Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2016

(21.3. - 19.4.)

Oinaille, eritoten 5. - 8. päivinä syntyneille, vuodesta 2016 kehkeytyy muutosvoimainen hyvinkin peruuttamattomien muutosten myötä. Voit löytää itsesi tilanteesta, jossa on löydettävä keinoja pitää puoliaan jotain epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Ratkaisevinta aikaa tässä suhteessa on vuoden lokakuussa, jolloin muutosvoimat jylläävät voimakkaimmillaan. Muutamaa päivää myöhemmin syntyneet oinaat saavat sensijaan yllykkeitä lähinnä omasta puolestaan vapautua vanhoista sidonnaisuuksista ja kahleista. Kyseessä on luovien, käyttämättömien voimavarojen haltuunotosta ja omien intressien toteuttamistarpeesta. Heillekkin kyseessä on monesti irrottautuminen jostain kiinnipitävästä ja kahlehtivasta elementistä omassa elämässään. On aika miettiä elääkö oman näköistä elämää, vai toisten sanelemaa. Heille vuoden lopulla joulukuu tarjoaa eniten järjestäytynyttä muutosta, joka ottaa kuvaan mukaan ihmissuhteet ja liikahdukset tällä saralla. Jotain uutta voi tulla mukaan elämänkuvioihin jonkun itseäsi suuresti liikuttavan ihmissuhteen muodossa. Kaikilla oinailla huhtikuu on myös merkittävää aikaa ihmissuhteiden kannalta ja uudelleen suuntautumisia tapahtuu myös tällöin. Loppuvuosi tarjoaa kuitenkin merkittävämpiä ja pysyvyyteen liittyviä muutoksia suhdetoimissa.

Harka, Vuosi 2016

(20.4. - 20.5.)

Vuoden 2016 alussa härille aukeaa jokin uusi ryhtymys tai tekeminen yhteistössä jonkun tahon tai kumppanuuden myötä. Näihin liittyvissä asioissa on hyvä huomioida, että projekti, mihin menet mukaan, tulee viemään aikaasi suunniteltua pidemmälle. Vasta heinäkuun lopulla voit huokaista ja jättää tämän aiheen taaksesi. Elokuussa saamasi palaute on kuitenkin positiivista, joten vaiva ja energiamäärä, mitä olet satsannut, saa arvoisensa päätöksen. Kaiken kaikkiaan suurimmat hankkeet tänä vuonna kohdallasi sijoittuvat alkuvuodesta syyskuun alkuun ja vuoden loppupuolisko on rauhoittuneenpaa ja tasaisempaa. Erityistä huomiota tänä vuonna on hyvä kiinnittää talouteen ja yhteisten varantojen tilaan, sillä tällä rintamalla riittää korjattavaa ja paranneltavaa. Jokin aiemmin tapahtunut väärinkäsitys tai unohdus vaatii selkiyttämistä ja järkeistämistä. Et voi myöskään luottaa siihen että joku muu tekee tässä suhteessa asioita puolestasi, vaan vastuu asioiden hoitamisista jää itsellesi. Loppuvuosi tälläkin saralla alkaa näyttää vihreää valoa ja suurimmat ongelmat jäävät taakse. Ihmissuhteissa toukokuun alkupuoli on positiivinen ja antaa tilaa sovitteluille ja hyvälle yhteishengelle. Suurempia muutoksia tämä vuosi näiden asioiden kannalta tuskin tuo eteesi.

Kaksoset, Vuosi 2016

(21.5. - 20.6.)

Ennen 29. päivää toukokuussa syntyneille kaksosille vuosi 2016 tuo selkeyttä ja helpotuksen tunnetta rankan viimevuoden jälkeen. Olet saanut korjattua tilanteita ja selkiytettyä olosuhteita kohtaamalla omat virheesi jo vuoden 2015 puolella ja pystyt taas suunnittelemaan ja rakentamaan elämällesi uutta pohjaa realistisin ja onnekkainkin ottein. Toukokuun kaksosille vuoden parasta aikaa on syys- ja lokakuu, jolloin voi huomata jo korjaavansa satoa ryhtymyksistä. Sensijaan muutoksia ja uudelleen aloituksia on luvassa  kesäkuussa ennen 12.päivää syntyneille. Vuoteen sisältyy yrityksiä ja erehdyksiä ja uuden suunnan hakemista. Korjausliikkeitä on tehtävä tehokkaasti ja luovuttava hankkeista, jotka ovat osoittautuneet liian heppoisiksi tai epärealistisiksi. Heillä kyseessä on uuden ideaalin etsinnästä ja unelmat ja haaveet on nyt koetettava sijoittaa käytäntöön hyvinkin realistisesti. Tässä prosessissa paljastuu aiheet ja teemat, mitkä ovat rakentamisen arvoisia. Heillä vuoden loppu on parasta aikaa, avaten helpommin tietä eteenpäin. Kesäkuun puolenvälin jälkeen syntyneet kulkevat tasaisempaa ja rauhallisempaa tietä, joskin aavistellen jo tulevien vuosien käänteitä. Heillä aika ei ole vielä kypsynyt päätösten tekoon, vaan aiheet muhivat vielä taustalla.

