Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Vuosihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion Henkilökohtaisesti laatimat kuluvan vuoden horoskoopit jokaiselle tähtimerkille.

Oinas, Vuosi 2022

(21.3. - 19.4.)

Kevät, varsinkin maaliskuun 2022 alku, on oinaille koettelemusten aikaa, jolloin velvoitteet ja muutokset elämän keskeisissä asioissa tuovat uudenlaista miettimistä ja järjestelyjä. Jokin elementti elämästäsi voi saada lopullisen muodonmuutoksen ja jäädä elämässäsi nyt menneisyyteen. Myös sisäiset muutokset, pakonomaiset tilanteet ja oman tahdon puolustaminen voivat veroittaa energioitasi. Voit kokea olevasi tunteiden vietävänä ja haluat ottaa käyttöön enemmän omaa luovuuttasi ja vapauttasi tehdä asioita oman pääsi mukaisesti. Vastustusta muilta tahoilta voi ilmetä ja joudut herkästi puolustuskannalla. Koeta kuitenkin ottaa nyt myös muiden tarpeita huomioon, jotta ristiriidat eivät äityisi aivan paisutelluiksi. Toukokuu aloittaa varsin positiivisen jakson ja olet valmis uusiin yrityksiin ja lähtöihin. Jokin onnenpotku tai uusi mahdollisuus voi avautua kesän aikana ja intoudut ottamaan elämääsi uusia elementtejä. Ole rohkea aloittamaan jotain uutta ja omaa luovuuttasi korostavaa. Heinäkuun alkupäivinä kannattaa hieman pidätellä tunteenpurkauksia tilanteessa mutta pidä silti kiinni oikeudenmukaisuuden periaatteesta. Tiettyä onnekkuutta on kuitenkin kuvassa mukana aina lokakuun loppuun asti joten löydät kyllä tilanteissa selviytymisväylä lähteä elämässäsi eteenpäin. Loppuvuosi kuluu rauhaisemmissa olosuhteissa.

Harka, Vuosi 2022

(20.4. - 20.5.)

Vuosi 2022 on härille varsin suuriakin muutoksia olosuhteisiin sisällyttävää aikaa ja monet käänteet ja suunnitelmien muutokset sävyttävät eloa pitkin vuotta. Jokin uusi ryhtymys tai hanke on kyseessä ja pääteemana on omien luovien voimavarojen esiinmarssi. On aika löytää itsessään omat aiemmin käyttämättömät luovat puolet ja alkaa toteuttaa elämässään itsesi näköistä tekemistä. Kaikki ei tänä vuonna suju aivan vaivatta, vaan uusia tekniikoita ja tapoja tehdä asioita pitää opetella käytännössä välillä epäonnistuen, välillä edistyen. Kypsyminen uuteen olomuotoon voi tuntua välillä tuskastuttavan hitaalta mutta sitkeys ja peräänantamattomuus kyllä palkitaan. Jo helmikuu antaa merkkejä etenemisestä mutta laakereilleen lepäämisestä ei nyt ole kysymys. Syksy voi herkästi vaatia korjausliikkeitä ja uudet muutokset ovat taas mahdollisia. Ole siis niin yhtäaikaa joustava suunnitelmissasi kuin myös peräänantamaton. Jokin ratkaisu tai päätös voi tällöin myös antaa odotuttaa itseään ja sitkeyttä tarvitaan tilanteissa ja kykyä maltillisuuteen. Muutosten halu on erittäin voimakas ponne tänä vuonna mutta katso kuitenkin mitkä asiat entisessä elämässäsi ovat kuitenkin säilyttämisen arvoisia.

