Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2019

(21.3. - 19.4.)

Vuonna 2019 oinaat, jotka ovat syntyneet ennen huhtikuun neljättä päivää, pääsevät varsin tasaisiin ja normaaleihin elämän kuvioihin koko vuodeksi vaikean viime vuoden jälkeen. Voit luottaa siihen että olosuhteet ovat tasaiset ja normaalit aina tammikuun viimeisestä viikosta eteenpäin. Huhtikuun 4. - 9. päivinä syntyneet ovat velvoitteiden ja vastuun lisääntymisten keskellä koko vuoden. Aika korostaa niukkuutta ja olennaisiin asioihin keskittymistä. Jotain täytyy parantaa ja korjata, jotta elämääsi tulisi lisää varmuutta ja toimivuutta. On ehkä aika miettiä omaa hyvinvointia ja sen parantamisia. Jotain konkreettisia muutoksia vuosi varmaankin tuo tullessaan mutta aika ajoin huomaat kyllä, että onnistumisiakin tulee kohdalle. Aikoja jolloin saat asioita edistettyä ovat vuoden alku helmikuun puoleen väliin asti, sekä elokuusta lokakuun puolelle asti. Huhtikuun 11. päivän jälkeen syntyneet oinaat ovat suurimpien muutosten äärellä. Jokin aikakausi päättyy elämässäsi ja varsinkin työhön ja ammattiin liittyvät muutokset ovat keskiössä. Voit tuntea olevasi tiukkojen paikkojen edessä ja joudut puolustamaan asemaasi ja näkökantojasi epäoikeudenmukaisissa olosuhteissa. On hyvä ottaa tilanteet vastaan harkiten ja maltilla ja pitää puolensa valtapeleissä.

Harka, Vuosi 2019

(20.4. - 20.5.)

Härkien vuosi 2019 tuo muutoksia heidän elämäänsä ja uudet tuulet alkavat viriämään. Varsinkin ennen huhtikuun 28. päivää syntyneet ovat radikaalien ja äkkinäisten muutosten pyörteiisä. Koet suurta tarvetta vapautua entisistä rakennelmistasi ja olosuhteistasi ja olet valmis kokeilemaan jotain aivan uutta. Omat käyttämättömät luovat voimavarasi tulevat käyttöön ja pääset mahdollisesti toteuttamaan luovuuttasi ja itseäsi aivan uudella tavalla. Koska tilanteet voivat syntyä hyvinkin yllättävästi niin nyt tarvitaan rohkeutta lähteä uusille urille. Riskinä on että oma vapauden tarpeesi irroittaa sinua liiankin rajusti heittäytymään johonkin uuteen niin, että rikot elämässäsi hyviäkin asioita. Varsinkin heinäkuun yllykkeet voivat tuottaa turhan harkitsemattomia muutoksia. Joulukuussa siirrot ovat jo harkitumpia ja onnekkaitakin. Toukokuun härät elävät kuitenkin vielä tasaisempaa aikaa ja heillä uudet siirrot ja muutokset ovat luovuutta korostavia mutta harkitummalla ja maltillisemmalla tavalla.

Kaksoset, Vuosi 2019

(21.5. - 20.6.)

Vuonna 2019 kaksosten elämän kulut riippuvat suuresti siitä minä päivänä olet syntynyt. Toukokuun kaksoset saavat nauttia tasaisesta elämän menosta ilman suurempia muutoksia. Lähinnä ihmissuhteissa on heidän kohdallaan positiivisuutta ja uusiakin tuttavuuksia ja suhteita voi syntyä. Saman tyyppisissä olosuhteissa elävät kesäkuun 18. päivän jälkeen syntyneet ja ihmissuhteissa on heidän kohdallaan positiivisuutta lähinnä keväällä ja syksyllä. Kesäkuun alku puoliskolla syntyneet ovat hieman riskialttiissa pyörityksessä ja riskinä on ryhtyä tekemään jotain turhan harkitsematonta ja epärealistista. On hyvä ottaa huomioon oma rajallisuutensa ja välttää menemästä mukaan kovin suurisuuntaisiin hankkeisiin ja ryhtymyksiin, mitä voit jälkikäteen joutua katumaan. Jotain tai jokin voi näyttäytyä itsellesi liian ruusuisena, joten on hyvä tiedostaa oma sinisilmäisyys. Varsinkin tammikuu ja syyskuu ovat aikoja, jolloin on hyvä pitää jalat tiukasti maankamaralla ja pää kylmänä tilanteissa.

