Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Astrologit ja astrologia

Astrologit tulkitsevat aikaa ja taivaankappaleiden sijainteja eri ajankohtina sekä muodostavat tiedoistaan tulkintoja eli tähtikarttoja. Astrologit ja astrologia ovat Suomessa toistaiseksi suhteellisen huonosti tunnettuja. Kaikki tietävät iltapäivä- ja naistenlehtien horoskoopit, mutta mitään sen syvällisempää ei sellaisessa astrologiassa ole. Astrologia on vuosituhantinen symbolijärjestelmä, jonka avulla voi ymmärtää paremmin itseä tai toisia.

Astrologia perustuu syntymähetken perusteella laadittuun syntymäkarttaan. Aurinkomerkki antaa viitteitä henkilön vahvuuksista ja heikkouksista; kyvyistä ja luonteesta. Astrologit ja astrologia eivät kerro ehdotonta kohtaloa. Kyse on elämän perusasetelmasta. Sen tiedostamalla voi ennakoida tulevaa ja muuttaa tulevaisuutta paremmaksi tässä hetkessä.

Astrologit ja astrologia eivät ole ennustamista

Astrologia ei ole ennustamista sanan varsinaisessa merkityksessä, vaikkakin myös ennustavaa astrologiaa on olemassa. Astrologian avulla voi tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta. Maailmankaikkeus on meissä symbolisesti läsnä. Se on yhteydessä meihin, ja me olemme yhteydessä siihen. Astrologia voi auttaa tiedostamaan oman elämänsä tapahtumia; syitä ja seurauksia. Sen avulla voi antaa merkityksiä asioille ja elämäntapahtumille. Valintoja tehdessä voi tulla tenkkapoo. Mitä minun tulisi valita? Astrologia voi auttaa tiedostamaan vahvuudet ja jopa taidot ja kyvyt; sen, missä juuri sinä olet hyvä.

Astrologiaa on harjoitettu niin Aasiassa, Lähi-idässä ja Etelä-Amerikassa. Sitä on harjoitettu useissa kulttuureissa. Se ei ole nykyajan viihdelehtien villitys eikä päivähoroskooppi. Toki viikkohoroskoopinkin voi kirjoittaa asiantuntevasti, mutta päästäkseen selville itsestä, tulisi astrologinen kartta teettää omilla tiedoilla. Tähän tarvitaan syntymäaika ja kellonaika sekä syntymäpaikka. Huom. Syntymäpaikka on äidin kotikunta, joten olethan tietoinen siitä, missä olet syntynyt maantieteellisesti.

Suomessa astrologit ovat kokoontuneet vuodesta 1964 Suomen Astrologisessa Seurassa.

Astrologit tulkitsevat astrologista karttaa

Oletko maa-, ilma-, vesi- tai tulimerkki? Kenties olet syntynyt horoskooppimerkin vaihtumisajankohtana, jolloin sinussa voi olla kahta eri horoskooppimerkkiä. Tällaiset yhdistelmät ovat kiinnostavia ja voivat merkittävästi vaikuttaa ihmsen luonteeseen. Maamerkkeihin kuuluvat Härkä, Neitsyt ja Kauris. Ne ovat käytännöllisiä ja maanläheisiä sekä konservatiivisia horoskooppimerkkejä. Ilmamerkkeihin kuuluvat Kaksoset, Vaaka ja Vesimies. Ilmaihmiset ovat sosiaalisia ja helposti lähestyttäviä sekä asuvat "mielessään".

Vesimerkkeihin kuuluvat Rapu, Skorpioni ja Kalat. Ne ovat tunteellisia ja herkkiä horoskooppimerkkejä, jotka kääntyvät sisäänpäin. Tulimerkkeihin kuuluvat Oinas, Leijona ja Jousimies. Ne ovat tulisia ja aikaansaavia horoskooppimerkkejä, jotka haluavat saada elämässään aikaan jotakin suurta. Yhdistelmät ovat mielenkiintoisia.

Lisäksi horoskooppimerkit jaotellaan johtava, kiinteä ja muuttuva. Johtavia merkkejä ovat Kauris, Oinas, Rapu ja Vaaka. Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies ovat niin sanotusti kiinteitä, siinä missä Kalat, Kaksoset, Neitsyt ja Jousimies ovat muuttuvia merkkejä.

Astrologit ja astrologia voivat tulkita parisuhdetta

Syntymäkarttojen vertailu on synastriaa. Voidaan tarkastella, ovatko tietyt tähtimerkit yhteensopivia. Synastriassa kahden henkilön astrologiset kartat asetetaan päällekkäin tai vierekkäin niin, että niitä voidaan vertailla. Ammattitaitoinen astrologi voi lukea tuosta kartasta jännitteet ja haasteet sekä edistävät tekijät. Omat tai toisen tarpeet on helpompi ottaa huomioon, kun ymmärtää entistä paremmin toisen luonnetta tai käytöstä.

Parisuhdeastrologia ei oikeuta kenenkään käytöstä, mutta jos ihmissuhteessa on tilanne, jossa ei tiedä, sopiiko yhteen toisen kanssa, niin parisuhdeastrologia (synastria) voi auttaa ulos ongelmallisesta tilanteesta. Vakavien asioiden selvittelyyn se ei välttämättä sovellu, mutta kyllä synastriasta voi saada irti asiaakin.

Astrologit tarvitsevat seuraavia tietoja:

  • syntymäaika
  • syntymäpaikka
  • kellonaika

Nämä saa tiedoksi sairaalan arkistosta äidin nimellä. Kotisynnytykset selviävät kansallisarkistosta.

Astrologia ja astrologit auttavat

Astrologiasta voit saada apua omien voimavarojen, lahjojen ja kykyjen löytämiseen. Sinun ei enää tarvitse olla yksin ja miettiä, mitä voisit elämälläsi tehdä. Kykyjen kartoitus kuin myös luonteesi vahvuudet voidaan jopa kirjata ansioluetteloosi ja työhakemukseesi, jotta voit saada itsellesi sopivampia työtehtäviä.

Palvelussamme astrologit laativat myös parisuhdekarttoja, mitä kutsutaan synastriaksi. Sen avulla voi kartoittaa suhteen laadun ja siinä olevat painotukset. Tiesitkö, että astrologiasta on tehty väitöskirjoja, erityisesti sen historiasta? Uudempaa tutkimusta edustavat tutkimukset astrologiasta nykyajassa.

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja Lue lisää

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.