Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2017

(21.3. - 19.4.)

Oinaille vuosi 2017 tuo ihmissuhtessa muutoksia ja uudelleen arviointeja. Maaliskuun puolella syntyneet menevät kuitenkin tällä alueella tukevasti eteenpäin ja riskit virhearvioihin ovat jo heidän kohdallaan jääneet pääsääntöisesti menneisyyteen. Huhtikuun neljännen päivän jälkeen syntyneet ovat muutosten keskipisteessä ja yllykkeitä saada jotain uutta sisältöä suhdetoimiisi ovat lisääntymässä. Olet herkästi valmis uusiin kokeiluihin ja tilaisuuksia niihin tuntuu olevan runsaastikin tarjolla. Ole kuitenkin tietoinen siitä että oma tarpeesi saada elämääsi muutosta ei välttämättä tarkoita suhteittesi uudelleenarvioimisia. Kyse voi olla vaihtelun halusta tai tarpeesta saada uutta intensiteettiä omaan elämääsi. Toisaalta jokin suhde ei välttämättä enää palvele omaa kehitystäsi ja näin ollen tilanteet voivat uusiutua. Luopumisia voi olla edessä ja vanhat totutut rakennelmat voivat olla väistämättömien muutosten edessä. Kyse on kuitenkin suuresti siitä että otat haltuun uusia taitoja ja omia käyttämättömiä voimavaroja, joita et aiemmissa elämän tilanteissa ole pystynyt hiomaan. Jollain tasolla joka tapuksessa jokin uudistus tarkoittaa samalla jostain menneestä luopumista. Koeta kuitenkin välttää liian radikaaleja ja liioiteltuja siirtoja vain tyydyttääksesi omaa uteliaisuuttasi tai seikkailunhaluasi. Suurimmat muutokset ovat läpikäytyjä syksyyn mennessä ja loppuvuosi tuo rauhaisammat kuviot elämänkulkuusi muassaan.

Harka, Vuosi 2017

(20.4. - 20.5.)

Härille vuosi 2017 lupaa hyvää ajanjaksoa elämänkulussa viedä tasoittavalla tavalla hankkeita ja suunitelmia hallitusti eteenpäin. Suurempia muutospaineita tai uudelleenaloituksia vuosi tuskin tuo tullessaan ja voit nauttia rauhaisammasta elämänkulusta. Loppuvuosi tosin merkitsee ihmissuhteissa aktiivisempaa kautta ja voit laajentaa yhteistyökuvioitasi ja ihmissuhdeverkostoasi. Tällöin voi myös sinkuille tulla uutta vauhditusta suhderintamalla ja varsinkin ennen 7.5. syntyneet ovat aktiivisimmillaan tällä rintamalla. Keväällä maalis-huhtikuussa olet aloitekykyinen ja ryhtyvä ja tähän aikaan sijoittuvat suurimmat uusien hankkeiden lähtökohdat. Oman energisyytesi ja rohkeutesi ansiosta jokin jo aiemmin virinnyt idea tai suunitelma saa vauhditusta alleen ja oma aktiivisuutesi tulee hyvään käyttöön. Keskikesän taite on myös vauhdikas ja aikaansaapa ja varsinkin yhteisten asioiden hoitaminen tuo hyviä saavutuksia. Oma sosiaalisuutesi ja viehättävyytesi huomataan ja toimit hyvin niin henkilökohtaisessa elämässäsi kuin myös yhteisten asioiden edistäjänä. Lokakuun yhdeksännestä päivästä eteenpäin painopiste niinikään siirtyy kanssaihmisiin ja tällä saralla tapahtuviin edistyksiin. Loppuvuosi on hyvää aikaa tukevoittaa jo alkaneita suhteita kuin myös luoda uutta ja laajentaa yhteisöllisyyttäsi ja kumppanuuksiasi uusiin suuntiin.