Rapu, Vuosi 2016

(21.3. - 19.4.)

Vuosi 2016 on ravuille aina syyskuun puolelle asti suhteellisen edistävää ja tasaisesti etenevää aikaa. 6. - 16. päivinä syntyneillä ravuilla vuosi tosin tietää suuriakin muutoksia elämän olosuhteissa, mutta syyskuuhun asti voit odottaa enemmän hallittuja ja käsiteltävissä olevia muutoksia. Maaliskuussa uusia näkymiä on syntymässä ja hyvinkin yllättävällä tavalla mutta pystyt suuntamaan energiasi helpommin haluamaasi suuntaan. Jotain merkityksellistä voi avautua ja tilanteissa vaaditaan rohkeutta. Kesä- ja heinäkuu ovat varsin toiminnallisia ja voit saada asioihisi toimivuutta ja vauhdittumisia. Oma aktiivisuutesi tulee hyvään käyttöön ja aloitteellisuus on palkitsevaa. Keskikesän tapahtumat painottuvat positiivisesti myös ihmissuhteiden kannalta. Muutoksia tälläkin saralla on tiedossa, mutta pystyt nyt jättämään omaan arvoon aikansa eläneet, itseäsi tukemattomat suhteet ja keskittymään paremmin rakentavuuden tuottamiseen. Syksyn tulo tuo uusia muuttuvia tekijöitä kuvaan mukaan ja riskinä on draamallisuus ja liiallinen ehdottomuus, joko toisen ihmisen myötä tai omien ristiriitojen kohtaamisen kautta. Tällöin on hyvä välttää liioiteltuja ja riskialttiita ratkaisuja ja ennemminkin antaa ajan kulua ennen lopullisten päätösten tekemistä.

Leijona, Vuosi 2016

(23.7. - 22.8.)

Vuosi 2016 alkaa leijonilla jonkin uuden ryhtymisen tai hankkeen parissa, joka määrittää ja velvoittaa aikataulujasi ja tekemisiäsi. Kannattaa varautua kuitenkin siihen, että asiat venyvät ja valmistuvat vasta kesän puolenvälin jälkeen.  Tämä koskee erityisesti heinäkuun 15. päivä jälkeen syntyneitä leijonia ja vaatii heiltä ylimääräistä kärsivällisyyttä. Olet kuitenkin käytännönläheisesti liikkeellä ja saat parannuksia aikaan asioita hoitamalla ja tekemällä. Suurempia muutoksia vuosi ei tarkoita, vaan ennemminkin saat yrittämällä ja tekemällä asioita aikaiseksi. Loppukesä on taloudellisesti edistävää aikaa ja pystyt tekemään edukkaita hankintoja. Tällöin saat taloudellisesti asioitasi eteenpäin tai jokin hankinta on onnistunut. Tämä aika korostaa myös ihmissuhteissasi vuoden parasta aikaa ja uusia yhteyksiä on syntymässä hyvinkin sponttaanisti ja yllättävästikin. Marraskuu korostaa myös hyvää etenemistä ja voit tehdä luottavaisin mielin siirtoja, jotka tuovat elämääsi lisää harmoniaa ja tasapainoa. Voit päättää vuotesi hyvillä mielin ja olla tyytyväinen ratkaisuihin, joita on tullut eteesi. Joulun aika antaa varsinkin vapautta tehdä ja kokeilla jotain uutta ja ennenkokematonta. Ole valmis uudenlaiseen, hieman entisistä rutiineistasi poikkeavaan loppuvuoteen.

Neitsyt, Vuosi 2016

(23.8. - 22.9.)