Rapu, Vuosi 2019

(21.3. - 19.4.)

Vuonna 2019 rapujen elämä saa monien kohdalla suuriakin muutoksia aikaan. Kuitenkin kesäkuun ravut ovat vaikeiden viime vuosien jälkeen jo miellyttävien muutosten äärellä ja elämään avautuu heidän kohdalla uusia näkymiä, joita et osannut edes aiemmin haaveilla. Varsinkin kesäkuu ja joulukuu ovat suotuisten muutosten aikaa. Voit edetä tällöin niin työelämässä kuin ihmissuhteissakin. Heinäkuun 4. - 11. päivinä syntyneet joutuvat ottamaan vastuuta lähimmäisistään ja velvoitteet ovat päällimmäisinä. Suhde-elämässä jotain voi tulla myös päätökseen ja joko sitoutuminen kumppanuuteen tai hankalasta ihmissuhteesta eroon pääseminen voi olla ajankohtaista. Vaativimmat muutokset tänä vuonna ovat heinäkuun 12.päivän jälkeen syntyneillä ravuilla. Muutokset tuntuvat ehdottomilta ja voit joutua epäiokeudenmukaiseen tilanteeseen, jossa koet, että et tule kuulluksi. Heidän on hyvä tiedostaa riskit varsinkin ihmissuhteiden myötä ja et voi nyt aivan luottaa siihen, että kaikki menee niinkuin kuuluu. On hyvä olla itse ainakin suora ja rehellinen ja pitää huoli omista oikeuksistaan ja välttää valtapelejä. Vaativimmat ajat osuvat alkuvuoteen, kesäkuulle ja loka-marraskuun vaihteeseen.

Leijona, Vuosi 2019

(23.7. - 22.8.)

Vuonna 2019 leijonilla on luvassa odottamattomia muutoksia ja äkkivääriä käänteitä. Varsinkin heinäkuun leijonat ovat kovassa pyörteessä ja aiemmat rajoitukset ja esteet voivat väistyä. Saatat kokea tarvetta vapautua kaikesta sidonnaisuuudesta ja haluat iroittautua normaaleista elämäsi rajoituksista. On hyvä kuitenkin kärsimättömyyden puuskissa olla tekemättä mitään kovin riskialtista ja äkkinäistä, sillä pysyvyyttä jakso ei vielä takaa. Hyvä olisi antaa itselle tilaa toteuttaa omaa luovuutta tai lähteä esim. opiskelemaan jotain mieltäsi kiinnostavaa. Mielesi tarvitsee nyt uutta ruokaa ja ajatukset uutta pohdittavaa. Se ei välttämättä onnistu vaihtamalla kumppania tai työelämän kuvioita. Joudut arvioimaan useita elämän olosuhteita uudelleen tai joudut itse uudelleen arvioitavaksi. Rohkeutta aika vaatii kohdata uusia tilanteita ja olemalla utelias ja avarakatseinen, voit hyötyä suurestikin tästä kaudesta. Varsinkin heinä- ja marraskuu ovat ajankohtia jotka osoittavat muutoksia. Elokuun leijonat sensijaan saavat viettää tänä vuonna rauhaisampaa aikaa ja heillä on hyviä mahdollisuuksia viedä elämäänsä eteenpäin suunitellusti ja onnekkaastikin.

Neitsyt, Vuosi 2019

(23.8. - 22.9.)

Vuonna 2019 elokuun puolella syntyneet neitsyet ovat varsin hyvällä tavalla uudistavien kuvioiden siivittämiä. Jokapäiväinen elämäsi tahti voi muuttua nautittavammaksi ja voit nauttia toimistasi tavallista enemmän. Aika on rohkaisevaa ja innostavaa ja sponttaanit pyrkimyksesi ovat myötätuulessa. Pystyt nyt omaperäisesti yhdistämään asioita eri tavalla kuin ennen. Anna siis tilaa luovuudelle ja innoituksille. Joulukuu on hyvää aikaa toteuttaa villeimpiäkin uudistuksia. 7. - 14. syyskuuta syntyneillä neitsyllä on varsin erimuotoiset kuviot tälle vuodelle. Heidän on hyvä olla jättämättä mitään sattumusten varaan, vaan erityistä sinnikkyyttä ja huolellisuutta vaaditaan kaikissa käytännön toimissa, sekä ihmissuhteissa. Väärinkäsitykset ha harhaanjohtamiset ovat nyt herkässä ja olisikin hyvä välttää tänä vuonna tekemästä mitään kovin ratkaisevaa ja riskialtista. Voit olla niin herkistyneessä tilassa, että käytännön elämä ei tunnu nyt kiinnostavalta. Sensijaan hengellisyys, luovuus ja mielikuvituksekkaat asiat voivat nyt luontua hyvin. Onkin hyvä avautua näkymättömän maailman puoleen ja voit löytää elämässä uusia kokemisen tasoja. Myös ihmissuhteissa voi ilmetä epäluotettavuutta ja oudot sotkut voivat häiritä elämääsi. Varsinkin tammikuu, kevät sekä syyskuu varoittavat ylilyönneitä tai liiallisesta hyväuskoisuudesta. Syyskuun loppupuolella syntyneet saavat vielä tasaisempaa tietä alleen tänä vuonna, mutta tiettyä riskialttiutta turhaan hyväuskoisuuteen on ilmassa.

