Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2020

(21.3. - 19.4.)

Vuosi 2020 oinaiden kohdilla on hyvin suuresti riippuvainen siitä minä päivänä oinaan merkissä on syntynyt. Aivan merkin alussa syntyneet, 20. -21. päivinä maaliskuuta, ovat selkeillä vesillä tänä vuonna. Jokin ryhtymys, mikä heillä alkaa maaliskuun lopussa, vaatii jonkin asteista panostusta ja vastuuta tilanteissa aina loppu vuoteen asti. Vuoden lopulla he kuitenkin saavuttavat päämääriänsä onnekkaasti ja onnistuvat tehtävissään.

Ennen 12. huhtikuuta syntyneet oinaat ovat oppiläksynsä oppineet edellisinä vuosina ja heidän kohdillaan elämä alkaa taas normalisoitua ja he pystyvät tänä vuonna jo luottamaan siihen, että elämän rakenteet kantavat. Joitain jälkikaikuja menneisyyden vaikeista tilanteista voi vielä olla ilmassa aivan vuoden alussa ja syksymmällä mutta suurimmat esteet on jo tänä vuonna raivattu pois tieltä.

Huhtikuun 12. päivän jälkeen syntyneet ovat vielä suurissa muutospaineissa vuoden loppuun asti ja varsinkin työhön ja ammattiin liittyvät muutokset ovat mahdollisia. Ylimääräistä pohdittavaa on paljon käsillä ja muutokset voivat olla ravistelevia ja lopullisia. On aika pysähtyä miettimään elämässään sitä mikä on jo aikansa elänyttä ja mitkä asiat ja aiheet on jo hyvä jättää taaksensa. Heidän on hyvä pitää huolta omasta jaksamisestaan ja rajattava tarkoin asiat, mihin on puututtava ja mihin taas ei. On opittava pitämään myös puoliaan, jotta vaatimukset  mitä he kohtaavat, ovat oikeudenmukaisia ja kohtuullisia. Vallankäytön teemat ovat yleensä keskiössä ja tavalla tai toisella tilanteet keskittyvät niihin.

Harka, Vuosi 2020

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuun 21. - 23. päivinä syntyneet härät joutunevat tänä vuonna ottamaan enemmän vastuuta ja käytännön asioita hoidettavakseen. Edellisinä vuosina ottamasi irtiotot ja uudet ryhtymykset vaativat nyt tarkistuksia ja uudelleen järjestelyitä. Jos olet aiemmin tehnyt turhan lennokkaita ratkaisuja elämässäsi, niin nyt on aika tarkistaa mitkä valinnat ovat käyttökelpoisia ja mitkä taas on syytä unohtaa ja jättää taakseen. Varsinkin kevät ja loppuvuosi tuntuvat velvoitteisilta ja asiat eivät etene ilman omaa puuttumistasi asioihin ja vastuu uusista ratkaisuista kasautuu hartioillesi.

Huhtikuun härät, jotka ovat syntyneet 23. päivän jälkeen kokevat tarvetta irrottautua entisistä sidonnaisuuksistaan ja vanhoista rakennelmista. Voit saada päähäpistoja tai koet tarvetta turhankin railakkaisiin ja harkitsemattomiin siirtoihin ja tänä vuonna olisikin syytä koettaa pitää harkitusti jalat maassa ja välttää liian rajuja muutoksia, jotta et joutuisi seuraavana vuonna tekemään peruutuksia. On hyvä aika lähteä kokeilemaan jotain uutta harrastusta tai alkaa opiskella jotain itseäsi kehittävää ja kiinnostavaa, mutta lopullisiin elämänmuutoksiin sinulla ei vielä ole varaa.

Toukokuussa syntyneet härät ovat tänä vuonna realistisemmalla pohjalla liikkeellä ja pystyt nyt saamaan järkeviä ja edistäviä muutoksia aikaan elämän olosuhteisiin. Riskittömät tilanteet tuovat tiettyä rauhaa ja pystyt nyt rakentavuuteen ja kokemaan onnistumisia ryhtymyksistäsi. Toukokuun alussa syntyneillä härillä parasta aikaa on luvassa vuoden alkupuolella ja toukokuun lopulla syntyneet voivat nauttia syntyneistä ratkaisuista syksyllä.

