Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta
SOITA NUMEROON   09 75 195 992

(erillislaskutus, 2,59 €/min)

TAI NUMEROON   0700 51 6489

(operaattoriveloitus, 2,53 €/min)

JOS SINULLA ON PUHEPAKETTI   09 86 255 492

(Etukäteen maksettu puhepaketti, alkaen 2,00 €/min)

Osta PUHEPAKETTI!

Tavoitettavissa

Tänään

Ei vuoroa

Huomenna

Ei vuoroa

Tietäjän

Olen meedio, selvänäkijä ja parantaja. Henkimaailmasta viestien tuonti rakkailta on kunnia minulle ja toivon, että vastaanottaja saa siitä lohdun ja ilon soittaessaan minulle. Puhelinpalvelussa käyttämiäni tapoja ovat hiljentyminen, äänetön rukous, edes menneen henkilön vastaanottaminen, tuntomerkkien kuvaus ja tunnistaminen minkä jälkeen viestin tuonti.

Meediona työskentelen ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, valossa ja rakkaudessa. Henkimaailmasta ei koskaan käsketä tekemään mitään, vaan kunnioitetaan ihmisten vapaata tahtoa. Meediona en kuitenkaan ennusta, joten valmiita vastauksia ei asioihin aina löydy. Tarkoitukseni on auttaa ihmisiä ja saada heidät itse oivaltamaan, käyttäen vapauttaan valita onnen avaimet hyvän elämän löytämiseen. Muutoksen voima lähtee itsestä!

Elämäni eri vaiheet ja kokemukset ovat tuoneet minut rajatiedon pariin vuonna 2004. Minulle myös näytetään tapahtumia, jotka ovat tulossa jos niillä on merkitystä kuulijalle. Yhteys henkimaailmaan on minulla ollut lapsesta asti, niin kuin myös eläimiin.

Teen myös kodinpuhdistuksia puhelimessa ja mahdollisesti välitilaan jääneiden henkien eteenpäin ohjausta valoon pois mm. kodistasi tai työtiloista.

Parisuhteisiin saadaan myös apua henkimaailmasta sitä tarvitseville ja neuvoja itselleen, mihin kokee apua tarvitsevan tai neuvoja.

Minulla on myös vahva herkkyyteni eläimiin ja kommunikoin niiden kanssa. Eläimet ovat oivallinen työpari, koska he eivät tee ennakkopäätöksiä eivätkä suhtaudu mihinkään ennakkoluuloisesti, vaan ottavat sen mitä saavat ja tarvitsevat.

Selvännäköisyydessä katsomme asioita, joihin haluat neuvoa tai ratkaisua ja siinä tarvittaessa käytän apuvälineinä tarotkortteja ja Healing with the Fairies -keijukortteja.

Avoimin ja rakkaudellisin mielin odotan soittoasi ja toivon saavani auttaa sinua!

 


Haluatko kysyä Piia-Marialta? Meedio Piia-Maria Alho välittää viestejä rakkailtasi, jotka ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen.

 

Kirjoja, joita suosittelen:

  • Diana Cooperin kirjat

Tietäjän kuukausihoroskooppi

Härkä

Kesäkuu on härille moninainen ja joillekin se tuo lopullisia muutoksia, toisille yllättäviä mutta hauskojakin käänteitä. Kuun alkupäivien sopimusasioihin on hyvä varautua tosissaan ja osata olla rohkea puolustamaan omaa näkökantaa. Kuun toinen viikko kertoo jo juoksevien hoidettavien asioiden hoitumisista. Ihmissuhteet vaativat huomiotasi toisella viikolla ja jonkun omaehtoinen käytös ei välttämättä kestä päivänvaloa. Kolmas viikonloppu edellyttää joustavuutta muuttuvissa olosuhteissa ja suunnitelmiin voi ilmetä muutoksia. Olet erittäin energinen ja aikaansaava kolme ensimmäistä viikkoa ja kolmas viikko voi tuoda uusia mielenkiintoisia aloitteita ja ryhtymisiä. Ole rohkea.