Kaksoset, Vuosi 2022

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten kohdalla vuoden kulku riippuu paljolti siitä minä päivänä on syntynyt. Kesäkuun 11. päivän jälkeen syntyneet ovat kaikkein riskialttiimmissa asetelmissa ja epävarmuustekijöitä on enemmän ilmaantumassa. Energiataso on nyt normaalia matalampaa ja käytännön asioiden hoitaminen ei tunnu kiinnostavalta. Todellisuudentaju voi olla hukassa ja näin ollen virhearvioiden riski on olemassa. Voit herkästi tulla houkutelluksi mukaan vääriin kuvioihin ja näin ollen on hyvä välttää nyt kovin vaikuttavien ratkaisujen tekemisiä kaikilla elämän alueilla. On hyvä antaa ajan kulua suurten päätösten suhteen. Toisaalta aika voi tarjota väyliä oman luovuuden ilmentämiseen tai muun ei-materiaalisen tason kohtaamiseen. Auttamishalu vähempiosaisten suhteen voi herätä tai hengelliset aiheet voivat alkaa kiinnostaa. Varsinkin huhti-, touko-, loka- ja marraskuu ovat kaikkein riskialttiimpia aikoja lähteä mukaan johonkin epärealistisiin hankkeisiin. Ennen 11. päivää syntyneet ovat varsin selvillä vesillä elämässään ja heillä parasta aikaa on tänä vuonna touko-lokakuu. Heillä pahimmat karikot ovat jo ohi ja näin ollen elämä on suhteellisen normaalia ja suunnitelmallista.

Rapu, Vuosi 2022

(21.3. - 19.4.)

Vuonna 2022 helmikuu tarjoaa rapujen kohdalla jonkin uudenlaisen edistysaskeleen ja tällöin voit pystyä ilmaisemaan omia luovia puolia itsestäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Jokin uusi hanke voi saada alkunsa ja uudet tuulet tuovat piristystä ja raikkautta elämän olosuhteisiin. Jokin erikoinen sattumus voi avata uusia väyliä, joista et olisi uskaltanut aiemmin edes haaveilla. Jokin uusi tuttavuus voi olla merkittävä tai voit laajentaa verkostoasi normaalia laajemmalle. Tällöin on hyvä itse myös olla rohkea avaamaan uusia väyliä ja oma aktiivisuus on kannattavaa. Maaliskuun alku on riskialtista aikaa varsinkin heinäkuun 18. päivän jälkeen syntyneille ravuille. Jokin ihmissuhteisiin liittyvä hankaluus tai lopullinen päätös voi osua tähän ajankohtaan. Joudut pitämään rohkeasti myös puoliasi, sillä jonkun toisen toiminta voi osoittautua epäoikeudenmukaiseksi itsesi kannalta. Valtataistelut ovat tyypillisiä ja myös terveydestä on hyvä osata pitää huolta. On hyvä oppia sanomaan "ei" vääryyttä kohdattaessa. Toukokuun alku voi tuoda tähän syntyneeseen tilanteeseen jonkinlaisen sopuratkaisun. Vuoden lopulla marras- ja joulukuu ovat myös positiivisempaa kehitystä tarjoavia aikoja.

Leijona, Vuosi 2022

(23.7. - 22.8.)

Leijonien vuosi 2022 osoittautuu varsin vaihtelevaksi ja tasaista kehitystä on vaikeaa saada aikaiseksi. Parhaiten vuodesta selviävät heinäkuun leijonat ja he pystyvät hektisen viime vuoden jälkeen jo paljon suunnitelmallisempaan toimintaan. Heillä itseasiassa kesä aika aina toukokuun lopusta lähtien on varsin edistävää ja onnekastakin aikaa ja luvassa on onnistuneita ratkaisuja ja hyviä uusia mahdollisuuksia voi avautua aina lokakuun loppuun asti. Elokuun leijonilla on tänä vuonna yllättäviä suunnan muutoksia edessään ja jotain uuttakin voi olla aluillaan mutta jatkuvuutta uusissa ryhtymyksissä ei vielä ole näkyvillä. Onkin hyvä varautua joustavasti muuttuviin olosuhteisiin mutta myös kärsivällisyyttä ja sitkeyttä opetella uusia selviytymiskeinoja vaaditaan. Varsinkin maalis- ja huhtikuu ovat odottamattomien yllätysten aikaa jokin jo aloitettu hanke voi kariutua mutta myös uusia velvoitteita on myös jo näkyvillä. Keskikesän aika on hieman tasaisempaa aikaa ja pystyt paremmin luottamaan jatkuvuuteen. Lokakuu tuo taas muutospaineet ja uudet asetelmat viriävät elämäsi keskeisissä asioissa. Stressitekijöitä on kuvassa mukana, joten on hyvä pitää omasta jaksamisestaan hyvää huolta ja olla itseään kohtaan armollinen.

