Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Astrologit ja astrologia

Astrologit tulkitsevat aikaa ja taivaankappaleiden sijainteja eri ajankohtina sekä muodostavat tiedoistaan tulkintoja eli tähtikarttoja. Astrologit ja astrologia ovat Suomessa toistaiseksi suhteellisen huonosti tunnettuja.

Kaikki tietävät iltapäivä- ja naistenlehtien horoskoopit, mutta mitään sen syvällisempää ei sellaisessa astrologiassa ole. Astrologia on vuosituhantinen symbolijärjestelmä, jonka avulla voi ymmärtää paremmin itseä tai toisia.

Astrologia perustuu syntymähetken perusteella laadittuun syntymäkarttaan. Aurinkomerkki antaa viitteitä vahvuuksista ja heikkouksista, kyvyistä ja luonteesta sekä taipumuksista. Astrologit ja astrologia eivät kerro ehdotonta kohtaloa. Kyse on elämän perusasetelmasta, lähtökohdista.

Astrologit ja astrologia eivät ole ennustamista

Astrologia ei ole ennustamista sanan varsinaisessa merkityksessä, vaikkakin myös ennustavaa astrologiaa on olemassa. On pitkälti astrologista kiinni, miten selvänäköisesti hän työskentelee. Astrologian avulla voi tutkia itsen ja kosmoksen välistä suhdetta. Valintoja tehdessä voi tulla tenkkapoo. Mitä minun tulisi valita? Astrologia voi auttaa tiedostamaan tilanteen kuin tilanteen potentiaalin.

Astrologiaa on harjoitettu Aasiassa, Lähi-idässä ja Etelä-Amerikassa. Se ei ole vain nykyajan viihdelehtien villitys, eikä päivähoroskooppi. Viikkohoroskoopinkin voi kirjoittaa asiantuntevasti, mutta päästäkseen selville itsestä, tulisi astrologinen kartta teettää omilla tiedoilla (syntymäaika ja -paikka).

Suomessa astrologit ovat kokoontuneet vuodesta 1964 Suomen Astrologisessa Seurassa.

Astrologit tulkitsevat astrologista karttaa

Oletko maa-, ilma-, vesi- tai tulimerkki? Kenties olet syntynyt horoskooppimerkin vaihtumisajankohtana, jolloin sinussa voi olla kahta eri horoskooppimerkkiä. Tällaiset yhdistelmät ovat kiinnostavia ja voivat vaikuttaa ihmsen luonteeseen. Maamerkkeihin kuuluvat Härkä, Neitsyt ja Kauris. Ne ovat käytännöllisiä ja maanläheisiä sekä konservatiivisia horoskooppimerkkejä. Ilmamerkkeihin kuuluvat Kaksoset, Vaaka ja Vesimies. Ilmaihmiset ovat sosiaalisia ja helposti lähestyttäviä.

Vesimerkkeihin kuuluvat Rapu, Skorpioni ja Kalat. Ne ovat tunteellisia ja herkkiä horoskooppimerkkejä, jotka kääntyvät sisäänpäin. Tulimerkkeihin kuuluvat Oinas, Leijona ja Jousimies. Ne ovat tulisia ja aikaansaavia horoskooppimerkkejä, jotka haluavat saada elämässään aikaan jotakin suurta tai ainakin näyttävää. Jousimies rakastaa seikkailuja.

Lisäksi horoskooppimerkit jaotellaan johtava, kiinteä ja muuttuva. Johtavia merkkejä ovat Kauris, Oinas, Rapu ja Vaaka. Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies ovat niin sanotusti kiinteitä, siinä missä Kalat, Kaksoset, Neitsyt ja Jousimies ovat muuttuvia merkkejä.

Astrologit ja astrologia voivat tulkita parisuhdetta

Syntymäkarttojen vertailu on synastriaa. Voidaan tarkastella, ovatko tietyt tähtimerkit yhteensopivia. Synastriassa kahden henkilön astrologiset kartat asetetaan päällekkäin tai vierekkäin niin, että niitä voidaan vertailla. Ammattitaitoinen astrologi voi lukea tuosta kartasta ihmissuhteita.

Jos ei tiedä, sopiiko yhteen toisen kanssa, niin parisuhdeastrologia (synastria) voi auttaa selkeyttämään tilannetta. Vakavien asioiden selvittelyyn se ei välttämättä sovellu, mutta kyllä synastriasta voi saada irti asiaakin. Voi oivaltaa jotain tärkeää suhteesta.

Astrologit tarvitsevat seuraavia tietoja:

  • Syntymäaika
  • Syntymäpaikka
  • Kellonaika

Astrologia ja astrologit auttavat

Astrologiasta voi saada apua omien voimavarojen, lahjojen ja kykyjen löytämiseen. Kykyjen kartoitus kuin myös luonteen vahvuudet voidaan jopa kirjata työhakemukseen auttamaan työnhakua, jotta voi saada sopivampia työtehtäviä.

Synastrian avulla voi kartoittaa suhteen laadun ja siinä olevat painotukset. Parisuhdeanalyysiin tarvitaan molempien tiedot (ks. yllä). Kirjalliset astrologiset tulkinnat, kuten parisuhdeanalyysit, näet täältä.

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja Lue lisää

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.