Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2014

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden vuoden 2014 ensimmäinen puolisko tuo kuvaan muutoksia ja olosuhteiden vaihteluita. Jo tammikuu aloittaa vaiherikkaan jakson ja kuvaan mahtuu mukaan pakonomaisia piirteitä ja uudelleen aloituksia. Alkuvuodesta ja keväällä voit herkästi aloittaa jotain ylimitoitettua ja olisikin hyvä antaa ajan kulua ja selkiyttää suunitelmia ennen toimeen ryhtymistä. Jokin asia voi ensin näyttäytyä paremmalta kuin lopulta onkaan ja teet tilannearvioita kesällä uusiksi. Varsinkin maalis-huhtikuun vaihteessa syntyneet kokevat tilanteiden vaihdokset painavimmin. Heinäkuun loppu aloittaa kaikilla oinailla paremman jakson ja asioiden eteneminen alkaa vauhdittua. Voit saada uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi ja päämääriäsi ja koet asioiden paikoilleen asettumisia. Positiivinen henki kulkee aina loppuvuoteen asti mukana ja saatat huomata että tilanteissasi ja olosuhteissasi on tapahtumassa rauhoittumisia ja normalisoitumisia. Marraskuun aikana teet päätöksiä ja ratkaisuja ammattiin liittyvissä asioissa ja päivität taloudellista puolta tehokkaasti. Jonkin asian uudellleen järjestäytyminen selkiyttää kuitenkin tilannettasi. Ihmissuhteissa tapahtuu eniten huhtikuussa ja lokakuussa. Nämä ajat olisi hyvä satsata näihin asioihin ja keskittyä hoitamaan yhteisiä asioita ja lähisuhteitasi.

Harka, Vuosi 2014

(20.4. - 20.5.)

Vuosi 2014 on härkä ihmisille käytännönläheinen vuosi, jolloin tehokkaalla työllä ja maltilla voi saada paljon aikaiseksi. Kuvaan liittyy kuitenkin asioiden ja ihmissuhteiden päivittämistä ja vastuunottoa tilanteissa. Jokin yhteistyö tahi lähi-ihmissuhde voi nyt olla vaativaa ja edellyttää kohdallasi vastuunkantoa ja loppupeleissä elämästä voi tänä vuonna kadota elementtejä jotka eivät ole enää ajankohtaisia. Päätöksiä ja ratkaisuja on käsillä mutta kaikki vaatii nyt paneutumista ja kärsivällisyyttä. Jotain voi jäädä menneisyyteen mutta lähinnä kysymyksessä ovat suhteet ja asiat jotka eivät ole tuottavia tai realistisia. Varsinkin toukokuun kuudennen päivän jälkeen syntyneet härät ovat näiden teemojen keskiössä. Alkuvuodesta aina heinäkuun puoliväliin asti kuvaan mahtuu mukaan vuoroin onnistumisia hankkeiden myötä ja eteenpäin menon tuntua. Toukokuu varsinkin kertoo realistisesta etenemisestä ja asioissa edistymistä. Elokuu sensijaan voi olla riskialtista liioitelluiden hankkeiden kannalta ja varoittaa menemästä mukaan mihinkään liian heppoisin perustein. Kesäkuu on ihmissuhteissa hyvää aikaa, jolloin helppoutta ja sopusointua on mukavasti tarjolla ja yhteistyö tuottaa tulosta. Maailma tuo reunaehtoja tänä vuonna kohdallasi esiin mutta auttaa sinua ajankohtaistamaan eläämääsi tehokkaaksi ja toimivaksi paketiksi.