Kaksoset, Vuosi 2017

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuun kaksosilla, ennen kuudetta päivää syntyneillä, on vielä vuonna 2017 käsillä etsikkoaikaa ja elämässä uuden suunnan hakemista riittää. Vuosi on kuitenkin helpompi sävyltään kuin viime vuosi mutta voit vielä kokea kulkevasi kuin sumussa ilman aivan selkeätä päämäärää. Heidän kohdallaan avataan tänä vuonna uusia kokemisen ja näkemisen tasoja ja kovin konkreettisiin suunnanmuutoksiin tuskin on vielä mahdollisuuksia. Toukokuun kaksoset ovat oppiläksynsä pääsääntöisesti oppineet ja saavat edetä asioiden kanssa jo hyvinkin suunitellusti ja tulosta tuottaen. He voivat jo luottaa asioden edistymisiin hyvinkin realistisesti. Kesäkuun 12. päivän jälkeen syntyneet ovat uusien valintojen edessä ja jotain on jäämässä elämästäsi menneisyyteen, antaen kuitenkin jo tilaa uusien asioiden esiinmarssiin. Loppuvuosi kesästä eteenpäin asettaa asioita uusiin asemiin ja saat tilaisuuksia lähteä kohti uusia suuntia. Jotain yllättävää, uutta ja uusia uria avaavaa on tarjolla mutta samalla olet realistinen ja ymmärrät mihin suuntaan rahkeesi kantavat. 7. - 11. kesäkuuta syntyneet ovat onnekkaimpia keskikesän taitteessa, joskin suuriin riskien ottamisiin uusien hankkeiden myötä heilläkään ei vielä tänä vuonna ole varaa. Pääsääntöisesti kaksosten elämässä hankalimmat vuodet ovat toviksi takana päin ja vaativimmat korjausliikkeet on jo tehty viime vuoden puolella.

Rapu, Vuosi 2017

(21.3. - 19.4.)

Suurimmat elämän muutokset osuvat vuonna 2017 heinäkuun 9. - 12. päivinä syntyneille ravuille. Eritoten ihmissuhteissa ja yhteistyökuvioissa voi syntyä suurimmat ongelmat ja muutosta on kuvassa mukana. Heidän olisikin syytä keskittyä ennemminkin oman elämän suunnan pohtimiseen ja koettaa löytää itsestään uusia potentiaalisia voimavaroja, kuin jättäytyä toisen ihmisen valintojen varaan. Joku tai jokin yhteistyötaho voi osoittautua hankalaksi ja voit kokea että sinua ei kuulla ja oteta huomioon. Aika voi tarkoittaa yhteyksien poikki menemisiä ja jättäytymistä sivuun. Helpommalla pääsevät tänä vuonna ennen 9.7. päivää syntyneet ravut ja heidän kohdalla varsinainen noususuhdanne alkaa lokakuusta kestäen vuoden loppuun. Heinäkuun 18. päivä jälkeen syntyneillä ravuilla on riskinä mennä mukaan liian heppoisin perustein uusiin hankkeisiin. Heidän kohdallaan oma luovuus ja uuden kokemisen halu voi nostaa päätään mutta hyvä olisi panostaa ennenkaikkea omien käyttämättömien luovien voimavarojen esiin nostoon kuin ryhtyä mihinkään kovin sitovaan ja riskialttiiseen. On hyvä kokeilla jotain uutta ja omaa mielenkiintoa herättävää mutta vasta aika näyttää mitkä ryhtymiset ovat kantavia ja mitkä ohimeneviä. Heidän kohdallaan vuosi tuo vaihtelua ja uutta sisältöäkin elämään mutta ennemminkin seikkailu mielessä kuin lopullista suuntaa antavassa mielessä.

Leijona, Vuosi 2017

(23.7. - 22.8.)

Leijonille vuosi 2017 on suurilta osin menestyksekästä ja elämän olosuhteita edistävää aikaa. Saat tilaisuuksia vakauttaa asemiasi sekä voit myös luottaa siihen, että uudet hankkeet ja ryhtymiset ovat realistisia ja kantavia. 14. - 22. päivä elokuuta syntyneet leijonat voivat syksyn tullen huomata olevansa hyvinkin onnistuneita jo alkuvuotena alkuun pistäneiden hankkeiden myötä ja olet pystynyt uudistamaan ja raikastamaan keskeisiä elementtejä hyviin asemiin. Riskitekijöitä ei pahemmin ole vastassa ja koet löytäväsi väyliä mennä eteenpäin pienien viivytysten myötä. Pystyt suhtautumaan asioihin realistisesti ja rakentavasti ja näin ollen risarviointien mahdollisuus jää pieneksi. Ennen 14. päivää elokuussa syntyneet ovat parhaissa asemissa alkukesästä aina elokuun loppuun asti ja heillä kesä tuo aikaa ja mahdollisuuksia satsata hyvinvointiin ja edistyksiin lupaavilla tilaisuuksilla.  Elokuun loppu puolella syntyneet kokevat todella piristäviä muutoksia ja uudistuksia syksyn tullen ja jokin yllättävä suunnan muutos on kannaltasi edukas.

Neitsyt, Vuosi 2017

(23.8. - 22.9.)

