Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Numerologit harjoittavat numerologiaa

Numerologit voivat kiittää toimenkuvastaan matemaatikko Pythagorasta, joka oli harvinaisen kiinnostunut numeroiden ja kosmoksen välisestä suhteesta. Hänen mukaansa numerot edustivat aina jotakin niin nimessä kuin muissakin yhteyksissä. Elämä voitiin ilmaista numeroilla alkaen liikkeestä ja suunnasta sekä voimavaikutuksista. Myös nimi ja syntymäaika merkitsivät jotakin enemmän kuin kirjaimia ja numeroita.

Numerologia voi siis olla kuvaavaa tai ennustavaa. Se on myös ennustamisen väline, kun numerot yhdistetään ihmisen luonteeseen ja kohtaloon. Nämä asiat ovat aina todennäköisyyksiä. Numerologiaa koskee sama asia kuin astrologiaa eli se, että ihminen itse voi oman mielensä voimalla, sisäisellä voimallaan, ylittää kaikki astrologiset ja numerologiset kompastuskivet joko suhtautumalla tilanteisiin toisin kuin kohtalon määräämällä tavalla tai valitsemalla toisen tien. Nämä ovat herkkiä ja hienovaraisia asioita, joten niin numerologian kuin astrologiankin arvon voi nähdä lähinnä siinä, mitä se auttaa sinua tiedostamaan.

 

Numerologit työskentelevät yhdessä asiakkaan kanssa

Numerologit auttavat tulkitsemaan elämääsi numeroiden avulla. Tämä tapahtuu niin syntymä- kuin nimitietojesi avulla. Sukunimesi on voinut muuttua naimisiinmenon yhteydessä, jolloin olet kenties huomannut muutoksen olemuksessasi. Tai nimesi on saattanut muuttua lapsuudessa, kun sukunimesi on vaihtunut isäpuolesi sukunimeksi. Tällaiset asiat eivät voi olla vaikuttamatta meihin, koska nimi on osa identiteettiä ja koska kyseiset muutokset ovat täysin todellisia. Nimenmuutos ei ole kuviteltu identiteetinmuutos. Se on tosiasia, johon voi joskus olla vaikea suhtautua.

Numerologit laskevat hetkessä, mitkä numerot hallitsevat elämääsi nyt, lähitulevaisuudessa ja myöhempinä aikoina. Lukujen takaa löytyy selitys moniin asioihin ja tekoihin. Täyttämällä oheiset tiedot itsestäsi laskemme sinulle numerologisen tulkinnan. Kun haluat tietää tulkinnan syvemmän merkityksen ja ymmärtää, miksi elämäsi numerot ohjaavat käytöstäsi, niin voit ottaa yhteyttä Tajunnanvirta-palvelun numerologeihin. Numerologinen tulkinta omista tiedoistasi: https://www.rajatieto.org/numerologia/numerologinen-tulkinta

 

Näin lasket elämänkohtalon numeron

Elämänkohtalon numero kertoo siitä, mitä olet tullut tekemään tai missä olet lahjakas. Luku lasketaan syntymäajasta seuraavasti syntymäajan ollessa esimerkiksi 24.06.1982.

2 + 4 + 0 + 6 + 1 + 9 + 8 + 2 = 32 ja 3 + 2 = 5


Mitä nämä numerot sitten tarkoittavat?

1. on johtaja-ainesta. Hän on aloitteentekijä tai aloitteellinen henkilö. Hän menestyy elämässään siksi, että hän ryhtyy, ja jos hän ei menestyisi, niin se ei ainakaan johtuisi yrittämisen puutteesta. Ykköset ovat myös anteliaita. 2. on aina kuin kahden vaiheilla, ja hänen voi olla vaikea tehdä päätöksiä. 2. kykenee ajattelemaan asioita myös muiden kannalta. Kakkonen on myös hyvä tekemään sopimuksia ja sovittelemaan, esimerkiksi työelämässä. Kolmonen on luova henkilö, joka on kuitenkin toimelias. Hänet voi löytää käytännöllisistä töistä, joissa luovuus on sallittua. 3. toimii hyvin tiimissä, jossa on samanhenkisiä ihmisiä. Siinä missä ykkönen on johtaja, kakkonen on kättelijä eli sopimusten tekijä ja kolmonen on tiimityöntekijä.

