Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Selvänäkijä ja parantaja (kaukoparannus)

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Enkelikorttitulkitsija tulkitsee enkelikortit

Enkelikorttitulkitsija voi tulkita mistä tahansa enkelikorteista. Kyse on enkelikorttitulkinnasta sekä selvänäköisestä työskentelystä yhdessä enkelten kanssa. Enkelit voivat näyttäytyä luennon aikana tunnistettavissa väreissä. Esimerkiksi arkkienkeli Mikael hehkuu sähkönsinistä, arkkienkeli Rafael kimaltaa smaragdinvihreää, arkkienkeli Gabriel kuultaa valkoista valoa ja arkkienkeli Zadkiel näyttäytyy violettina liekkinä. Enkelin väristä voi päätellä paljon. On myös sateenkaaren väreissä näyttäytyviä enkeleitä sekä eri ominaisuuksia kantavia enkeleitä kuten Rauhan enkeli. Enkelikorttitulkitsija voi nähdä sielunsa silmin arkkienkelit sekä välittää heiltä viestejä myös ilman kortteja, koska jokaisella enkelillä on tietty perusmerkitys. Jokaisella on myös oma suojelusenkelinsä. Enkelit ovat jumalallisia sanansaattajia, joita voidaan lähestyä myös enkelikortein.

Enkelikorttitulkitsija käyttää enkelikortteja keskittymiseen. Enkelikortit voivat sisältää sanomia, ajankohtia ja tulevaisuuteen liittyviä ennustuksia. Enkelikorttitulkitsija lukee enkelikortteja oman henkisen kehityksensä pohjalta. Hän on kenties käynyt alan kursseja kuten kurssin enkelihoitamisesta tai enkelten valtakunnasta. Enkelikurssilla opetetaan kohtaamaan oma enkelinsä sekä myös joukko muita enkeleitä. Yleensä kun ihminen soittaa kysyäkseen enkelikorttitulkintaa, niin joku enkeli ilmestyy ikään kuin visuaalisesti enkelikorttitulkitsijan kolmannella silmällä. Vasta sen jälkeen aloitetaan korteista katsominen. Enkelikortteja koskee sama asia kuin tarotkortteja, mikä on se, että vaikka opettelisi ulkoa kortit tai lukisi niiden merkitykset oppaasta, niin mitään sen syvällisempää ei välttämättä saada aikaiseksi. Enkelikorttitulkitsija on paitsi enkelikorteista katsoja, myös tulkitsija. Tulkinta on sitä, miten esimerkiksi musiikkia tulkitaan ja nuotteja hellitään; ei vain sitä, että tapaillaan nuotteja ja saadaan aikaiseksi sama asia kuin muutkin.

Enkelikorttitulkitsija on eräänlainen terapeutti

Enkelikorttitulkinta on myös terapiaa, koska se suhtautuu niin rakkaudellisesti ja rakentavasti ihmiselämän moninaisuuteen. Toisaalta se ei tuomitse, toisaalta se ei päästä helpolla. Enkelitulkinta ohjaa hellävaraisesti kysyjää hänen henkisessä kehityksessään ja itsetuntemuksessaan. Sanotaan, että enkelit tai enkelikortit eivät sano mitään kielteistä. Jotkut ovatkin sitä mieltä, etteivät enkelikortit voi sanoa mitään erityisen tarkkaa tai yksityiskohtaista, koska ne antavat yleisluontoisia vastauksia. Sen sijaan pelikortit tai tarotkortit antavat suoria vastauksia.

Taitavan enkelikorttitulkitsijan käsissä enkelikortit puhuvat aivan yhtä suorasukaisesti kuin tarotkortitkin. Ne eivät kuitenkaan anna pessimismille ja kielteisyydelle ylivaltaa vaan esittävät asiat rakentavasti. Esimerkiksi pelottavilta vaikuttavia kortteja toisin kuin tarotpakassa ei yleensä löydy yleisistä enkelikorttipakoista (Diana Cooper, Doreen Virtue, Radleigh Valentine). Enkelikorttipakka Angel Answers (Virtue & Valentine) antaa todella tarkkoja ja yksityiskohtaisia vastauksia kysymyksiin koskien myös tulevaisuutta. Toiset enkelipakat taas auttavat reflektoimaan omaa ajattelua ja toimintaa, mikä on eräänlaista itseterapiaa.

Enkelikorttitulkitsija, joka tekee asiakastyötä, käyttää useita korttipakkoja tulkinnassa.

Enkelikorttitulkitsija ja parisuhdeneuvonta

Enkelikortit voivat välittää parantavaa energiaa kaikkialle elämään. Ne voivat antaa tietoa tulevasta parisuhteesta tai parantaa nykyistä parisuhdetta. Erityisen hyvä enkelikorttipakka tulkitsemaan parisuhteita on The Romance Angal Oracle Cards. Kyseessä ovat englanninkieliset enkelikortit. Kyseisissä korteissa on avainsana ja sen lyhyt kuvaus kuten VERY SOON: Clearly decide what you want so that it comes to you now. Esimerkiksi jos kysyt, onko parisuhteesi kohentumassa, niin kun päätät tehdä työtä sen eteen, niin se kohenee. Jos kysyt, löydätkö ketään, niin vastaus on aika selvä.

Enkelikorttitulkinnassa ratkaisevaa on tietyn kortin tunnelma. Jos esimerkiksi kysyt, pettääkö puolisosi sinua ja saat vastauksen DECEPTION: Someone is wearing a false-self mask in this relationship, niin ei voi olla varma, mistä todellisuudessa on kyse. Petetyksi on voinut tulla kumpi tahansa. Kumpi onkaan pettävä puoliso? Entä mikä petos oikeastaan on? Onko se illuusio parisuhteessa, jossa ei voi olla oma itsensä tai koetko, että petetyksi tuleminen on todellinen uhka parisuhteessasi? Korttien kanssa on oltava hyvin varovainen, ja ammattitaitoinen enkelikorttitulkitsija osaa kaivaa esiin ydinasian, joka ei ehkä lue enkelikortissa. Kyse voi olla niin narsismista (naamiosta) kuin tunteesta siitä, että voi tulla taas petetyksi, mikä ei kuitenkaan ole todellisuutta.

Enkelit ovat tulleet jäädäkseen suomalaiseen sielunelämään, ja nykyään enkelit kenties ovat lähempänä meitä kuin koskaan aiemmin.

Tajunnanvirrassa sinua palvelevat enkelikorttitulkitsijat löydät tämän artikkelin alapuolelta.

 

Enkeliaiheista kirjallisuutta:
Ihanat enkelit (Diana Cooper)
Matka enkelten maailmaan +cd (Anu Wyskiel)
Archangel Oracle Cards (Doreen Virtue) Pakka sisältää opaskirjasen ja sen avulla voit opetella arkkienkelit!

 

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito Lue lisää

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja Lue lisää

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus Lue lisää

Saga Malmi

Selvänäkijä ja parantaja (kaukoparannus) Lue lisää

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.