Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2015

(21.3. - 19.4.)

Vuonna 2015 oinailla on kehityskuluissa paljon kiinni siitä, minä päivänä oinaan jaksoa olet syntynyt. Ennen huhtikuun 2. päivää syntyneet oinaat ovat jo muutosvaiheissaan paremmalla puolella ja elämän olosuhteet ovat jo järjestäytyneet uusiin asetelmiin. Pysyvyyttä ja suunitelmallisuutta on näille oinaille luvassa koko vuodeksi. 3. - 10. päivinä syntyneille on sen sijaan luvassa suunnan muutoksia ja elämän olosuhteissa keikauksia. Heille aika  aina vuoden alusta kohti keskikesää on vaiherikasta aikaa ja uusia virityksiä ja ryhtymisiä on tarjolla hyvinkin yllättäviltä tahoilta. He voivat päästä tekemään jotain ennen kokematonta ja aidosti enemmän itsensä toteuttamiseen liittyviä asioita. Rohkeutta vaaditaan muuttuvissa tilanteissa ja uskoa siihen että jotain hyvin tärkeää sielun kehityksen kannalta on nyt tapahtumassa. On aika murtautua ulos vanhoista pidäkkeistä ja raamituksista ja ryhtyä toteuttamaan omaa kohtaloaan hyvinkin tinkimättömästi. 12. päivän jälkeen syntyneet voivat nauttia suosiollisista tuulahduksista ja positiivisista mahdollisuuksista aina juhannuksesta elokuun 11. päivään asti. Loppuvuosi on kaikille oinaille tasaisempaa aikaa kuin alkuvuosi, joskin joulukuu tuo vielä muutoksia joidenkin elämäntielle. Ihmissuhteissa merkkipaaluja ovat maalis, - touko- ja marraskuu, joihin ajoittuvat suurimmat tapahtumat liittyen pariutumiseen ja muutoksiin vallitsevissa tilanteissa.

Harka, Vuosi 2015

(20.4. - 20.5.)

Härät saavat vuonna 2015 suoranaista helpotusta elämäänsä ja tilanteiden vaatimustasot löysentyvät. Ainoastaan toukokuun 19. päivän jälkeen syntyneillä härillä on vielä päivitettäviä asioita kohdattavana kesäkuusta syyskuun puolelle asti. Heille on luvassa keskeneräisten asioiden loppuun saattamisia ja käytännön ratkaisuja ja päätöksiä. Alkuvuoden tahti on suorastaan rauhaisa ja tilanteita tasoittava. Voit olla pääsääntöisesti tyytyväinen ratkaistuasi yli kaksi vuotta kestäneet vaativat olosuhteet toisiin asetelmiin ja stressitasosi on selvästi laskusuunnassa. Vastuun taakka on keventynyt ja olet saanut säädettyä asioitasi oikeille paikoilleen.  Kevät on kaikilla härillä hereistä aikaa ja uusia aloitteita on viriämässä oman aktiivisuutesi siivittämänä. Elokuun puoliväli aloittaa härille positiivisen ajanjakson, jolloin tilanteet alkavat loksahdella paikoilleen ja voit toimia suuremmitta riskeittä hankkeissasi aina vuoden loppuun asti. Voit jopa nauttia hienoisesta sadonkorjuu ajasta, jolloin omaa vastuuta asioiden hoitamisiin ei enää vaadita suurella volyymillä. Parhaita jaksoja ihmissuhteiden kehityksen kannalta ovat maaliskuun puolestavälistä huhtikuun puoleenväliin, lokakuun loppu ja joulun aika.

Kaksoset, Vuosi 2015

(21.5. - 20.6.)