Elo- ja syyskuun vaihteessa syntyneillä neitsyillä vuosi 2016 voi tuntua eritoten ristiriitaiselta ja olosuhteissa on odotettavissa vuoden mittaan väliaikaisratkaisuja. Säätämistä ja olotilojen muutoksia voi toisinaan tuntua vaikealta seurata ja saada pysyvää olotilaa aikaiseksi. Tällöin syntyneiden neitsyiden onkin hyvä olla tekemättä mitään lopullista päätöstä, koska muutoksen eivät muodostu hetikään pysyviksi. On hyvä olla realisti ja antaa ajan kulua aina loppuvuoteen, jolloin näet selkeämmin kohti tulevaisuutta. Kannattaa karsia kaikki ylimääräinen ja tehdä korjausliikkeitä ja realisoida asioita. Syyskuun 16. päivän jälkeen syntyneet sensijaan onnistuvat parhaiten viemään asioita eteenpäin ja onnekkuutta on heillä myös kuvassa mukana. Heidän kohdalla uusia ovia on avautumassa aivan vuoden alussa, sekä elokuussa ja syyskuun alkupäivinä. Jokin uusi mahdollisuus lähteä toteuttamaan itseäsi voi tarjoutua ja itsetuntosi on nousemassa. Elokuussa syntyneet pääsevät tasaisemmin eteenpäin suuremmitta muutoksitta, joskin jonkin asian edistäminen vie aikaasi keväästä aina kesän ylitse, ennenkuin saat hanketta valmiiseen pakettiin. Ole kuitenkin yritteliäs, äläkä lannistu pienistä. Ihmissuhteissa kaikille neitsyille merkittävin jakso osuu elokuulle, jolloin voit tehdä suurestikin uudelleenvalintoja ihmissuhteissasi. Jotain voi nyt tällä saralla jäädä menneisyyteen ja jotain uutta voi olla alkamassa.

Vaaka, Vuosi 2016

(23.9. - 23.10.)

Muutoksen tuulet puhaltavat olosuhteita muuttaen vaakaihmisten elämässä vuonna 2016. Ihmissuhteissa on luvassa yllättäviä käänteitä ja irtiottoja vanhoista sidonnaisuuksista on monen kohdalla tapahtumassa. Jotain uutta voi myös alkaa, mutta tänä vuonna kannattaa antaa aikaa ennen lopullisia sitoutumisia ja päätöksiä. Myös työ-olosuhteissa on mullistuksia ja jokin aikakausi tällä saralla voi jäädä menneisyyteen. Alkuvuosi voi monen kohdalla kulua hieman odottavassa tunnelmassa, haistellen muutoksien mahdollisuuksia. Syksyn tulo ja loppuvuosi ajoittaa hyvien uusien mahdollisuuksien avautumista ja voit saada vihdoin langanpäistä kiinni. On ehkä aika ryhtyä tekemään jotain aivan uutta ja enemmän itsesi näköisiä asioita. Jotain voi nyt tarjoutua eteesi hyvinkin yllättävältä suunnalta ja rohkeutta on hyvä olla mukana sekä avointa mieltä. Elämä voi nyt työntää eteenpäin tavalla, jota on mahdoton välttää mutta avoimuus ja uteliaisuus ovat nyt hyveinäsi. On aika karistaa aikansa eläneet olosuhteet taakseen ja antaa tilaa uusiutumiselle. Syvälliset ja kouriintuntuvat tilanteet vaativat kykyä uskaltaa nähdä pintaa syvemmälle ja tiedostusta avautuvista mahdollisuuksista, mutta myös jostain vanhasta irrottautuminen on paikallaan. Edellytä kuitenkin kaikessa rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta ja katso että kaikki tehdään avoimuuden periaatetta noudattaen.

