Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2018

(21.3. - 19.4.)

Vuonna 2018 maaliskuussa syntyneet oinaat ovat elämässään taitekohdassa, jolloin oma tekeminen ja ryhtyminen joutuvat suurennuslasin alle. On hyvä aika pysähtyä ja tarkistaa menneisyydessä tehdyt valinnat ja katsoa olisiko suunnan muutoksen aika. Vuosi voi tuntua tapahtumaköyhältä ja junnaavalta mutta ilman pysähtymistä ja ajan antamista omille mietteilleen tarvittavaa syväluotausta ei tapahdu. Maltillisuus, käytännönläheisyys ja realismi ovat nyt tarpeen. Joulun aikoihin edistystä jo tapahtuu ja kärsivällisyys palkitaan.

Huhtikuun 8. - 13. välisenä aikana syntyneet oinaat ovat suurimpien muutosvoimien äärellä ja oma kunnianhimo ja yritteliäisyys voivat olla pakotettujen olosuhteiden alaisia. Elät syvää kriisikautta, jolloin jotain jää elämässä auttamatta taaksesi mutta vain siksi että pystyisit löytämään itsestäsi syvimmät voimavarasi. Olosuhteissa voi tänä vuonna tapahtua jotain peruuttamatonta, joka vaikuttaa elämääsi loppuiäksesi. Huhtikuun loppupuoli on näissä asioissa tähdentävin ajankohta.

15. - 21. 4. syntyneet kokevat voimakasta vapaudenhalua ja tarvetta ryhtyä tekemään jotain todella uutta ja kokeilevaa. Jokin uusi tie voi avautua eteesi täysin suunnittelematta ja sinulta vaaditaan rohkeutta lähteä toteuttamaan omia intressejäsi ja luovuuttasi ilman etukäteis varmuutta. Jokin herättävä kokemus voi olla inspiroiva ja vie mielenkiintosi kokonaan. On hyvä kuitenkin olla tietoinen siitä, että ulkoisia olosuhteita muuttamalla haluamasi uudistus ei välttämättä toteudu. Parasta olisi jos uskaltaisit löytää itsestäsi omia luovia puoliasi ja lähteä maltillisesti toteuttamaan niitä. Maaliskuun alkupuoli voi avata näitä mahdollisuuksia, kuten myös marraskuun alku. Toukokuu sensijaan on riskialtis uusille ryhtymisille ja malttia on tällöin hyvä harjoittaa.

Harka, Vuosi 2018

(20.4. - 20.5.)

Härkien vuosi on varsin ihmissuhdepainoitteinen ja uusia yhteistyötahoja tuntuu syntyvän tämän takaa. Vuosi alkaa ärhäkkäästi ja voi tuoda hieman ristiriitaisiakin sävyjä yhteisten hankkeiden eteenpäin viemiseen. Voit joutua tarkistaamaan asennettasi ja voit jopa saada syytöksiä liian omaehtoisesta toiminnasta. Kevät tuo hallitumpaa sävyä tilanteisiin ja olet myös itse käytännönläheisesti liikkeellä ja toimit harkitummin. Toukokuu aloittaa varsin vauhdikkaan kesäjakson ja uusia suunnan muutoksia on syntymässä varsinkin 20.-23. huhtikuuta syntyneillä. Voit kokea herätyksiä lähteä kokeilemaan jotain uutta ja radikaalia. Oma halusi irtautua vanhoista sitoumuksista on vallalla ja koet tarvetta päästä vapaasti toteuttamaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Voit toimia hetken mielijohteesta ja muiden reaktiot voivat olla esteenä itsellesi. On hyvä varautua siihen, että uusien hankkeiden eteenpäin viemiset tuovat aina syksyä myöten mutkia ja muutoksia matkaan ja asioiden edistymiset venyvät. Kiireen tuntu on kuvassa mukana ja liian hätiköidyt ryhtymiset vaativat helposti korjausliikkeitä ja uudelleen aloituksia. Vasta loppuvuosi rauhoittaa tahtiasi ja koet saavasi asioita aikaan vähemmällä tekemisellä.