Kaksoset, Vuosi 2014

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten vuoden 2014 alussa aloitetut projektit saavat kevään myötä kuvioihin uusia sävyjä ja yllättäviäkin käänteitä. Joitain alkuperäissuunitelmia on muutettava ja säädettävä uuteen uskoon ja tässä auttaa parhaiten oma luova mielesi sekä luonnollinen uteliaisuutesi. Helmikuussa on hyvä olla normaalia tarkempi tekemisissään, sillä virhearvioinnin mahdollisuus on suurta. Ole tarkka sopimusasioissa ja siitä että kaikki ymmärtävät asiat samalta kantilta saman suuntaisesti. Heinäkuu antaa viitteitä onnistumisista ja jonkin asian suhteen hyvää mieltä. Tästä eteenpäin, aina vuoden loppuun asti , saat asioita helpommin aikaiseksi kuin alkuvuodesta. Onnekkuutta ja lennokkuutta tapahtumissa on luvassa syyskuussa ja vaikka muutoksen tuulia on ilmassa, niin sävynä on piristyminen ja positiivinen henki. Syyskuun neljäs viikko varoittaa kuitenkin liiallisesta herkkäuskoisuudesta ja tällöin asioissa on syytä tarkistaa taustat, ennenkuin luo lopullista melikuvaa tapahtumista. Realireetit on hyvä muistaa pitää kasassa ja vältellä liian suuriin projekteihin ryhtymistä. Lokakuun tuulet ovat suotuisia ja vaikka tilanteet muuttuvat hyvinkin suunnittelematta niin sävynä ovat eteenpäin meno ja vauhdikkuus. Ole tällöin utelias ja rohkea, sillä kuvassa ei näy virhearvioinnin riskiä. Jokin uusia asia saattaa nyt astua elämääsi ja sen vaikutukset ulottuvat pidemmälle tulevaisuuteen.

Rapu, Vuosi 2014

(21.3. - 19.4.)

Muutosten tuulet puhaltavat rapujen elämässä vuonna 2014 ja varsinkin vuoden ensimmäinen puolisko tuo vauhditusta ja onnekkuuttakin kaiken pyöritysten keskellä. Vuoden alku voi tuoda elämääsi ja varsinkin ammatillisiin asioihisi uusia haasteita ja ryhtymisiä. Voit kokea että jotain täytyy karsia elämästäsi, jotta uusiutumista mahtuu mukaan. Jonkin asian työstäminen voi ottaa aikansa ja vasta keskikesä kertoo jonkin prosessin selkiytymisestä. Taustalla on kuitenkin kohdallasi onnekkuutta ja oma rohkeutesi on keino jolla edistät olosuhteitasi. Kevät tuo tullessaan yllättäviäkin käänteitä ja voit kokea hämmennystä ja kiirettä. Koeta olla hyvin tietoinen valinnoistasi, sillä nyt teet uuttaa suuntaa elämällesi pitkälle tulevaisuuteen. Jokin asia mihin menet mukaan tuo kauaskantoisia seurauksia mukanaan. Rohkeus, uteliaisuus ja uskollisuus omille arvoillesi ovat etusijalla. Voit kuitenkin olla tilanteen edessä, joka vaatii hyppäämään kohti tuntematonta silmät sidottuina, mutta nyt onkin syytä alkaa toteuttamaan elämääsi omien ehtojesi mukaisesti. Loppukesän ja syksyn kuviot tuovat rauhoittumista asioiden äärelle ja voitkin paremmin keskittyä jatkomon varmistamisiin. Marras- ja joulukuu tuovat taas tullessaan tilanteita, jotka edellyttävät suunnan ja oman kantasi valitsemisia. Voit ottaa ratkaisevia askelia elämässäsi, jättäen taakse vanhoja toimintamalleja ja antaen tilaa uusille tavoille tehdä asioita.

Leijona, Vuosi 2014

(23.7. - 22.8.)

Leijonille vuosi 2014 riippuu pitkälle siitä minä kuuna on syntynyt. Elokuun 9. - 13. päivä syntyneet joutuvat aina syyskuun loppuun asti työstämään tilanteita hyvinkin pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti. Teemana ovat keskeneräiset hankkeet ja velvoitesävyiset asiat. Aika tuo esiin korjattavia asioita elämässäsi ja voit joutua tekemään pitkää päivää ja inventaariota asioistasi. Karsinta ja niukkuus ovat syksyyn asti etualalla ja vastuu asioiden hoidosta jää harteillesi. Mutta jos vain jaksamista ja sinnikkyyttä löytyy, niin voit huomata jo syksyn tullen että pääset korjaamaan vaivannäöstäsi sadonkorjuuta. Lokakuu ja marraskuu ovatkin näille leijonille hyvin onnekasta aikaa. Heinäkuun 23. - 8. elokuuta syntyneet pääsevät tänä vuonna helpommalla jo alkuvuodesta. Heille heinäkuun loppu, elokuu sekä syyskuu avaa onnekkaasti uusia ovia ja jokin uusi elementti voi tulla elämänkuvioihin mukaan hyvin positiivisessa merkeissä. Voit saada mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja omia toiveitasi. Elokuun puolenvälin jälkeen syntyneet leijonat ovat lokakuun lopusta eteenpäin tulilinjoilla ja vaateliaat olosuhteet pistävät nyt miettimään elämän perusasioita. Kaikessa on tällöin huomioitava tämän maailman rajat ja ryhdyttävä käytännön toimiin tilanteen korjaamiseksi. Kaiken kaikkiaan leijonat pysyvät tänä vuonna elämän normaaliuden piirissä ja olosuhteet ovat korjattavissa ja tilanteet ymmärryksen rajoissa.