Kaksoset, Vuosi 2020

(21.5. - 20.6.)

Ennen kesäkuun 8. päivää syntyneillä kaksosilla on edessään hyvä vuosi, jolloin pystyt taas vihdoin alkaa luottamaan elämää kantaviin voimiin ja olosuhteet normalisoituvat pitkään kestäneen kaoottisenkin ajanjakson jälkeen. Voit taas alkaa rakentaa asioita kestävämmältä pohjalta kuin aikoihin ja epävarmat olosuhteet alkavat saamaan takaisin tukevuutta ja jatkuvuutta.

9. - 16. päivä kesäkuuta syntyneet ovat tänä vuonna epävarmemmalla pohjalla ja riskinä on epärealistiset ryhtymykset sekä päättämättömyys ja tehottomuus. On aika kohdata elämän näkymättömät tasot ja konkreettiset ryhtymykset eivät oikein ota tuulta alleen. Tämä on hyvä vuosi oman luovuuden kehittämiseen, omien arvojen uudelleen arvioimiseen sekä toisten tarpeiden huomioonottamiseen. Parhaimmillaan voit kokea uuden kokemisen tason löytymisen, pahimmillaan haksadat kovin utopistisiin ja illusionäärisiin ratkaisuihin. Varsinkin tammikuu ja kesäkuu varoittavat sotkeutumasta mukaan kovin outoihin kuvioihin.

Kesäkuun puolenvälin jälkeen syntyneet kaksoset saanevat tänä vuonna suhteellisen rauhaisan ja tasaisen jakson kohdalleen, jolloin olosuhteissa ei ole vaateita suunnanmuutoksiin tai riskinä tehdä vääriä valintoja ja ratkaisuja.

Rapu, Vuosi 2020

(21.3. - 19.4.)

Tänä vuonna kesäkuun puolella syntyneet ravut ovat varsin vauhdikkaasti edistämässä elämän olosuhteita ja joitain virkistäviä uudistuksia on tarjolla ja mahdollista toteuttaa. Varsinkin tammikuu tuo uusia näkymiä elämääsi ja koet tilanteet omaa elintilaasi parantavina. Tällöin on hyvä aloittaa uusia hankkeita ja tehdä onnistuneita siirtoja.

Ennen heinäkuun puoltaväliä syntyneillä ravuilla on vuoden paras jakso tammikuulta maaliskuun loppun asti. Vaikka alkuvuosi tuokin vielä suuriakin muutospaineita elämään, niin keväällä saat jo huomata että asiat alkavat asettua ja kiitostakin on jo näkyvillä näkemästäsi vaivannäöstä. Nyt ei kannata alkuvuonna hätäillä asioden kanssa, vaan maltilla, sitkeydellä ja oikeudenmukaisuuden periaatteesta kiinni pitämällä saat asioihin uutta ryhtiä ja järjestystä. On hyvä olla itse rehellinen ja vaatia sitä samaa myös muilta osapuolilta.

Heinäkuun puolenvälin jälkeen syntyneet ovat vaativimpien asioiden äärellä tämän vuoden ja suuriakin leikkauksia on kohdattava. Jonkun ihmisen tai tahon suhtautuminen itseesi voi olla epäoikeudenmukaista ja voit kokea olevasi ahtaalla puun ja kuoren välissä. On aika pysähtyä miettimään minkä asioiden suhteen olet tosissasi ja olisi tehtävä jokin lopullinen päätös. Jotain peruuttamatonta on ilmassa ja on aika luopua aikansa eläneistä tilanteista ja ehkä myös joistain omista asenteistaan. Rohkeutta vaaditaan ja kykyä pitää kiinni järkevistä periaatteista. Joulukuu tuo tilanteeseen helpotusta ja myös joitain onnistumisia on jo tällöin saavutettavissa.

Leijona, Vuosi 2020

(23.7. - 22.8.)

