Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Tarot-tulkinta tehdään tarotkorteilla

Tarot-tulkinta on 78 tarot-kortilla tehtävä tilannekohtainen katsaus. Moni ajattelee, että tarot-kortit kertovat kohtalomme, mutta sellainen uskomus voidaan myös kyseenalaistaa. Kohtaloomme vaikuttavat paitsi meidän omat valintamme, myös toisten ihmisten valinnat. Muuttujia on monia, kun on kyse tulevaisuudesta, mistä syystä ennustus, joka tehdään tarot-korteilla, voi myös muuttua tai tarkentua ajan kanssa.

Tarot-kortit sisältävät suurten salaisuuksien kortit 0-21 (22) ja pienten salaisuuksien kortit, loput 56 korttia, jotka jakautuvat hovikortteihin ja muihin kortteihin sekä maittain maljat, lantit, miekat ja sauvat. Niissä on yllin kyllin tietoa ja viisautta meistä itsestämme sekä elämästä. Tarot-korteissa oleva viisaus voi taitavan tarot-tulkitsijan käsissä ja mielessä muuttua omaksi elämänviisaudeksi. Mikäli käytämme tarot-kortteja itse, niin saamme ajankohtaisia vastauksia omiin kysymyksiimme.

Tarot-tulkintojen tekeminen itselle voi kuitenkin olla hyvin haastavaa, jolloin toisen ajattelema tarot-tulkinta voi antaa uusia ajatuksia. Kenties toteat, ettet aiemmin ollut ajatellut asiaa tuolta kannalta.

 

Tarot-kortit voivat lisätä itsetuntemusta

Kyseessä eivät ole maagiset tai mystiset kortit siinä mielessä, että tarot-korttien käyttämisessä olisi jotakin yliluonnollista. Kyse on pitkälti arkkityypeistä ja myyteistä, jotka aktivoituvat mielessämme kunkin tarot-kortin kohdalla. Esimerkiksi tarot-kortti Narri (0) kysyy meiltä, uskallammeko aloittaa uuden matkan omassa elämässämme. Olemmeko valmiita ottamaan riskejä ja aloittamaan taas alusta? Parhaimmillaan tarot-kortit avaavat uusia ikkunoita ja maisemia omaan tai toisten elämään.

Tietoisuutensa muuttuminen on ulkoisten muutosten perusta. Tarot-kortit auttavat tiedostamaan asioita ja tekemään tietoisia valintoja omassa elämässä. Tarot-korttien kuvitus voi olla yksinkertaista, mutta myös vivahteita täynnä olevia tarotpakkoja on olemassa. Tarot-kortit kannattaa valita huolella ja intuitiivisesti itseä kuunnellen. Ne nimittäin voivat antaa meille tarjoamansa ajankohtaisen tiedon kautta ratkaisun avaimet. Kyse ei siis ole vain tulevaisuuden ennustamisesta.

 

Tarot-tulkinta on mikä tahansa tarot-pöytä

Tarot-pöydän voi tehdä esimerkiksi klassisella ja käytännössä toimivaksi todetulla Rider Waite -tarotpakalla. Kyseessä ovat kenties tunnetuimmat tarot-kortit. Niiden taustalla on okkultisti Arthur Edward Waite. Hänen henkinen perintönsä on kulkeutunut lukuisten käsiparien kautta. Toinen tunnettu ja tosin myös pelätty tarotpakka on Thoth-tarot. Sen taustalla on kontroversiaalinen mystikko Aleister Crowley, jonka kaikki toimet eivät kestä päivänvaloa. Kyseiset kortit hän työsti yhdessä kuvittaja Frieda Harrisin kanssa.

Tärkeintä tarot-korttien käytössä on se, miten ja mihin niitä käyttää. Tarot-kortteja tulisi aina käyttää kunnioittavasti ja ihmistä palvelevasti. Tarot-kortit eivät itsessään ole pahoja. Thoth-tarot-kortit sisältävät kuitenkin symbolikieltä, jota on osattava tulkita vanhojen mysteeriuskontojen ja länsimaisen esoterian valossa. Esoteria taas on jotakin kristinuskon tai kristillisen kulttuurin pohjalta tai ansiosta.