Neitsyt, Vuosi 2014

(23.8. - 22.9.)

2014 vuosi on syyskuisille neitsyille sopusointuista ja edistyksellistäkin aikaa aina heinäkuun puoleen väliin asti. Saat asiohin paneutumalla hyvinkin tehokkaasti elämässäsi parannuksia aikaiseksi ja tahtisi on tuottavaa. Olet jalat maassa tilanteiden myötä ja saat tilaisuuksia toteuttaa itseäsi suhteellisen tasaiseen tahtiin. Sen sijaan elokuun neitsyille teemana esiintyy tänä vuonna ajelehtimisen tunne ja kokemus siitä, että oma toiminta ei tahdo tuottaa toivottuja tuloksia. Heidän olisikin syytä olla ryhtymättä mihinkään suurisuuntaisiin projekteihin ja antaa ajan kulua ennen ratkaisujen tekoa. Voit kokea että et voi luottaa ympärillä oleviin tahoihin ja tartunta pintaa konkreettisiin asioihin on vaikeaa löytää. Oma keskittymiskykysi voi olla hukassa ja ailahtelevat virtaukset muuttavat asemaasi laidasta toiseen. Aika suosii henkisiä pyrkimyksiä, luovuutta ja uusien ihanteiden etsintää mutta realismi voi näissäkin asioissa olla hukassa. Onkin syytä koettaa kuulostella omia tuntojaan ja antaa ajan kulua. Erityisen riskialtista aikaa väärille valinnoille on syyskuu, jolloin voit liian sinisilmäisesti tehdä vääriä johtopäätöksiä tarjotuista mahdollisuuksista. Huhtikuu, kesäkuun loppu, syyskuu ja marraskuun loppu voi myös tuoda ihmissuhteissa olevat puutteet ilmoille. Kesäkuun puoliväli sen sijaan tuo ihmissuhteisiisi positiivisen jakson ja voit luottaa yhteistyöhön tällöin.

Vaaka, Vuosi 2014

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen vuosi 2014 alkaa varsin muuttuvissa merkeissä ja jonkin tilanteen uudelleen muotoutuminen ottaa oman aikansa. Oma aloitteellisuutesi on nyt kohdillaan mutta voit kokea että hankkeitasi vastustetaan ja tilanteiden selkiytyminen ottaa aikaa aina toukokuun alkupuolelle asti. Nyt on hyvä miettiä tarkoin tekemisiäsi ja antaa aikaa selkiytymiselle ennen lopullisia siirtoja. Joku voi yrittää kävellä ylitsesi mutta katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja rehellisesti myös omalta osaltasi. Tilanteesi saa kevään mittaan vielä yllättäviä käänteitä ja muutoksia, joten nyt ei ole syytä hätäillä asioiden kanssa. Elokuusta eteenpäin olosuhteissasi tapahtuu selkiytymisiä ja koet voivasi toteuttaa asioitasi helpommalla. Syysaika on onnekasta ja muuttuvat tilanteet ovat helpommin käsiteltävissä. Ole tällöin avoin uudistuksille ja yllättävillekin muutoksille, sillä nyt voit luottaa intuiotioosi. Lokakuu on ihmissuhteissasi ja rakkaudessa parasta aikaa, jolloin huomaat että oma viehätysvoimasi edesauttaa sinua. Jotain uutta sävyä on ilmassa mukana ja voit huomata jonkun koskettavan sisintäsi normaalia syvemmälle. Joulukuussa sensijaan mitataan onko suhteesi luottamuksesi arvoinen ja kärsivällisyytesi voi joutua koetukselle.

Skorpioni, Vuosi 2014

(24.10. - 22.11.)

