Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Terapeutit auttavat sinua parantumaan

Terapia merkitsee parantamista. Se on pyrkimys tasapainottaa tila, jossa on epätasapainoa. Arkikielessä se merkitsee useita terapioita, kuten psykoterapiaa tai puheterapiaa. Suomessa työskentelee niin Valviran hyväksymiä laillisia ammattihenkilöitä kuin muita terapeutteja. Tiettyä terapia-ammatteja voivat harjoittaa vain laillistetut ammattihenkilöt. Esimerkiksi psykoterapeuteilla on Valviran myöntämä nimikesuojattu ammattinimike. Esimerkiksi taideterapeuttina voi työskennellä ilman Valviran myöntämää laillistusta. Tajunnanvirta-palvelussa sinua auttavat terapeutit, joiden antia ovat muun muassa keskusteluapu ja tarottulkinta. Puhutaan tarotterapiasta.

Terapiaa haetaan nykyään paitsi itselle, myös parisuhteeseen sekä työyhteisön asioihin. Terapeutit palvelevat mahdollisimman puolueettomasti, eivätkä he tee päätöksiä ihmisten puolesta.

On olemassa erilaisia terapioita. Enkeliterapeutti voi antaa enkelihoitoa sekä tehdä tulkintaa enkelten kanssa. Ongelmat ovat erilaiset, samoin kuin ratkaisut. On syytä pitää mielessä, että psykoterapeutti on rautainen alansa ammattilainen, joka on juurta jaksaen käynyt myös oman terapiansa. Selvänäkijästä, meediosta, Reiki- tai enkelihoitajasta voi olla apua tietyissä asioissa. 

Toisia lohduttavat taivaalliset auttajat, toisia taas maalliset mietiskelijät. Terapiatarpeet vaihtelevat tilanteiden mukaan.

Terapeutit pyrkivät parantamaan; ihminen itse tekee työn

Terapian tarkoitus on aina ja kaikkialla tukea henkistä tai fyysistä terveyttä. Alun perin terapia tarkoitti parantamista. Nykytutkimus tietää kertoa, että ihminen voi vaikuttaa omaan parantumiseensa. Tästä syystä positiivinen psykologia on nykyään niin suosittua. Terapeutit pyrkivät parantamaan ja tervehdyttämään ihmisen ajattelua ja käyttäytymistä, mutta ihminen tekee varsinaisen työn.

Vaihtoehtoisten terapioiden ongelma on ollut perinteisesti se, ettei niitä valvota tarpeeksi, jos lainkaan. Periaatteessa kuka tahansa voi alkaa terapeutiksi. Jokainen vastuunsa tunteva ja ammattitaitoisesti toimiva henkilö ei aiheuta tarkoituksellisesti vahinkoa; sitä vastoin hän pyrkii parantamaan. Parantumista tapahtuu anteeksiannon, ymmärtämisen ja tasapainon löytymisen kautta.

Onkin annettava varoituksen sana kaikista epäeettisistä toimijoista, jotka selvänäkökykyynsä vedoton poistavat kirouksia, puhdistavat paikkoja ja ihmisiä, joissa on paha silmä tai peloittelevat pahalla. Henkimaailma, jonka yhteydessä haluamme olla, on aina valon maailma. Viestien on tultava valosta!

Kaikki kielteinen kannattaa suodattaa pois, jos se ei auta tiedostamaan omia varjojaan ja sitä kautta omaa valoaan. Jos ennustuksen mukaan mustat pilvet kerääntyvät pään päälle, niin kannattaa antaa palautetta palveluntarjoajalle, koska sellainen ei vetele.

Terapioista ja terapeuteista

Terapian pitäisi olla mielekäs kokemus. Tosiasioiden tunnustaminen voi kirpaista aluksi. Terapia ei silti saisi olla liian repivää tai satuttavaa; totuuksien laukomista tai toisen syyllistämistä. Se ei ole terapiaa. Terapia on rakentavaa kanssakäymistä ja toisen kohtaamista. Kun ihminen on rikkirevitty, hän tarvitsee sisäistä rauhaa ja ymmärtävää hyväksymistä; ei moitteita tai syyttävällä sormella osoittelua. 
 
Enkeliterapia auttaa rauhoittumaan. Terapeutti, kuten enkeliterapeutti, voi neuvoa ja selkeyttää asioita, mutta hän ei voi antaa valmiita vastauksia. Enkeliterapia on lempeä hoitomuoto, joka kuljettaa ihmisen meditatiiviseen, rakastavaan ja eheyttävään tilaan tai kokemukseen.
 
Vakavat mielenterveyshäiriöt kuuluvat lääkärien ja psykiatrien alaan. Psykoterapeutti ei voi määrätä lääkkeitä; psykiatri taas voi. Vaihtoehtoiset terapeutit eivät voi määrätä lääkkeitä tai tehdä diagnooseja. Vaihtoehtoiset terapiat, kuten enkeliterapia, soveltuvat mieleltään perusterveille ihmisille. Ne eivät saa etäännyttää todellisuudesta.
 
Terapeuttien on oltava tarkkoja sen suhteen, miten he käyttävät sanoja, koska niillä voi rakentaa tai tuhota ihmistä sekä hänen tulevaisuuttaan. Vaihtoehtoterapeutin velvollisuus on ohjata henkilö, jolla hän epäilee olevan mielenterveyshäiriön, lääketieteelliseen hoitoon.

Kirjoja:
Hyvän elämän reseptit (Sanna Wikström)
Kvanttifysiikasta energiahoitoihin (Johanna Blomqvist)
Lujasti lempeä (Maaret Kallio)
Mielen voima: mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin (Virolaisen veljekset)
Paranemisen avain (Alexander Loyd)
Parantavat energiat: myyttistä ja tutkittua tietoa täydentävistä hoidoista (Pauliina Aarva)

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.