Skorpioni, Vuosi 2016

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit aloittavat vuoden 2016 varsin aktiivisesti ja energisesti. Jokin uusi ryhtymys voi alkaa ja oma innokkuutesi on kohonnutta. Ennen marraskuun 15. päivää syntyneet saavatkin hankkeensa suoritettua loppuun asti jo helmikuussa kunniakkaasti ja edistyksellisesti. Heillä aloitteet tuottavat tulosta ja jälkeä syntyy olosuhteita edistäen. 15. päivä jälkeen syntyneet ovat myös ryhtyviä jo vuoden alusta lähtien, mutta asioiden loppuun saattaminen venyy aina keskikesän jälkeiseen aikaan. Heidän kohdallaan talouteen liittyvät asiat vaativat uudelleen miettimisiä ja järkeistelyjä saadakseen tilannetta hallintaan. Sitkeys ja kärsivällisyys, sekä uudelleen aloitukset toki saavat suotuisan lopputuloksen mutta enemmän aikaa vaativalla tavalla. Elokuu onkin heidän kohdallaan vuoden parasta aikaa, jolloin voi hyvillä mielin nauttia aikaansaannoksista ja ottaa rennommin. Loppuvuosi onkin sitten kaikilla skorppareilla tasaisempaa aikaa ja muutoksia tuskin on enää näkyvillä. Kesäkuukausille osuu ihmissuhteissa parhaat jaksot, jolloin voit luottaa yhteisiin hankkeisiin ja harmoniaa tuottavaan yhteistoimintaan. Keskikesä on hyvää aikaa aloittaa jotain uutta tällä rintamalla ja pystyt tuomaan itseäsi edukkaasti esille. Tämä vuosi kaikkinensa on positiivinen sävyltään ja varsinkin viime vuosien raskaiden leikkauksien jälkeen voit todeta asettuvasi menestyksekkäästi aloillesi.

Jousimies, Vuosi 2016

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä vuosi 2016 merkannee elämän keskeisten asioiden päivittämisiä, uudenlaista vastuunkantoa ja realismin tarvetta eteentulevissa tilanteissa ja valinnoissa. Nyt myös mitataan mitkä valinnat menneisyydessäsi ovat olleet kantavia voimia ja missä asioissa olet tehnyt virhevalintoja. Edessä on tekemättömien töiden esiinmarssi ja asioiden uudelleen arvottaminen. Korjausliikkeitä tarvitaan vanhojen, aikansa eläneiden teemojen poistamiseen elämästäsi ja keskittymistä uuden pohjan rakentamiseen. On syytä olla realistinen ja vastuuta kantava, sillä asiat mihin nyt sitoudut, vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Pitkäjänteisyydellä ja kärsivällisyydellä saat myös paljon aikaiseksi, mutta vain jos sitoudut itse täysin tilanteisiin. Matkalla voi oma idealistisuus häipyä taka-alalle ja aika voi tuntua pitkäpiimäiseltä. Paneudu elämän perustan hoitamiseen, niin terveyden kuin käsillä olevien tehtävienkin suhteen. Alkuvuosi kuluu asioita pohtien ja suunitellen. Maaliskuu herättää sinua horroksesta ja intosi ja aloitekykysi palautuu. Hankkeet joihin nyt ryhdyt, vaativat kuitenkin uudelleenarviointeja ja -aloituksia kesän myötä ja valmista jälkeä on syntymässä vasta loppukesällä. Syksyn tulo tuo enemmän tilanteisiin edistystä ja positiivisia onnistumisia. Loppuvuodesta voit huomata saaneesi paljon aikaiseksi uudistavallakin tavalla. Marraskuun jousimiehillä on helpoimmat kuviot, kun taas joulukuun alussa syntyneet ovat muutosten kourissa syvimmin. Ennen joulua syntyneet jousimiehet vielä odottelet tulevia muutoskausia ja päässeevät vielä tänä vuonna vähemmällä.

Kauris, Vuosi 2016

(22.12. - 19.1.)

Vuoden 2016 alkupuoli aina syyskuun ensimmäisen viikon yli on kauriille edistyksellisiä, joskin muutoksia tuovaa aikaa. Jokin uusi ryhtyminen tai hanke voi muuttaa suurestikin elämän suuntaa ja tilaisuuksia tähän on tarjolla. On hyvä olla rohkea uusien valintojen edessä, vaikka suunittelemattomuutta ja yllätyksellisiä tilanteita mahtuu kuvaan mukaan. Varsinkin keskikesän mahdollisuudet ovat elämänolosuhteita eteenpäin vieviä ja onnekkuuttakin on tilanteissa mukana. Voit tosin kokea, että olet toisinaan ahtaassa pakkoraossa ja jokin asia tai teema voi tuntua ylitsepääsemättömältä. Voit joutua rajaamaan ja uudelleen arvioimaan tilanteita mutta voit kuitenkin tehdä siirtojasi suhteellisen hallitusti. Tammikuun 8. - 15. päivinä syntyneillä on tosin enemmän hallitsemattomuutta ja yllätyksellisyyttä ja odottamattomat käänteet ovat edessä. Tosin heilläkin on heinä- ja elokuu vuoden antoisinta aikaa, jolloin muutokset saavat pehmeämmän sävyn. Syksy ja vuoden loppu sen sijaan ovat riskialttiita ja onkin syytä välttää liioiteltuja siirtoja. Tällöin harkinta ja maltti ovat paikallaan, jotta et lähtisi liian heppoisin perustein mukaan mihinkään suurisuuntaiseen. Joulukuun kauriit päässeevät tämän vuoden yli helpoimmin ja suurimmat tilanteiden vaihtelut ovat heidän kohdallaan jo menneisyyttä. Tammikuun 16. päivän jälkeen syntyneet sensijaan joutunevat vielä odottavalle kannalle muutosten suhteen.