Kaksoset, Vuosi 2018

(21.5. - 20.6.)

Kaikilla kaksosilla on vuosi 2018 helpompaa kuin edelliset vuodet, jolloin olosuhteet jumittivat ja asiat tuntuivat junnaavan paikoillaan. Toukokuun puolella syntyneet saavat rauhoittua elämän normalisoitumiseen ja he voivat luottaa siihen että epämääräiset tilanteet ja virhearvioinnit ovat jääneet menneisyyteen. He ovat taas elämän syrjässä tukevasti kiinni ja saavat enemmän otetta asioihin.

Kesäkuussa ennen 9. päivää syntyneillä on edelleen joiltain osin elämä vielä välivaiheessa ja etsikko aikaa on edessä. Heidän onkin hyvä nyt ennemminkin unelmoida ja haaveilla siitä mitä haluaisivat vielä elämässään toteuttaa ja pistää käytäntöön. Tämä vuosi on kuitenkin heidän osaltaan riskialtista aikaa uusien aloitusten suhteen. Riskinä on virhearvioinnit ja liian heppoisin perustein tehdyt päätökset. Varsinkin helmikuun puoliväli ja joulukuun alku varoittavat näistä aiheista.

Kesäkuun 15. päivän jälkeen syntyneet ovat sensijaan uusien tutkimusretkien siivittäminä uudistamassa elämäänsä luovasti. On hyvä vuosi lähteä kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoa herättävää. Maaliskuu ja varsinkin marraskuu ovat suotuisia aikoja ryhtyä johonkin uuteen ja kokeilevaan. Marraskuussa kaikilla kaksosilla alkaa ihmissuhteiden kannalta positiivinen jakso mutta kesäkuun alun kaksosien on hyvä kuitenkin pitää vielä realiteetit käsissä ja olla olematta liian luottavaisia uusien suhteiden suhteen.

Rapu, Vuosi 2018

(21.3. - 19.4.)

Rapujen kohdalla vuoden 2018 kulku riippuu paljon siitä minä päivänä on syntynyt. Ennen heinäkuun kolmatta päivää syntyneet ravut ovat tämän vuoden loppuun asti hieman pysähtyneen oloisessa tilassa, koska jokin käytännön este tai velvoite pitää heitä otteessaan. Tilanteet voivat liittyä yhteistyö kuvioihin ja jokin vaade vie itseltäsi ylimääräistä energiaa. Jostain on otettava vastuuta ja uutta käytäntöä opeteltava. Varsinkin huhtikuun alku ajoittaa tätä teemaa.

5. - 9. 7. välisenä aikana syntyneet päässeevät helpoimmalla tänä vuonna. Heillä voi avautua mahdollisuus tehdä jotain luovaa ja inspiroivaa. Oma taitosi ja luovat kykysi voivat tulla hyvään käyttöön ja voit päästä tekemään jotain omien unelmiesi mukaista. Kyse voi olla jostain idealistisesta hankkeesta tai auttamistyöstä myös, mistä innostut. Toisaalta myös laiskuus voi iskeä ja nautiskelet vain suotuisimmista tuulista. Elokuu painottaa edellä mainittuja teemoja.

11.- 18. heinäkuuta syntyneet ovat vaativimpien muutospaineiden edessä. Tilanteet voivat muodostua pakkorakoisiksi ja voit kokea että tilanteissa hyvää vaihtoehtoa ei ole näkyvissäkään. Jotain lopullista voi kuvassa olla mukana ja jokin aikakausi jää lopullisesti menneisyyteen. Rohkeutta vaaditaan hypätä uusiin tilanteisiin ja kykyä puolustaa omia oikeuksiaan. Voit kokea epäoikeudenmukaisuutta ja tällöin oma tahtovoima on hyvä nostaa esiin uhkakuvien myötä. Huhtikuu muodostunee hankalimmaksi ajaksi näissä asioissa.