 Vuoden 2017 kulku on neitsyiden kohdalla paljonkin riippuvainen siitä minkä päivän neitsyt on kyseessä. Syyskuun 2. - 8. päivinä syntyneet elävät etsikkoaikaa ja heidän olisikin syytä antaa itselleen vielä aikaa kehitellä ja unelmoida elämään uutta johtotähteä ja suuntaa. Riskinä on vielä mennä mukaan liian riskialttiisiin hankkeisiin, joilla ei ole todellista pohjaa tulevaisuuden rakennusaineksiksi. Elokuun neitsyet ovat jo tukevalla pohjalla ja heille parasta aikaa esiintyy syksyllä loka-marraskuussa, jolloin he voivat luottaa onnistumisiin ja eteenpäin menoon. 13. päivän jälkeen syntyneet ovat hyvinkin työkeskeisiä ja velvoitteet ja vastuut painavat vieden aikasi. Tehokkuus ja kyky aikatauluttaa tehtäviä on olennaista, jotta stressitekijät eivät veisi liikaa voimia. Heidän on kuitenkin mahdollisuus saada jotain konkreettista parannusta aikaiseksi karsimalla turhuuksia pois ja keskittymällä olennaisuuteen. Vastuunkanto lisääntyy mahdollisten uusien tehtävien ja velvoitteiden myötä. Toisaalta sinnikkyys ja pitkäjänteisyys palkitaan.

Vaaka, Vuosi 2017

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämäntilanteet voivat muuttua suurestikin vuonna 2017 ja uusia tuulia tulee monien elämään. Ennen lokakuun 3. päivää syntyneet pääsevät helpoimmin eteenpäin ilman suuria paineita muutoksiin, virraten soljuvasti ja onnekkaasti tilanteesta toiseen. 4. - 8. päivinä syntyneet ovat erityisen suojeluksen alla ja he pystyvät vakauttamaan sekä myös tekemään jotain merikittäviä parannuksia elämäänsä. Heillä parasta aikaa on toukokuusta aina elokuun puolelle asti, jolloin jokin uusia asia elämässäsi vauhdittuu ja koet saavuttavasi päämääriä haluamallasi elämänalueella. 9. - 13. päivinä syntyneet ovat muutosten keskellä ja omaa suuntaa kohti tulevaisuutta on vielä etsittävä. Sen jälkeen syntyneet virittävät aivan uusia suuntauksia ja äkkivääriä tilanteita syntyy aina syksyä myöten ja olisikin hyvä olla utelias uudelle ja rohkeasti tehdä jotain täysin uutta ja ennenkokematonta. Syksyn tullen he voivat huomata olevansa tyystin erilaisissa olosuhteissa kuin alku vuonna ja mahdollisuudet toteuttaa itseään luovasti ovat kasvaneet. Monelle vaa´alle vuosi kuitenkin tuo ihmissuhteiden myötä muutoksia ja läpikäymisiä tullessaan ja vanhoja karsiutuu ja uusia suhteita alkaa. Myös suunta elämässä voi muuttua ja uuden alkua on tarjolla monen vaa´an kohdalla.

Skorpioni, Vuosi 2017

(24.10. - 22.11.)

Vuosi 2017 tasoittaa mukavasti skorpionien elämää ja rauhaisa sekä suunitelmallinen eteneminen on tänä vuonna todennäköisintä. Pystyt säilyttämää sisäisen tasapainosi hyvin, sillä ulkoiset vaateet eivät ole kovin painavia. Rahaan ja talouteen liittyvät asiat vaativat perehtymistä mutta harkinta ja maltillisuus riittävät käytännön asioiden hoitamisissa. Lopputalvi tuo jakson, jolloin velvoitteet ja kiireet ovat etusijalla mutta mitään suuria suunnan muutoksia ne tuskin tarkoittavat. Lokakuun 11. päivä aloittaa skorpionien kohdalla onnekkaan ja edistävän jakson, siivittäen elämääsi aina vuoden tästä eteenpäin. Pystyt saavuttamaan omia päämääriäsi edistyksellisesti ja voit alkaa suunitella ja ryhtyä toteuttamaan jotain uutta ryhtymystä tai hanketta. Tilaisuuksia lähteä toteuttamaan itseäsi alkaa aueta ja tästä eteenpäin onkin hyvä olla utelias ja rohkea kokeilemaan omien resurssiesi haltuunottoa. Elämän olosuhteissa alkaa kohenemisen aika ja oma positiivinen asenne on hyväksi.

Jousimies, Vuosi 2017

(23.11. - 21.12.)