Toukokuussa syntyneillä kaksosilla on vuonna 2015 edessään korjausliikkeitä ja käytännön asioiden järkeistämisiä. Jokin uusi velvoite tai sitoumus alkaa olla esillä jo aivan vuoden alusta eteenpäin ja kannattaakin varata aikaa aina vuoden loppupuolelle asti tilanteiden uudelleen organisoimiseksi. Jos olet aiemmin tehnyt elämässä joitain virhearviointeja tai epärealistisia ratkaisuja jollain elämän alueella, niin tämä vuosi tuo kipupisteet pintaan. Jotain täytyy miettiä uusiksi ja ryhtyä toimeen tilanteen palauttamiseksi tasapainoisemmaksi. On hyvä ottaa vastuullinen asenne ja ajatella asioita pitkälle tulevaisuuteen. Ei ole myöskään syytä olla liian luottavainen sopimus- ja neuvotteluasioissa heti ensisilmäyksellä, vaan on hyvä tarkistaa huolella asioiden taustoja ennen lopullisia sitoumuksia. Tammi-, touko ja syys-lokakuun vaihde tuovat nämä teemat pääsääntöisesti pinnalle. Kesäkuun kaksosilla vuosi on vielä huomattavasti helpompi ja edistymistä ja onnekkaitakin kuvioita on tarjolla aina elokuun puolelle asti. Kesäkuun alun kaksoset ottavat kylläkin joulukuussa jo tuntumaa rajapintojen kohtaamisissa ja heillä on tällöin edessään uusia velvoitteita, jotka sitovat heidät uusiin järjestelyihin. Ihmissuhteissa parasta aikaa tälle vuodelle ovat huhtikuun loppupuoli ja toukokuun alkupäivät.

Rapu, Vuosi 2015

(21.3. - 19.4.)

Yleisesti katsoen ravuilla on vuonna 2015 mahdollisuus edetä taloudellisella alueella eteenpäin. Voit löytää itsestäsi yllättäviäkin uusia resursseja lisätä maallista hyvinvointiasi aina kesäkuun loppuun asti. Loppuvuoden edistysaskeleet liittynevät ennemminkin mahdollisuuteesi lisätä liikkumavaraasi lähiympäristössäsi luoden uusia verkostoja ja kontakteja keskustellen ja kokemuksia jakaen. 5. - 13. heinäkuuta syntyneillä ravuilla on edessään suurempia muutoksia elämän olosuhteissa ja tilanteet voivat saada totaalisesti uusia suuntia. Jotain peruuttamatonta voi tapahtua, merkiten uuden suunnan ottoa elämässä. Onkin aika kyseenalaistaa vanhat elämän rakennelmat ja katsoa mitä uutta elämä voi tarjota. Maaliskuun alku, kesäkuu ja joulukuu viitoittavat ko. tahtumia pintaan enenevästi. Tällöin on hyvä olla ensinnäkin itselleen mahdollisimman rehellinen, sekä myös katsoa että kaikki menee oikeudenmukaisuuden periaatteen mukaisesti. On aika keskittyä siihen mitä elämästäsi kuuluu menneisyyteen ja tehdä tilaa uusille asioille. Katse omiin tarpeisiin syvältä käsin voi olla paikallaan ja karsia aikansa eläneitä asioita pois kuvioistasi, jotta tilaa uudelle syntyisi.

Leijona, Vuosi 2015

(23.7. - 22.8.)

Vuosi 2015 on leijonille uusien alkujen ja ryhtymisten kannalta suotuisaa aikaa vuoden alusta aina elokuun alkupuolelle asti. Onni suosii rohkeaa ja hyvä olisi olla kuulolla uusien mahdolllisuksien avautumisien suhteen. Nyt on aika nauttia menneiden vuosien aikana työstämiesi tehtävien tuloksista ja aikaa hengähtämiseen on luvassa. Kevät ja alkukesä tuovat varsinkin uusia tuulahduksia elämääsi hyvinkin yllättäviltä tahoilta ja voit saada mahdollisuuksia toteuttaa uusia puolia itsestäsi. Tilanteet ja uusien ovien avautumiset voivat syntyä yllättäen ja hyvinkin etukäteen suunnittelematta, joten on hyvä olla itse valppaana tarttumaan kiinni uusista aihioista. Rakkaus asioissa keskikesän taite on merkityksellinen ja uusia ovia avaava. Tämä on mitä parhainta aikaa löytää uusi kumppani tai solmia sitoutumisia. Heinäkuun 21. päivän jlkeen syntyneet joutunevat keskikesästä syyskuun puoliväliin olemaan vielä kärsivällisiä jonkin keskeneräisen tehtävän loppuun saattamisen suhteen. Heidän on hyvä suunitella tarkkaan ratkaisujaan ja valintojaan vastuuta kantaen. Syyskuun lopusta eteenpäin leijonien elämä asettuu uomiinsa ja aika antaa tilaa paikalleen asettumisiin muutoksia sisältävien vuosien jälkeen.

