Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Tarot-tulkinta tehdään tarotkorteilla

Tarot-tulkinta tehdään tarotkorteilla. Tarot on italialainen korttipeli 1500-luvulta. Nykyisin sen avulla voidaan lisätä itsetuntemusta ja jopa ennustaa tulevaa. Tarotpakka sisältää 78 korttia. Tarotkortit muodostuvat neljästä maasta, joista jokaisessa on numerokortit ässästä kymmeneen sekä neljä hovikorttia. Pakka koostuu teemakuvakorteista (0-21, 22 kpl) ja muista korteista, kuten hovikorteista (56 kpl).

Tarotpakkoja on useita. Niistä kenties tunnetuin on klassinen Rider Waite -tarotpakka. Sen taustalla ovat amerikkalaissyntyinen okkultisti Arthur Edward Waite ja brittitaiteilija Pamela Colman Smith. Usein käytetään myös Thoth-tarotpakkaa, jonka taustapiruna on toiminut brittiläinen okkultisti Aleister Crowley ja jonka on kuvittanut brittitaiteilija Lady Frieda Harris.

Moni ajattelee, että tarot-kortit kertovat kohtalomme, mutta sellainen uskomus voidaan myös kyseenalaistaa. Kohtaloomme vaikuttavat paitsi meidän omat valintamme, myös toisten ihmisten valinnat. Asiat ovat jatkuvassa muutoksessa ja liikkeessä.

Intuitiolla

Korttien lukemisessa kannattaa ja saa käyttää myös omaa intuitiota. Mitä tietyt värit, symbolit ja kuvat merkitsevät itselle? Mitä vapaa assosiointi tuo mieleen?

Mielikuvitus on väylä tarotkorttien viisauteen. Viestejä alkaa saada myös korttien ulkopuolelta, kunhan malttaa kuunnella ja ottaa ne vastaan. Avainsanat, teemat ja ajankohdat nousevat korteista kuin itsestään, kunhan on työskennellyt korttien kanssa jonkin aikaa.

Tulkintoja kannattaa jossakin vaiheessa tehdä myös toisille ja kirjoittaa ne ylös. Tällöin on tarkistettavissa, mikä piti paikkansa, mitä tuli tulkittua oikein, mitä taas väärin. Käytännön harjoittelu on paras opettaja, tässäkin asiassa.

Hyvä tarottulkitsija

Kokenut tarottulkitsija osaa yhdistellä korttien merkityksiä ja niin sanotusti lukea rivien välistä. Tarotkorttien merkitykset vaihtelevat suuresti myös sen mukaan, mihin elämän osa-alueeseen tulkintaa tehdään. Tämä onkin yksi tärkeimmistä asioista, mikä pitää ottaa huomioon ennen kuin kortteja aletaan nostaa itselle tai toisille.

On esitettävä selkeä kysymys. Aina siihen ei saa vastausta, mutta mitä selkeämpi kysymys on, sitä tarkempi on vastaus. Kysymys voi olla esimerkiksi muotoa: ”Olen sinkku, löydänkö pian kumppanin?” Tai: ”Olen työtön. Saanko pian työpaikan?” Tai: ”Terveyteni on reistaillut. Parantuvatko vaivani pian?”

Kysymys voi olla yleisluontoinen, mutta vastaus on sen mukainen. Myös aikamääreitä voi tehdä muutoinkin kuin ”pian”, kuten ”ensi syksynä”, ”tulevana kesänä”, ”talven kuluessa” tai ”vuoden sisällä tästä”. On pääasia, että itse tiedät, mitä kysyt.

Maat ja hovikortit

Tarotkorteilla on maittain (Sauvat, Maljat, Miekat, Lantit) ajankohtiin viittaavia merkityksiä. Miekat kuvastavat usein kuukausia ja Lantit vuosia, siinä missä Maljat kuvastavat päiviä ja Sauvat viikkoja. Miekat antavat aikaa ajatteluun, siinä missä Lanttien energia on vielä vakauttavampaa ja pitkäkestoisempaa.

Maljat kuvastavat tunteita ja niiden nopeita vaihteluita, joten ne sopivat symboloimaan päivien kulkua. Hetket ja tunteet kuuluvat yhteen. Sauvat ovat tulta ja aloitekykyä, ja uusi viikko on aina uusi mahdollisuus aloittaa jotakin uutta, kuten uusi aamu on aina uusi mahdollisuus.

Hovikortit merkitsevät useimmiten ihmisiä, vaikkakin jossakin tapauksessa kyse voi olla vaikutuksesta. Liikkeelle voi kuitenkin lähteä omassa tulkinnassaan aina siitä, että kyse on tunnistettavissa oleva ihminen. Kyseinen henkilö voi olla vasta tulossa kysyjän elämään.

Tarot-tulkinta on 78 tarot-kortilla tehtävä tilannekohtainen katsaus tästä hetkestä ja mahdollisesta tulevaisuudesta sen pohjalta. Kuva: Barn Images

Tajunnanvirta Tarot-tulkitsijat

Tutustu tarkemmin Tajunnanvirta palvelussa työkenteleviin Tarot-tulkisijoihin.

Tutustu tarkemmin

Tajunnanvirta Tarot-pöytä

kokeile nyt Tajunnanvirta Tarot-pöytää online palveluna.

Tutustu tarkemmin

Nyt myös kirjalliset Tarot -tulkinnat

Katso minkälaisia Tarot tulkintoja Tajunnanvirta palvelun tietäjät laativat tulkinta.fi palvelussa.

Tutustu tarkemmin