Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Keitä ovat meediot ja shamaanit?

On lohduttava ajatus, ettei kuolema ole kaiken loppu. Se on vain muutos. Se on siirtymistä. Jos käsittäisimme kuoleman kuten meediot ja shamaanit, niin tietäisimme, että elämä jatkuu. Kuolemassa sielu siirtyy nimenomaan sille ominaiseen ympäristöön. Meediot ja shamaanit ovat henkilöitä, jotka voivat hengessään tavoittaa taivaan tai käväistä tuonpuoleisessa.


Meedio johtuu sanasta medium, keskellä, välissä. Meedio on välittäjä maan ja taivaan välillä. Kuolleet viestivät hänen kauttaan: he kertovat kuulumiset.

Shamaani tarkoittaa "se, joka tietää". Hän tietää, miten olla yhteydessä henkimaailmaan ja toimia sen kanssa sekä tuoda sieltä parannusta tai ohjata siellä olevia sieluja valoon.

Shamaanikulttuureissa shamaanin tehtävä on paitsi parantaminen myös kuolleiden sielujen saattaminen valoon. Myös uussamanismissa sieluja kehotetaan menemään valoa kohti ja valitsemaan taistelunsa.

Meediot ja shamaanit todistavat tuonpuoleisesta

Elämä jatkuu mutta toisessa olomuodossa, kun keho kuolee ja sitä myöten ruumis maatuu. Kuolemaan olisikin hyvä suhtautua kuin matkaan ja kuolleeseen omaiseen kuin ulkomailla asuvaan ystävään. Tiedät, että te kohtaatte vielä, mutta nyt ei ole sen aika.

Mihin kuolleet sitten menevät? Meediot kertovat paitsi kuolleiden oloista myös välittävät heiltä terveisiä. Yleisin tiedonanto rajan takaa on se, että siellä on kaikki hyvin. Kuollut omainen tai ystävä viestittää meedion välityksellä, että hänellä on kaikki hyvin ja että hän rakastaa läheisiään. Lauseet voivat kuulostaa latteilta, mutta jos uskoo tai tietää, että elämä jatkuu, niin elämäänsä voi olla helpompi jatkaa.

Tieto kuolemattomuudesta ei vie pois erossa olemisen kipua ja surua tai ohita surutyötä. Meediot ja shamaanit ovat ihmisiä, jotka osaavat käydä rajalla. Nykyään myös tavalliset ihmiset uskaltavat kertoa kuolemanrajakokemuksistaan. Kuoleman suru on surua elossa olevan ja maan päällä vielä vaeltavan ihmisen näkökulmasta.

Kanavointi sekä meediot ja shamaanit

Sanan meedio lisäksi käytetään nykykielessä myös kanavoijan käsitettä. Sen taustalla on englanninkielinen sana channel eli kanava tai kanavoida, joka tarkoittaa mitä tahansa välitystä tai välittäjää. Rajatiedossa kanavoija ei sanana kerro meille muuta kuin sen, että kyseessä on viestinvälitys: kanavointi.

Kun kanavoidaan, niin oltava selvillä siitä, mitä kanavoidaan. Jos soitamme puhelimella satunnaiseen, tuntemattomaan numeroon, niin sieltä voi vastata kuka tahansa. Päädymme puhumaan ihmisten, jotka edustavat monia aatteita, ideologioita ja uskontoja, kanssa. Vastaukset ovat heidän uskomustensa mukaisia.

Meediot ja shamaanit eivät tarkasti ottaen ole kanavoijia. Kanavoija voi välittää mitä tahansa energiaa tai voimaa. Meedion tehtävänä on kanavoida nimenomaan kuolleiden ihmisten ja joskus myös eläinten sieluja. Hänen tulisi kertoa, kuka viestiä tuo sekä mikä on sen sisältö ja tarkoitus. Shamaani toimii usein jossakin samaanikulttuurissa (tai uussamanistisessa yhteisössä).

Mediumismi

Meediot pystyvät myös erottamaan sen, mikä on heidän omaa selvänäköisyyttään (ts. omat mielikuvat) ja mikä on henkiolennon välittämä viesti (ts. heidän ulkopuoleltaan tuleva vaikutus, toinen sielu). Mediumismi tarkoittaa paitsi kykyä aistia henkiä myös välittää niitä. Se ei vielä tarkoita sitä, että henkilö olisi henkisesti erityisen kehittynyt.

Mediumismi ei myöskään tarkoita sitä, että meedio osaisi tulkita aina viestit 100-prosenttisesti oikein. Jos hänelle näytetään punainen ilmapallo, niin hänen pitäisi sanoa, että hän näkee punaisen ilmapallon. Jos sillä on symbolinen merkitys meedioille itselleen, hän voi mainita sen merkityksen. Mutta kyse voi olla asiakkaan kannalta mistä tahansa.

Meedion tehtävä on yksinkertaisesti välittää. Meedio ei päätä, mitä henget sanovat. Hän vain välittää niiden viestit. Kyseessä voi olla viestin vastaanottajan ja henkimaailmaan siirtyneen omaisen välinen asia, josta meedion ei edes tarvitse tietää sen enempää — myös anteeksianto on mahdollista meediotoiminnan kautta, miksei myös omassa henkilökohtaisessa rukouksessa. Meedio voi "vahvistaa" viestin perillemenon, molempiin suuntiin.


Kirjasuositukset:
Kuolemaa ei ole (Rauni-Leena Luukanen)
Kuoleman jälkeen elämä: matkalla meedioiden maailmassa (Georg Lindström)
Meedioiden Kirja (Allan Kardec)

Meediot ja shamaanit ovat auttajia. Joidenkin mielestä meediotoiminnasta ei saa ottaa rahaa, koska sitä ei voi kaupallistaa. On totta, että joskus meedio saa merkityksellisiä viestejä henkimaailmasta, joskus taas ei. Tämä selviää vain kokeilemalla, eikä yhteyttä tiettyyn edesmenneeseen ihmiseen voi luvata. Osa meedioista tekee työtään päivätyönään, ilman muuta taloudellista turvaa.

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio Lue lisää

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta Lue lisää

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja Lue lisää

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja Lue lisää

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä Lue lisää

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.



Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.