Neitsyt, Vuosi 2015

(23.8. - 22.9.)

Alkuvuosi 2015 tuo neitsyiden elämään velvoitteisen sävyn olohuhteissa tapahtuvien muutosten myötä. Jos olet aiempina vuosina mennyt mukaan tilanteisiin ja asioihin liian heppoisin perustein tai kuvitelmin niin tämä aika avaa silmäsi huomaamaan asioiden todellisen laidan. Voit saada tietoosi asioita, jotka muuttavat käsitystäsi tapahtuneesta ja nyt on aika tehdä korjausliikkeitä ja ajankohtaistaa asioita. Järkevä ote asioihin on nyt paikallaan ja tehdä karsintaa ja asettaa asiat tärkeysjärjestykseen. Ota maltillinen ote, sillä aikaa kuluu aina elokuulle asti ennenkuin saat asioitasi selkiytettyä. Uusiin tarjottaviin hankkeisiin on myös syytä ottaa aikalisä ja antaa reilusti ajankulua, ennenkuin sitoudut mihinkään uuteen prosessiin tai hankkeeseen. Elokuu aloittaa positiivisen ja rakentavan jakson, siivittäen elämääsi aina seuraavan vuoden syksyyn asti. Vuoden loppuoli onkin aloitteikas ja uusia uria avaava. Taustasävynä on kuitenkin realismi ja maltilliset ryhtymiset ja tiedostat nyt olosuhteiden riskit ja sudenkuopat herkemmin kuin alkuvuonna. Loppuvuotena teetkin samaan aikaan menneiden asioiden lopettamisia ja uusien ryhtymisten aloituksia. Kannattaa kuitenkin tehdä  asioita omiin voimavaroihisi luottaen, sillä ihmissuhteet ja yhteistyössä on herästi omat riskinsä.

Vaaka, Vuosi 2015

(23.9. - 23.10.)

Vuonna 2015 vaakojen elämään mahtuu mullistuksia ja elämänolosuhteissa yllättäviä käänteitä eritoten 6.- 14. päivinä syntyneillä vaaoilla. Heillä on vauhdittumista tilanteissa ja uuditusmielistä sävytystä aina kesäkuun loppuun asti. Jotkin keskeiset teemat saavat positiivisen käänteen ja uudelleen aloittamisen mahdollisuuksia on kuvassa mukana. Mutta keskeistä on että vanhoista, loppuun kuluneista aiheista on ensin päästettävä irti, jotta uutta voisi tulla tilalle. Rohkeutta vaaditaan ja uskallusta hypätä kohti tuntemanonta vaikka lopputuloksesta ei takuita olisikaan. Kesäkuu on merkittävä ja uudistaa lähinnä ihmissuhdekenttää. Ennen 6. päivää syntyneet vaa´at rakentavat tänä vuonna jo mullistusten jälkeistä aikaa realistisesti ja hyvinkin tehokkaasti ja rakentavasti. Heillä varsinkin kevät ja syksy on velvoitteista mutta tehokasta. 14. päivän jälkeen syntyneet ovat vielä odottamassa uutta suunnanmuutosta elämänkuvioihinsa mutta saattavat hyvinkin jo tuntea nahoissaan, että vanhat rakennelmat eivät enää kanna. Heillä paras jakso tänä vuonna osuu heinäkuulle ja elokuun alkuun, jolloin on aikaa toteuttaa positiivisella tavalla suunitelmiaan. Pääteemana on kuitenkin valmistautuminen uuteen elämänvaiheeseen, joka vaatii rohkeata asennetta ja kykyä tutkia oman sielunsa syövereitä perinpohjin mustiakaan puolia kaihtamatta.

Skorpioni, Vuosi 2015

(24.10. - 22.11.)