Vuosi 2020 tuo leijonien elämään muutoksia ja varsinkin ennen elokuun neljättä päivää syntyneet leijonat ovat muutosten keskiössä. Voit pyristellä muutosten pyörteissä vaihtelevissa olosuhteissa ja äkkiväärät tilanteet tuntuvat tulevan puskista. Voit kokea itse tarvetta irtautua kaikesta vanhasta ja sitovasta ja vanhojen rutiinien pyörittäminen ei enää tunnu ajankohtaiselta. Toisaalta olosuhteissa voi tapahtua muutoksia ja joudut sopeutumaan epävarmoihin olosuhteisiin. Nyt ei ole suotuisa aika tehdä suuria ja lopullisia ratkaisuja, koska omakin mielialasi vaihtelee suunnasta toiseen. On toki hyvä antaa elämässään tilaa jollekin uudelle aiheelle tai asialle koska sisimpäsi kaipaa nyt uusia mielenkiinnon kohteita ja uusia haasteita. Jokin uusi harrastus tai vastaava voi alkaa innostaa ja voit löytää uusia mielenkiintoisia tutkimus alueita elämästä. Maaliskuun loppu aloittaa myös velvoitteisemman jakson, jolloin on hyvä olla realistinen ja kantaa asioissa vastuuta. On ehkä pysähdyttävä miettimään mitä oikein todella elämältä haluat.

Elokuun neljännen päivän jälkeen syntyneet saavat vielä tämän vuoden elää rauhoittuneemmissa olosuhteissa mutta hekin saattavat jo tuntea nahoissaan uusien tuulien kutsun. Olosuhteet pitävät heidät vielä aloillaan ja vasta tulevat vuodet tuovat ed.mainittuja muutoksia heidänkin kuvioihinsa. 

Neitsyt, Vuosi 2020

(23.8. - 22.9.)

Vuonna 2020 elokuussa syntyneet neitsyet saavat uusia mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan itseään pystyen tuomaan esiin uinuneita taipumuksia ja luovia puoliaan. On hyvä olla utelias ja rohkea uusille asioille ja antaa tilaa uudistuksille. Heidän kohdallaan jo edellisvuonna aloitetut hankkeet saavat vuoden alussa hyvää vauhditusta alleen ja onnistumisia on näköpiirissä.

Ennen 9. päivää syyskuussa syntyneet voivat taas alkaa luottamaan elämää kantaviin voimiin pitkään kestäneen hankalan ajanjakson jälkeen. Heidän kohdallaan elämä tasaantuu ja asiat alkavat saada tuulta alleen. Heillä onnekkainta aikaa on aivan vuoden alku ja syksyllä elokuu ja syyskuu. Tällöin saavutukset tuottavat hyvää mieltä ja voit päästä toteuttamaan omia haaveita ja unelmia.

12. - 18. syyskuuta syntyneet ovat riskialttiita virhearvioinneille ja epärealistisille hankkeille ja ryhtymyksille. Ilmassa voi olla epämääräisyyttä ja sumussa kulkemisen tunnetta. Voit kokea olevasi tilanteessa jossa ratkaisua ei tunnu löytyvän ja näin ollen onkin hyvä olla ryhtymättä mihinkään kovin suurisuuntaiseen hankkeeseen. On hyvä aika kääntyä miettimään omia arvojaan ja tarkastella elämän hengellisempää puolta. Myös luovat inspiraatiot voivat innoittaa. Heille parasta aiikaa ovat helmi- ja maaliskuu, sekä syksyn aika. 

Syyskuussa puolenkuun jälkeen syntyneet vievät elämää eteenpäin tänä vuonna realistisesti edistyen. Vuoronperään työstämiskaudet vaihtelevat helpompien kausien myötä ja ryhtymiset tuottavat onnistumisia ja edistystä. Elämä on suhteellisen tasaista ja muuttumatonta mutta myös turvallista ja tukevaa.

Vaaka, Vuosi 2020

(23.9. - 23.10.)

