Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Selvänäkijä ja parantaja (kaukoparannus)

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Ennustaja harjoittaa ennustamista

Ennustajalla on väitetysti kyky ennustaa tulevaa. Ennustaja siis harjoittaa ennustamista yleensä jonkin apuvälineen eli työvälineen avulla. Apuvälineenä voivat toimia niin tarotkortit kuin enkelikortit, niin kristallipallo kuin heiluri. Ennustaminen on myös enteiden, näkyjen ja unien tulkitsemista. Ennustaminen on hyvin hienovarainen asia, eikä sitä voi tehdä käskystä. Ennustajalta saatetaan kysyä hyvinkin tarkkoja kysymyksiä, ja asiakkaan olisi hyvä pitää mielessä, että jokainen ennustaja vastaa oman intuitionsa avulla. Yksi ennustaja voi antaa yhden näkökulman asiaan, ja toinen ennustaja voi antaa toisen näkökulman asiaan, josta soittaja tiedustelee.

Ennustamisella tarkoitetaan yleisesti enteiden tulkitsemista ja tulevaisuuden katsomista. Ennustaja saa tiedon sinulle tulevista tapahtumista erilaisten niin sanottujen yliluonnollisten menetelmien avulla. Hän on kehittänyt kolmatta silmäänsä ja pystyy katsomaan paitsi sinun mielesi myös oman mielensä kuvia. Hän näkee ihmisen toiveet ja pelot sekä unelmat. Ne taas on erotettava todennäköisestä tulevaisuudesta. Ehdotonta kohtaloa ei siis ole; on vain todennäköisyyksiä. Esimerkiksi korteista saattaa näkyä muutto, ja henkilö muuttaa. Muutosta kahden viikon kuluttua voi näkyä vapautuminen. Henkilö ehkä kokee, ettei hän halunnutkaan muuttaa yhteen ja muuttaa pois. Ennustaja ei ehkä näe, että henkilö päätyy tähän, koska se asia ei ole henkilön tietoisuudessa millään tavalla eikä mahdollisena valintana hänen aurassaan.

 

Ennustaja voi päivittää ennustuksen

Ennustusia joutuu joskus niin sanotusti päivitätmään; ei ehkä viikottain mutta kerran kuukaudessa varsinkin muutosvaiheissa. Jos elämä on tasaista eikä muutoksia ole tiedossa, niin ennustukseen kannattaa kysyä päivitys pari kertaa vuodessa. Myös akuutit asiat kuten avainten katoamiset tai terveysongelmat voivat saada valaistusta ennustajalta. Ennustaja ei kuitenkaan tee diagnooseja, joiden tekeminen sekä hoito-ohjeiden laatiminen kuuluvat lääkärille.

Koska ihmisellä on vapaa tahto, niin hänen koko elämänkaartansa ei voi nähdä tai ennustaa. Onkin hyvä pitää mielessä, että kun ennustaja ennustaa tai harjoittaa ennustamista, niin kyse on paitsi mahdollisuuksista, myös todennäköisyyksistä. Ihminen itse päättää, mihin hän menee mukaan ja mitä hän elämällään tekee. Ennustaja voi esimerkiksi nähdä hyvän tilaisuuden, johon hänen mielestään kysyjän kannattaa tarttua. Jos kysyjä ei tätä tee, niin hänen elämänsä voi muotoutua toisenlaiseksi, kuin on alun perin ennustettu.

Kuitenkaan ei pitäisi jäädä kiinni siihen, mitä olisi pitänyt tehdä, koska teemme kaikki ratkaisut aina sen hetkisessä parhaassa ymmärryksessä. Jos jokin asia jää harmittamaan, niin se kertoo ainakin siitä, että ensi kerralla kannattaa ottaa härkää sarvista ja tarttua tilaisuuteen. Näitä tilaisuuksia tulee aivan varmasti, ja voit olla varma siitä, että saat juuri sinulle sen oikean tilaisuuden elämässä. Mitään ei ole lopullisesti menetetty, mikä voidaan lukea esimerkiksi tarotkortista Maljojen 5. Kolme maljoista ja niiden sisällöstä on kaatunut maahan, mutta kaksi on vielä jäljellä. Yleensä emme ole niin toivottomassa tilanteessa, kuin usein uskomme tarotkortin Miekkojen 8 myötä. Omat ajatuksemme meistä itsestämme tai elämäntilanteestamme ovat useimmiten suurimmat esteet.

