Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito
SOITA NUMEROON   09 75 195 968

(erillislaskutus, 2,49 €/min)

TAI NUMEROON   0700 516 471

(operaattoriveloitus, 2,53 €/min)

Tavoitettavissa

Tänään

Ei vuoroa

Huomenna

Ei vuoroa

Tietäjän

Olen vuonna 1970 syntynyt Tarot-tulkitsija ja asun tällä hetkellä Pohjanmaalla. Muita vahvuuksiani ovat mm. Kaukoreikihoito, enkelienergiahoito, kristallihoito kaukohoitona, tulkinnat erilaisilla enkelikorteilla, viestit enkeleiltä, sielun taival -korttitulkinnat, sisäinen lapsi -tulkinta, voimaeläintulkinnat, kissa Tarot-tulkinnat ja elämäntehtäväneuvontaa.

Kiinnostuin jo nuorena rajatiedosta. Ensin tutustuin astrologiaan, sitten kortteihin ja numerologiaan. Kun toinen lapseni syntyi, aloin kiinnostua enemmän ja enemmän rajatiedon saloista.

Olen käynyt paljon erilaisia kursseja: Tarot- ja numerologian kursseja (Airi Oja), enkeliyhteyden vahvistamisen kurssin, Valonpolun enkelitulkitsija kurssin, kristallihoitaja ja Enkelirentoutusohjaajan kurssin. Myös Reikikursseja. Olen käynyt Anu Wyskielin (Grace) Unelmien enkelikoulun, Kultaisen Atlantiksen enkelikoulun ja Kristallinen jumalatar akatemian.

Vahvuuksiini kuuluu erityisesti parantajan taidot. Moni joka tuntee herkästi, kokee saavansa apua kaukohoidoistani. Kun soitat minulle, pyydän sinua esittämään kysymyksiä. Olen empaattinen enkä koskaan tuomitse sinua. Pyrin todella auttamaan sinua konkreettisesti, avaamaan uusia ovia elämässä, inspiroida. Heilurilla voin saada kyllä/ei vastauksia, kuten myös Tarot- ja enkelikorteilla. Useimmiten käytän Tarot-kortteja. Joskus pelkästään sinua kuunnellessa saan vastauksia.

 

Haluatko kysyä Serenalta? Tarot-tulkitsija Serena Sirius katsoo korteista. Serena on empaattinen parantaja.

 

Kirjoja, joita suosittelen:

James van Praagh:      Puhetta taivaasta

Diana Cooper:              Hieman henkisistä laeista

Asper Lorentsen:        Tähti-ihmiset ja enkeli-ihmiset

Dai Komio:                     Reiki sydän

Esther ja Jerry Hicks: Tunteiden mahtava voima

Tietäjän kuukausihoroskooppi

Kalat

Kalat voivat päästä joulukuun alkupuolella tekemään jotain omaa luovuutta korostavaa. Aika suosii uusia ryhtymisiä mutta ei niin aineellisessa tasossa. Onkin hyvä välttää tekemästä tässä kuussa mitään kovin konkreettista ja suurisuuntaista, joka vaikuttaisi omaan tulevaisuuteesi aineellisella tai rahallisella tasolla. Mutta hengellisyyteen liittyvät asiat, luovuuteen tai toisten ihmisten auttamiseen liittyvät teemat onnistuvat kyllä. Ole myös joulun aikaan tarkka aikatauluistasi, sopimuksistasi ja juoksevien asioiden hoitamisissa. Siirryt kuitenkin uuteen vuoteen viihdyttävissä ja miellyttävissä tunnelmissa ja täynnä energiaa ja tarmoa.

Tietäjän vuosihoroskooppi

Kalat

Vuona 2018 kalat saavat elää pääsääntöisesti rauhoittuneemmin ja tasaisemmin kuin viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana.

Helmikuun kalat ovat varsin maltillisesti ja rauhallisestikin liikkeellä ja tilanteet etenevät vastuullisesti ja kantavasti. Jokin uudistus ja muutos voi olla alkusyksynä ajankohtainen mutta olosuhteet ovat järkevällä pohjalla. Voit saada tilaisuuden tehdä jotain uutta mutta et turhan äkkinäisesti tai odottamattomasti.