 

Tee oma tarot-tulkinta tai tarot-pöytä

Tarot-tulkinnat voi tehdä myös itse elämänsä eri osa-alueille. Tarot-pöytiä on lukuisia, ja ohjeita tarot-pöydän tekoon saat useista Tarot-oppaista. Voit myös soittaa ja kysyä kortin merkitystä ammattilaiselta. Tässä on myös muuta vinkki otettavaksi heti käyttöön, mikäli tarot-kortit löytyvät pöytälaatikosta. Kelttiläinen risti antaa vastauksen kysymykseesi myös menneisyyttäsi syväluotaamalla. Ensimmäiset tarot-kortit kuvastavat ongelman juurta, ja ratkaisu syntyy vasta viime metreillä. Kelttiläinen risti on tarot-pöytä, joka löytyy myös Tajunnanvirta-palvelusta kirjautumalla Tajunnanvirta Tarot PAINIKE

Kelttiläinen risti on hyvin suosittu tarot-pöytä tai tarot-tulkinta. Siinä on 10 korttia seuraavasti: 1. Tausta, ongelman syy tai juuri. 2. Tämä hetki tai tilanne. 3. Toiveet tai pelot. 4. Menneisyys, jonka vaikutus on jo hiipumassa. 5. Koko pöydän peittävä kortti: ”lasersäde”. 6. Lähitulevaisuus, joka on jo liki. 7. Edistävät tekijät. 8. Muut ihmiset ja yhteiskunta vaikuttavat tällä tavalla. 9. Este, haaste tai kompastuskivi, joka pitää vielä kohdata matkan varrella. 10. Lopputulos, ratkaisu tai tulevaisuus.

Huom. Kohdassa 10 eli lopputuloksessa tarot-kortti Paholainen ei välttämättä tarkoita mitään pahaa vaan esimerkiksi vaurautta ja rahantuloa, jota ei voi estää; varsinkin jos pöydässä on paljon lantteja. Kuolemakin kuvastaa vain muutosta; ei kuolemaa.

Kenties helpointa on aloittaa kolmella kortilla: 1. Menneisyys. 2. Nykyhetki. 3. Tulevaisuus. Kun oma kapasiteetti tulkinnan tekemiseen lisääntyy, voi kortteja alkaa lisätä kolmeen riviin. Menneeseen kolme korttia, nykyhetkeen kolme korttia ja tulevaisuuteen kolme korttia. Tulevaisuudelle kannattaa antaa jokin aikamääre kuten kolme (3) kuukautta kohdassa 3. Tulevaisuus. Neljännen kortin voi nostaa sivuun neuvoksi tai ratkaisuksi kysytyssä asiassa. Käytettäessä kolmen kortin tarot-pöytää, myös neljäs kohta eli neuvo sisältää kolme korttia.

  1. Menneisyys: III
  2.  Nykyhetki: III
  3. Tulevaisuus: III
  4. Neuvo tai ratkaisu: III

 

Tarot-kortit avaavat ikkunan todella mielenkiintoiseen maisemaan ja sielujen syvyyksiin, joita et koskaan uskonut itsestäsi tai toisista löytyvän. Kyse ei ole vain korttien symbolisen kielen kääntämisestä tai sanoittamisesta, vaan myös siitä, että sielusi alkaa paljastaa sinulle kokonaisia uusia maailmoja.

Tarot-tulkinta on kuin elämä itse – koskaan ei tiedä, mitä vastaan tulee. Kuolemanvakavasti tarot-kortteihin tai korteista ennustamiseen ei saa suhtautua, koska meillä kaikilla on vapaa tahto.

Tajunnanvirta Tarot-tulkitsijat

Tutustu tarkemmin Tajunnanvirta palvelussa työkenteleviin Tarot-tulkisijoihin.

Tutustu tarkemmin

Tajunnanvirta Tarot-pöytä

kokeile nyt Tajunnanvirta Tarot-pöytää online palveluna.

Tutustu tarkemmin

Nyt myös kirjalliset Tarot -tulkinnat

Katso minkälaisia Tarot tulkintoja Tajunnanvirta palvelun tietäjät laativat tulkinta.fi palvelussa.

Tutustu tarkemmin