Vaaka, Vuosi 2019

(23.9. - 23.10.)

Vuonna 2019 ennen lokakuun 5. päivää syntyneet vaa´at päässeevät vuodesta rauhaisasti vaativahkon viime vuoden jälkeen. Jotain vielä tammikuussa pitää saada ratkaistuksi ja päätökseen ja tästä eteenpäin velvoitteet laantuvat ja olosuhteet tasoittuvat. Ennen Lokakuun 14. päivää syntyneilla on edessä järkevyyttä, sinnikkyyttä ja vastuullisuutta korostava vuosi. Jonkin eteen on ponnisteltava, jotta valmista jälkeä syntyy. Heillä on kuitenkin vuoden mittaan ajanjaksoja, jolloin onnistumisia ja edistystä on näkyvillä. Eli toimimalla järkevästi on mahdollisuus myös edistykseen. Lokakuun 13. päivän jälkeen syntyneillä on vaativa vuosi käsillä, jolloin jotkin elämän keskeiset rakennelmat ja tilanteet jäävät elämässä menneisyyteen ja on opittava uusia keinoja rakentaa elämästä toimiva kokonaisuus. Tilanteet voivat liittyä niin velvoitteisiin kuin omaan henkilökohtaisiin kasvu kysymyksiin. Rohkeutta ja valmiutta lähteä uusille urille tarvitaan, sillä avoimuus muutokselle helpottaa prosessin läpikäyntiä. Heillä helmikuu ja kesäkuu ovat paineisempia aikoja ja syksy osoittaa jo edistyksen merkkejä.

Skorpioni, Vuosi 2019

(24.10. - 22.11.)

Vuosi 2019 tuo herkästi epävakautta skorpionien elämään niin työelämän kuin yksityiselämänkin kautta. Voit myös itse kokea tarvetta kokeilla jotain aivan uutta ja herättävää mutta riskinä ovat liian epävarmat ja nopeatempoiset yllykkeet. Olosuhteissa tapahtuvat muutokset voivat tulla eteesi aivan yllättäen ja etukäteen aavistamatta. Voit vapautua jostain rakennelmista ja kiinnipitävästä mutta voit myös kokea ajelehtivuutta ja epävarmuutta. Ihmissuhteissa voi myös vastaan tulla täyskäännöksiä suuntaan jos toiseenkin mutta muutosten pysyvyys ja jatkuvuus voivat olla kyseenalaisia. Parasta olisi jos löytäisit itsellesi uuden mielenkiinnon kohteen, missä pääsisit toteuttamaan omia käyttämättömiä luovia puoliasi aivan uudella tavalla. Lokakuun puolella syntyneet ovat näiden muutosten keskiössä tänä vuonna ja marraskuun skorpionit säilyttävät vielä pysyvämmin olosuhteitaan elämässään. Kevät, heinäkuu ja marraskuu ovat ensin mainittujen kohdalla epävarmempia ajanjaksoja ja joulukuu on suotuisin.

Jousimies, Vuosi 2019

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehiä siivittää vuonna 2019 positiiviset virtaukset ja uudet avautuvat mahdollisuudet. Riskinsä on kuitenkin huomioitava eritoten joulukuun 8. - 13. päivinä syntyneillä. Heidän kohdallaan asiat ja tilanteet voivat näyttäytyä turhan ruusunpunaisten lasien läpi katsottuina ja ylimitoitetut ryhtymykset voivat osoittautua myöhemmin virhearvioinneiksi. Heidän olisi syytä välttää kovin suuria ja elämään vaikuttavia ratkaisuja mutta luovuus ja hengellisyys voi sensijaan löytää uutta suuntaa antavana heidän valinnoissaan. Suurimmat riskiajankohdat sijoittuvat kevääseen ja syyskuulle. Ennen seitsemättä päivää syntyneiden tämän vuoden suotuisin jakso osuu tammikuulle ja heinäkuulle. Jotain onnistumisia on tällöin tarjolla ja jokin uusi hanke voi alkaa. Joulukuun puolenvälin jälkeen syntyneet ovat onnekkaasti liikkeellä keväällä ja loka-marraskuussa.

