhteisiisi niin sosiaalisesti kuin henkilökohtaisemmillakin tasoilla. Maaliskuu varsinkin ajoittaa ed. mainittuja teemoja onnekkaasti. Keskikesästä eteen päin olosuhteet tuntuvat rauhoittuvan ja onkin aika keskittyä selkiyttämään mm. talouteen liittyviä asioita. Tässä suhteessa ei kannata olla liian luottavainen, vaan ennemminkin varmistaa taustoja ja tehdä varman päälle ratkaisuja. Vuoden viimeinen kuukausi on taasen aktiivista uusien aloitusten aikaa ja ryhtymiset ovat merkittäviä. Ole tarkka tällöin valinnoissasi, sillä niillä on pidemmän päälle merkittäviä seurauksia.

Skorpioni, Vuosi 2013

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien vuosi 2013 ilmenee lisääntyneenä vastuunkantona ja keskeneräisten asioiden hoitamisena. Kyseessä on järkeistymisen kausi, jolloin realistisuus ja kärsivällisyys palkitaan. Asioiden eteneminen voi toisinaan tuntua tuskastuttavan hitaalta ja asiat edellyttävät käytännön otteita ja jalkojen maassa pitämistä. Mutta myös saavutukset voivat olla kouriintuntuvia ja saat päivitettyä asioita ajankohtaisemmiksi. Auktoriteetit elämässäsi ilmenevät konkreettisesti ja voivat pistää herkästi kapuloita rattaisiisi. Vastuusi työtehtävistä voi lisääntyä ja aikatautuksesi voi kiristyä. On aika arvottaa mitkä asiat ovat arvoasteikossasi tärkeimpiä ja luovuttaa turhakkeista. Käytännölliset ratkaisut tuottavat hedelmää ja liialliseen idealismiin tukeutuvat asiat karsiutuvat elämästäsi. Vuoden alku on merkittävää aikaa merkaten suunnan muutoksia edellämainittujen teemojen suhteen. Tammikuussa jokin tilanne saa merkittävän käänteen, jonka eteen edellytetään siirtoja ja uudelleenarviointeja. Heinäkuusta vuoden loppuun asti elämääsi tulee mukaan edistyksiä ja asioiden etemisten helpotuksia. Pikkuhiljaa voit alkaa huomaamaan miten uurastuksesi palkitaan ja työstämisesi tuottaa tuloksia. Voit kokea rakentavasi jotain uutta, jonka jäljet tukevoittavat elämäntunnettasi. Syyskuu tuo ihmissuhteissasi tehtävät ratkaisut tapetille ja tilanne voi merkitä uuteen asiaan sitoutumista yhteistyössä toisen/toisten myötä.

Jousimies, Vuosi 2013

(23.11. - 21.12.)

Vuosi 2013 alkaa jousimiesten kohdalla lisääntyvien ja uusiutuvien sosiaalisten kuvioiden siivittämänä. Ihmissuhteissasi on raikkaita tuulahduksia ja koet viihtyväsi uusissa ympyröissä. Uusia tilaisuuksia voi myös aueta alueilla, jotka koet itsellesi merkittävinä. Aika korostaa myös luovuutta ja voitkin löytää itsestäsi uusia voimavaroja ja lahjoja. Jotain erikoista voi tapahtua joka avaa itsellesi uusia näkökulmia. Eritoten helmikuu ja kesäkuu korostavat edellä mainittuja teemoja. Marraskuussa syntyneet jousimiehet ovat hieman erillaisten energioiden alla. Todellisuudentaju voi toisinaan joutua koetukselle outojen käänteiden ja tapahtumien myötä. Empatian kykyäsi herätellään ja voit huomata olevasi tilanteessa jossa joku voi tarvita apuasi ja huolenpitoasi. Koeta kuitenkin välttää sinisilmäisyyttä, äläkä uhraudu liikaa toisten eteen. Joku voi nyt yrittää saada sinua mukaan projekteihin, jotka eivät ole kantavia tai tarpeeksi realistisia. Juoksevista asioista on syytä pitää tarkkaa kirjaa, vaikka rutiinien hoitaminen ei nyt tunnu kovin kiinnostavalta. Kannattaa myös antaa ajan kulua ennen ryhtymistä suurisuuntaisiin hankkeisiin. Jokin yhteishyvällinen ja pyyteetön toiminta vähempiosaisten auttamiseksi voi osoittautua tänä vuonna merkitykselliseksi teemaksi. Helmi- ja kesäkuun alun päivät ovat riskialttiita virhearvioinneille ja väärinkäsityksille. Koeta olla tällöin tietoinen asioiden taustoista ja koeta pitää jalat tukevasti maan pinnalla.

Kauris, Vuosi 2013

(22.12. - 19.1.)