Joitain riskitekijöitä on vielä tänä vuonna maaliskuussa ennen 8. päivää syntyneillä kaloilla. Hyvä olisi vielä tunnustella asioita ja haistella ilmapiiriä. Jokin virhearviointi on mahdollinen, joten on hyvä jättää suurempien ratkaisujen teko vielä tuonnemmaksi. Jokin tilanne voi vaatia uhrautumisia jokun toisen eteen. Varsinkin helmikuu ja vuoden loppu varoittavat ylilyönneistä. Oma luovuutesi sensijaan voi nousta pintaan ja alitajuntasi on erittäin tuottelias. Aika suosii siis luovuutta, hengellisyyttä ja tekemistä mikä herättelee aistejasi. Anna itsellesi aikaa unelmoida ja haaveilla, jotta uudet näkymät nousisivat esiin.

Maaliskuun yhdeksännen päivän jälkeen syntyneet ovat tänä vuonna varsin suotuisilla vesillä. Heille tarjoutuu hyviä etenemisen mahdollisuuksia ja tilanteet soljuvat suotuisasti kannaltasi. Olosuhteissa on varmuutta ja hyväksyvyyttä ja rauhoittava elämänkulku on tervetullutta.

Numerologiaa tietäjälle Serena Sirius

Serenan karman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Onnenpäivät: 1, 10, sekä sunnuntai

 

Nimen Serena Sirius pyrkimyksen luku on 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku. Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Onnenpäivät: 5, 14, 23 ja keskiviikko


Nimen Serena Sirius vaikutelman luku on 8

Voiman, sadonkorjuun ja itsehillinnän luku. Kahdeksan on kaikista voimakkain luku. Numero liitetään karmaan ja sen oppiläksyihin. Luku kuvaa tahtoa ja sen liikkeelle panevaa voimaa, ikuista liikettä joka on muuttuvaa, ja siihen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan. Ajanajaksona se luo tilaisuuden puhdistaa karmaa, mutta myös kohdata sen. Kaikki vanha tulee elämään luodakseen mahdollisuuden tehdä tilinpäätös ja jatkaa eteenpäin oppineena. Kahdeksikko tuo ajanjaksoon myös uudenlaista johtajuutta ja luoda uutta suurempaa rakennelmaa tai järjestelmää. Kahdeksikkoihminen on usein oman onnensa seppä, ottaa riskejä oppiakseen niistä joko ihmissuhtessa tai elämässä. Hyvin mustavalkoinen, ja vaativa itselleen ja muille. Hän toimii kriiseissä hyvin. Hänellä on vaativa elämänpolku ja useita uusia alkuja. Vanhemmalla iällä kahdeksikko ihminen saa nauttia vauraasta elämästä. Kahdeksikon ammatteja on yrittäjä, johtaja sekä eri alojen ryhmänvetäjä. Kielteiset puolet,joustamattomuus, ankaruus, ehdottomuus, vaikea tunne-elämä.

Onnenpäivät: 8, 17, 26 ja lauantai


Serenan minuuden luku on 4

Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku. Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen, keräilijä, jolle arvot ja rajat ovat tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanajaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet, itsepäisyys, pessimismi, sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Onnenpäivät: 4, 13, 22, 31 ja lauantai

Henkilöprofiili

Olen vuonna 1970 syntynyt Tarot-tulkitsija ja asun tällä hetkellä Pohjanmaalla. Muita vahvuuksiani ovat mm. Kaukoreikihoito, enkelienergiahoito, kristallihoito kaukohoitona, tulkinnat erilaisilla enkelikorteilla, viestit enkeleiltä, sielun taival -korttitulkinnat, sisäinen lapsi -tulkinta, voimaeläintulkinnat, kissa Tarot-tulkinnat ja elämäntehtäväneuvontaa.

Kiinnostuin jo nuorena rajatiedosta. Ensin tutustuin astrologiaan, sitten kortteihin ja numerologiaan. Kun toinen lapseni syntyi, aloin kiinnostua enemmän ja enemmän rajatiedon saloista.

Olen käynyt paljon erilaisia kursseja: Tarot- ja numerologian kursseja (Airi Oja), enkeliyhteyden vahvistamisen kurssin, Valonpolun enkelitulkitsija kurssin, kristallihoitaja ja Enkelirentoutusohjaajan kurssin. Myös Reikikursseja. Olen käynyt Anu Wyskielin (Grace) Unelmien enkelikoulun, Kultaisen Atlantiksen enkelikoulun ja Kristallinen jumalatar akatemian.

Vahvuuksiini kuuluu erityisesti parantajan taidot. Moni joka tuntee herkästi, kokee saavansa apua kaukohoidoistani. Kun soitat minulle, pyydän sinua esittämään kysymyksiä. Olen empaattinen enkä koskaan tuomitse sinua. Pyrin todella auttamaan sinua konkreettisesti, avaamaan uusia ovia elämässä, inspiroida. Heilurilla voin saada kyllä/ei vastauksia, kuten myös Tarot- ja enkelikorteilla. Useimmiten käytän Tarot-kortteja. Joskus pelkästään sinua kuunnellessa saan vastauksia.