Heinäkuun 17. päivän jälkeen syntyneet voivat kokea tarvetta irtautua kaikesta sitovasta ja seikkailumioeli voi vallata. Voit saada äkillisiä impulsseja lähteä kokeilemaan jotain uutta ja radikaalia. Kaikki sidonnaisuudet tuntuvat sitovan itseäsi nyt liikaa ja haluat vallankumousmaisesti muuttaa eläämääsi. Onkin hyvä ottaa itsestään nyt käyttöön joitain luovia puoliasi ja toteuttaa näin uudistumis tarvetta. Kaikkea ei kuitenkaan kannata heittää romukoppaan hetken mielijohteeesta. Heillä toukokuun alku voi varsinkin olla riskialtista aikaa tehdä jotain liian hätäpäistä ja ajattelematonta.

Leijona, Vuosi 2018

(23.7. - 22.8.)

Vuosi 2018 on leijonien kohdalla pääpiirteittäin rauhoittunutta aikaa ja suurempia muutoksia olosuhteissa ei ilmenne. Joitain riskitekijöitä voi nousta esiin tänä vuonna lähinnä kurinalaisuuteen liittyen. Leijonat voivat olla tänä vuonna turhan hyväauskoisia asioiden suhteen ja näinollen virhearviointien mahdollisuus on olemassa. Onkin siis hyvä välttää ryhtymistä mihinkään turhan suurisuuntaiseen hankkeeseen jotta liiallinen hyväuskoisuus ei tuottaisi jälkipyykkiä. Varsinkin toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin on syytä pitää realiteetit mielessä ja välttää ryhtymisiä äkillisten päähäpistojen myötä. Uhkarohkeat ideat ja kiinostuksen kohteet olisi hyvä maadoittaa ja antaa aikaa itselleen ennenkuin teet mitään kovin radikaalia ja uudistavaa. Marraskuun puolivälistä eteenpäin suotuisammat tuulet ovat vallalla ja ratkaisujen tekeminen realistisempaa.

Neitsyt, Vuosi 2018

(23.8. - 22.9.)

Vuosi 2018 on kaikille neitsyille osin rauhoittavampaa ja tasaisempaa aikaa kuin aiemmat vuodet ovat olleet. Pääsääntöisesti kuvassa on vähemmän vastuksia ja ongelmia ja realistisemmat ja tuottavammat olosuhteet ovat helpommin saavutettavissa kuin aiemmin.

5. - 10. syyskuuta syntyneet ovat kuitenkin vielä jossain määrin riskialttiita ryhtymisissään ja virhearviointien mahdollisuuksia on vielä olemassa. Varsinkin helmikuussa on hyvä olla tietoinen valinnoissaan ja pitää todellisuus ja mielikuvitus tasapainossa. On hyvä välttää liian heppoisin perustein tehtyjä suuria ratkaisuja ja olla ennemminkin pidättyväinen ryhtymisissään. Ennemminkin aika suosii hengellisyyttä, luovuutta ja inhimmillistä yhteisten etujen ajamisia heikoimpien kanssaihmisten puolesta. Myös elokuu voi tuoda tilaisuuksia lähteä tekemään jotain henkeä ja idealismia nostattavaa. Jokin unelma tai haave voi innoittaa sinua johonkin uuteen ja tilaisuuksia sen toteuttamiseenkin voi ilmaantua. Vuoden lopulla joulukuu varoittaa taasen epärealistisuudesta ja liioitelluista mahdollisuuksista. Turha sinisilmäisyys voi vallata näkymäsi ja liiallinen luottamus voi myöhemmin tuottaa jälkimaininkeja.

Elokuun neitsyet ovat jonkinasteisten uuditusten edessä mutta hyvinkin maltillisesti ja järkevästi uutta rakentaen. Syyskuun 12. päivä jälkeen syntyneet ovat myös muutoksissaan onnekkaita ja selvittävät elämäänsä tasaisemmin.

