Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Parantajat ja kaukoparantajat

Parantajat ja kaukoparantajat auttavat ihmisiä parantumaan. Parantuminen voi olla nopeaa tai hidasta, hetkellistä tai pysyvää. Parantumista ei voi luvata, mutta parantavaa energiaa kuten Reikiä voi aina välittää. Etäisyydellä, uskolla tai tiedolla ei ole väliä, vaikkakin myös usko voi olla osa paranemista. Paraneminen on aina prosessi, joka tapahtuu sekä ihmisen sisä- että ulkopuolella; niin kehossa kuin mielessä. Se on koko elämää koskeva asia.

Parantaja on myös arkkityyppi. Jotkut meistä ovat maailmanparantajia. Olemme hoitajia, auttajia tai muita sellaisia tahoja, joiden puoleen on helppo kääntyä. Parantamisen lahja ei kuulu vain yksille, vaan se kuuluu kaikille. Kuka tahansa voi kehittää parantamiskykyjään, koska se yksinkertaisesti on kaikilla. Kukaan ei ole ilman universumin tukea ja yhteyttä ehdottomaan ja puhtaaseen rakkauteen, jota myös Reiki-energia edustaa ja on. Parantaminen ei riipu ihmisestä itsestään, koska kyseessä on energiaprosessi. Parantaja voi luoda paikan ja tilan, jossa paraneminen voi tapahtua. Sen voi tehdä henkisesti ja siis etäältä.
 

Näin parantaminen tapahtuu

Parantajat ja kaukoparantajat vain aktivoivat parantavan voiman. Parantaja aloittaa työskentelynsä tekemällä suojaukset parannettavalle sekä maadoittamalla hänet. Sen jälkeen hän tekee parannuspyynnön. Hän voi pyytää avuksi arkkienkeli Rafaelia tai muita asiantuntijaenkeleitä. Vihreä väri suljettaessa silmät kertoo siitä, että arkkienkeli Rafael on paikan päällä. Jotkut näkevät voimakasta violettia, mikä taas on arkkienkeli Zadkielin merkki. Hän on anteeksiannon ja violettiliekin enkeli, joka viestittää, että vain antamalla anteeksi voit päästää irti. Parantaja voi nähdä selvänäköisesti karmallisia asioita tai sidoksia, jotka pitävät meidät paikoillaan. Parantaja on ikään kuin generaattori, joka laittaa elämän virtaamaan. Tästä syystä vaikutukset voivat tulla näkyviksi myös kehossa.
 
Parantamismenetelmiä on lukuisia. Reiki-hoito ja enkelihoito ovat suosittuja henkisiä hoitomuotoja Suomessa. Parantamista voi pyytää erilaisilta energiahoitajilta, koska parantamista voi tehdä monella eri tavalla. On hyvä kuulostella, minkälainen parantaminen sopii parhaiten itselle. On myös hyvä pyytää parannusta kerrallaan yhdeltä taholta, jotta tietää, mikä toimii itselle.
 
 

Parantajat ja kaukoparantajat käynnistävät sinut

Parannusmekanismi on jokaisessa ihmisessä luonnostaan. Parantava energia voi aikaansaada paranemista kaikilla tasoilla, myös karmallisella. Parantuminen on tavallaan tietoisuuden muutosta. Työn tekee ihminen itse, vaikkakin hän saa siihen virtaa tai voimaa parantajalta. Parantaja välittää universumista parantavaa voimaa tai esimerkiksi enkelten voimaa. Parannustapahtumassa voivat olla mukana niin ylösnousseet mestarit, yksisarviset, kuolleet omaiset, kuolleet lääkärit kuin arkkienkelit. Pääasia on, että parantuminen pääsee käynnistymään. Sen jälkeen ihminen voi edistää omaa parantumistaan tekemällä säännöllistä meditaatiota, joka lisää hänen omaa voimaansa.
 
Kun ihminen on itsessään vahva, henkisesti ja sisäisesti vahva, niin hän kestää yllätävän hyvin myös vastoinkäymisiä, jotka myös saavat aivan uusia tulkintoja. Kaikki ei tapahdukaan vain minulle, minua vastaan, vaan maailma toimii tietyllä tavalla, ja minä päätän, miten minä toimin maailmassa. Todella voimaannuttavaa!
 
Miten sinä ajattelit parantaa itseäsi ja omaa elämääsi?
Haluatko käynnistää paranemisen nyt?

 

Kirjoja parantamisesta ovat muun muassa Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä (Sari McGlinn), Reiki ja Karuna (Matthew Sword), Reiki - parantava energia (Lena Johansson) ja Parantajan käsikirja (Ted Andrews). Reikihoito on myös rauhoittumista oman itsen äärelle, samoin kuin meditaatio, ja ne toimivat itsehoidon ja itseparannuksen välineinä.

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja Lue lisää

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja Lue lisää

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja Lue lisää

Malla Törmälä

Selvänäkijä Lue lisää

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja Lue lisää

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja Lue lisää

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Unipäiväkirja
11.12.2017
Lue artikkeleita

Asiakkaidemme arvostama

3.9
tähteä viidestä

Kyselimme asiakkailta palvelumme laatua ja saimme arvosanan. Toivottavasti uudistettu sivustomme antaa teille vielä paremman käyttäjäkokemuksen.