Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kaukoparantaja välittää parantavaa voimaa

Parantaminen on paitsi henkinen myös biologinen prosessi. Se perustuu parantajan kykyyn välittää parantavaa voimaa. Kaukoparantaja ei itse paranna vaan hän vain välittää puhdasta valoa ja ehdotonta rakkautta. Tällainen pyyteettömän hyväksymisen tila on itsessään parantava. Kukin voi tavoitella sitä henkisessä kehityksessään; parantaakseen itse itsensä. Puhdas valo on luonteeltaan parantava. Se tulee suoraan alkulähteestä, jota myös Jumalaksi kutsutaan.

Parantaminen on siis oikeastaan sellaisten edellytysten, jossa parantuminen on mahdollista, luomista. Tämä tarkoittaa sitä, että parantuminen ei tule ihmiseen vaan tapahtuu ihmisessä. On eri asia, kokeeko ihminen saavansa toiselta henkilöltä kuten parantajalta jotakin vai tuleeko hän itse yhdeksi parantavan voiman kanssa. Niin kauan kuin ihminen kokee tarvitsevansa parannusta ulkoapäin, niin hän sen myös saa sieltä, koska kaukoparantaja voi järjestää tai luoda parantavan tilan.

Voiko kuka tahansa olla kaukoparantaja?

Kuka tahansa voi olla kaukoparantaja ja siis pyytää saada olla parantavan voiman välittäjä eli valon kanava. Siihen tarvitaan vain puhdas aikomus. Kotoa lähtiessä voi pyytää suojauksen itselle ja perheenjäsenille esimerkiksi sanomalla: ”Arkkienkeli Mikael yllä, alla, oikealla ja vasemmalla; kaikkialla.” Autonsakin voi suojata tällä tavalla. Kyse on rukouksesta, mistä päästäänkin rukouksella parantamiseen.

Rukouksella parantaminen on mahdollista kenelle tahansa. On kyse sitten rukouksella parantamisesta tai kaukoparantamisesta, niin parantamisen ideahan on siinä, että jokin kohta ihmisessä on korjattava, koska siinä on vikaa. Tämä on myös perinteisen lääketieteen näkemys, mutta valitettavasti se on vain osa totuutta. Parantaminen perustuu paitsi parantavaan voimaan tai toimenpiteeseen, myös vastaanottavuuteen ja parantavaan tilaan. Kyse ei siis ole siitä, parantaako jumala vai lääkäri, vaan siitä, että parannettavan olemuksessa tapahtuu tietty muutos.

Parantuminen on tietoiseksi tulemista

Parantaminen voi olla voimakas kokemus, kun kokenut parantaja tekee pyynnön ihmisen puolesta. Silloin tuohon pyyntöön eivät sekoitu omat tai toisten toiveet tilanteesta myöskään sen suhteen, miten parantumisen pitäisi tai tulisi tapahtua. Parantuminen voi tulla todeksi joko tässä ja nyt tai vasta viikkojen kuluttua. Paljon työtä tehdään esimerkiksi unen aikana toisilla tasoilla.

Kaukoparannus perustuu usein henkiseen parantamiseen, jolloin mitkä tahansa henkiolennot ja henkiauttajat kuten arkkienkelit, ylösnousseet mestarit ja yksisarviset toimivat parannettavan korkeimmaksi parhaaksi. Parantaminen on hyvin hienovarainen tapahtuma ja hyvin henkilökohtainen kokemus.

Kaukoparantaja ei voi luvata parantumista

Parantuminen on aina isompi kokonaisuus, kuin mitä päälle päin näyttää. Parantaja ei voi mennä lupaamaan kenellekään parantumista, koska kyseinen asia on niin sanotusti herran hallussa. Tämä tarkoittaa nykykielellä sitä, että ihmisen terveyteen tai sairastumisalttiuteen vaikuttavat monet eri tekijät, jotka ovat aina jotakin myös kosmisessa mittakaavassa. Parantaminen on ihmisen henkiseen olemukseen suunnattu toimenpide, jolla saattaa olla vaikutusta myös fyysisellä tasolla. Se ei kuitenkaan voi kertaheitolla muuntaa karmaa tai muuttaa ihmisen perustunnetilaa. Tunteet nimittäin määrittelevät tosi pitkälle terveyttämme.

Jos parannettava pyytää kaukoparantajalta karmansa poistamista tai haluaa vaikuttaa toisiin ihmisiin yliluonnollisesti heidän tietämättään, niin kaukoparantaja ei saisi koskaan mennä mukaan sellaiseen. Parantaminen tapahtuu, yksinkertaisesti ilmaistuna, ”jos se on sallittua”. Korkein voima, Alkulähde tai Rakkaus tahtoo sinun olevan terve, koska se on Hänen tahtonsa korkein ilmaus. Mutta sitä emme tiedä, mitä kukin on sieluna kokemassa maan päällä.

Näin tapahtuu auran parantaminen

Aura on ihmisessä ja hänen välittömässä läheisyydessään oleva energiakenttä. Siihen vaikuttavat omimmat ajatukset ja tunteet. Aura on alati elävä; se koostuu elämänenergioista, joita voidaan muokata muokkaamalla omaa tietoisuutta. Kyse on itse itsensä parantamisesta. Ihminen saattaa sairastuttaa itsensä ajatuksillaan ja tunteillaan. Esimerkiksi itseä halventavat ajatukset johtavat masennukseen tai masennuksen tunteeseen ja sen jälkeen vihaan tai vihan tunteeseen. Elämä ei enää virtaa ihmisessä; hänen aurassaan.

Auran luonnollinen tila on virtaus ja puhtaus niin tunteissa kuin ajatuksissa. Jos johonkin jäädään kiinni liian pitkäksi aikaa, niin peli on siltä osin menetetty. Tuska, kauna ja katkeruus näkyvät tummina, myrkynvihreinä väreinä aurassa. Harmaa aura taas kertoo siitä, että henkilö joko suree tai on sairastumassa, ellei hän muuta omaa asennettaan ja sitä kautta elämäänsä. Itkemättömät itkut ovat aurassa harmaita.

Parannuksessa on kyse parantavasta tilasta. Jos sellaista on vaikea luoda ja synnyttää itse, niin kaukoparantajat ovat lähelläsi — vain puhelinsoiton päässä. Samalla voit keskustella mieltäsi painavasta asiasta ja kenties saada painolastia pois harteiltasi.

Huom. On erittäin tärkeää turvautua myös lääkäriin tai lääketieteeseen minkä tahansa sairauden ilmetessä. Kaukoparannus tai energiahoito ei ikinä korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Kerro meistä kaverille

Tajunnanvirta Kaukoparantajat

Oheisesta linkistä löydät kaikki Tajunnanvirta palvelussa tällä hetkellä työskentelevät kaukoparantajat

Tutustu tarkemmin