Vuonna 2020 ennen 15. päivä lokakuuta syntyneet vaa´at saavat vihdoinkin elämäänsä takaisin tasapainoa ja selkeyttä viime vuosien myllerrysten jälkeen. Elämän palautuminen normaaliksi tuo turvallisuuden tunnetta ja mahdollisuuden suunitella omaa elämäänsä taas eteenpäin suunitellusti ja harkitusti. Maaliskuu ja elokuu voi vielä tuoda joitain jälkikaikuja menneiden vuosien tapahtumista mutta tilanteet eivät enää varsinaisesti vaadi suurempia ryhtymyksiä tai muutoksia. 

Lokakuun puolenvälin jälkeen syntyneet ovat tänä vuonna muutospaineiden keskellä ja olosuhteissa tapahtuvat muutokset ovat peruuttamattomia ja elämän kulkua lopullisesti muuttavia. On syytä ottaa vastuullinen ja syväluotaava asenne tilanteisiin ja harkittava tarkoin mitkä asiat elämässä ovat aikansa eläneitä, eivätkä palvele näinollen enää kehitystäsi. Epätyydyttävät työ olosuhteet tai parisuhteet todennäköisesti vaativat suunnan muutoksia ja vuoteen voi mahtua jahkailuja ja erinnäisiä kokeiluja. Keskiössä on kuitenkin pohjimmiltaan kyse omaksi itsekseen kasvamisesta ja omien taitojen ja lahjojen käyttöön ottamisesta. Se on tehtävä yksin ja omiin voimiin luottaen. Oma muutosvalmius ja kyky irroittautua vanhoista rakennelmista on nyt eduksi ja väkisin vanhasta kiinni pitäminen vaan hidastuttaa prosessin etenemistä. Tilanteet vaativat rohkeutta ja kykyä pitää tiukoissa paikoissa puolensa. On hyväksi olla itse mahdollisimman suora ja rehellinen ja vaatia oikeudenmukaisuuden periaatetta kaikessa. Vuoden loppu päättää näiden vaakojen kohdilla suurimmat hankaluudet ja vaativat tilanteet alkavat jäämään taakse. Lokakuun 19. päivän jälkeen syntyneet jatkavat vielä seuraavan vuoden näitä teemoja mutta helpommissa olosuhteissa kuin tänä vuonna.

Skorpioni, Vuosi 2020

(24.10. - 22.11.)

Vuosi 2020 skorpionien kohdalla riippuu paljon oman syntymä päivämäärän ajankohdasta. Ennen marraskuun neljättä päivää syntyneet käyvät läpi suuriakin muutoksia elämän olosuhteissaan. Jokin keskeinen asia elämästä voi saada yllättävälläkin tavalla uusia muotoja ja tilanteet vaativat joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin. Voit myös itse kokea uudenlaista elämän nälkää ja kaikki vanha ja totuttu tuntuu jo aikansa eläneeltä. Asiat, jotka ovat vuosia rajoittaneet elämästä elämääsi omalla oikealla tavalla, saattavat poistua kuvioistasi ja uutta tapaa olla olemassa vaaditaan. Ole siis joustava ja avoin uudistumisille. Kesäkuusta eteenpäin on myös otettava uudenlaista vastuuta ja järkevyyden vaateet voivat tuntua ristiriitaisilta suhteessa vapauden tarpeeseesi. Jokin uusi velvoite tai hankittava taito vaatii aikaasi ja jalkojen maassa pitämistä aina vuoden loppuun asti.

Marraskuun 4. - 11. päivinä syntyneet menevät varsin suotuisissa merkeissä elämässään eteenpäin ja onnistumisia ja saavutuksia on kuvassa mukana. Helmikuu ja syksyn aika tuovat elämään positiivisia mahdollisuuksia ja elämä soljuu mielesi mukaisesti eteenpäin. Marraskuun 11. päivän jälkeen syntyneet ovat myös suhteellisen tukevalla pohjalla tänä vuonna mutta heidän kohdillaan muutoksia on toki näkyvissä mutta realistisin ja edistävin olosuhteiden myötä. Tilanteissa edellytetään niin vastuuta kuin kykyä ottaa haltuun uusia taitoja ja keinoja mutta onnekkuuttakin ryhtymisissä nyt on.