Vaaka, Vuosi 2018

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kohdalla vuosi 2018 riippuu pitkälle siitä mihin päiviin syntymäpäivä osuu. Ennen lokakuun 6. päivää syntyneet joutunevat kärsivällisesti panostamaan elämän olosuhteissa ilmenevien vuotokohtien paikkaamisiin. Jokin käytännön asia vaatii maltillisuutta ja maalaisjärkeä. Vastuu asioiden hoidoista kasvaa ja jokin uusi velvoite voi tulla kuvaan mukaan. Heidän kohdalla kevät tuo ilmeisemmin näitä asioita esiin ja joulukuu tuo sitten kiitosta pitkjänteisyydestä ja yritteliäisyydestä.

Lokakuun 12. - 16. päivinä syntyneillä on edessään vaativin jakso, jolloin elämän olosuhteissa voi sattua suuriakin keikauksia. Jotain peruuttamatonta voi sattua, joka pistää asetelmat uusiksi. On hyvä ottaa itseään ja ympäristöään kohtaan syvääluotaava asenne ja pohtia oman elämän merkitystä ja suuntaa. Omaa tahtovoimaa on kasvatettava ja on hyvä oppia pitämään kiinni oikeudenmukaisuuden periaatteesta. Huhtikuu on näissä merkeissä vaativinta aikaa.

Lokakuun 19. päivän jälkeen syntyneet ovat myös muutosvoimien pyörteissä mutta teemat voivat kiteytyä herkimmin ihmissuhteisiin ja niissä tapahtuviin yllättäviin muutoksiin. Olisi kuitenkin parasta jos uusiutumista tapahtuisi ennemminkin omassa kehityksessä ja uusien luovien voimavarojen löytymisissä kuin ihmissuhteissa. On hyvä aika lähteä kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoista rohkeallakin tavalla. Parasta on jos oman luovuuden löytymisen kautta pystyy kokemaan vapautumista ja uutta inspiraatiota. Jokin rakenne tai asetelma elämässäsi voi saada tänä vuonna aivan uuden suunnan. Toukokuu ja marraskuu ovat käänteentekeviä aikoja.

Skorpioni, Vuosi 2018

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien kohdalla vuosi 2018 tarjoaa hyviä lähtökohtia ja uusien mahdollisuuksien avautumisia. Nyt voi tarjoutua tilaisuus lähteä johonkin uuteen ryhtymykseen, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja luomaan jotain uutta. Oma aktiivisuus on tärkeää ja se, että on avoin uudistuksille.

Lokakuussa syntyneet skorpionit saavat vielä lisäsävytystä uusien, mullistavienkin käänteiden muodossa ja jotain radikaalilla tavalla herättävää voi tapahtua. Tarve irroittautua sidonnaisuuksista on päällimmäisenä ja voit saada yllykkeitä ryhtyä johonkin hyvin uuteen asetelmaan. Syyskuu varsinkin on merkillepantavaa aikaa mutta pidä tällöin kiinni tämän maailman rajoista, jotta et olisi liian uhkarohkea.

9.- 14.11. syntyneet ovat varsin suosiollisten virtauksien vietävinä ja jo tammikuu tuo heidän elämäänsä uusia lähtöjä ja aloituksia.

14.11. jälkeen syntyneillä parasta aikaa on kevät ja syksy. Olemalla silmät ja korvat avoinna voit löytää jotain avaavaa ja edistävää, joka luo tukevuutta elinolosuhteisiisi. Tyytymällä vallitseviin olosuhteisiin tämä vuosi ei muutosta tuo mutta oma aktiivisuus ja ryhtyminen palkitaan.

Jousimies, Vuosi 2018

(23.11. - 21.12.)