Vuosi 2013 alkaa kaurismerkkisille varsin muutosherkissä kuvioissa ja monet tärkeät asiat elämässäsi nousseevat pintaan jo heti vuoden alusta. Voit kokea olevasi siinä pisteessä jolloin ratkaisut ovat käsillä ja käänteentekeviä tilanteita osuu kohdallesi. Tammikuu on ihmissuhteissasi merkittävä ja voit kokea tällöin jotain uutta ja merkittävää. Maaliskuu tuo muassaan uusia tuulia ja kyseessä voi olla tilanne jollakin saralla, jossa joudut tekemään valintoja. Uusia suuntia ja tuulahduksia on ilmassa ja sinulta edellytetäänkin rohkeutta ja uskallusta hypätä uusiin tilanteisiin mukaan. Luota intuitioosi sillä järkevänä osaat kyllä erottaa nyt jyvät akanoista. Kesästä eteenpäin sosiaalinen elämäsi vilkastuu ja seuraelämä uusiutuu. Oma aktiivisuutesi jossain ryhmässä saa tuulta alleen ja koet saavasi enemmän otetta asioihin. Kaiken kaikkiaan vuodesta voi kehkeytyä hyvinkin merkittävä ja voit huomata ottavasi haltuun itsestäsi uusia puolia. Voit huomata itsestäsi lahjoja ja taipumuksia joita et ole aiemmin osannut käyttää ja jotka nyt saavat tilaisuuksia nousta pintaan. Tämä kaikki vaatii avointa mieltä, uteliaisuutta ja rohkeutta uuden kohtaamisessa, mutta loppupeleissä kysymyksessä on oman elämän haltuunotosta ja itsenäistymisestä.

Vesimies, Vuosi 2013

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille vuosi 2013 tuo erityisesti työkuviot pintaan ja tällä saralla uusia tehtäviä ja velvoitteita. Vuoden ensimmäisenä puoliskona voi avautua uusia mahdollisuuksia ammatillisesti, jotka sitovat sinua pidemmän päälle. Koeta ottaa vastaan uudet avautuvat mahdollisuudet uteliaana vastaan vaikka velvollisuudet voivatkin ainakin aluksi tuntua raskailta ja vaativilta. Voit huomata joutuvasi karsimaan elämästäsi joitain turhuuksia pois, jotta voisit keskittyä tärkeimpään ja oleellisempaan. Helmikuu voi nimenomaan olla merkittävä kuukausi jolloin uudistuksia on ilmassa ja mahdollisuuksia on tarjolla. Varsinkin jos olet menneinä vuosina huomannut olevasi hieman tuuliajolla niin nyt on taas aika tarttua toimeen ja tehdä käytännön tason ratkaisuja. Kevät ja alkukesä ovat aikaa jolloin löydät itsestäsi uusia positiivisia resursseja ja itsetuntosi on nousussa. Kaiken puurtamisen myötä vireesi on positiivinen ja olet innokas olemaan mukana tilanteissa, joita syntyy. Loppuvuosi sujuu omalla painollaan ja varsinkin velvoittavalta tuntuvan syyskuun jälkeen tilanteet tasoittuvat ja rauhoittuvat. Vaikka vuosi voi ensin tuntua raskaalta niin huomaat vähitellen miten rutiinit ja asioiden arkinen hoito tuo elämääsi uutta ryhtiä ja rytmiä. Parhaita aikoja ihmisuhteiden kehittämiseen ovat helmikuu, maalis-huhtikuun vaihde ja toukokuu. Heinäkuun alku ja syyskuun puoliväli edellyttävät näissä asioissa sen sijaan vastuullisuutta ja tietoista työstämistä.

Kalat, Vuosi 2013

(20.2. - 20.3.)

Kaloille vuoden 2013 ensimmäinen puolisko voi olla hieman ajelehtivaa aikaa. Innoittavia visioita ja kokemuksia voi olla käsillä mutta riskinä on myös liiallinen hyväuskoisuus tai sinisilmäisyys. Saatat kokea olavasi tilanteessa jossa vanhat kuviot ovat turhauttavia ja kaipuu johonkin uuteen valtaa mielesi. Mutta ote voi aluksi olla hapuilevaa ja rönsyilevää, sillä jotkin asiat voivatkin osoittautua toisenlaiseksi kuin alunperin luulit. Nyt onkin syytä ottaa aikalisää ja antaa uusien visioiden kehittyä kuulostelemalla ja haistelemalla uusia suuntauksia. Ei ole syytä tehdä pitkälle vietyjä päätöksiä tai ratkaisuja konkreettisesti vaan ennemminkin ajan myötä selkiytymisen kautta. Ole erittäin tarkka sopimuksellisten asioiden suhteen ja lue tarkkaan esitetyt paperit jotta et huolimattomuuttasi ja hyväuskoisuuttasi menisi mukaan johonkin jolla ei ole realistisia etenemis mahdollisuuksia. Myös jokin yhteishyvällinen taho tai hyväntekeväisyystoiminta voi olla ajankohtaista. Joku lähimmäisesi voi tarvita huolenpitoa ja voitkin olla tilanteessa jossa joudut punnitsemaan oman uhrautumisen tasoa ja määrää. Heinäkuu ajoittaa helpomman jakson alkamisen kohdallasi ja loppuvuosi onkin hedelmällisempää ja eteenpäin vievempää aikaa kuin alkuvuotesi. Voit kokea saavasi kiitosta tekemistäsi asioista ja itsetuntosi on nousussa. Jotain helpotuksia elämään voi olla myös tarjolla tai ainakin työstät asioitasi tasaisemmin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.