Vesimies, Vuosi 2016

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille vuosi 2016 tasoittaa tietä elämässä eteenpäin ilman suuria läpikäyntejä tai vaativia muodonmuutoksia. Velvoittavimmat ja vastuuta vaativat tilanteet ja ryhtymykset osuvat vuoden alkuun tammi- ja helmikuulle, sekä kesä- ja heinäkuulle. Jokin uusi projekti tai ryhtymys voi alkaa hahmottumaan vuoden alussa, mutta nyt on hyvä varautua siihen, että valmista jälkeä on syntymässä vasta loppukesästä. Tähän jaksoon mahtuu aloituksia ja uudelleen suunnittelua ja hieman turhautumista voi olla kuvassa mukana. Voit kokea hankalana toimia suunnitelmallisesti ja päämäärätietoisesti, mutta yritysten ja erehdysten kautta saat uutta järjestystä ja toimivuutta elämän keskeisiin asioihin aikaiseksi. Syksyn ja talven tullessa huomaat saavasi palikoita kohdilleen kiitettävästi ja voit olla tyytyväinen kaikesta vaivannäöstäsi. Varsinkin joulukuu asettaa tilanteet aloilleen ja voit kokea vapautusta ja helpostusta ratkaisuihisi. Tällöin myös jokin uudistus tai avautuva mahdollisuus voi avautua kohdallesi niin että pääset toteuttamaan luovuuttasi ja inspiroitumistasi aivan uudella tavalla. Rohkeatkin siirrot ovat mahdollisia aivan yllättävällä tavalla, samalla säilyttäen realiteetit ja turvatekijät kohdillaan. Tässä kuvassa ovat mukana myös ihmissuhteesi ja näissä oleva hyvä yhteishenki.

Kalat, Vuosi 2016

(20.2. - 20.3.)

Helmi-maaliskuun vaihteessa syntyneet kalat ponnistelevat tosissaan omien unelmien toteuttamiseksi vuonna 2016. Matkan varrella epärealistiset hankkeet karsiutuvat ja voit tässä prosessissa hahmottaa mitkä elementit elämässäsi ovat rakentamisen arvoisia ja mitkä eivät. Mutta kyseessä on joka tapauksessa omien ideaalien työstämisestä ja tuottamisesta. Alkuvuonna ei ole syytä hätiköidä ratkaisuja vaan ennemminkin pitäytyä olosuhteissa karsien turhuuksia pois ja suunnitella tulevaisuutta. Syksyn tulo vapauttaa sitten toimimaan ja asettumaan aloille. Tässä prosessissa ihmissuhteesi voivat saada käänteitä ja muuttuvia tilanteita. Maaliskuussa puolen kuun jälkeen syntyneillä kaloilla on ihmissuhteissa tarjontaa ja jotain uutta tulee tähän osioon elämääsi. Kuvassa on runsautta ja uusia kasvoja. Heidänkään ei ole hyvä rynnätä suin päin uuteen suhteeseen, vaan ennemminkin antaa ajan kulua vuoden loppupuolelle, jotta näet realistisesti mihin olet menossa. Helmikuun puolella syntyneet kalat ryhtyvät hyvinkin innokkaasti johonkin uuteen tehtävään tai projektiin maaliskuussa. On hyvä varautua siihen että kuvassa on mukana uudelleenaloituksia ja tarkennuksia aina elokuun puolelle asti, jolloin vapaata tilaa jatkaa matkaa eteenpäin on syntymässä ja asiat asettuvat uomiinsa. Kalat elävät yleensä tänä vuonna aikaa jolloin joko vanhoja unelmia joutaa jättämään taaksensa tai uusien ideaalien on aika ehkä nousta pintaan. Tässä prosessissa realismi yhdistettynä haaveisiin voi tuottaa elämääsi aivan uutta sisältöä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.