Marraskuun jousimiehet voivat vuonna 2017 hengähtää helpotuksesta vaikean viime vuoden jälkeen ja heidän elämäänsä on palautumassa normaalius ja tasapaino. Suunitelmat alkavat toteutua ja elämä tasoittuu. Ennen 8. joulukuuta syntyneet ovat vielä tämän vuoden riskirajoilla uusien ryhtymysten myötä ja energiat ovat kääntyneet ennemminkin sisäänpäin kuin ulkoiseen tekemiseen. Sielullisuus ja elämän näkymätön taso ovat keskiössä ja onkin aika heidän kohdallaan nyt antaa aikaa unelmoinille ja uusien ideaalien syntymisille. Joulukuun 12. päivän jälkeen syntyneet saavat tänä vuonna paljon aikaiseksi mutta maltilla ja harkitsevuudella. Heillä on toki edistystä paljon näkyvillä mutta vastuuta kantaen ja uusia taitoja haltuunottaen. Uusia mahdollisuuksia on avautumassa omien luovien voimavarojen käyttöön ottamisessa. Samalla voit vuoden lopulla huomata jättäväsi taaksesi tietyn aikakauden ja uuden olevan alussa uusien haasteiden kanssa.

Kauris, Vuosi 2017

(22.12. - 19.1.)

Monet kauriit käyvät vuonna 2017 suuria muutoksia läpi elämän olosuhteissaan. 3. -10. päivinä tammikuussa syntyneet ottavat herkästi mittelöä valta-asetelmista ja käyvät läpi uuden elämänsuunnan löytymisiä. Jotain on nyt heidän kohdallaan murtautumassa esiin ja omia voimavaroja tarvitaan uusien haasteiden edessä. He voivat löytää nyt vahvuuksiansa mutta ihan ilman tietoista havannointia pintaa syvemmistä virtauksista läpikäynnit tuskin sujuvat. Onkin hyvä välttää valtataistelu tilanteita sekä liioitteluita omasta päätäntävallastaan. 11. - 20 päivinä syntyneet kauriit ovat hyvinkin äkkiväärien tilanteiden vietävinä ja suunitelmallisuutta on vaikea löytää tai saavuttaa. Joustavuus ja avoimuus uusille tilanteille onkin hyväksi mutta hyvä on kuitenkin välttää liian suuria hyppäyksiä kohti tuntematonta  liian heppoisin perustein. Loppuvuosi on joulukuun ja tammikuun alun kauriille parasta aikaa tehdä siirtoja riskittä, sillä onnekkuutta on kuvassa mukana ilman suurimpia riskitekijöitä.

Vesimies, Vuosi 2017

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten vuosi 2017 on suurimmilta osin hyvinkin rakentavaa, edistävää ja uudistavaakin kautta elämässä. Jo vuoden alku tuo eteen jonkin tilanteen, jossa uusia virityksiä ja suuntauksia on syntymässä. Jokin uusi idea tai suunnanmuutos on asioitasi rakentavasti edistävä mutta vasta loppukesä näyttää lopullisia ratkaisuja jonkin asian suhteen. Onkin hyvä antaa aikaa siihen asti suunitelmien kehkiytymisiin ja tarkennuksiin ennen lopullisia päätöksiä ja valintoja. Voit kuitenkin tänä aikana luottaa siihen että kovin suuriin virhearviointeihin et ole lankeamassa, vaan realismintajusi on vankalla pohjalla. Ennemminkin loppuvuonna on hyvä tarkistuttaa kaikki ryhtymiset tarkemmin ja välttää tällöin turhaa riskin ottoa. Vaarana tällöin on olla liian luottavainen tai hyväuskoinen asioiden edistymisiin. Voit sinisilmäisesti uskoa omaavasi enemmän resursseja kuin sinulla loppupeleissä onkaan, joten ole tarkka varsinkin taloudellisten asioiden suhteen.

Kalat, Vuosi 2017

(20.2. - 20.3.)

Helmikuussa syntyneet kalat voivat luottaa vuonna 2017 siihen, että asiat alkavat asettautua omille uomilleen ja pysyvyyttä ja jatkuvuutta korostaen. Maaliskuussa ennen 7. päivää syntyneet ovat vielä tänä vuonna uutta suuntaa elämäänsä etsiviä ja kovin konkreettisia muutoksia on näkyvillä vasta loppuvuotena. Jotain epärealistista tai riskialtista voi uusien aloitusten suhteen tapahtua ja täten suurimmat valinnat ja ratkaisut on hyvä siirtää tuonnemmas. Maaliskuun 11. päivän jälkeiset kalat tekevät elämässään realistisia ratkaisuja ja päivittävät elämän keskeisä asioita tehokkaasti mutta omaa vastuuta korostaen. Selkiytymistä on tapahtumassa pikku hiljaa sinnittelemällä mutta vuoden lopulla voit huomata saaneesi paljon aikaiseksi käytännön tasolla. Pitkäjänteisyys palkitaan ja peräänantamattomuus tuo tulosta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.