Neitsyt, Vuosi 2022

(23.8. - 22.9.)

Vuoden 2022 alussa, helmikuussa, olosuhteet tarjoavat uusia hyviä kehityskulkuja neitsyille hyvinkin odottamattomalla tavalla. Tilanteet liittyvät ihmissuhteisiin ja voitkin nyt tutustua merkittäväksi osoittautuvaan uuteen tuttavuuteen. Ole tällöin utelias ja avoin uusille mahdollisuuksille ja kokeile rohkeasti jotain uutta suunnanottoa. Huhtikuussa tilanteet ovat jo riskialttiimpia ja riskinä on mennä mukaan epärealistisiin  hankkeisiin. Uudet ihmiset lähelläsi voivat viedä sinua herkästi sotkuisiin tilanteisiin, joten älä ole aivan sinisilmäinen tavattuasi uuden ihmisen. Tarkista kaikki huolella ja vältä suurten ratkaisujen tekemisiä. Jonkun toisen ongelmat voivat myös verottaa aikaasi ja voimiasi ja onkin syytä järkevästi miettiä kuka on auttamishalusi arvoinen ja kuka taas ei. Kesäaika on rauhallista etenemistä ja tilanteet soljuvat hyvinkin sopuisaan sävyyn. Lokakuusta eteenpäin energiatasosi on hieman laskusuunnassa ja voit kokea olevasi syksyn ja alkutalven myötä normaalia puhdittomampi. Voit häilyä eri vaihtoehtojen välillä ja selkeyttä tilanteisiin on vaikeaa saavuttaa. Tällöin on myös syytä välttää suuria ratkaisuja tai suunnanmuutoksia elämässään. Marraskuun lopusta aina jouluviikkoon asti on kuvassa mukana onnekkuutta varsinkin suhdetoimissa.

Vaaka, Vuosi 2022

(23.9. - 23.10.)

Paljon vaakojen kehityskulkujen kohdalla vuonna 2022 riippuu syntymäpäivän ajankohdasta. Lokakuun 19. päivän jälkeen syntyneet vaakaihmiset ovat vielä muutospaineiden keskiöissä ja elämänolosuhteissa tapahtuu suuriakin uusia suunnan vetoja. Heillä maaliskuun alku tuo paineet esiin isommalla volyymillä ja joudut puolustamaan omia näkökantojasi. tällöin vaaditaan rohkeutta ja kykyä puhua suoraan asioista ja on hyvä kieltäytyä menemästä mukaan valtapeleihin. Myös ihmissuhteet joutuvat tällöin koetukselle. Toinen vaativa ajankohta heidän kohdallaan osuu kesäkuun lopulle, jolloin vastaavia ongelmia nousee esiin. Toisaalta ennen lokakuun kolmatta päivää syntyneet vaakamerkkiset ovat hyvin selvillä vesillä elämässään ja varsinkin aika toukokuusta lokakuun loppuun on varsin onnekasta ja edukasta aikaa. Heillä varsinkin ihmissuhteet tuottavat iloa ja uusia tuttavuuksia on luvassa. On hyvä panostaa yhteistyöhön ja seuraelämään, sillä suhdetoiminta on positiivisessa vaiheessa. Varsinkin toukokuun loppu ja syyskuun alku korostavat näitä teemoja. Lokakuussa kolmannen ja 19. päivän välissä syntyneet pystyvät rakentamaan elämäänsä hyvinkin tasaisesti mutta maltillisesti vastuuta kantaen. Heille ei ole suurempia muutoksia nyt tänä vuonna näkyvillä.

