Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Selvänäkijä ja parantaja (kaukoparannus)

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Parisuhdeneuvojat palvelevat teitä

Parisuhdeneuvonta voi tulla kyseeseen, kun sukset ovat menneet ristiin tai kun toinen haluaisi hiihtää pyöröovista. Sanotaan nimittäin, että kaikki on mahdollista paitsi pyöröovista hiihtäminen. Kun jaksaminen parisuhteessa tai perhe-elämän tuoksinassa on koetuksella, niin parisuhdeneuvojat voivat palvella joko sinua tai teitä molempia. He voivat tulkita puolueettomasti tilannetta paitsi korttien, myös astrologisten karttojen avulla. Vaihtoehtoiset lähestymistavat eivät välttämättä ole huonoja. Ne voivat olla todella toimivia, jos ne auttavat ymmärtämään itseä tai toista. Tieto tunnetusti lisää tuskaa, mutta se voi olla myös ainut tie onneen. Usein ongelmat parisuhteissa johtuvat kommunikoinnin puutteesta; tarpeista ei puhuta.

Tiedostaminen taas on avain muutokseen, myös parisuhteessa. Parisuhdeneuvojat eivät korvaa koulutettuja ammattilaisia, kun on kyse virallisista parisuhdepalveluista. Apua kuitenkin voi ja kannattaa hakea useasta paikasta kuten pariterapiasta, psykoterapiasta, terveyskeskuksista ja mielenterveystoimistoista. Myös kirkolta saa apua maksutta. Kyse on lähinnä siitä, haluaako alkaa työstää kipukohtia ja mihin resurssit milläkin hetkellä riittävät. Joskus jokin ulkopuolisen näkemys tai huomio tilanteesta voi jo auttaa eteenpäin. Työ on tehtävä itse, kävi sitten missä tahansa terapoimassa itseään. Työ, henkinen työ, tehdään itsessä. Henkisiä työvälineitä ei kannata väheksyä. Henkinen kehitys on nimittäin osa ihmisen psykologista kehitystä.
 

Parisuhdeneuvojat osaavat kysyä oikeita kysymyksiä

Olet kenties unohtanut, mihin ihastuit hänessä tai mihin hän ihastui sinussa. Tällaisten suhteellisen yksinkertaisten asioiden mieleen palauttaminen on olla todella tärkeää. Jos ei enää tiedä, miksi ollaan yhdessä tai onko yhtään hyvää syytä olla yhdessä, niin erilaisin kysymyksin näitä syitä alkaa löytyä ja muistua mieleen. Tietenkään astrologinen karttavertailu, synastria, ei sovellu tilanteisiin, joihin sisältyy vakavaa henkistä tai fyysistä uhkaa tai väkivaltaa. Se ei myöskään sovellu mielenterveyspotilaille. Synastria soveltuu itsetuntemuksen välineeksi sekä henkisen kehityksen kimmokkeeksi.
 
Parisuhteen selvittelyssä, parisuhdeneuvonnassa, on yleensä kyse siitä, että molemmat tulevat kuulluiksi. He saavat ilmaista itseään haluamallaan tavalla. Parisuhteessa se ei ehkä ole ollut mahdollista enää pitkään aikaan. On menty liian pitkälle syytöksissä, ammuttu ohi, tehty kärpäsestä härkänen, suurenneltu asioilta, vähätelty omia tarpeita tai mitätöity itseä. Mitä tahansa; puolin ja toisin. Parisuhdeneuvonta on aina kahden kauppa, eli yksin sitä ei voi tehdä. Miten se sitten onnistuu puhelimitse ja yhdelle henkilölle tehtynä? Parisuhdeneuvonta on lähinnä nykyisen, solmussa olevan parisuhteen ja sen tulevaisuuden hahmottelua ja erittelyä sekä ratkaisujen tarjoamista. Myös tietoisuus on avain muutokseen. Kun alkaa tiedostaa sitä, minkä on muututtava, niin muutos on mahdollinen. Kyse on enää siitä, ottaako seuraavan askeleen vai ei, koska sitä ei voi jättää ottamatta.
 

Parisuhdeneuvontaa ja vihkiraamattua

Parisuhdeneuvonta voi olla viikkojen, kuukausien tai vuosien projekti. Se on myös prosessi, jossa osapuolet kasvavat ja kehittyvät henkisesti. Henkinen kasvu tai kehitys onkin oiva kasvualusta tiedostavalle ja toimivalle parisuhteelle. Parisuhdeneuvojat osoittavat ydinasioita parisuhteesta ja kysyvät kysymyksiä, jotka auttavat hahmottamaan omia ja toisen tarpeita sekä sitä, mitä tilanteelle on tehtävissä vai onko ylipäätään mitään tehtävissä. Kaikilla pareilla ei ole halua jatkaa yhdessä, ja sekin on hyväksyttävää. Parisuhdeneuvonta voi liittyä myös jälkihuoltoon, surutyöhön tai omaan henkiseen kasvuun. Kaikki eivät jatka yhdessä, parineuvonnasta huolimatta. Jotkut jatkavat ja rakastuvat uudestaan kumppaniinsa. Kaikki on mahdollista, paitsi pyöröovista hiihtäminen!
 