Jousimies, Vuosi 2020

(23.11. - 21.12.)

Vuonna 2020 ennen 8. päivää joulukuuta syntyneet jousimiehet voivat hengähtää, sillä vaativa ajanjakso heidän elämässään jättää nyt rauhaan ja on aika taas ryhtyä luottamaan elämässään siihen, että asiat ja tilanteet kehittyvät edistävästi ja normaalisti. 

Joulukuussa 8. - 13. päivinä syntyneet kokevat tänä vuonna herkästi asioiden toimimattomuutta ja joitain pettymyksiäkin voi olla vastassa joko oman tai toisen tahon huolimattomuudesta johtuen. Aika on riskialtista varsinkin suurten ryhtymysten suhteen, joten suuria ratkaisuja tai aloituksia onkin hyvä välttää, varsinkin jos ne koskevat kovin käytännönläheisiä asioita. On aika ehkä ennemminkin keskittyä omien haaveiden ja unelmien kehkeytymisiin ja kuulostella itsessään uusien kokemisen tasojen löytymisiä. Taide, luovuus, hengellisyys ja toisten auttaminen voivat nyt olla ajankohtaisia teemoja ja näillä alueilla voikin avautua uusia näkymiä. On kuitenkin hyvä olla ihmissuhteissaan realistinen ja välttää uhrautumasta liikaa toisten eteen. 8. päivinä joulukuuta syntyneillä riskialtteinta aikaa on tammikuu ja loppuvuosi on jo rauhoittuneempaa. 9. - 13. joulukuuta syntyneillä riskialtteinta aikaa ovat tammi - helmikuun vaihde ja kesäkuun alkupuolisko.

Joulukuun 14. päivä jälkeen syntyneet menevät varsin tasaista tahtia eteenpäin suurempia muutospaineita tänä vuonna kohtaamatta.

Kauris, Vuosi 2020

(22.12. - 19.1.)

Vuonna 2020 joulukuussa syntyneet kauriit ovat erittäin onnekkaita ryhtymisissään tammikuussa ennen kuun 18. päivää. Heillä on avautumassa uusia mahdollisuuksia lähteä laajentamaan elämänpiiriään laajemmalle tai vähintäänkin he voivat saada kiitosta edellisvuosina näkemästään vaivannäöstä jonkin velvollisuuden suhteen. 

Tammikuussa ennen 12. päivää syntyneillä paras ajanjakso osuu tammikuun lopulta aina maaliskuun alkupuolelle asti. On hyvä olla tällöin rohkeasti liikkeellä kohti uusia aluevaltauksia, sillä heidän kohillaan vaikeat viime vuoden tapahtumat eivät enää ole vallalla ja tilaa uusiutumisiin on tarjolla. Myös syksyn tapahtumat ovat edukkaita ja asioitasi eteenpäin vieviä. Oma aktiivisuus ja yritteliäisyys on näinä aikoina huomion arvoista, jotta paras lopputulos olisi mahdollista saavuttaa. 

Vaativinta aikaa elämässään viettävät tänä vuonna 13. - 17. päivinä tammikuuta syntyneet ja heidän kohdillaan muuttuvat tilanteet vaativat erityistä huomiota ja vastuunottoa. Vaativin aika heidän kohallaan osuu tammi- ja helmikuulle. Keväällä ja syksyllä on näkyvillä helpottavia tekijöitä ja onnistumisen kokemuksia.

Tammikuun 18. päivän jälkeen syntyneet vievät asioitaan eteenpäin konkreettisten mutta edistävien olosuhteiden siivittäminä. Realistinen eteneminen tuottaa tulosta ja vuoden lopulla voit huomata saaneesi elämässäsi paljon asioita hoidetuksi ja asemaasi viedyksi eteenpäin.

Vesimies, Vuosi 2020

(20.1. - 19.2.)