 

Haluatko kysyä Serenalta? Tarot-tulkitsija Serena Sirius katsoo korteista. Serena on empaattinen parantaja.

 

Kirjoja, joita suosittelen:

James van Praagh:      Puhetta taivaasta

Diana Cooper:              Hieman henkisistä laeista

Asper Lorentsen:        Tähti-ihmiset ja enkeli-ihmiset

Dai Komio:                     Reiki sydän

Esther ja Jerry Hicks: Tunteiden mahtava voima

Horoskooppi

+++

Vuona 2018 kalat saavat elää pääsääntöisesti rauhoittuneemmin ja tasaisemmin kuin viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana.

Helmikuun kalat ovat varsin maltillisesti ja rauhallisestikin liikkeellä ja tilanteet etenevät vastuullisesti ja kantavasti. Jokin uudistus ja muutos voi olla alkusyksynä ajankohtainen mutta olosuhteet ovat järkevällä pohjalla. Voit saada tilaisuuden tehdä jotain uutta mutta et turhan äkkinäisesti tai odottamattomasti.

Joitain riskitekijöitä on vielä tänä vuonna maaliskuussa ennen 8. päivää syntyneillä kaloilla. Hyvä olisi vielä tunnustella asioita ja haistella ilmapiiriä. Jokin virhearviointi on mahdollinen, joten on hyvä jättää suurempien ratkaisujen teko vielä tuonnemmaksi. Jokin tilanne voi vaatia uhrautumisia jokun toisen eteen. Varsinkin helmikuu ja vuoden loppu varoittavat ylilyönneistä. Oma luovuutesi sensijaan voi nousta pintaan ja alitajuntasi on erittäin tuottelias. Aika suosii siis luovuutta, hengellisyyttä ja tekemistä mikä herättelee aistejasi. Anna itsellesi aikaa unelmoida ja haaveilla, jotta uudet näkymät nousisivat esiin.

Maaliskuun yhdeksännen päivän jälkeen syntyneet ovat tänä vuonna varsin suotuisilla vesillä. Heille tarjoutuu hyviä etenemisen mahdollisuuksia ja tilanteet soljuvat suotuisasti kannaltasi. Olosuhteissa on varmuutta ja hyväksyvyyttä ja rauhoittava elämänkulku on tervetullutta.

Numerologia

Numerologiaa tietäjälle Serena Sirius

Serenan karman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Onnenpäivät: 1, 10, sekä sunnuntai

 

Nimen Serena Sirius pyrkimyksen luku on 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku. Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Onnenpäivät: 5, 14, 23 ja keskiviikko


Nimen Serena Sirius vaikutelman luku on 8

Voiman, sadonkorjuun ja itsehillinnän luku. Kahdeksan on kaikista voimakkain luku. Numero liitetään karmaan ja sen oppiläksyihin. Luku kuvaa tahtoa ja sen liikkeelle panevaa voimaa, ikuista liikettä joka on muuttuvaa, ja siihen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan. Ajanajaksona se luo tilaisuuden puhdistaa karmaa, mutta myös kohdata sen. Kaikki vanha tulee elämään luodakseen mahdollisuuden tehdä tilinpäätös ja jatkaa eteenpäin oppineena. Kahdeksikko tuo ajanjaksoon myös uudenlaista johtajuutta ja luoda uutta suurempaa rakennelmaa tai järjestelmää. Kahdeksikkoihminen on usein oman onnensa seppä, ottaa riskejä oppiakseen niistä joko ihmissuhtessa tai elämässä. Hyvin mustavalkoinen, ja vaativa itselleen ja muille. Hän toimii kriiseissä hyvin. Hänellä on vaativa elämänpolku ja useita uusia alkuja. Vanhemmalla iällä kahdeksikko ihminen saa nauttia vauraasta elämästä. Kahdeksikon ammatteja on yrittäjä, johtaja sekä eri alojen ryhmänvetäjä. Kielteiset puolet,joustamattomuus, ankaruus, ehdottomuus, vaikea tunne-elämä.

Onnenpäivät: 8, 17, 26 ja lauantai


Serenan minuuden luku on 4

Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku. Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen, keräilijä, jolle arvot ja rajat ovat tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanajaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet, itsepäisyys, pessimismi, sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Onnenpäivät: 4, 13, 22, 31 ja lauantai

Uusimmat artikkelit

Chakrakivet
13.12.2018
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.