Skorpioni, Vuosi 2022

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien kohdilla vuonna 2022 paljon riippuu syntymäpäivän ajankohdasta miten vuosi etenee. Ennen marraskuun neljättä päivää syntyneet ovat vuoden alussa tammi-ja helmikuussa kaikkein onnekkaimmin liikenteessä ja edistystä positiivisia muutoksia on ilmoilla lähinnä uusiutuvien ihmissuhteiden kautta. Jos viime vuosi oli suhteissa lähinnä ongelmallista aikaa, niin tänä vuonna vuoden alun uudet tuulet ihmissuhteissa kannattelevat heitä nyt koko loppuvuoden hyvinkin tasaisesti eteenpäin. Loppuvuosi on muutenkin vakaata etenemistä, eikä suurempia muutospaineita ilmenne. Marraskuun 4. - 13. päivinä syntyneillä vuoteen mahtuu nimenomaan ihmissuhteissa äkkikäänteitä ja muuttuvia olosuhteita. Tasaiseen kehitykseen ei vielä ole varaa vaan äkkiarvaamattomat tilanteet tuovat katkoksia elämään ja sitä myötä uusien suunnitelmien kehkeytymisiä. Uskallusta ja rohkeutta hypätä uusiin tilanteisiin nyt tarvitaan. 13. päivän jälkeen syntyneet ovat koko vuoden varsin velvoitteisissa tunnelmissa ja asiat etenevät hitaalla vaihteella ja aikaa kuuluu asioiden järjestäytymisiin. Maltillisuus ja kärsivällisyys on nyt hyveenä, sillä hätiköintiin ei vielä ole varaa. Varsinkin elo- ja huhtikuu ovat stressaavaa aikaa ja tilanteet on osattava ottaa rauhallisesti vastaan. Kevääseen mahtuu jo kuitenkin positiivistakin näkymää ja onnekkuuttakin tilanteissa hippusen mukana. Samoin marras- ja joulukuu tuovat helpotuksen tunteita ja jotain edistystäkin on luvassa sekä palkintoa hyvin tehdyistä töistä.

Jousimies, Vuosi 2022

(23.11. - 21.12.)

Vuoden 2022 kulku on paljon riippuvainen jousimiehillä syntymäpäivän ajankohdasta. Marraskuussa syntyneet ovat varsin selvillä vesillä tänä vuonna ja olosuhteissa ei suuria vaateita ole vastassa. Heidän kohdallaan positiivinen ajankohta on toukokuun lopulta aina lokakuun puolelle asti, jolloin asiat etenevät haluamallasi tavalla ja onnekkuuttakin on tilanteissa mukana. Varsinkin toukokuu ja syyskuun alku painottavat näitä suotuisia ajankohtia. Joulukuussa ennen 11. päivää syntyneet saavat myös tilanteisiin tiettyä rauhaa ja tasaista etenemistä. Suurimmat vaikeudet ovat jättäneet heidät viimevuosien sekamelskeestä jo rauhaan ja elämässä on normaaliutta ja suunnitelmallisuutta. Heillä jonkin verran vastuuta korostava aika osuu tammi- ja helmikuulle mutta ilman mitään suurempia suunnan muutoksia. Joulukuun 11 - 21 päivinä syntyneet ovat vielä tämän vuoden muutosten keskiössä ja kovin suuriin ratkaisuihin tai asioiden selkiintymisiin heillä ei vielä ole varaa. Varsinkin kevät varoittaa tekemästä mitään suurisuuntaista tai riskialtista, sillä riskinä on tällöin olla turhan hyväuskoinen tai sinisilmäinen. On osattava pitää huolta juoksevien asioiden hoitamisista ja jotain täytyy selkiyttää ja järkeistää. Jokin tilanne voi vaatia tällöin huomiotasi niin, että omien asioiden hoitaminen unohtuu.

Kauris, Vuosi 2022

(22.12. - 19.1.)