Tammikuussa syntyneet vesimiehet ovat vuonna 2020 suurten muutosten keskiössä ja uusia tuulia elämään on puhaltamassa. Tilanteet voivat muotoutua yllättäviin suuntiin ja aivan äkkiarvaamattomalla tavalla. Varsinkin vuoden alku on muutospaineninen ja hyvä olisikin ottaa joustava asenne tlanteisiin. Huhtikuu on myös merkittävä tuoden uuden tyyppistä vastuuta vaatien ja jokin prosessi edellyttää järkeviä päätöksiä ja konreettisia tekoja. Aika on kriitillinen ja voit joutua karsimaan elämästäsi jotain keskeistä ja oleellista. Omaan jaksamiseen on myös hyvä kiinnittää huomiota, sillä stressi ja energiatasosi mataluus vaatii lepoa ja palautumisia. Keskity tärkeimpiin käsillä oleviin asioihin ja karsi elämästi kaikki jo aikansa eläneet asiat pois. On kuitenkin syytä varautua viivytyksiin, sillä vasta vuoden loppu tuo ratkaisun tilanteeseen. On syytä hioa suunitelmia ja tarkistuttaa kaikki huolella, sillä ilman omaa panostasi asia ei etene.

Helmikuun puolella syntyneet ovat sensijaan tänä vuonna vielä muuttumattomissa olosuhteissa ja elämä kulkee eteenpäin hyvinkin suunnitellusti ja hallitusti. Heille vuoden alku viikot ja joulukuu tuovat uusia mahdollisuuksia lähteä tekemään jotain uutta ja mielenkiintoista.

 

Kalat, Vuosi 2020

(20.2. - 20.3.)

Ennen 26. helmikuuta syntyneet kalat etenevät elämässään tänä vuonna varsin leppeillä vesillä ja muutoksia niin hyvässä kuin pahassakaan ei nyt ole osumassa kohdille. Kaloille, jotka ovat syntyneet helmikuun 26. - maaliskuun 7. päivinä vuoden onnekkain jakso ajoittuu tammi - helmikuulle. Omat unelmat ja haaveet voivat tällöin heidän kohdillaan toteutua ja oman luovuuden esiintuominen varsinkin onnistuu. Myös syyskuu antaa saman tyyppisiä tilaisuuksia kokea elämässään edistystä ja asioiden hyvällä tavalla asettautumista. Jokin omien arvojen mukainen teema on hyvällä tavalla läsnä tilanteissa mutta kovin suuria ja konkreettisia siirtoja elämänsä suhteen on kuitenkin hyvä tarkastella realistiselta pohjalta.

8. - 14. maaliskuussa syntyneet ovat tänä vuonna varsin muuttuvien ja epävarmojenkin riskitekijöiden keskiössä ja epävarmuus voi olla päällimmäisenä teemana. Voit kokea olevasi aika-ajoin sumun keskellä ja vaikeuksia hahmottaa asioita realistisesti voi esiintyä. Onkin syytä olla tekemättä mitään kovin ratkaisevaa, sillä riskinä on liiallinen hyväuskoisuus ja epärealistisuus. On ennemminkin aika antaa elämässään tilaa hengellisemmille asioille ja pehmeämmille arvoille. Jokin auttamistehtävä voi tulla ajankohtaiseksi mutta on syytä miettiä tarkoin kenen eteen uhraat aikaasi ja voimiasi. Sisimmästäsi voi myös kummuta uudenlaisia unelmia ja haaveita, mitä haluaisit vielä elämässäsi lähteä toteuttamaan. Mutta vasta aika näyttää mitkä ovat toteuttamiskelpoisia ja mitkä taas haihattelua. Varsinkin kesäkuun alkupuoli tuo riskialttiita tekijöitä kuvaan mukaan.

Maaliskuun 14. päivän jälkeen syntyneet kalat ovat tänä vuonna varsin riskittömillä vesillä ja heidän elämäänsä eivät suuret paineet vielä kosketa. Maaliskuun loppupuolelta eteenpäin aina heinäkuun alkuun sekä marras- ja joulukuu tuovat heidän kohdillaan onnistumisia hankkeissaan ja elämä näyttäytyy hyväksyvänä sekä edistävänä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.