Parisuhdeneuvojat ovat vain ihmisiä. Riippuen siitä, minkä psykologisen tai rajatiedollisen toimialueen sisällä he toimivat, he voivat lähestyä parisuhteen solmukohtia eri näkökulmista. Tästä syystä ei taida olla vahingoksi kysyä erilaisia mielipiteitä. Pelkästään eroavaisuuksien tajuaminen ja niiden hyväksyminen parisuhteessa voi olla osa ratkaisua. Jos on itse kotona viihtyvää tyyppiä ja toinen tykkää tulla ja mennä, niin henkilö voi alkaa järjestää sitä omaa aikaa ja tilaa sinne kotiin. Kun hän pyhittää oman tilan ja ottaa huomioon omat tarpeensa, niin hän laittaa myös itsensä, ei vain toista, vastuuseen yhteisestä hyvästä ja parisuhteen tilasta. Saatetaan pelätään sitä, että ollaan liian vaativia. Mies saattaa sanoa, että edellinen suhde päättyi siksi, että vaimo rajoitti häntä liikaa. Uusi kumppani antaakin vapautta eikä vaadi mitään. Se ei ole pidemmän päälle terve tilanne. Alkaa tulla painetta pinnan alle, mikä vaikuttaa aivan kaikkeen arjessa.
 
Parisuhteiden ongelmat kehittyvät yleensä pidemmän ajan kuluessa. Onkin tärkeää puuttua ajoissa epäkohtiin parisuhteessa, eikä vasta sitten, kun tilanne on jo tulehtunut. Yhdessä ei tarvitse olla siksi, että niin on joskus sovittu. Vihkiraamattu on vain symboli siitä, mitä joskus oli; mutta jos sitä, mitä oli, ei saada sopimaan tähän päivään, niin se on sitten menneen talven lumia. Parisuhdeneuvojat voivat auttaa tunnistamaan juurikin sen rajan, miltä ei enää ole paluuta yhteen. Kannattaa siis turvautua sekä kasvokkain tapahtuvaan että puhelimitse annettavaan parisuhdeneuvontaan. Yksi pieni mutta tärkeä huomio omalla polulla voi avata kokonaisen väylän. Parisuhdeneuvonta on kuin dominopeli; se siivittää ratkaisuista ratkaisuihin.
 

Keitä parisuhdeneuvojat ovat?

Parisuhdeneuvojat voivat olla astrologeja, selvänäkijöitä tai tarottulkitsijoita, kunhan he ovat perehtyneet erityisesti parisuhdekysymyksiin. He voivat myös antaa vinkkejä siitä, miten löytää parisuhde, kun on ollut pitkään yksin. Yksinäisyys on puuduttavaa ja voi satuttaa, siinä missä huono suhde. Jotkut ajattelevat, että kun ihmisellä on parisuhde, niin hän on normaali. Jos sellaista ei ole, hän ajattelee, että "minussa täytyy olla jotakin vikaa". Sinkku uskoo, että hänessä on jotakin vikaa, kun kaikilla muilla on parisuhde. Kuinka monet parisuhteet ovatkaan "viallisia", ja ihmiset.
 
Ihmiset haluavat pohjimmiltaan elää hyvää elämää, mistä kertoo myös nykyinen parisuhdeterapiatrendi. Sitä, että "me käydään terapiassa" ei enää peitellä kuten aiemmin. Tällöin parisuhteessa oleminen nähdään sosiaalisena taitona; aivan kuten missä tahansa ihmissuhteessa oleminen. Nykyään vaihtelevuutta parisuhdeneuvontaan tuovat sateenkaariperheet ja uusperheet sekä kaksikieliset perheet. Myös lapset ja ero puhuttavat, ja joskus tekee hyvää vain keventää mieltään. Päätökset on syytä tehdä itse, eri näkökannat huomioon ottaen. PARISUHDENEUVOJAT PAINIKE

Väestöliiton parisuhdekeskuksen valtakunnallinen neuvontapuhelin toimii palvelunumerossa 0800 183 183. Vastaajina ovat Väestöliiton psykologit ja parisuhdeneuvojat. Tutustu myös nettitarjontaan: https://www.perheaikaa.fi
 
Hyvä harjoitus itselle, ihmissuhteissa, on päättää, että vaikka ajattelisi pahaa toisesta, ei sano sitä ääneen; kenellekään. Että ei pura mieltään bestikselle ja valita tai juorua toisista. Pelkästään se muuttaa omaa ajattelumaailmaa positiivisemmaksi. Voit kysyä lisää vinkkejä parisuhdeneuvojiltamme.

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus Lue lisää

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja Lue lisää

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja Lue lisää

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.