Vastuullisuuden ja elämän käytännölliseen puoleen painottuva aika jatkuu skorpioneilla vielä vuoden 2014 läpi. Ennen marraskuun 9. päivää syntyneet skorpionit ovat nyt kuitenkin jo helpommilla vesillä viime vuoden vaatimusten jälkeen ja saavat rauhoittua olosuhteiden kanssa. Varsinkin lopputalvi ja kevät ovat helppoja ja saat asioita asettumaan kohdilleen. Sen jälkeen syntyneet sensijaan kohtaavat tänä vuonna saturnus planeetan vaateet ja päivitettäviä, ajankohtaistettavia asioita on edessä. Maltillisuus ja kuitenkin samalla tehokkuus ovat päälimmäisinä ja korjausliikkeitä on edessä. Kevät ja kesä, aina heinäkuun puoleen väliin asti, on asioita edistävää aikaa ja mahdollisuus saada paljon aikaiseksi on realistista. Varsinkin kevät asettaa asioita tasapainoon ja antaa onnistumisen kokemuksia. Elokuu merkannee monille skorpioneille jonkin uuden projektin tai sitoutumisen aloitusta. Jotain uutta voi nyt alkaa, joka vaikuttaa pidemmällä tähtäyksellä merkittävästi elämääsi. Käytännönläheisyys, maltillinen asenne ja järkevyys ovat teemoina, mutta nyt on mahdollisuus saada paljon aikaiseksi. Tänä vuonna syksyyn painottuvat ihmissuhteissa tapahtuvat muutokset, merkiten joko päätöksiä jossain tapauksissa tai sitten sitoutumista kumppanuuteen.

Jousimies, Vuosi 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten vuoden 2014 ensimmäiset neljä kuukautta edellyttävät normaalia tarkempaa otetta asioden ja juoksevien tehtävien hoitamisissa. Jokin epäselvyys tai väärinymmärrys vaatii tarkistuksia ja selkiyttämistä. Riskinä ovat unohdukset, hajamielisyys tai kertakaikkinen väärään ohjautuminen jonkun taholta. Nyt ei ole syytä olla kovin herkkäuskoinen vaan ennemminkin kannattaa välttää riskinottoa ja tarkistaa tarkoin kaikki taustat ja faktat, ennenkuin sitoudut mihinkään uuteen. Huhtikuussa ihmissuhteissa voi sattua jotain, joka sekoittaa tilanettasi outoon valoon. Koeta välttää kovin sotkuisia ihmissuhdekoukeroita ja pidä pää kylmänä. Kesäkuussa voit saada tilaisuuksia tehdä jotain rennommalla otteella ja mieltäsi virkistävällä ja uudistavalla tavalla. Tällöin sinulla on jo varaa hellittää ja rentoutua luottavaisemmin mielin. Syksy tuo mukanaan elämääsi uusia, raikastavia tuulia ja saat tilaisuuksia toteuttaa itseäsi hyvinkin luovalla tavalla. Varsinkin lokakuun alku on onnekas ja oma aloitteellisuus tuottaa tulosta. Jokin uusi ryhtyminen tai projekti on kiinnostava ja suotuisa kohdallasi. Marras-joulukuun vaihde uusii ihmissuhde kenttääsi ja jokin uusi kehityskulku on positiivinen sävyltään. Ole utelias ja luo uusia kontakteja rohkeasti ja uteliaasti. Tällöinkin on kuitenkin hyvä pitää silmät ja korvat auki faktojen suuntaan ja välttää liian epärealistisia suhderyhtymisiä.

Kauris, Vuosi 2014

(22.12. - 19.1.)

Alkuvuosi 2014 on kaurismerkkisille varsin merkittävää aikaa. Jo tammikuu saattaa olosuhteisiisi muuttuvia tekijöitä ja koet että jokin tärkeä elementti elämässäsi on muutoksien alainen. Onkin syytä varautua siihen että asioiden selkiytyminen uusiin uomiinsa ottaa aikaa aina keskikesään asti. Voit kokea ajanjakson kiireisenä ja paineisena, sillä joudut tekemään työtä rivakkaan tahtiin. Ihmissuhteissasi on käänteitä ja yllättäviä suunnanmuutoksia ja tilanteet syntyvät yllättäen ja suunittelematta. Koeta olla joustava samalla kuitenkin tiedostaen asioiden syvät pinnanalaiset virtaukset. Ole myös suora ja avoin, äläkä suostu peleihin ihmissuhteissasi. Jokin valtataistelu voi olla raastavaa mutta pitämällä omat jauhot puhtaana pusissasi selviät parhaiten tilanteista. Elokuusta eteenpäin asiat alkavat asettua pikkuhiljaa pysyvempiin rakennelmiin ja voit rauhoittua myllerrysten jälkeen. Kaikkein kovimmilla muutosmyllerryksissä ovat vuodenvaihteen ympärillä syntyneet kauriit. Marraskuussa on myös muuttuvia tekijöitä olosuhteissasi mutta nyt tilnteet ovat saavutettavissa helpommin hallintaasi. Ihmissuhteissa merkittäviä aikoja elät tammi- ja helmikuussa. Toukokuu on erittäin vaativa ja ristiriidat herkässä. Joulukuu kertoo että otat tilanteet haltuusi näissä suhteissa omaan malliisi helpommalla tavalla. Vuosi on siis kohdallasi mitä todennäköisemmin erittäin muutosaltis ja valinnat mitä tänä vuonna teet, tulevat vaikuttamaan elämääsi pitkälle tulevaisuuteen.