Tietäjän vuosihoroskooppi

Härkä

Härille vuoden -24 alku aina toukokuun puolelle asti on varsin edistyksekästä ja asioita eteenpäin vievää aikaa. Jotain uutta voi nyt tulla elämäsi kuvioihin lisää, lisäten omaa elintilaasi ja hyvinvointiasi. Jokin avautuva mahdollisuus antaa tilaa enemmän itsensä toteuttamiseen ja onkin hyvä olla itse tällöin myös aktiivinen ja aloitteikas, sillä saat nyt hyvinkin asioitasi edistetyksi. 11. - 19. syntyneillä toukokuisilla alkavat varsinkin uudet tuulet tuoda varsin raikkaita uusia tuulahduksia ja heillä uranus avaa hyvinkin vallankumouksellisella tavalla mahdollisuuksia lähteä haistelemaan uusia näkymiä kevään kuluessa. Poikkeuksen tästä tekevät 20. - 24. huhtikuuta syntyneet härät, joille pluton kova neliö merkkiin kertoo vaativammista muutospaineista ja pakottavistakin muutoksista elämän olosuhteisiin. Heille vuoden alku aina elokuun loppuun asti ja joulukuu painottavat vaativuutta ja asioihin on pureuduttava pintaa syvemmälle. Olosuhteissa on jotain lopullisuutta korostavaa ja onkin hyvä olla rohkea taistelussa epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Voit kuitenkin tänä vuonna päästä eroon oman kehityksesi tiellä olevista esteistä ja antaa enemmän tilaa oman näköiselle elämälle mutta vain olemalla päättäväinen ja rohkea.

Tahtikartta_PiiaMariaAlho_600x600

Piia Marian karman luku on 6

Harmonian ja rakkauden luku.

Kuutonen tuo elämään tarpeen tasapainottaa elämä kaikilta osin. Se haastaa tunnetasolla, lähimpien ihmissuhteidesi kautta. Kuutosihmiset ovat hoivaajia, empaattisia ja rakastavia ns. emoja, jotka huolehtivat muidenkin tarpeista. Kuutosen ammatteja on terveydenhoito, lasten-ja vanhustenhoitoala, sekä kaikki kotiin liittyvä työ. Kuutosihmienn on helposti hyväksikäytettävissä "liiallisen kiltteytensä ja ymmärtäväisyytensä" vuoksi. Kuutonen ajanjaksona tuo esiin itsensä määrittelyn tunne-elämän kautta. Parisuhteet, rakkaus, ja perhesiteet ovat nyt haasteellisimpia asioita, myös muuttuvia, koska perhekokonaisuus määriytyy uudelleen. Perheessä ja suvussa, syntymät, kuolemat, häät ja ristiäiset ovat juhlia, joiden kautta voi määritellä nämä suhteet uusiksi. Kielteiset puolet ovat, liiallinen tunne-elämä, pakkomielteiset ajatukset, mustasukkaisuus.

Nimen Piia Maria Alho pyrkimyksen luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita.

On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Nimen Piia Maria Alho vaikutelman luku on 4

Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku.

Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen, keräilijä, jolle arvot ja rajat ovat tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanajaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet, itsepäisyys, pessimismi, sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Piia Marian minuuden luku 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku.

Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Henkilöprofiili

Olen meedio, selvänäkijä ja parantaja. Henkimaailmasta viestien tuonti rakkailta on kunnia minulle ja toivon, että vastaanottaja saa siitä lohdun ja ilon soittaessaan minulle. Puhelinpalvelussa käyttämiäni tapoja ovat hiljentyminen, äänetön rukous, edes menneen henkilön vastaanottaminen, tuntomerkkien kuvaus ja tunnistaminen minkä jälkeen viestin tuonti.

Meediona työskentelen ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, valossa ja rakkaudessa. Henkimaailmasta ei koskaan käsketä tekemään mitään, vaan kunnioitetaan ihmisten vapaata tahtoa. Meediona en kuitenkaan ennusta, joten valmiita vastauksia ei asioihin aina löydy. Tarkoitukseni on auttaa ihmisiä ja saada heidät itse oivaltamaan, käyttäen vapauttaan valita onnen avaimet hyvän elämän löytämiseen. Muutoksen voima lähtee itsestä!

Elämäni eri vaiheet ja kokemukset ovat tuoneet minut rajatiedon pariin vuonna 2004. Minulle myös näytetään tapahtumia, jotka ovat tulossa jos niillä on merkitystä kuulijalle. Yhteys henkimaailmaan on minulla ollut lapsesta asti, niin kuin myös eläimiin.

Teen myös kodinpuhdistuksia puhelimessa ja mahdollisesti välitilaan jääneiden henkien eteenpäin ohjausta valoon pois mm. kodistasi tai työtiloista.