Kauris, Vuosi 2019

(22.12. - 19.1.)

Kauriit, jotka ovat syntyneet tammikuun 11. - 14 päivinä, joutenevat vuonna 2019 kohtaamaan hyvinkin vaativia olosuhteita ja muuttivia tilanteita elämänsä perustuksissa. Rohkeutta luopua vanhoista rakennelmista tarvitaan ja kykyä uudistumiseen edellytetään. Oma henkinen murroskausi johdattaa sinua nyt jättämään taakse asiat, jotka eivät enää palvele omaa kehitystäsi. Voit tänä vuonna saada todella paljon aikaiseksi mutta vain tiedostamalla omat syvät motiivisi ja tarpeesi ilmaista itseäsi sellaisena kuin olet syvimmiltäsi. On hyvä välttää tänä vuonna valtapelejä ja ennemminkin puhua asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Kaikenlaista pakottamista on hyvä karttaa. Joulukuun puolella syntyneet kauriit pääsevät jo helpommalla vaativan viime vuoden jälkeen. Heillä on uusiutumis varaa edukkaastikin ja varsinkin joulukuu tuo heille mahtavia uusia tilaisuuksia toteuttaa itseään ja laajentaa horisontteja. Tammikuun puolenvälin jälkeen syntyneet ovat muutosten edessä alkuvuodesta ja tällöin olisi hyvä välttää liian äkkivääriä käännöksiä tai ryhtymisiä.

Vesimies, Vuosi 2019

(20.1. - 19.2.)

Tammikuun vesimiehet, ennen 28. päivvää päivää syntyneet, käyvät tänä vuonna varsinaisen elämänmuutos jakson elämässään. Jokin keskeinen asia elämässä voi keikahtaa yllättäen aivan toisiin asemiin ja uudelleenjärjestäytymistä tarvitaan. Jotain voi poistua elämästäsi niin, että vapaudut jostain vanhasta rakennelmasta ja sidonnaisuudesta. Tilanne voi olla hämmentävä yllättävyyden vuoksi ja joustavuutta ja avointa mieltä tarvitaan. Voit myös itse innostua kokeilemaan jotain aivan uutta ja tyydyttää omaa seikkailunhaluasi mutta on hyvä välttää turhan riskialttiita ryhtymisiä. Varsinkin heinäkuu ja maraskuu varoittaa ylilyönneistä. Tammikuun viidennen päivän jälkeen syntyneet elävät vielä tämän vuoden varsin harmoonista ja edukastakin aikaa. Helmikuun alun vesimiehillä parasta aikaa on tammikuu ja heinäkuu. Helmikuun puolenvälin jälkeen syntyneillä onnekkuutta on luvassa keväällä ja loppuvuodesta ja siirrot joita tällöin teet, on hyviä seurauksia tulevaisuutta kohden.

Kalat, Vuosi 2019

(20.2. - 20.3.)

Vuonna 2019 ennen maaliskuun viidettä päivää syntyneet kalat ovat vihdoin selkeimmillä vesillä tänä vuonna kuin aikoihin. Heidän elämänsä alkaa normalisoitua pitkään kestäneen kaoottisen ajanjakson jälkeen.  6. - 11. päivinä syntyneet ovat herkästi ajautumassa outoihin satamiin ja elämän hallinta vaatii ylimääräistä panostusta ja varmistamisia. Saatat kokea päämäärättömyyttä ja tehottomuutta kaikessa käytännön asioissa. Sen sijaan mielikuvituksellisuus, luovuus ja henkisyyteen liittyvät asiat saattavat aueta itsellesi aivan uudella tasolla. Onkin suotavaa välttää tänä vuonna kovin suurien ratkaisujen tekoja, sillä olet hieman epärealistinen ja kenties sinisilmäinen tämän maailman realiteettien suhteen. Varsinkin vuoden alku ja syyskuu ovat aikoja, jolloin fantasiat ottavat herkästi ylivaltaa elämästä. Maaliskuun loppupuolella syntyneet kalat ovat tasaisemmalla maaperällä ja elämässä säilyy suunitelmallisuus ja realistisuus.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.