Ennen 20. päivää syntyneet skorpionit saavat osakseen helpottuneet olosuhteet vuonna 2015. Heillä on tällä erää oppiläksyt opittu ja tänä vuonna on uusien tuulien aika. Elokuu aloittaa heidän osaltaan varsin hedelmällisen ajanjakson, jolloin uudet hankkeet ja suunitelmat saavat vauhdittumisia ja edistymisiä. 20. päivän jälkeen syntyneet saavat myös osakseen hengähdystaukoa talven yli, joskin kevät vielä kertoo että hankkeet antavat odotuttaa ja hiomisia tilanteissa on vielä edessä ennen asioiden helpottumista. Heidän kohdallaan kesä ja alkusyksy ovat kiireistä aikaa ja velvoitteet ovat päälimmäisinä. Vaativa jakso loppuu kuitenkin jo syyskuun puolivälissä, jolloin tärkeät päätökset ja ratkaisut siirtävät heitä elämässä eteenpäin. Loppuvuosi antaakin kaikille skorpioneille enemmän rauhaa ja tilaa onnistumisille. Talous- ja raha-asioissa on kaikille edessä tarkanmarkan ajat ja uudelleen rukkausta on tiedossa näissä asioissa. Ylimääräisiin riskeihin ei siis ole skorpioneilla tänä vuonna varaa. Ihmissuhteissa on luvassa edistystä ja helppoutta kevään aikana, sekä loka- että joulukuussa. Loppuvuoden kuviot korostavat kuitenkin enemmän uusia alkuja ja lähtökohtia, jolloin uuden ihmissuhteen alkamiselle on parhaat näkymät.

Jousimies, Vuosi 2015

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten on vuonna 2015 aika alkaa luomaan elämään uudenmoista järjestystä ja rutiinia. Jo pitkään keskeneräisinä roikkuneet asiat vaativat päivityksiä ja selkiyttämisiä ja uudenlaista organisointia. Jokin aikakausi voi nyt elämässä päättyä ja on aika puhdistaa pöytää tehottomilta ja tarkoituksettomilta asioilta. Elämän arvojärjestelmä voi mennä uusiksi ja on aika katsoa mitkä asiat ovat elämääsi rakentavia ja mitkä turhuuksia. Jos olet aiempina vuosina rakentanut jotain epärealististen kuvitelmien tai illuusioiden varaan, niin tämä vuosi karsii liian sinisilmäiset hankkeet elämästäsi. Jotain voi myös paljastua käytännössä aivan toisenlaiseksi kuin olet aiemmin kuvitellut ja ruusunpunaiset lasit tipahtavat silmiltäsi. Ed. mainittu koskee eritoten ennen 6. päivää syntyneitä jousimiehiä. Sen jälkeen syntyneillä vuoteen mahtuu edistysaskeleita ja uusiutuvia kuvioita. Jotain uutta ja suunnittelematonta voi tulla elämääsi varskin keväällä ja alkukesästä, joka avaa tietä kokeilemaan jotain uutta ja luovaa. Kannattaakin rohkeasti ottaa käyttämättömiä luovia voimavaroja käyttöön ja tilanteista vaarin, sillä valinnoista joita nyt teet, on pitkäkestoisia vaikutuksia elämääsi.

Kauris, Vuosi 2015

(22.12. - 19.1.)

Vuonna 2015 kauris ihmisillä, varsinkin 4. - 7. päivä syntyneille, on luvassa suuria muutoksia ja uusien elämänalueiden haltuunottoja. On hyvä ottaa tietoinen mutta rohkea asenne tilanteissa ja olla muutoshakuinen koska muutoksista joka tapauksessa on kysymys. Saat kuitenkin aikaiseksi hallittuja siirtoja, joissa oma luovuutesi ja taitosi pääsevät hyvään käyttöön. Heillä tasoittavaa ja positiivista aikaa on lokakuussa, jolloin voi jo nähdä siirtojen ja valintojen hedelmällisyyttä. 7. - 11. tammikuuta syntyneillä on elämäntilanteissa yllättäviä, suunittelemattomia käänteitä ja tasaisen elon aikaansaaminen on vaikeampaa. Rakentavuutta ei tahdo saada aikaiseksi ja hallitsemattomat olosuhteet vaativat avoimuutta ja notkeutta. Jotain voi sattua äkkiarvaamatta, joka pistää elämänkuviot uusiksi. Heillä myös loppuvuosi toki kuvastaa rauhaisempaa jaksoa kuin alkuvuosi ja kykyä hahmottaa ja tasoittaa tilanteita on enemmän kuvassa mukana. Joulukuun puolella syntyneet saavat kokea elämän rauhoittumista uusiin uomiinsa ja hallittu ote on taattu. Heillä kyse on paljolti talouselämän järkeistämistä ja uudelleenorganisoimista. Tammikuun puolenvälin jälkeen syntyneet elävät vielä hyvinkin tasaista elämää, joskin voivat jo haistella tulevien muutosten tuulia tulevaisuudessa tulevaksi.