Parisuhteisiin saadaan myös apua henkimaailmasta sitä tarvitseville ja neuvoja itselleen, mihin kokee apua tarvitsevan tai neuvoja.

Minulla on myös vahva herkkyyteni eläimiin ja kommunikoin niiden kanssa. Eläimet ovat oivallinen työpari, koska he eivät tee ennakkopäätöksiä eivätkä suhtaudu mihinkään ennakkoluuloisesti, vaan ottavat sen mitä saavat ja tarvitsevat.

Selvännäköisyydessä katsomme asioita, joihin haluat neuvoa tai ratkaisua ja siinä tarvittaessa käytän apuvälineinä tarotkortteja ja Healing with the Fairies -keijukortteja.

Avoimin ja rakkaudellisin mielin odotan soittoasi ja toivon saavani auttaa sinua!

 


Haluatko kysyä Piia-Marialta? Meedio Piia-Maria Alho välittää viestejä rakkailtasi, jotka ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen.

 

Kirjoja, joita suosittelen:

  • Diana Cooperin kirjat

Horoskooppi

+++

Härille vuoden -24 alku aina toukokuun puolelle asti on varsin edistyksekästä ja asioita eteenpäin vievää aikaa. Jotain uutta voi nyt tulla elämäsi kuvioihin lisää, lisäten omaa elintilaasi ja hyvinvointiasi. Jokin avautuva mahdollisuus antaa tilaa enemmän itsensä toteuttamiseen ja onkin hyvä olla itse tällöin myös aktiivinen ja aloitteikas, sillä saat nyt hyvinkin asioitasi edistetyksi. 11. - 19. syntyneillä toukokuisilla alkavat varsinkin uudet tuulet tuoda varsin raikkaita uusia tuulahduksia ja heillä uranus avaa hyvinkin vallankumouksellisella tavalla mahdollisuuksia lähteä haistelemaan uusia näkymiä kevään kuluessa. Poikkeuksen tästä tekevät 20. - 24. huhtikuuta syntyneet härät, joille pluton kova neliö merkkiin kertoo vaativammista muutospaineista ja pakottavistakin muutoksista elämän olosuhteisiin. Heille vuoden alku aina elokuun loppuun asti ja joulukuu painottavat vaativuutta ja asioihin on pureuduttava pintaa syvemmälle. Olosuhteissa on jotain lopullisuutta korostavaa ja onkin hyvä olla rohkea taistelussa epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Voit kuitenkin tänä vuonna päästä eroon oman kehityksesi tiellä olevista esteistä ja antaa enemmän tilaa oman näköiselle elämälle mutta vain olemalla päättäväinen ja rohkea.

Tähtikartta

Tahtikartta_PiiaMariaAlho_600x600

Numerologia

Piia Marian karman luku on 6

Harmonian ja rakkauden luku.

Kuutonen tuo elämään tarpeen tasapainottaa elämä kaikilta osin. Se haastaa tunnetasolla, lähimpien ihmissuhteidesi kautta. Kuutosihmiset ovat hoivaajia, empaattisia ja rakastavia ns. emoja, jotka huolehtivat muidenkin tarpeista. Kuutosen ammatteja on terveydenhoito, lasten-ja vanhustenhoitoala, sekä kaikki kotiin liittyvä työ. Kuutosihmienn on helposti hyväksikäytettävissä "liiallisen kiltteytensä ja ymmärtäväisyytensä" vuoksi. Kuutonen ajanjaksona tuo esiin itsensä määrittelyn tunne-elämän kautta. Parisuhteet, rakkaus, ja perhesiteet ovat nyt haasteellisimpia asioita, myös muuttuvia, koska perhekokonaisuus määriytyy uudelleen. Perheessä ja suvussa, syntymät, kuolemat, häät ja ristiäiset ovat juhlia, joiden kautta voi määritellä nämä suhteet uusiksi. Kielteiset puolet ovat, liiallinen tunne-elämä, pakkomielteiset ajatukset, mustasukkaisuus.

Nimen Piia Maria Alho pyrkimyksen luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita.

On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Nimen Piia Maria Alho vaikutelman luku on 4

Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku.

Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen, keräilijä, jolle arvot ja rajat ovat tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanajaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet, itsepäisyys, pessimismi, sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Piia Marian minuuden luku 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku.

Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.