4. on järkevä ja maltillinen. Hän voi olla lääkäri tai tutkija, mitä tahansa, mutta hänen järkensä ohjaa sydäntä. Nelosen ongelmana on asioiden liiallinen kontrollointi. Hän haluaa hallita, mutta joskus olisi hyvä antaa elämän. Nelonen on hyvä kantamaan vastuuta ja vetämään rajoja, joskus liiankin kanssa. 5. haluaa vapautta ja vastuuta. Kyseessä on vaativa yhdistelmä, joka voi myös menestyä. Viitonen tekee asiat parhaiten vapaaehtoisesti ja pakottamatta. Kuutonen on selvää hoitaja-ainesta. 6. tykkää hoitaa lapsia tai sairaita. Joskus hänen hoivaviettinsä ilmenee suurperheenä. Kuutosen voi löytää myös käytännön työelämästä ajamassa toisten asioita. Perheellinen tai ei, niin 6. haluaa saada aikaiseksi myönteisiä muutoksia maailmassa tai toisten ihmisten elämässä. 7. voi olla sisäänpäin kääntynyt ja jopa ujo. Jos hän onnistuu voittamaan ujoutensa, niin hän voi yltää suuriin suorituksiin. Seiskat voivat olla joskus liian vakavia ja ajatella liikaa eri vaihtoehtoja. Heidän olisi hyvä hakeutua sosiaalisiin tilanteisiin, koska silloin he voisivat kehittyä ihmisinä.

8. on ammattitaitoinen puurtaja ja tekijä. Hän ei jää laakereille makaamaan vaan menee eteenpäin elämässä, keinolla millä hyvänsä. Hänen mottonsa on, että elämä opettaa. Jos hän on työtön, niin hän harrastaa liikuntaa. Työelämässä hän harjoittaa usein bisnestä tai tiedettä. Kasi on menestyjä, joskaan todellista menestystä ei koskaan voi saavuttaa toisten kustannuksella. 8. on rutiininomainen työskentelijä. 9. on hyvä kommunikoimaan joko kirjoittamalla tai puhumalla. Hänellä on ideoita vaikka muille jakaa, jos hän uskaltaa ilmaista itseään ja jos hän löytää oman motivaationsa. Ihmisyys on hänelle tärkeä arvo. Toisinaan ysit tekevät historiaa.

 

Numerot ovat värähtelyä. Valitse siis numerosi kuten valitset taistelusi. Saga Malmi

 

Kirjaimiin liittyvät numerot kertovat myös oman tarinansa.

1 A J S Ä
2 B K T Ö
3 C L U
4 D M V
5 E N W
6 F O X
7 G P Y
8 H Q Z
9 I R Å

Nimestä (etunimi, toinen nimi ja sukunimi) lasketut numerot kertovat kutsumuksesta ja kohtalosta, johon kukin voi itse vaikuttaa. Numeroiden avulla voi operoida monin eri tavoin. Numerologit auttavat ymmärtämään numeroita, ja heillä on käytännön kokemusta numeroiden käsittelystä ja tulkitsemisesta eli "numeroiden pyörittelystä". Voit siis kysyä niin kohtalostasi kuin elämäntehtävästäsikin. Joskus meitä mietityttää parisuhde, joskus taas työelämä. Numerologit kuten numerologi Angelika Rosewood vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Kysy, koska vain kysymällä se selviää!

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä Lue lisää

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija Lue lisää

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja Lue lisää

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.