Vuonna 2018 on kaikille jousimiehille tasaisempaa aikaa kuin viime vuodet, jotka olivat pysäyttäviä monien kohdalla. Suurimmat vaateet kärsivällisyyden ja velvoitteiden suhteen rauhoittuvat. 3.-9. joulukuuta syntyneet ovat vielä hieman hämärissä sävyissä ja uusien ideaalien etsikko aika jatkuu vielä tämän vuoden. Heillä on hyvä aika pysähtyä pohtimaan omia ideaalejaan ja ihanteellisuuttaan ja arvomaailmassa voi vielä tapahtua keikahduksia. Uusia kokemisen tasoja on hahmottumassa mutta aika ei ole vielä heidän kohdalla kypsä ryhtyä mihinkään liian suureellisiin hankkeisiin. Riskinä on uhrata itsestään liikaa jonkin epärealistisen ryhtymisen myötä.

Ennen 4. joulukuuta syntyneillä jousimiehillä parasta aikaa on tämän vuoden marras- ja joulukuu, jolloin uudet aloitukset saavat hyvää puhtia alleen. Jokin uusi mahdollisuus voi avautua ja pystyt tuomaan itsestäsi lahjakkuuksiasi hyvään käyttöön. Voit aloittaa jotain uutta, millä on pitkälle tulevaisuuteen merkitystä.

16.-22. joulukuuta syntyneillä vuosi tuo myös uusia avautuvia tilaisuuksia eteen. Jokin uusi idea tai innoitus voi viedä mennessään ja pystyt vapauttamaan itsestäsi luovia voimavaroja hyvinkin rohkeasti. Jokin uusi kiinnostuksen kohde voi herättää uteliaisuuttasi ja uudet tuulet puhaltavat raikkaina ympärilläsi. Maalis- ja marraskuu painottavat ed. mainittuja teemoja.

Kauris, Vuosi 2018

(22.12. - 19.1.)

Joulun aikaan syntyneet kauriit ovat kahden tyyppisten virtausten ja energioiden äärillä vuonna 2018. Alkuvuosi tuo uudenlaista velvoitetta ja vastuuta ja voit joutua pysähtymään tilanteissa järkeistääksesi elinolosuhteitasi. Niveltämistä ja maltillisuutta tarvitaan ja kovin äkkinäisiin ratkaisuihin et heti pääse. Kesä ja syksy avaavat heille uutta tietä ja voit keksiä uuden tavan ratkaista ongelmia. Jotain radikaalia ja uudistavaa on kuvassa mukana ja samalla kuitenkin harkittua ja realistista.

Joulukuussa 25. päivän jälkeen syntyneet ovat koko vuoden uusien vastuualueiden äärellä ja työmäärä voi lisääntyä. Nyt on aika miettiä mitä elämässään pitää saattaa päätökseen, ei niinkään uusien aloituksien aikaa. Stressitekijät kasvavat ja omasta terveydestä on hyvä pitää huolta. Maltilla ja pitkäjänteisyydellä saat kuitenkin jonkin elämää parantavan muutoksen aikaiseksi vuoden loppuun mennessä.

Tammikuussa ennen 10. päivää syntyneet ovat suhteellisesn selvillä vesillä ja he voivat saada tilaisuuksia toteuttaa jotain uutta ja omaa luovuutta korostavaa. Vaikea ajanjakso, johon on liittynyt menneinä vuosina suuriakin paineita, on nyt heidän kohdallaan onnekkaasti ohi.

10.-14. päivinä syntyneet ovat vielä suurten muutosten keskiössä ja monet elämänalueet muuttavat muotoaan. Voit olla päällepainava ja saada täten vastavoimat eteesi. Edellytä kuitenkin itseltäsi niinkuin muiltakin oikeudenmukaisuutta ja tasavertaisuutta. Mahdollisuus on saada kuitenkin todella paljon aikaiseksi tänä vuonna mutta ainoastaan jostain luopumisen kautta. Huhtikuu on heillä vaativinta aikaa ja syksy tuo helpoimmin tuloksia tullessaan.