Vesimies, Vuosi 2015

(20.1. - 19.2.)

Vuosi 2015 tuo vesimiesten eloon helpottuneita olosuhteita ja keventynyttä tunnelmaa monta vuotta kestäneen raskaan jakson jälkeen. Vastaanhanganneiden tilanteiden ja jumitusten jälkeen saat vihdoin asioitasi edistettyä vaivattomammin. Ainoastaan helmikuun 18. päivän jälkeen syntyneillä on vielä edessään paivitettäviä asioita ja työstämisiä kesäkuun lopusta syyskuun puoliväliin asti. Ihmissuhteissa vuosi on edistyksellinen ja uusia tuulahduksia tuova. Sosiaalinen kenttäsi on laajentumassa ja koet viihtyväsi hyvin ihmisten seurassa. Jotain uutta voi myös alkaa jonkun uuden ihmisen myötä ennen syksyn tuloa. Joku voi herätellä sinua taas eloon ja tuoda uudenlaista henkeä mukanaan. Jokin uusi innoituksen kohde voi nyt löytyä ja inspiroidut kokeilemaan jotain uutta ja luovaa. Itsetuntosi on hyvässä mallissa ja positiivinen asenteesi saa muutkin viihtymään seurassasi. Nyt on aika lähteä elämässä taas liikkeelle ja antaa uusien virtausten muokata elämääsi. Kannattaakin olla rohkea ja utelias uusille asioille, sillä voit luottaa nyt siihen että etenet suuremmitta hankauksitta eteenpäin. Rahaan ja talouteen liittyvissä asioissa on kuitenkin syytä olla tarkkana, eikä ole oikea aika lähteä mukaan mihinkään riskialttiiseen hankkeeseen.

Kalat, Vuosi 2015

(20.2. - 20.3.)

Kalojen vuoden 2015 sävy on velvoitteinen ja uutta vastuuta elämään tuova. Muutosten keskiössä ovat ennenkaikkea ennen 3. päivää syntyneet kalat. Jo vuoden alku aloittaa jakson, joka pysäyttää kalat miettimään mikä on keskeistä elämässä ja mikä on turhuutta. Jotain voi sattua joka muuttaa tilannettasi ja on aika alkaa järkeilemään olosuhteita uusiksi. Kannattaa varautua prosessien eteenpäin saattamiseen koko vuodeksi, sillä ihan kädenkäänteessä eivät asiat edisty. Jos olet aiempina vuosina tehnyt elämässäsi virhearviointeja, niin nyt on aika alkaa tasapainottamaan tilnteita. Jokin unelma tai asia voi saada käänteen, joka avaa silmäsi huomaamaan asioiden todellisen laidan. Voit joutua kohtaamaan jonkun epäluotettavuutta ja sinulta voidaan vaatia uhrauksia itseltäsi. Katso tarkkaan mihin annat aikaasi ja vältä liian isoja riskejä. Nyt on aika suunnitella tulevaisuutta ja pohtia uusia suuntaviivoja, toteutus antaa vielä odotuttaa itseään. Ole kärsivällinen ja ota vastuuta asioista. Organisoi ja tehosta omaa panostasi, sillä mitään ei nyt tunnu annettavan valmiiksi tarjoiltuna. Elokuusta eteenpäin sosiaalisuutesi on lisääntymässä ja ihmissuhteisiisi on tulossa uutta positiivisempaa sävyä. Näissäkin asioissa on kuitenkin hyvä säilyttää maltillinen asenne ja antaa ajan kulua, ennenkuin tiedät mihin tilanteet johtavat.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.