 

Ennustaja voi kertoa kutsumuksesi

Toteuttaaksemme kutsumuksemme tai kohtalomme meidän tulee kysyä neuvoa itseltämme; omalta sydämeltämme. Miltä jokin ratkaisu tai valinta minusta tuntuu? Tekeekö se minut onnelliseksi? Jos se tekee minut onnelliseksi, niin se tekee toiset onnellisiksi. Kutsumus tai kohtalo ei ole missään nimessä ehdoton. Ennustaja voi kuitenkin auttaa sinua selvittämään kutsumuksesi; sen, mitä olet tullut tänne tekemään ja mitkä ovat mahdollisuudet tai tilaisuudet, joita eteesi on tulossa esimerkiksi tulevien kahden vuoden kuluessa. Ennustus ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi odottaa viisi kuukautta, ennen kuin alkaa tapahtua. Se on aina suuntaa-antava, ja joskus ihmisen omat päätökset, jotka taas perustuvat hänen ajatuksiinsa ja tunteisiinsa, vauhdittavat asioita.

Ennustaja voi kertoa tarkkoja aikoja ja päivämääriä, jopa kellonaikoja, mutta se ei ole oikeastaan kovin oleellista. Tärkeintä on se, että jotakin tulee tapahtumaan; että jokin tilaisuus todella tulee kohdalle. Aikataulujen suhteen olisi syytä olla joustava, koska jos ennustaja sanoo, että jotakin tapahtuu syksyllä, kun soitat hänelle kesällä, niin et voi tietää, eikä ennustajakaan voi tietää, tapahtuuko se tulevana syksynä vai vuoden päästä. Kuitenkin tietyt tapahtumat, todennäköisyydet, kompastuskivet, ongelmat, ratkaisut ja elämänasiat pitävät paikkansa. Ennustaja ei siis ole kaikkitietävä, koska hän ei ole mikään jumala.

 

Jokainen on ennustaja

Nykyään jokainen voi harjoittaa ennustamista hankkimalla itselleen enkelikortit, tarotkortit tai kaivamalla kaapista tavalliset pelikortit. Tärkeintä on kyky keskittyä ja luottaa saamiinsa vastauksiin. Sanotaan, että itselle ei voi ennustaa. Se pitää osittain paikkansa, koska itselle katsoessa sekoittuvat helposti omat mielikuvat ja unelmat sekä ajatukset ja tunteet tulevaisuudenkuviin. Jos kortteja katsoo rehellisesti ja avoimesti, voi löytää langan pään tai punaisen langan. Joskus itselle katsominen ei onnistu, vaikka muille katsominen olisi mahdollista. Tällöin voi turvautua toiseen ihmiseen, joka myös antaa oman näkemyksensä tai mielipiteensä tilanteeseesi. Tässäkin kohtaa on syytä muistuttaa, että ennustaja ei kerro totuutta ja koko totuutta vaan oman tulkintansa tilanteestasi. 

Ennustaja käyttää kykyään, saamaansa voimaa tulevaisuutesi katsomiseen, jotta hän voi auttaa sinua tekemään oikeita ratkaisuja elämässäsi. Jotkut ennustajat katsovat ensin mennyttä ja tätä hetkeä, koska sitä kautta heidän on helpompi tulkita tulevaisuutta ja päästä selville elämäntilanteestasi. Kun tiedostat omat valintasi, miksi olet toiminut tietyllä tavalla ja mihin nykyiset valintasi mahdolliset johtavat, voit tehdä entistä tietoisempia vastauksia.  Tajunnanvirta-palvelussa sinua opastavat tunnetut ennustajat eri puolilta Suomea.

Valitse ennustaja, koska vain kysymällä se voi selvitä. ENNUSTAJAT https://www.rajatieto.org/ennustajat

Lue lisää kirjoista Ennustus (Mari Ahokoivu) ja Pelikorteista katsomisen taito (Kanerva Vuori).

 

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö Lue lisää

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja Lue lisää

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja Lue lisää

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija Lue lisää

Agatha Seine

Selvänäkijä Lue lisää

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä Lue lisää

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija Lue lisää

Saara Rautio

Selvänäkijä Lue lisää

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja Lue lisää

Malla Törmälä

Selvänäkijä Lue lisää

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja Lue lisää

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija Lue lisää

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.