 

 

Vesimies, Vuosi 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille vuoden 2014 pääteemana ilmenee asioiden rajaamiset, keskittämiset ja säänöstely. Varsinkin helmikuun 4. päivän jälkeen syntyneet joutunevat tehostamaan panostustaan ja ottamaan hyvin järkevän ja käytännöllisen asenteen tekemisissään. Vuosi on hyvä saada keskeneräiset hankkeet päätökseen ja hoitaa pois päiväjärjestyksestä tekemättömiä asioita. Vastuunkanto, kärsivällisyys asioiden hoidoissa ja käytännöllisyys ovat etusijalla. Aika voi tuntua köyhältä ja mitään tapahtumattomalta mutta vuoden lopussa voit huomata saaneesi paljon tehdyksi. Maaliskuu on ihmissuhteiden kannalta hyvää aikaa mutta tähänkin sävyttyy käytännöllinen puoli ja yhteistyössä vastuullisuus. Ensimmäinen puolivuotiskausi on sävyltään energinen ja vaivatonkin tehtävien suorittamisissa. Heinäkuusta eteenpäin ihmissuhteiden merkitys kasvaa ja tälle alueelle on tulossa vilkastumisia. Voitkin luoda uusia kontakteja ja laajentaa verkostoasi uusiin suuntiin. Tosin elokuu osoittautuu kuukaudeksi jolloin jokin tärkeä päätös tai velvoite on raskauttava ja saa sinut pysähtymään tosiasioiden kanssa. Onkin syytä tällöin olla erittäin harkitseva ja varovainenkin toimissaan ja varata aikaa tarpeeksi lepoon, jotta välttyisit itsesi ajamisesta liian stressaavaan tilaan. Syksy varsinkin suo uusiutuvia ja yllättäviäkin tilaisuuksia alkaa tehdä jotain uutta ja mielenkiintoista. Jokin uusi hanke tai ryhtyminen voi alkaa kiinostaa ja koet saavasi piristystä elämääsi jonkin uuden asian parissa.

Kalat, Vuosi 2014

(20.2. - 20.3.)

Kaloille vuosi 2014 korostaa luovuutta ja henkisen elämäntehtävän etsintää. Voit aika-ajoin kokea olevasi hukassa ja eksyksissä vaihtelevien virtausten myötä. Onkin hyvä antaa tilaa itselle miettiä ja pohdiskella asioita ja valintoja nyt kaikessa rauhassa ja kuunnella herkällä korvalla sisäisiä virtauksia. Toiset voivat löytää uudenlaista lahjakkuutta itsestään, toiset voivat kokea näkymättömän maailman kutsun toista kautta. Voit kokea että käytännön asioiden hoitaminen ei kiinnosta tippaakaan, vaan ennemminkin haikailet jonkin ennenkokemattoman perään. Kannattaa kuitenkin panostaa normaalia enemmän juoksevien asioiden hoitoon, sillä unohdukset ja väärinkäsitykset ovat herkässä. Varsinkin helmi- ja maaliskuussa tarvitset ylimääräistä aikaa keskittymiseen, sillä jokin asia voi aiheuttaa päänvaivaa ja ylimääräistä huolta. Tarkista kaikki faktat, äläkä luota ihan kaikkeen mitä kuulet tai mitä sinulle esitetään, ainakaan suoralta kädeltä. Kevät on ihmissuhteiden kannalta merkittävää ja löytää itsesi ruusunpunaisten unelmien keskeltä. Mutta tällöinkin on syytä välttää kovin sotkuisia ihmissuhde koukeroita, jotta pääsisit vähemmillä kolhuilla. Syyskuu muistuttaa myös elämän realiteeteista, jotka vaativat tarkkuutta ja hoitamista. Tällöin kannattaa olla ryhtymättä mihinkään kovin suurisuuntaiseen hankkeeseen tai ryhtymisiin. Parhaimmillaan kyvyissäsi ja asenteissasi käsitellä ongelmia voi tänä jaksona muuttua ja opit hienovaraisemmin ottamaan osaa toisten elämään.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.