Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Selvänäkijä – kyky saada tietoja tulevasta

Selvänäkijä katsoo sisäiselle, kolmannella silmällään tulevaisuuttasi, joka muodostuu paitsi unelmistasi ja vapaasta tahdostasi, myös toisten unelmista ja vapaasta tahdosta. Jälkimmäinen koskee kaikkia ihmissuhteitasi ja erityisesti parisuhdettasi. Elämässä on niin monia muuttuvia tekijöitä, että kaikkia muutoksia on mahdotonta ennakoida. Selvänäkeminen onkin hyvin hienovarainen asia.

Jotkut selvänäkijät näkevät asiat ajatuskuvina, toiset taas ikään kuin videokuvina. Tällainen filmi-ilmiö on tullut tutuksi kuolemanrajakokemuksista.

 

Selvänäkijä ei ole meedio

Selvänäkijältä saatetaan joskus kysyä tietoja kuolleista omaisista, mutta kyseessä ei ole meedio. Kyseessä on selvänäkijä eli psyykikko, joka pystyy lukemaan ihmisen auraa ja saamaan tietoja telepaattisesti. Joku voi lukea selvänäköisesti esineitä (psykometria), koska niissä on psyykkinen jälki.

Meedio toimii yhteydessä henkimaailmaan, joten hän ei saa käyttää aurallista selvänäkemistä. Mikäli omainen haluaa välittää henkimaailmasta viestin todistaakseen elämän jatkumisesta ja antaakseen neuvoja, niin meedio ei saa lukea selvänäköisesti viestin vastaanottajan tulevaisuutta.

Meedio on tekemisissä henkimaailman kanssa. Hänen on pystyttävä erittelemään ja sanomaan se, mistä tieto tulee. Toisaalta meedio ei voi toimia ilman selvätuntoa, -tietämistä, -kuuloa tai -näköä.

 

Myös selvänäkijä saattaa nähdä kuolleita

Myös selvänäkijä saattaa nähdä kuolleita tiivistyneenä värähtelynä, mutta hän ei kysy kuolleilta. Asiakkaan olisi hyvä tietää, tuleeko viesti hänen kuolleelta omaiseltaan vai selvänäkijältä. Tällöin hänellä on täysi vapaus päättää siitä, miten hän antaa kyseisen viestin vaikuttaa omassa elämässään.

Selvänäkijä ei ole kaikkitietävä, eikä hänen sanansa ole koko totuus. Tämä on hyvä ottaa huomioon arvioitaessa kaikenlaisia tietoja toisilta tasoilta. Jokaisella on vapaa tahto. Jokaisen tulisi itse arvioida niin selvänäkökyvyn kuin meediokyvyn välityksellä saadut viestit tai tiedot.

 

Selvänäkeminen tapahtuu tässä ja nyt

Henkilön omien ajatus- ja tunnetilojen muuttuessa myös ennustus saattaa muuttua. Tästä syystä soitettaessa jonkin ajan kuluttua uudestaan samalle selvänäkijälle, viesti on voinut vähän muuttua. Jotkut tulkitsevat tämän niin, ettei näkijä viimeksi nähnyt mitään.

Siinä missä selvänäkijä muodostaa yhteyden elävään maailmaan, meedio muodostaa yhteyden elävään henkimaailmaan. Koska henkiolennot ovat maan päältä poistuneita ihmisiä, niin heillä on myös omat, joskus vahvatkin, mielipiteet, jotka nekin voivat muuttua. Kaikkien muuttuvien tekijöiden takia on tärkeää, että jokainen päättää itse omista asioistaan ja tekee vapaita valintoja sekä kantaa niiden seuraukset.

 

Kaikki ovat joskus selvänäkijöitä

Kuka tahansa voi satunnaisesti saada vaikutelmia, välähdyksiä, toisilta tasoilta. Tätä ei tarvitse pelästyä. Selvänäkökykyään voi alkaa kehittää, samoin kuin meediokykyään. Henkimaailman kanssa kannattaa tehdä työsopimus heti alkuunsa. Sama koskee selvänäkemistä. Tee kalenteristasi tilaa selvänäköharjoituksillesi.
Tarkoitus ei ole kulkea ihmisten ilmoilla kaikki aistit jatkuvasti auki. Jos näin tekee, niin oma jaksaminen on kohta koetuksella. Näin teet suojauksen: https://www.rajatieto.org/artikkelit/maadoittuminen-ja-suojaus

Oletko huomannut, että useat selvänäkijät ja monet meediot juovat paljon vettä? Se liittyy heidän (energia)aineenvaihduntaansa. Selvänäkeminen on paitsi henkinen, myös biologinen prosessi. Parantajameedio, henkiparantaja tai energiahoitaja välittää todella korkeatasoista, parantavaa voimaa, joka voi muuttaa paitsi parannettavan henkikehoa, myös fyysistä kehoa. Asiasta voi lukea lisää Harry Edwardsin kirjasta Henkiparantaminen eli healing.

 

Selvänäkijälle soitetaan, kun kaikki omat keinot on käytetty

Selvänäkijältä haetaan usein apua vasta siinä vaiheessa, kun kaikki omat keinot on käytetty ja kun henkilö kokee olevansa umpikujassa. Ammattitaitoinen selvänäkijä ei saisi koskaan sanoa asiakkaalle tai antaa asiakkaan ymmärtää, että selvänäkijän sana on laki.

Selvänäkijän tehtävä on kuvailla asiakkaan elämäntilannetta sekä katsoa, mihin tilanne mahdollisesti johtaa, jos solmua ei selvitetä. Hän voi löytää langanpätkän, josta solmu aukeaa, sen sijaan, että se kiristyisi entisestään.

Joskus selvänäkijä ohjaa asiakkaan psykoterapiaan, mitä ei kannata pelästyä. Ratkaisut voivat löytyä yhtä aikaa monesta suunnasta. Ulkopuolisen näkökulma voi auttaa ratkaisemaan sisäisen ristiriidan. Selvänäkemisessä onkin kyse näkökulmista; ei kiveen kaiverretusta kohtalosta.

Kerro meistä kaverille

Tajunnanvirta Selvänäkijät

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan Tajunnanvirta palvelussa työskenteleviin selvänäkijöihin.

Tutustu tarkemmin