Vuonna 2022 tammikuun 16. päivän jälkeen syntyneet kauriit ovat vielä tänä vuonna suurten muutosten keskiössä ja olosuhteissa tapahtuu suuriakin muutoksia. Muutut henkisesti, mikä voi vaikuttaa niin työnkuvan muuttumiseen kuin ihmissuhteisiinkin. Asiat, jotka eivät enää palvele kehitystäsi poistuvat elämästä mutta antaen näin tilaa uusille aluille. Heille vaativinta aikaa on helmi - maaliskuun vaihde sekä kesäkuu. Huhti- ja toukokuu tuovat taas positiivisempaa kehitystä ja onnistumisia, samoin kuin marras- ja joulukuu. Joulukuussa syntyneet kauriit menevät hyvinkin uusiutuvalla ja positiivisella tavalla elämässään eteenpäin tammi- ja helmikuussa. Jokin uusi mahdollisuus avaa uusia, positiivisia kehitysnäkymiä. On hyvä olla tällöin utelias ja rohkea kokemaan elämässään jotain uutta ja ennenkokematonta.  Loppuvuosi on heillä hyvinkin suunnitelmallista ja tasaista. Tammikuussa ennen 16. päivää syntyneet ovat parhaassa vedossa helmikuusta huhtikuuhun ja olosuhteet siivittävät elämää suotuisasti ja onnistumisia tuoden. Loppuvuosi ei suurempia käänteitä kohdista mutta elämän suunnitelmallisuus tuo tyydytystä vaikeiden vuosien jälkeen.

Vesimies, Vuosi 2022

(20.1. - 19.2.)

Vuonna 2022 tammikuussa syntyneet vesimiehet ovat varsin selvillä vesillä elämässään ja suurimmat muutokset ovat jo takanapäin. Aivan vuoden alku voi jotain käänteentekevää vielä osittaa mutta jo kesän aika avaa hyviä näkymiä kehityskulkuihin. Voit vihdoin tehdä asioita oman tahtosi mukaisesti ja toteuttaa omia visioita. Jotain uutta ja positiivista on tarjolla ja uudet tuulet puhaltavat. Sen sijaan helmikuun alkupäivinä syntyneet ovat suurten muutosten edessä ja jokin ennakoimaton tilanne vaatii uudelleen järjestelyitä ja samalla vanhan taakse jättämistä. Heille hektisimmät ajat osuvat tammi-, helmi- ja maaliskuulle. Kärsivällisyyttä ja kykyä sietää stressiä vaaditaan ja vastuuta kasautuu harteille. Lepo on tällöin tärkeää, jotta stressi ei söisi liikaa voimavaroja. Helmikuun neljännen päivän jälkeen syntyneet ovat lähes koko vuoden varsin ailahtelevissa ja muuttuvissa olosuhteissa ja asioiden kehkeytyminen uusiin suuntiin vaatii aikaa aina seuraavalle vuodelle, ennen kuin rauhoittumista ja asetumista saavutetaan. Maaliskuun loppu ja huhtikuun alku varsinkin painottavat näitä tekijöitä. 

Kalat, Vuosi 2022

(20.2. - 20.3.)

Kaloille vuosi 2022 tuottaa uusia avautuvia mahdollisuuksia aina tammikuusta toukokuun alkupuolelle saakka sekä marraskuusta jouluun asti. Jokin elämänlaatua parantava mahdollisuus voi aueta ja uusia näkymiä on tarjolla. Oma positiivinen asenne antaa hyvää palautetta omista toimista ja koet että tulet kuulluksi ja huomatuksi. On tärkeää tietää mitä nyt haluaa omalta elämältään. Jonkinasteinen sadonkorjuu kausi on käynnissä ja nyt on oma vuorosi tuoda esiin taitosi ja lahjakkuutesi. Kuitenkin maaliskuussa 13. - 17. päivinä syntyneiden kalojen on hyvä olla tarkkana siitä, ettei lähde mukaan mihinkään ylimitoitettuihin ryhtymyksiin tai hankkeisiin mukaan, sillä heidän kohdallaan riskinä on mennä mukaan asioihin liian heppoisin perustein. Realismia tarvitaan ja asioista tarkkaan selkoa ottamista. Tammi-, touko- ja lokakuu varsinkin varoittavat liian sinisilmäisestä asenteesta tilanteita kohtaan. Heidän kohdallaan voi tosin aueta jokin uusi mahdollisuus tuoda esiin omaa luovuuttaan tai löytää jokin uusi väylä kohdata elämän "ei-materiaalista" tasoa. Hengellisyys tai toisten apua tarvitsevien auttaminen voi tuottaa uutta elämän sisältöä ja arvot ja päämäärät elämässä voivat löytää uuden sisältörikkaamman suunnan. 

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.