16.1-20.1 syntyneet ovat myös myllerrysten keskiössä, joita tuntuu tulevan eteesi yllättäen ja äkillisesti. Voit saada kimmokkeita irtautua jostain tutusta ja vanhasta ja vapaudenhalusi kasvaa. Parasta olisi löytää jokin uusi mielenkiinnon kohde, jota kohtaan uteliaisuutesi heräisi ja toisi näin uusia virityksiä elämääsi.

Vesimies, Vuosi 2018

(20.1. - 19.2.)

Vuosi 2018 tuo 20.-23. tammikuuta syntyneille vesimiehille uusia tuulia elämään. Olet valmis irtiottoihin ja kaikki sitova tuntuu raskauttavalta. Voit saada yllykkeitä lähteä kokeilemaan elämässä jotain uutta ja ennenkokematonta. Myös tilaisuuksia ja innoitusta voi tulla eteesi aivan puskista yllättäen. Hyvä olisi kuitenkin miettiä ja harkita aina vuoden syksyyn asti, ennenkuin teet mitään lopullisia, suurisuuntaisia ratkaisuja. On hyvä harkita tarkkaan mikä elämässäsi on säilyttämisen arvoista ja mikä osa-alue kaipaa uudistusta. Oma luovuutesi voi nousta pintaan ja voit löytää itsestäsi uusia taitoja ja lahjoja.

14. päivä tammikuuta ja sen jälkeen syntyneet tekevät hillitymmin muutoksia ja tilanteet eivät muodostu niin yht´äkkisesti. Aikaa enemmän harkintaan tuntuu olevan enemmän, mutta muutoksia ja uusia tuulia heillekin vuosi tuo tullessaan mutta hallitummin. Marraskuu painottaa tätä teemaa erityisesti.

24. tammikuuta - 12. helmikuuta syntyneet viettävät hyvinkin tasaisen ja suunitellun vuoden. Tilanteissa on rakentuvuutta ja pysyyttä enemmän kuin ed. mainittujen kohdalla. Heillä kuitenkin tammikuu varoittaa ylilyönneistä ja riskeistä hypätä liian suuriin saappaisiin ilman harkintaa. Tällöin on hyvä välttää ryhtymistä mihinkään riskialttiiseen, vaan ennemminkin tarvetta on pitää pää kylmänä ja jalat maan pinnalla.

Kalat, Vuosi 2018

(20.2. - 20.3.)

Vuona 2018 kalat saavat elää pääsääntöisesti rauhoittuneemmin ja tasaisemmin kuin viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana.

Helmikuun kalat ovat varsin maltillisesti ja rauhallisestikin liikkeellä ja tilanteet etenevät vastuullisesti ja kantavasti. Jokin uudistus ja muutos voi olla alkusyksynä ajankohtainen mutta olosuhteet ovat järkevällä pohjalla. Voit saada tilaisuuden tehdä jotain uutta mutta et turhan äkkinäisesti tai odottamattomasti.

Joitain riskitekijöitä on vielä tänä vuonna maaliskuussa ennen 8. päivää syntyneillä kaloilla. Hyvä olisi vielä tunnustella asioita ja haistella ilmapiiriä. Jokin virhearviointi on mahdollinen, joten on hyvä jättää suurempien ratkaisujen teko vielä tuonnemmaksi. Jokin tilanne voi vaatia uhrautumisia jokun toisen eteen. Varsinkin helmikuu ja vuoden loppu varoittavat ylilyönneistä. Oma luovuutesi sensijaan voi nousta pintaan ja alitajuntasi on erittäin tuottelias. Aika suosii siis luovuutta, hengellisyyttä ja tekemistä mikä herättelee aistejasi. Anna itsellesi aikaa unelmoida ja haaveilla, jotta uudet näkymät nousisivat esiin.

Maaliskuun yhdeksännen päivän jälkeen syntyneet ovat tänä vuonna varsin suotuisilla vesillä. Heille tarjoutuu hyviä etenemisen mahdollisuuksia ja tilanteet soljuvat suotuisasti kannaltasi. Olosuhteissa on varmuutta ja hyväksyvyyttä ja rauhoittava elämänkulku on tervetullutta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.